Bende de nadiren yanma oluyor kısa süreli ama sürekli olmadığı için önemsemedimKizlar bisey sormak istiyorum.Vajinamda bi yanma var. Ozellikle orayi dusta falan sabunladigimda orasi yaniyo hissediyorum. Napmaliyim sizce? Doktoruma sormayi unuttum.
Dimi ya bence de mantıklı o odaya da arada yatırmak, tanıtmak. Bakalım araştırmalar devam edecek :))) burası da çok iyi oldu herkesin başka tecrübeleri var baya yararlandım bugünValla canım ben aynı senin dediğin gbi yaptım kızımda . İlk 6 ay Bnm odamda yattı sonra kendi odasına geçirdim . Odasi da doğmadan hazırdı . Arada bir o odada yatırdım gündüz yatağı i yadirgamasin diye .Bnm kızım 6 aydan sonra parke gicirtisina bile uyaniyordu . E bnde yatakta çok dönüyordum bnm sesime uyaniyordu . Odasını ayırmak işime geldi . Bı de kamera taktım . Mis gbi oldu
Bnmki de biraz planlı normal doğum oldu . Vajinal ilaç uygulandı açılma olsun diye . 1 Mayıs'ta suni sancıyla baslatcaklardi doğumu ama ilaçtan so Ra suyum geldi bnmdeYaaa 1 gun bekleseymis tam babasiyla ayni olacakmisbenimde günum gectigi icin randevum vardi , sabah namazinda sanci basladi ve dogdu 1 mayis isci bayrami her yer tatildi
Aynen canım burası baya iyi tecrübeli bile olsan bil.edigin öğrendiğin biseyler oluyor . Ne bileyim ben çocuk odasını boş birakmistim evlenince bilerek . E çocuk oluncada boş durmasının manası yok dedim yaptım gitti odası . İyiki de yapmışım diyorum . Mesela karanlıktan korkmak ne bileyim tek başına yatmaktan korkmak gbi hicbisey yaşamadık kızımla . En başından beri hem karanlık odada hemde tek başına yatiyordu . Bunun yararı oldu bnce . 3.5 yaşında bu aradaDimi ya bence de mantıklı o odaya da arada yatırmak, tanıtmak. Bakalım araştırmalar devam edecek :))) burası da çok iyi oldu herkesin başka tecrübeleri var baya yararlandım bugün
Ben lierac kullanmıştım 20 haftalık başlamıştım çatlak olmadı.Kızlar bu arada çatlak kremine başladınız mı ben lierac sipariş verdim bugün geldi ne zaman başlayım bilmiyorum
Ben 160 boyBenim boy 1.63 , 65 kilo ile hamile kaldim sabah tartildim ac karnina 65.8 ciktim13 haftalik bebis . Sizin kilonuz kac ?
Bide bende bulantı kusma vs olmadı aksine canım hep tatlı istedi ne olduysa ondan oldu bu kadar çok kilo ama artık tatlı yememeye çalışıyorumBen de 157 boydayım 66.5 ile öğrendim hamile olduğumu 68.5 oldum da bazıları hızlı alıyorsun daha 12.haftan yeni bitti diyor kafama takıldı biraz
Ben de de kaşıntı var doktor örnek alıp tahlile yolladı candida albinas çıktı, ilaç vercekKizlar bisey sormak istiyorum.Vajinamda bi yanma var. Ozellikle orayi dusta falan sabunladigimda orasi yaniyo hissediyorum. Napmaliyim sizce? Doktoruma sormayi unuttum.
Çok geçmiş olsun, kolaylıkla atlatırsun inşallahMalesef bende pozitif ciktim okadar dikkat ettigim halde deniz dibimde denize bile gitmedik,eglence mekani desen unuttuk,ama olcak oldumu buluyoAllah'ım Evlatlarımızı Sağlıkla Bizlere Kavuştursun Amin bana gelen filyasyon ekibi hamile oldugum için gunde 8tane falan içilen ilaclar varmis ya onlari vermedi 4tane vitamin onerdi kendi kafin dogim doktorumda o vutaminler den gunde 1tane içebilir dedi,ve ayriyetten sabah aksam 1tane parol içiyorum, onsan ister istemez korkuyo malesef kadin dogum doktorum covit acile gidersem orda ultrasonla bebege bakilir dedi,yarin İnşallah kendi aracımla covit acile gitcem bi muayine olcam,filyasyon ekini aradim bugun sol kasimgimda agrim var dedim oda cevirme falan olursa filyasyon ekiyle gorustum acile gidiyorum diyin dedi sorun olmaz dedi oda,dikkat etsin arkadasinda jendine
Ben de de çıkıntı var erkek gibi ama belli olmaz dedi. Parelellikten bahsetmedi, hayırlısı bakalımOnu hiç sorma unutmaya çalışıyorumBaşta kız dedi sonra çıkıntı var ama paralel bu kız olduğuna işaret dedi. En son da %60 kız diyorum , sonra değişirse üzülme tamam mı dedi Alışmıyayım diyorum ama bazen kızım diye sevesim geliyo.1 ay böyle muammalı gitcek
Vajinal duş yapma canım iyi değilmiş enfeksiyonu tetikliyomuş yanma devam ederse sirkeli su ile taharet yap iyi geliyorKizlar bisey sormak istiyorum.Vajinamda bi yanma var. Ozellikle orayi dusta falan sabunladigimda orasi yaniyo hissediyorum. Napmaliyim sizce? Doktoruma sormayi unuttum.
Ne guzel , bende o kilolarda isterim boyum daha kisa olmasina ragmenNeredeyse liseden beri aynı kilodayım artı eksi 1-2 kilo oynarvücudum buna sabitledi sanırım
Nub teorisini anlattı sanırım benim doktor ama internette bi kaç yerde okudum o çıkıntı sonradan büyüyebiliyormuşBen de de kaşıntı var doktor örnek alıp tahlile yolladı candida albinas çıktı, ilaç vercek
Çok geçmiş olsun, kolaylıkla atlatırsun inşallah
Ben de de çıkıntı var erkek gibi ama belli olmaz dedi. Parelellikten bahsetmedi, hayırlısı bakalım
15 kilo aldımNe guzel , bende o kilolarda isterim boyum daha kisa olmasina ragmenIlk hamileliginde kac kilo almistin ?
İnşallah değilsinizdir,bende hafif bogazimda yanma vardi onun disinda siddetli soguk soguk ter atip bas donmesi yasadim kafami koycak yer bulamiyodum,bendeki belirti buydu esim goturdu emin olalim diye bende halileliktendir dediydim olsun yinede gidelim içiniz rahat etsin dedi oylelikle gittim,iyikide gitmisim en azindan baskasina bulastirmadan, esim iki doz asili oda test oldu negatif cikti o cok sukur,ama ayni evde oglusla esimle karantinadayiz,market calisaniyim evden ise abartisiz işten eve giderdim markette surekli maskemi takardim berdeyse her musteriden sonra el dezenfaktanini kullanirdim ama sonuc bu iste yapcak bisey yok, size tavsiyem yanlis anlamayin sakin içiniz rahat etsin gem ikilimde olmak daha kotu test verin derim,cok gecmis olsunYa aynen öyle nerden geliceği belli değil bende grip gibiyim ama soğuk aldım baya ona eminimde covitte olabilirmiyim nasıl belirti gösterdi kimseyle görüşmedim bende
Yarın nasipse veririm eşim çok vermemi istemiyor kendi işine engel olur diye, bende tek doz aşılıyım benim şuan geniz akıntım burun tıkanıklığım birde halsizlik var. Allahın izniyle sıkıntısız atlatırız herşeyi inşAllah. Hastalıkta imtihan, Allah imtihanımızı kolay eylesiinİnşallah değilsinizdir,bende hafif bogazimda yanma vardi onun disinda siddetli soguk soguk ter atip bas donmesi yasadim kafami koycak yer bulamiyodum,bendeki belirti buydu esim goturdu emin olalim diye bende halileliktendir dediydim olsun yinede gidelim içiniz rahat etsin dedi oylelikle gittim,iyikide gitmisim en azindan baskasina bulastirmadan, esim iki doz asili oda test oldu negatif cikti o cok sukur,ama ayni evde oglusla esimle karantinadayiz,market calisaniyim evden ise abartisiz işten eve giderdim markette surekli maskemi takardim berdeyse her musteriden sonra el dezenfaktanini kullanirdim ama sonuc bu iste yapcak bisey yok, size tavsiyem yanlis anlamayin sakin içiniz rahat etsin gem ikilimde olmak daha kotu test verin derim,cok gecmis olsun
Vajinanın içine hiçbir şey sürülmez. Hatta içi suyla bile yıkanmaz. Çünkü orada bulunan bakteriler ölür ve enfeksiyona sebep olur. O yüzden o bölgeyi temizlerken çok dikkat edilmeli. Üst bölgeleri yıkayabilirsiniz ama içini aslaSabunlamayin. Oranın kendine ait florasi varmış. Florasi bozulunca mantar ve enfeksiyon riski yüksek oluyor. Eczanelerde özellikle vaginal bölge için şampuan satılıyor.
Yavru galiba bağışıklığımız çok düşük hemen kapıyoruz ya kullandığım vitaminleri yazıyorum premesis c plus regenesis ve oksapar onun dışında meyve yemeye çalıştım zaten yemek yiyemiyodum kusmaktan tek meyve tuttu beni bol su diyolar onu da yapamadım
Dogacagi zaman belliymis , belkide ilac vermeselerde dogardiBnmki de biraz planlı normal doğum oldu . Vajinal ilaç uygulandı açılma olsun diye . 1 Mayıs'ta suni sancıyla baslatcaklardi doğumu ama ilaçtan so Ra suyum geldi bnmde
Belki karninda bebek vardirBen 160 boy
59 kilo ile başladım
58 kiloyum
Karnımda aşırı şişkinlik var
maşallah7- 3 - 1,5 yasindalar . Benim sadece birinci ve ikinci arasinda 4 sene var . Digerlerinde bir sene hamile bir sene emzirme olarak 2017 den beri bu sekilde devam ediyorartik utaniyorum soylemeye . Kimse bilmiyor. Kendi anneme bile soyleyemedim
Ben birincide 55 kilodan 85 kiloya cikmistim15 kilo aldımonda da ilk 4 ay kilo almamıştım sanırım ya da 1 kilo almışımdır. Ne olduysa son aylar oldu ama şimdi o fotoğraflarıma bakıyorum bu halimden daha güzelim valla. Kan can fışkırıyo resmen suratımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?