- 5 Mayıs 2021
- 751
- 1.092
- 63
- 27
Benim boy 1.63 , 65 kilo ile hamile kaldim sabah tartildim ac karnina 65.8 ciktimHanımlar Merhabakilo konusunda bilgi almak istiyorum sizlerden boyunuz ve kaç kilo ile hamile kaldınız kaçıncı haftada kaç kilo alımı ile ilerliyorsuunuz
Yaaa 1 gun bekleseymis tam babasiyla ayni olacakmisBenim de kızım 30 nisan2018 . Beklenen doğum tarihi 1 mayisti esiminde doğum günü ama kızım bir gün önce geldi
Ay cok zayifsin , boyunda uzun58le başladım 56yım şimdi boyum 171 hafta 12+3
Canım saniyelik bir yanma gibi mi? Geçen gün bana da oldu. Pamuklu çamasır giymeye özen göster. bir de ben çok terliyorum ıslak hissediyorum sık çamaşır değiştirince geçti benim.Kizlar bisey sormak istiyorum.Vajinamda bi yanma var. Ozellikle orayi dusta falan sabunladigimda orasi yaniyo hissediyorum. Napmaliyim sizce? Doktoruma sormayi unuttum.
Malesef bende pozitif ciktim okadar dikkat ettigim halde deniz dibimde denize bile gitmedik,eglence mekani desen unuttuk,ama olcak oldumu buluyo
Biz de bugün 10+3 oldukKızlar kontrolden geldık 10 haftalık 10+3çıktı cınsiyet tahmini yapabılen var mı
Ben 1.75 im 60 kiloyla hamile kaldim 11+2 deyim 59 kiloyum :)Hanımlar Merhabakilo konusunda bilgi almak istiyorum sizlerden boyunuz ve kaç kilo ile hamile kaldınız kaçıncı haftada kaç kilo alımı ile ilerliyorsuunuz
Hayir 2-3 gundur devam ediyo malesefCanım saniyelik bir yanma gibi mi? Geçen gün bana da oldu. Pamuklu çamasır giymeye özen göster. bir de ben çok terliyorum ıslak hissediyorum sık çamaşır değiştirince geçti benim.
Ya aynen öyle nerden geliceği belli değil bende grip gibiyim ama soğuk aldım baya ona eminimde covitte olabilirmiyim nasıl belirti gösterdi kimseyle görüşmedim bendeMalesef bende pozitif ciktim okadar dikkat ettigim halde deniz dibimde denize bile gitmedik,eglence mekani desen unuttuk,ama olcak oldumu buluyoAllah'ım Evlatlarımızı Sağlıkla Bizlere Kavuştursun Amin bana gelen filyasyon ekibi hamile oldugum için gunde 8tane falan içilen ilaclar varmis ya onlari vermedi 4tane vitamin onerdi kendi kafin dogim doktorumda o vutaminler den gunde 1tane içebilir dedi,ve ayriyetten sabah aksam 1tane parol içiyorum, onsan ister istemez korkuyo malesef kadin dogum doktorum covit acile gidersem orda ultrasonla bebege bakilir dedi,yarin İnşallah kendi aracımla covit acile gitcem bi muayine olcam,filyasyon ekini aradim bugun sol kasimgimda agrim var dedim oda cevirme falan olursa filyasyon ekiyle gorustum acile gidiyorum diyin dedi sorun olmaz dedi oda,dikkat etsin arkadasinda jendine
Valla benim bulantı halsizlik hala devam senelerdir hamileymişim de şu bulantıyı çekiyomuşum gibi geliyoAhahha çok güldüm yaabaklava da çok severim. Yaa ben kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum yaaa. Ne göbek çıktı ne bebegi hissediyoruz bu ne böyle ya vakit desen hiç geçmez oldu sanki aynı haftada takılı kaldık gibi
Bizim de odamız çok küçük ama bir şekilde ufak boylardan sokuşturmayı umuyorum ve evet odasına ayrılmak için erken hazır olmasını umuyorumDoğum hikayeleri anlatılmış yataklardan konuşulmuş yeni anne olarak ben biraz fransız kaldımama anladığım her doğum farklı her bebekte farklı. Ben anne yanı kullanamicam malesef yatak odam çok küçük sığmaz hiç biri anca özel yaptırmak gerekir o da çok küçük olur. Benim için tavsiyesi olan var mı ? Benim gibi yatak odası küçük olanlar ne yaptılar ? Ben sırf bu yüzden odasına erken taşımayı düşünüyorum uzun süre anne baba yanında uyusun istemiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda bebisin etkilenmeden atlatırsın.Malesef bende pozitif ciktim okadar dikkat ettigim halde deniz dibimde denize bile gitmedik,eglence mekani desen unuttuk,ama olcak oldumu buluyoAllah'ım Evlatlarımızı Sağlıkla Bizlere Kavuştursun Amin bana gelen filyasyon ekibi hamile oldugum için gunde 8tane falan içilen ilaclar varmis ya onlari vermedi 4tane vitamin onerdi kendi kafin dogim doktorumda o vutaminler den gunde 1tane içebilir dedi,ve ayriyetten sabah aksam 1tane parol içiyorum, onsan ister istemez korkuyo malesef kadin dogum doktorum covit acile gidersem orda ultrasonla bebege bakilir dedi,yarin İnşallah kendi aracımla covit acile gitcem bi muayine olcam,filyasyon ekini aradim bugun sol kasimgimda agrim var dedim oda cevirme falan olursa filyasyon ekiyle gorustum acile gidiyorum diyin dedi sorun olmaz dedi oda,dikkat etsin arkadasinda jendine
Bu erkektir belki ama doktor kız demisti sanki dimi sonra emin olamamış mıydı öyle hatırladımValla benim bulantı halsizlik hala devam senelerdir hamileymişim de şu bulantıyı çekiyomuşum gibi geliyoama zaman geçmiyoo gün gün sayıyorum kızımda hiç böyle olmamıştı
Sabunlamayin. Oranın kendine ait florasi varmış. Florasi bozulunca mantar ve enfeksiyon riski yüksek oluyor. Eczanelerde özellikle vaginal bölge için şampuan satılıyor.Kizlar bisey sormak istiyorum.Vajinamda bi yanma var. Ozellikle orayi dusta falan sabunladigimda orasi yaniyo hissediyorum. Napmaliyim sizce? Doktoruma sormayi unuttum.
Gün içerisinde de yaniyorsa , sirkeli su ile taharet alabilirsiniz. Pecete ile hafifce sürebilirsiniz. Bende cok fazla olmustu, fitiller kremler ilaclar . Herseyi kullanmistim da gecmemisti . Sirkeli su cok iyi gelmistiKizlar bisey sormak istiyorum.Vajinamda bi yanma var. Ozellikle orayi dusta falan sabunladigimda orasi yaniyo hissediyorum. Napmaliyim sizce? Doktoruma sormayi unuttum.
Boyum 157, 60la hamile kaldım, 11+2deyim şu an 52yim. Almadığım gibi 6 haftada 8 kg verdimHanımlar Merhabakilo konusunda bilgi almak istiyorum sizlerden boyunuz ve kaç kilo ile hamile kaldınız kaçıncı haftada kaç kilo alımı ile ilerliyorsuunuz
Onu hiç sorma unutmaya çalışıyorumÇok geçmiş olsun canım. Umarım en kısa zamanda bebisin etkilenmeden atlatırsın.
Bu erkektir belki ama doktor kız demisti sanki dimi sonra emin olamamış mıydı öyle hatırladımbende öğleden sonra akşama kadar acayip bir halsizlik oluyo o bitiriyor beni. Uyumazsam bacaklarım tutmuyo resmen ayakta duramıyorum.
Neredeyse liseden beri aynı kilodayım artı eksi 1-2 kilo oynarAy cok zayifsin , boyunda uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?