3 kilo cok agir degil ama siz yine de doktorunuza bir soyleyin. Benim kese disinda kanamam vardi doktor yatan lazim demisti ama ülke degistiriyorduk , bebek arabasini getirmemistim , 17 kilo kizimi devamli kucagimda tasiyordum. Bir sıkınti olmamisti iciniz rahat etsin diye soyledim. Ama belki sizde daha farkli bir durum varsa daha dikkat edin .
7- 3 - 1,5 yasindalar . Benim sadece birinci ve ikinci arasinda 4 sene var . Digerlerinde bir sene hamile bir sene emzirme olarak 2017 den beri bu sekilde devam ediyor artik utaniyorum soylemeye . Kimse bilmiyor. Kendi anneme bile soyleyemedim
Hanımlar Merhaba kilo konusunda bilgi almak istiyorum sizlerden boyunuz ve kaç kilo ile hamile kaldınız kaçıncı haftada kaç kilo alımı ile ilerliyorsuunuz
Hanımlar Merhaba kilo konusunda bilgi almak istiyorum sizlerden boyunuz ve kaç kilo ile hamile kaldınız kaçıncı haftada kaç kilo alımı ile ilerliyorsuunuz
Ben 160 boy 75 ile hamile kaldım şuan 12+3 deyim kilom 80 oldu diyetisyene gittim ama bazen canım bişey istiyor dayanamayıp diyorum tamamen uyamıyorum diyete
Ben 160 boy 75 ile hamile kaldım şuan 12+3 deyim kilom 80 oldu diyetisyene gittim ama bazen canım bişey istiyor dayanamayıp diyorum tamamen uyamıyorum diyete
1. De 54le kalıp 72 ile doğuma gitmiştim. 1 hafta içinde ödem vs bebek derken 10 kg gidiyr zaten. Emzirirkende veriliyr. Eski kiloma +3ile döndüm
Şimdi 57 ile kaldım boyum 1.67 son ay çikolata abur cubur vs yediğimden baya almıştım
Boyum 1.66 başlangıç kilom 61,5 şu an 10+5 deyim kilom 62 önceki hamileliğimde 25 kilo aldım şu an onun için doktorum sınır koydu max 12 kilo alabilirsin gram gram ölçücem dedi
Benim ortanca 1 mayis 2018 dogumlu ayni zamanlarda dogum yapmisiz. Senin yine mart a geliyor dogum bilmiyorum ki demekki siz bayagi cok cektiniz . Ama iyi birseymis o agri , rahim kasilip eski haline dönuyormus
Ben de odasını kurayım bir de yanıma alayım diyordum ama annem de acele ettiğimi söyledi, burdaki anneler de öyle diyor, ben de anne yanına bir şey seçicem artık teşekkürler
Valla canım ben aynı senin dediğin gbi yaptım kızımda . İlk 6 ay Bnm odamda yattı sonra kendi odasına geçirdim . Odasi da doğmadan hazırdı . Arada bir o odada yatırdım gündüz yatağı i yadirgamasin diye .Bnm kızım 6 aydan sonra parke gicirtisina bile uyaniyordu . E bnde yatakta çok dönüyordum bnm sesime uyaniyordu . Odasını ayırmak işime geldi . Bı de kamera taktım . Mis gbi oldu
Verdim kuzu verdim doğumda 8 gitti. 7 kilo benimle 1 yıl kaldı. Çünkü emzirirken her gün baklava yiyodum emzirme bitince o da gitti. 55e düştüm hatta . Sonra 57-58de fixledim
Verdim kuzu verdim doğumda 8 gitti. 7 kilo benimle 1 yıl kaldı. Çünkü emzirirken her gün baklava yiyodum emzirme bitince o da gitti. 55e düştüm hatta . Sonra 57-58de fixledim
Ahahha çok güldüm yaa baklava da çok severim. Yaa ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum yaaa. Ne göbek çıktı ne bebegi hissediyoruz bu ne böyle ya vakit desen hiç geçmez oldu sanki aynı haftada takılı kaldık gibi