- 8 Temmuz 2021
- 786
- 1.066
- 63
- 30
Folik asiti kullandım canım hamilelikten öncede kullanıyorum doktor onu kesip decavit vitamin yazdı ama işte onu alamadım hala onu alıcam yarınBence vitamini ihmal etme canım, folik asit çok çok önemli. Bana Imom Omega diye bir vitamin verdi. İçinde hem polik asit, hem diğer vitaminler var. Onunla devam ediyorum 7.haftadan beri, midemi bulandırıyor vitamin ama üstüne tatlı, meyve yiyince geçiyor.
Altta olursa erkek, üstte olursa kız tezleri de var canımAaa valla hamile gobusu gbimasallahBnmki aynı alt göbek gbi duruyor ya . Zaten hep ayva göbeğim vardı dur ekleyeyim bende bı hafta önce çekmiştim
Ahdgdg valla bu tezler bitmiyor ya . Bana kızımda da karnın sivri erkek olucak demislerdi. Kızımda da böyleydi ya göbek gbi duruyordu gıcık oluyordumAltta olursa erkek, üstte olursa kız tezleri de var canım
iki farkli kesedeler cift yumurtadir büyük ihtimalle. bende farkli sorunlar da var yataktan pek cikamiyorum başım dönüyor çarpıntım var. bulanti ilaci sayesinde haftada bir iki cikariyorum. yoksa asla beslenemezdim Allah üretenden razi olsun.AA maşallah ne kadar erken belli olmuş cinsiyet.cift yumurta ikizimi.sizdede çok halsizlik varmı acaba.gunde kaç kez çıkartıyorsunuz afedersiniz?
Ben kiz der sevinirim de sonra erkek derse diye cok korkuyorum. 2 oğlum var cünkü umarım söylediginde kesin emin olurAynen canım mesela ben istemezdim önce erkek deyip kıza dönmesini yada kız deyip erkeğe dönmesini.. Ben kızımda 13. haftada doktor direk kız. Yüzde yüz dedi oğlumda 16 da anca öğrendik..
Şanlıurfa canımGünaydın ciciler,
Tablodaki eksik bilgileri tamamlayalım.
@morcivertkedi yaş
@Neslihankrc şehir
@Morvelila şehir
@Mecilas yaş
@MAYSSEE kaçıncı çocuk
@eDDa2626 şehir
Mavikus_ şehir
@Merve_onur _ hira yaş
@kocyigit_4334 yaş
@gumus82 şehir
@_Joey_ yaş
Gözün aydın canım hayırlısi ile sonucunda alırsınız ins. Cinsiyeti de hayırlı olsun minnakinKızlar bende bugün kontrole gittim. Bizim bebiş her kontrolde farklı çıkıyorgeçen kontrole göre 12+5 olması gerekiyordu bugün ama 13+2 çıktı bebiş bu gidişle marttan önce gelecek çok şükür regl tarihimle aynı oldu şu an. Ense kalınlığına iyi dedi burun oluşmuş dedi. İkili test yaptırdık ama sonucu büyük ihtimal iyi gelir dedi. %90 erkekmiş. Korona aşısını da 14.haftadan itibaren olabilirsin. Biontech ya da sinovac farketmez dedi.
Kızlar çook kötüyüm ağrı arttı karnım şişti boğazımda tuaf bir his var nefesimi keser gibi birşey midemi de bulandırıyor ayağa kalkıyorum tansiyonum oynuyor başım dönüyor gözüm kararıyor(
Biraz daha iyiyim şuan canım ama o an çok kötüydüm bağırsaklarda sorun var sanırımBence ilinizde varsa bir eğitim araştırma hastanesine gidin. Acilden ultrason çekilebiliyor acil durumda. Çok geçmiş olsun. Haber verin.
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi iyiysen kontrole gittiğinde doktoruna söyleyebilirsin. Kendisi de bakabilir belki. Vücudumuz şu an çok hassas , biz de öyle. Sürekli kendimizi dinliyoruz ister istemez. Kafanı dağıtmaya çalış.Biraz daha iyiyim şuan canım ama o an çok kötüydüm bağırsaklarda sorun var sanırım
Ben vücudum kuruduğu için Burt’s Bees mama belly butter aldım ve beklentimin ötesinde çıktı. Her yerime sürüyorum. Sanırım hayat boyu vücut nemlendiricimi buldum. Cildim pürüzsüz yumuşacık oluyor ve bir dahaki duşa kadar etkisi sürüyor. Butter yazdığı için ağır olur sanmıştım hiç öyle değilmiş hemen emiliyor. Karın büyüdüğü zaman da kaşıntıları geçiren tek krem olduğunu söylemiş anneler.Kızlar bu arada çatlak kremine başladınız mı ben lierac sipariş verdim bugün geldi ne zaman başlayım bilmiyorum
Bana folik asit bitince pregnom kullanmaya başla dedi doktor. İçinde omega 3 , folik asit , demir çinko probiyotik falan varmış. Kızımda farklı bişey kullanmıştımKızlar dr mu aradım.Imom omega tavsiye etti.Kontrol 1hafta sonra.Ikili sonuçlar çıkınca yani.Sizler ne kullanıyorsunuz?
Ben de imom diğerinde ocean mummy kullanmıştımKızlar dr mu aradım.Imom omega tavsiye etti.Kontrol 1hafta sonra.Ikili sonuçlar çıkınca yani.Sizler ne kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?