Saol canımYaa biraz mi baya cikmis kizzz. Nasil tatlisin ya minnoşum kocaman oldugu gunleri de görürsün inşallah
Kuzu özelde mi yaptirmistin? Kač güne çıktı sonucun. Bende cumartesi yaptircam büyük ihtimal merak ediyorum. Çok şükür sağlıklı olmasina sevindim.
İlaç vs herşey midemi bulandırıyor kızöda da içememiştim. Eskileri referans alarak içimi rahatlatyrm bndeBenim beklenen gebelik olmadigi icin onden folik asit icmedim. Sonrada tiksindim icemedim. Hic bi vitaminde kullanmadim drum annelerimiz folik asitmi icmis.icemiyosan bosver dedi. Bebegin iyidir relax ol biraz sen ac bile olsan o doyuyo merak etme. Eskiden ne isler yaparlarmis vitamin vsde yok gurbuz gibide cocuk dogururlarmıs.
Çok geçmiş olsun canım benim annemde anlatır sen doğana kadar kanamam olmuştu benim diye hayırlısıyla alırsın inşallah bebişini kucağına ❤Kızlar sabah namazına bi kalktım altım ıslak, pijamam kan olmuş lavaboya bi gittim elim kadar pıhtı düştü. Hastaneye geldim doktorumu aradılar yatış verdi. Sabah 8 de gelcekmiş. Valla deliricem ya, ne biçim haatane bi kalp atıışı var mı bakmadılar
Bende troid var pkos var insilün direnci var varda var kilo almam için etken olan her şey mevcut malesef zaten geçen sene 100 kilo ile diyete başlamıştım 65 e kadar düşmüştüm sonra gebelik için hormon ilaçları vs derken 10 kilo aldımÇok kilo alan annelerin morali bozulabilir belki, hepimizin durumu farklı kiminde troid olabilir, şeker olabilir, bende pcos var o çok kilo aldırmıyor mesela ama kimine aldırıyomuş. Ablam 30 kilo falan aldı, bebeği gayet saglıklı. Kişiye göre çok degişen bir durum, o yüzden doktorla bireysel degerlendirmeli. Kimse kafaya takmıyorsa olabilir ama psikolojimiz de sürekli hareketli
11+4 de gittiğimde bıraktırdı multivitamine geçtim onun içinde de folik asit var baya kapsamlı bi ilaçKızlar folik asiti nezaman bıraktınız?
Ayva yersen çocuk gamzeli olur diyolar bende ondan bekliyorum ayvayıKızlar migrosda mandalina cıkmış cok eksi ama bekliyen varsa. Ben ayvayı bekliyorum cıkınca hevesim geçer ama yokkem kıymetli
Evet onu bende duydum geçici onayı tam onay olarak güncellenmişSevindim bugün bir doktor bionteckin onaylandığını söyledi bilginiz olsun
Maşallah ben burdayım diyor çok tatlı duruyoBende biraz karın çıkmaya başladı kızlarr
Sende haklısın canım bebeğin doğuracağı varsa bu dünyada yiyeceği ekmeği varsa her türlü geliyor zaten bazen ne kadar dikkat etsende gideceği varsa gider biz Rabbimize tevekkül edip beklicez yapıcak bişey yok rabbim hepimizn kucağını doldursun kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallahBenim beklenen gebelik olmadigi icin onden folik asit icmedim. Sonrada tiksindim icemedim. Hic bi vitaminde kullanmadim drum annelerimiz folik asitmi icmis.icemiyosan bosver dedi. Bebegin iyidir relax ol biraz sen ac bile olsan o doyuyo merak etme. Eskiden ne isler yaparlarmis vitamin vsde yok gurbuz gibide cocuk dogururlarmıs.
Aynen annelerimiz icmemis saglikliyiz sükürİlaç vs herşey midemi bulandırıyor kızöda da içememiştim. Eskileri referans alarak içimi rahatlatyrm bnde
Çok geçmiş olsun canım benim annemde anlatır sen doğana kadar kanamam olmuştu benim diye hayırlısıyla alırsın inşallah bebişini kucağına ❤
Bende troid var pkos var insilün direnci var varda var kilo almam için etken olan her şey mevcut malesef zaten geçen sene 100 kilo ile diyete başlamıştım 65 e kadar düşmüştüm sonra gebelik için hormon ilaçları vs derken 10 kilo aldım
11+4 de gittiğimde bıraktırdı multivitamine geçtim onun içinde de folik asit var baya kapsamlı bi ilaç
Ayva yersen çocuk gamzeli olur diyolar bende ondan bekliyorum ayvayı
Evet onu bende duydum geçici onayı tam onay olarak güncellenmiş
Maşallah ben burdayım diyor çok tatlı duruyo
Öyle rabbim neylerse güzel eyler. Saglikli evlatlar nasip etsin insaAllah cumlemizeSende haklısın canım bebeğin doğuracağı varsa bu dünyada yiyeceği ekmeği varsa her türlü geliyor zaten bazen ne kadar dikkat etsende gideceği varsa gider biz Rabbimize tevekkül edip beklicez yapıcak bişey yok rabbim hepimizn kucağını doldursun kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah
Güzel sonucunuz hayırlı olsunSaol canımözelde yapıldı doktora gittiğim hastanede. 10 güne kadar sonuç gelir dediler. Geçen Cuma verdim kanı. Kızımı da aynı hastaneye götürüyorum.bugün Kan vericekti tesadüf benim de ikili vardı dedim baktılar çıkmış
Ben de bugün 11+6 da girdim muayeneye büyük ihtimal kız ddi ama kesin söylemedi. 2li test verdiyseniz cinsiyet onun sonucunda da öğreniliyor bildiğim kadarıyla bir ay beklemeniz gerekmeyebilirSelam kızlar :) bugün 11+6 günlük olduk. doktor kontrolümüz vardı. Burun ölçümü ense ölçümü yaptı doktor herşey çok güzel dedi. kan testi verdim ikili test için. Benim hesaplamama göre 11+6 doktor 12+2 dedi :) sanırım 2 3 gün fark etmesi normalmiş. Cinsiyeti malesef göstermedi doktor baya baktı ama yok sakladı göstermedi bir dahaki ay öğreniriz artık :) Çok şükür rabbime en önemlisi sağlıklı olduğunu öğrenmemdi. sizler ne durumdasınız :)bu haftalarda gidip cinsiyet öğrenen var mı :)
Benim doğduğum yıl ayva çokmuş annem çok yemişÇok geçmiş olsun canım benim annemde anlatır sen doğana kadar kanamam olmuştu benim diye hayırlısıyla alırsın inşallah bebişini kucağına ❤
Bende troid var pkos var insilün direnci var varda var kilo almam için etken olan her şey mevcut malesef zaten geçen sene 100 kilo ile diyete başlamıştım 65 e kadar düşmüştüm sonra gebelik için hormon ilaçları vs derken 10 kilo aldım
11+4 de gittiğimde bıraktırdı multivitamine geçtim onun içinde de folik asit var baya kapsamlı bi ilaç
Ayva yersen çocuk gamzeli olur diyolar bende ondan bekliyorum ayvayı
Evet onu bende duydum geçici onayı tam onay olarak güncellenmiş
Maşallah ben burdayım diyor çok tatlı duruyo
Teşekkür ederimmGüzel sonucunuz hayırlı olsunbu ikili test sonucu e nabıza yansıyor mu acaba ben yaptırdığım şehirden ayrılabilirim de 15 gün içinde çıkmazsa, sonra nasıl öğrenebilirim acaba
Bence vitamini ihmal etme canım, folik asit çok çok önemli. Bana Imom Omega diye bir vitamin verdi. İçinde hem polik asit, hem diğer vitaminler var. Onunla devam ediyorum 7.haftadan beri, midemi bulandırıyor vitamin ama üstüne tatlı, meyve yiyince geçiyor.Kızlar ben 10.haftadayken folit asitim bitmişti doktora sordum bir Kutu daha kullanayım mı diye hamilelikten öncede kullandım 3 ay kadar doktor yeterli bir kutu daha almana gerek yok onun yerine decavit yazmıştı bütün vitaminler içinde dedi ama ben hala alamadım onu vitamin alamıyorum iki haftadır nerdeyse bebeğe bir zararı olur mu kendimi suçlu hissediyorum
Aynen canım mesela ben istemezdim önce erkek deyip kıza dönmesini yada kız deyip erkeğe dönmesini.. Ben kızımda 13. haftada doktor direk kız. Yüzde yüz dedi oğlumda 16 da anca öğrendik..Evet soylese bile degisebilir öbür hafta yine giderim olmazsa 1
2 oğlumdada eksi yedimbunda onlara kiyasla arada canim tatli cekti onlarda hic cekmemisti
Yaaa masallaahhhh cok guzelll❤❤❤Bende biraz karın çıkmaya başladı kızlarr
Yaa maşAllah bende zayıfım bende de karnım böyle duruyor ama etrafımdakiler hala inanmıyor şisiriyosundur diyorlarBende biraz karın çıkmaya başladı kızlarr
Valla benim de birazcık çıktı normalde dümdüz kaslıydı hey gidiBende biraz karın çıkmaya başladı kızlarr
Çok teşekkür ederimEvet ben memnundum. Çok fazla kullanmadık 3. 4 ay sonra kendi odasına geçti.. Ama genel olarak çok memnundum kolay açılıp kapanıyordu hafif baya
Benim de korktuğum şey sonradan dönmesi. Doktorum kızımda kesin kız demişti bu sefer %60 kız dedi. Keşke demeseydi diyorum. Erkek istemediğimden değil çok sevinirim bi oğlum olsa. Ama insan kendini kıza alıştırdıktan sonra olunca bi bocalama olur mutlakaAynen canım mesela ben istemezdim önce erkek deyip kıza dönmesini yada kız deyip erkeğe dönmesini.. Ben kızımda 13. haftada doktor direk kız. Yüzde yüz dedi oğlumda 16 da anca öğrendik..
Aaa valla hamile gobusu gbimasallahBende biraz karın çıkmaya başladı kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?