2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Dimi ya bence de mantıklı o odaya da arada yatırmak, tanıtmak. Bakalım araştırmalar devam edecek :))) burası da çok iyi oldu herkesin başka tecrübeleri var baya yararlandım bugün

Yaaa 1 gun bekleseymis tam babasiyla ayni olacakmis benimde günum gectigi icin randevum vardi , sabah namazinda sanci basladi ve dogdu 1 mayis isci bayrami her yer tatildi
Bnmki de biraz planlı normal doğum oldu . Vajinal ilaç uygulandı açılma olsun diye . 1 Mayıs'ta suni sancıyla baslatcaklardi doğumu ama ilaçtan so Ra suyum geldi bnmde

Dimi ya bence de mantıklı o odaya da arada yatırmak, tanıtmak. Bakalım araştırmalar devam edecek :))) burası da çok iyi oldu herkesin başka tecrübeleri var baya yararlandım bugün
Aynen canım burası baya iyi tecrübeli bile olsan bil.edigin öğrendiğin biseyler oluyor . Ne bileyim ben çocuk odasını boş birakmistim evlenince bilerek . E çocuk oluncada boş durmasının manası yok dedim yaptım gitti odası . İyiki de yapmışım diyorum . Mesela karanlıktan korkmak ne bileyim tek başına yatmaktan korkmak gbi hicbisey yaşamadık kızımla . En başından beri hem karanlık odada hemde tek başına yatiyordu . Bunun yararı oldu bnce . 3.5 yaşında bu arada

Kızlar bu arada çatlak kremine başladınız mı ben lierac sipariş verdim bugün geldi ne zaman başlayım bilmiyorum
Ben lierac kullanmıştım 20 haftalık başlamıştım çatlak olmadı.
Ama şimdi 16 da başlarım karnım şiş
Benim boy 1.63 , 65 kilo ile hamile kaldim sabah tartildim ac karnina 65.8 ciktim 13 haftalik bebis . Sizin kilonuz kac ?
Ben 160 boy
59 kilo ile başladım
58 kiloyum
Karnımda aşırı şişkinlik var

Ben de 157 boydayım 66.5 ile öğrendim hamile olduğumu 68.5 oldum da bazıları hızlı alıyorsun daha 12.haftan yeni bitti diyor kafama takıldı biraz
Bide bende bulantı kusma vs olmadı aksine canım hep tatlı istedi ne olduysa ondan oldu bu kadar çok kilo ama artık tatlı yememeye çalışıyorum

Kizlar bisey sormak istiyorum.Vajinamda bi yanma var. Ozellikle orayi dusta falan sabunladigimda orasi yaniyo hissediyorum. Napmaliyim sizce? Doktoruma sormayi unuttum.
Ben de de kaşıntı var doktor örnek alıp tahlile yolladı candida albinas çıktı, ilaç vercek
Çok geçmiş olsun, kolaylıkla atlatırsun inşallah
Ben de de çıkıntı var erkek gibi ama belli olmaz dedi. Parelellikten bahsetmedi, hayırlısı bakalım

Kizlar bisey sormak istiyorum.Vajinamda bi yanma var. Ozellikle orayi dusta falan sabunladigimda orasi yaniyo hissediyorum. Napmaliyim sizce? Doktoruma sormayi unuttum.
Vajinal duş yapma canım iyi değilmiş enfeksiyonu tetikliyomuş yanma devam ederse sirkeli su ile taharet yap iyi geliyor

Nub teorisini anlattı sanırım benim doktor ama internette bi kaç yerde okudum o çıkıntı sonradan büyüyebiliyormuş hayırlısı dedim ben de artık kız ya da erkek sağlıklı olsun , hayırlı evlat olsun daha ne isteriz ki

Ne guzel , bende o kilolarda isterim boyum daha kisa olmasina ragmen Ilk hamileliginde kac kilo almistin ?
15 kilo aldım onda da ilk 4 ay kilo almamıştım sanırım ya da 1 kilo almışımdır. Ne olduysa son aylar oldu ama şimdi o fotoğraflarıma bakıyorum bu halimden daha güzelim valla. Kan can fışkırıyo resmen suratımdan

Ya aynen öyle nerden geliceği belli değil bende grip gibiyim ama soğuk aldım baya ona eminimde covitte olabilirmiyim nasıl belirti gösterdi kimseyle görüşmedim bende
İnşallah değilsinizdir,bende hafif bogazimda yanma vardi onun disinda siddetli soguk soguk ter atip bas donmesi yasadim kafami koycak yer bulamiyodum,bendeki belirti buydu esim goturdu emin olalim diye bende halileliktendir dediydim olsun yinede gidelim içiniz rahat etsin dedi oylelikle gittim,iyikide gitmisim en azindan baskasina bulastirmadan, esim iki doz asili oda test oldu negatif cikti o cok sukur,ama ayni evde oglusla esimle karantinadayiz,market calisaniyim evden ise abartisiz işten eve giderdim markette surekli maskemi takardim berdeyse her musteriden sonra el dezenfaktanini kullanirdim ama sonuc bu iste yapcak bisey yok, size tavsiyem yanlis anlamayin sakin içiniz rahat etsin gem ikilimde olmak daha kotu test verin derim,cok gecmis olsun

kızlar oda konusunu çocuk doğduktan sonra halledin bence hele montessori icin hic acele etmeyin aşağı yukarı bir sene orada yatmayacak çünkü. her bebe farkli kimi güzel uyur koltukta bile uyur kimi 1 sene omuzda uyur koyunca uyanir kimi gazlidir hamakta uyur planlar hep boşa çıkıyor. doğduktan sonra huyunu suyunu anlayinca en güzelini yaparsiniz zaten

Yarın nasipse veririm eşim çok vermemi istemiyor kendi işine engel olur diye, bende tek doz aşılıyım benim şuan geniz akıntım burun tıkanıklığım birde halsizlik var. Allahın izniyle sıkıntısız atlatırız herşeyi inşAllah. Hastalıkta imtihan, Allah imtihanımızı kolay eylesiin

Sabunlamayin. Oranın kendine ait florasi varmış. Florasi bozulunca mantar ve enfeksiyon riski yüksek oluyor. Eczanelerde özellikle vaginal bölge için şampuan satılıyor.
Vajinanın içine hiçbir şey sürülmez. Hatta içi suyla bile yıkanmaz. Çünkü orada bulunan bakteriler ölür ve enfeksiyona sebep olur. O yüzden o bölgeyi temizlerken çok dikkat edilmeli. Üst bölgeleri yıkayabilirsiniz ama içini asla

Z zahrada covidken neler yaptın doktor neler önerdi hamile arkadaşımda covid oldu tüm hamileler teker teker dökülüyo sanırım
Yavru galiba bağışıklığımız çok düşük hemen kapıyoruz ya kullandığım vitaminleri yazıyorum premesis c plus regenesis ve oksapar onun dışında meyve yemeye çalıştım zaten yemek yiyemiyodum kusmaktan tek meyve tuttu beni bol su diyolar onu da yapamadım ilk 4 5 gün ishal çok yoğundu o bitti tat koku gitti daha yok sırt ağrısı pek var 1 gece ateş oldu arkadaşının durum nasıll

Bnmki de biraz planlı normal doğum oldu . Vajinal ilaç uygulandı açılma olsun diye . 1 Mayıs'ta suni sancıyla baslatcaklardi doğumu ama ilaçtan so Ra suyum geldi bnmde
Dogacagi zaman belliymis , belkide ilac vermeselerde dogardibelkide icinde hep acaba kalmistir.

7- 3 - 1,5 yasindalar . Benim sadece birinci ve ikinci arasinda 4 sene var . Digerlerinde bir sene hamile bir sene emzirme olarak 2017 den beri bu sekilde devam ediyor artik utaniyorum soylemeye . Kimse bilmiyor. Kendi anneme bile soyleyemedim
maşallah aman ne utanıyorsun anası belli babası belli bakacak olan sensin. Allah güç kuvvet versin

Ben birincide 55 kilodan 85 kiloya cikmistim hic midem bulanmiyordu. Hep durümler kebaplar canim cekerdi esim yegenlerine cikolata filan alirdi ben oturup yerdim. Daha da oyle yemek yemedim birde ilk cocuk ye ic yat . Senin kilon cok iyi masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…