2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba yaşım 39 4. Gebelik tahmini doğum tarihi 2 Nisan 2022 sevgiler

doğum hikayeleri anlatılmış benimki planlı sezeryan olduğu için çok maceralı bir hikayem yok :) Ama ne demişler erkeklerin askerlik annelerin doğum hikayesi bitmez :)
ben spinal oldum belden aşağım uyuşuktu sadece her şeyi gördüm ki bahsettim çok panik ve korkak biriyim ona rağmen allah bir cesaret güç veriyor sanırım.. hiç korkmadım her ana şahit oldum ve kızçemi ilk bana uzattıklarında hiç unutmuyorum dedim ki, sırf bu duygu için tekrar tekrar doğurulur
daha önce tanışmadığınız garip bir duygu çünkü duygular şelale kısaca :)
doğumum ve sonrası da çok rahattı çok şükür hiç ağrı sızı sıkıntı baş ağrısı bile yaşamadım. hemşire gelirdi ağrı kesici yapmaya gerek yok yapmayın derdim :)
1 haftada kendi işimi görebilecek haldeydim. he ben sezeryanı övmek için söylemiyorum bu arada keşke normal yapabilseydim en doğalı o evet. ama sez düşünenler lütfen kendinizi korkutmayın herkesin vücudu yapısı farklı.. kötü hikayeleri dinlemeyin ve burdaki sevgili tecrübeli anneler sizden ricam kötü hikayeniz varsa bile burda anlatmayın lütfen.. bir hamileyi en etkileyen şey olumsuz cümleler ve kötü hikayelerdir..
en kolay ve acısız şekilde kavuşalım bebelere inşallah

Bu beşik resmen aklıma yattı. Çok sagol bilgiler için influencer etkisi oldu üstümde şu anda bu tarz bişi almaya karar verdim. Bu 60x120 ler 2 yasa kadar kullanılır herhalde zaten max 2 yasta da odayı ayırıyosun. Bir nette gördüm, çocuk büyüyünce bunları ön bariyeri çıkarıp minder koyup köşe sediri gibi çocuk odasında falan kullanan oluyomuş

Bebeğe göre düzen uydurmak gerekicek yani ben onun odasında kendime bi yer ayarlarım diye düşünüyorum bakalım nasıl bi huyu suyu olacak

Benimde odam küçük yatağımın hemen yanında dolabm var diğer tarafıda duvar. Ayak ucu kısımının karşısına gelen şifonyeri çıkarttım odadan beşiğini ayak kısmına dayadım hala yatağı oraya dayalı. Emzirirkende zorşuk yaşamadım ilk 1.5 ay yanımda yatırdım zaten eşim başka odada (lohusayken yani)

canım hemen cırlamaya başlayabilirsin okuduğun doğru periyodik muayenelerin için sana ücretli izin vermek zorunda hatta bildiğim kadarıyla ayda bir kere diyede bir kısıtlaması yok.

Öyle yapıcam inşallah çok teşekkürler hem diş çekilmesi lazım hemde kanal tedavisi belli aralıklarla mı yapılması lazım acaba

Doğum vloglarında vs. Hemen hongur foşur ağlayan ben kendi doğumumda anlık şok oldum ne ağlama ne başka birşey ilk gün duygularımı hissedemedim neden bilmiyrm . 2 gün sonr aa benim yawrm moduna girdim sonra biryerde okudm duygu karışıklığı vs olabiliyrmuş annelerde

Benin kimsadece yatakta yatıyr yatağı halının üzerine koydum taşınacğm diye birşey yaptrmadım aam düşünyrm korumalık. Bir yanı bizim yağa dayalı diğer tarafına bebek yatağını diklemesibe korkuluk gibi koydum emaneten.
Kızlaar dua edin lütfen doğurmadan hayırlısıyla TAŞINAYIM güzelce iyi bir eve

çok ağır adiler çokkkkkk şimdi benden korksunlar çok sağol şekercim
aynen canım konuş yedirme hakkını sadece şöyle bir detay var. senden muayene için evrak talep edebilirler her seferinde doktorundan periyodik muayene ile ilgili evrak alır verirsin iş yerine çok zor değil o saatten sonra yiyorsa düşsünler izinlerinden

Kızlar bu arada çatlak kremine başladınız mı ben lierac sipariş verdim bugün geldi ne zaman başlayım bilmiyorum

Kızlar bu arada çatlak kremine başladınız mı ben lierac sipariş verdim bugün geldi ne zaman başlayım bilmiyorum
ya onu çok öneren oldu bende alayım diyorum başka kullanan var mı önereceğiniz bişeyler 12. haftadan sonra diyorlar genelde ama bilmiyorum tabi ilk bebik olcak çok acemiyim

ya onu çok öneren oldu bende alayım diyorum başka kullanan var mı önereceğiniz bişeyler 12. haftadan sonra diyorlar genelde ama bilmiyorum tabi ilk bebik olcak çok acemiyim
Ben kızımdada aynı markayı kullandım kremden mi yapıdan mı bilmiyorum hiç çatlağım olmadı şimdi bunda kullanmayıp çatlak olursa çok üzülürüm diye aldım ama nezaman kullandım hatırlamıyorum

Ş
doktorum bu gittiğimde başlayabilirsin artık dedi. Pek karnım çıkmadı ama bi anda da büyüyebiliyo ben de lierac alıcam. Kızımda da kullandım memnundum çatlağım olmadı.

Sadece hindistan cevizi yağı sürdüm grnelde nemlendiri olarak onu kullanıyorum zaten. Son ayda elini ayağını aşırı oynattığı için göbek deliğimde minik çatlak oldu oda hiç gözükmüyr

ayy senin bu 4. bebek mi? ablalar kaç yaşında? Allah bağışlasın ben de emzirmeyi kestiğim ay hamile kaldım
link de bıraktım tam influence ettim inşallah çok haylaz olmaz da yatar. o da mantıklıymış ama sen en iyisi bu bebek bırakacağı zaman peşine bi tane daha yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…