2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Folik asiti kullandım canım hamilelikten öncede kullanıyorum doktor onu kesip decavit vitamin yazdı ama işte onu alamadım hala onu alıcam yarın

Kizlar 12+2 yim bugün ikili tarama testi için kan verdim. Doktorum herhangi bir sorun olduğunda aldırmayı düşünmüyorsanız gereksiz ama yine de yapalım dedi. Sonuç 2 gün sonra çıkacakmış. Sayfada bazı arkadaşlar nifty yaptıracağını yazmış gerekir mi niçin nasıl yapılıyo?

Altta olursa erkek, üstte olursa kız tezleri de var canım
Ahdgdg valla bu tezler bitmiyor ya . Bana kızımda da karnın sivri erkek olucak demislerdi. Kızımda da böyleydi ya göbek gbi duruyordu gıcık oluyordum denize gittim dün normalde göbeğimi içime çekerdim düz dursun diye şimdide sisiriyorum göbek sanmasinlar diye

Kizlar bu arada hamileyken rezene iciliyormuydu ya ben unutmuşum valla. Bu şişkinlik beni mahvediyor belki o iyi gelir

AA maşallah ne kadar erken belli olmuş cinsiyet.cift yumurta ikizimi.sizdede çok halsizlik varmı acaba.gunde kaç kez çıkartıyorsunuz afedersiniz?
iki farkli kesedeler cift yumurtadir büyük ihtimalle. bende farkli sorunlar da var yataktan pek cikamiyorum başım dönüyor çarpıntım var. bulanti ilaci sayesinde haftada bir iki cikariyorum. yoksa asla beslenemezdim Allah üretenden razi olsun.

Kızlar ya karnımın hep sol tarafında bir şişlik var özellikle soluma yatınca çok rahatsız edici oluyor orada batma oluyor az önce uzandım sanki soluma bişeyler birikmiş gibi ağırlık oldu kalktım oturdum şimdide midem bulanıyor anlamadım acaba kötü bişey mi var kitle kist falan olmasın aklımde deli sorular yarın doktora söylesem karnımın o taraflarına bakar mı birşey var mı diye

Benimde kontrolum vardi bugün. Bebis baya yüzüyordu keyifli keyifli. Hacivat gibiydi elleri ayakları kımıl kımıl. Baya zıp zıp zipladi keske videoya alabilseydik saskinlikla izledik.

Progestan i kesti doktorum gerek yok artik dedi cok sukur. Folik asiti de kesti yerine aynen bana da devit ve balikyagi olan bir vitamin birde kan ilaci verdi. Cinsiyet icin cok küçük 20 gün sonra soylerim dedi.

Fetal dna ve 2 li Testleri onerdi ama kabul etmedim daha sonra ayrıntılı ultrasona gireceğimi söyledim. Bu kadari yeterli.. yasdan dolayi sonuc zaten yuksek riskli cikacak canimi sıkmak istemedim.

Bugün bebegi oyle hareketli görünce ilkkez cok güçlü hissettim kendimi.. Ultrason olmasa hamile değilmişim gibi heran kötü bisi olacakmış gibi hissediyordum hep. Bu sefer ilkkez basarabilecekmisim gibi bu isin ustesinden gebilecekmisim gibi hissettim... Bu minicik mucize nasil canli nasil insanin gücüne güç katiyor inanilmaz bir duygu. Agzim kulaklarımda hareketlerini animsayip durdum tüm gün... Ağlayıp duruyorum ama bu kez mutluluktan

Aynen canım mesela ben istemezdim önce erkek deyip kıza dönmesini yada kız deyip erkeğe dönmesini.. Ben kızımda 13. haftada doktor direk kız. Yüzde yüz dedi oğlumda 16 da anca öğrendik..
Ben kiz der sevinirim de sonra erkek derse diye cok korkuyorum. 2 oğlum var cünkü umarım söylediginde kesin emin olur

Kızlar çook kötüyüm ağrı arttı karnım şişti boğazımda tuaf bir his var nefesimi keser gibi birşey midemi de bulandırıyor ayağa kalkıyorum tansiyonum oynuyor başım dönüyor gözüm kararıyor (

Çok geçmiş olsun canım çok şükür bebiş iyi bol bol dinlen

Gözün aydın canım hayırlısi ile sonucunda alırsınız ins. Cinsiyeti de hayırlı olsun minnakin

Bence ilinizde varsa bir eğitim araştırma hastanesine gidin. Acilden ultrason çekilebiliyor acil durumda. Çok geçmiş olsun. Haber verin.

Kızlar dr mu aradım.Imom omega tavsiye etti.Kontrol 1hafta sonra.Ikili sonuçlar çıkınca yani.Sizler ne kullanıyorsunuz?

Biraz daha iyiyim şuan canım ama o an çok kötüydüm bağırsaklarda sorun var sanırım
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi iyiysen kontrole gittiğinde doktoruna söyleyebilirsin. Kendisi de bakabilir belki. Vücudumuz şu an çok hassas , biz de öyle. Sürekli kendimizi dinliyoruz ister istemez. Kafanı dağıtmaya çalış.

Kızlar bu arada çatlak kremine başladınız mı ben lierac sipariş verdim bugün geldi ne zaman başlayım bilmiyorum
Ben vücudum kuruduğu için Burt’s Bees mama belly butter aldım ve beklentimin ötesinde çıktı. Her yerime sürüyorum. Sanırım hayat boyu vücut nemlendiricimi buldum. Cildim pürüzsüz yumuşacık oluyor ve bir dahaki duşa kadar etkisi sürüyor. Butter yazdığı için ağır olur sanmıştım hiç öyle değilmiş hemen emiliyor. Karın büyüdüğü zaman da kaşıntıları geçiren tek krem olduğunu söylemiş anneler.
İlk başta yağ süreyim hindistan cevizi yağı falan dedim ama hem kuruluğu gidermedi hem de çok ağır geldi devam edemedim.

Kızlar dr mu aradım.Imom omega tavsiye etti.Kontrol 1hafta sonra.Ikili sonuçlar çıkınca yani.Sizler ne kullanıyorsunuz?
Bana folik asit bitince pregnom kullanmaya başla dedi doktor. İçinde omega 3 , folik asit , demir çinko probiyotik falan varmış. Kızımda farklı bişey kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…