2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Selam kızlar :) bugün 11+6 günlük olduk. doktor kontrolümüz vardı. Burun ölçümü ense ölçümü yaptı doktor herşey çok güzel dedi. kan testi verdim ikili test için. Benim hesaplamama göre 11+6 doktor 12+2 dedi :) sanırım 2 3 gün fark etmesi normalmiş. Cinsiyeti malesef göstermedi doktor baya baktı ama yok sakladı göstermedi bir dahaki ay öğreniriz artık :) Çok şükür rabbime en önemlisi sağlıklı olduğunu öğrenmemdi. sizler ne durumdasınız :)bu haftalarda gidip cinsiyet öğrenen var mı :)

Saol canım özelde yapıldı doktora gittiğim hastanede. 10 güne kadar sonuç gelir dediler. Geçen Cuma verdim kanı. Kızımı da aynı hastaneye götürüyorum.bugün Kan vericekti tesadüf benim de ikili vardı dedim baktılar çıkmış

İlaç vs herşey midemi bulandırıyor kızöda da içememiştim. Eskileri referans alarak içimi rahatlatyrm bnde

Çok geçmiş olsun canım benim annemde anlatır sen doğana kadar kanamam olmuştu benim diye hayırlısıyla alırsın inşallah bebişini kucağına ❤
Bende troid var pkos var insilün direnci var varda var kilo almam için etken olan her şey mevcut malesef zaten geçen sene 100 kilo ile diyete başlamıştım 65 e kadar düşmüştüm sonra gebelik için hormon ilaçları vs derken 10 kilo aldım
Kızlar folik asiti nezaman bıraktınız?
11+4 de gittiğimde bıraktırdı multivitamine geçtim onun içinde de folik asit var baya kapsamlı bi ilaç
Kızlar migrosda mandalina cıkmış cok eksi ama bekliyen varsa. Ben ayvayı bekliyorum cıkınca hevesim geçer ama yokkem kıymetli
Ayva yersen çocuk gamzeli olur diyolar bende ondan bekliyorum ayvayı
Sevindim bugün bir doktor bionteckin onaylandığını söyledi bilginiz olsun
Evet onu bende duydum geçici onayı tam onay olarak güncellenmiş
Bende biraz karın çıkmaya başladı kızlarr
Maşallah ben burdayım diyor çok tatlı duruyo

Sende haklısın canım bebeğin doğuracağı varsa bu dünyada yiyeceği ekmeği varsa her türlü geliyor zaten bazen ne kadar dikkat etsende gideceği varsa gider biz Rabbimize tevekkül edip beklicez yapıcak bişey yok rabbim hepimizn kucağını doldursun kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah

İlaç vs herşey midemi bulandırıyor kızöda da içememiştim. Eskileri referans alarak içimi rahatlatyrm bnde
Aynen annelerimiz icmemis saglikliyiz sükür drumda benim kafa eskileri ornek gosteriyo bos ver.diyo
bol ayva yiyeyim ozamam gamzeli olsun kuzular
Öyle rabbim neylerse güzel eyler. Saglikli evlatlar nasip etsin insaAllah cumlemize

Güzel sonucunuz hayırlı olsun bu ikili test sonucu e nabıza yansıyor mu acaba ben yaptırdığım şehirden ayrılabilirim de 15 gün içinde çıkmazsa, sonra nasıl öğrenebilirim acaba

Ben de bugün 11+6 da girdim muayeneye büyük ihtimal kız ddi ama kesin söylemedi. 2li test verdiyseniz cinsiyet onun sonucunda da öğreniliyor bildiğim kadarıyla bir ay beklemeniz gerekmeyebilir

Benim doğduğum yıl ayva çokmuş annem çok yemiş bir de bizde genetik gamze olayı o yüzden vücudumda ve yüzümde baya bir gamze var inşallah bebişimde gamzeli olur

Güzel sonucunuz hayırlı olsun bu ikili test sonucu e nabıza yansıyor mu acaba ben yaptırdığım şehirden ayrılabilirim de 15 gün içinde çıkmazsa, sonra nasıl öğrenebilirim acaba
Teşekkür ederimm şimdi siz sorunca baktım ben de enabıza yansımamış benim sonuç

Ben de bugün 11+6 da girdim muayeneye büyük ihtimal kız ddi ama kesin söylemedi. 2li test verdiyseniz cinsiyet onun sonucunda da öğreniliyor bildiğim kadarıyla bir ay beklemeniz gerekmeyebilir
Yaa gerçekten mi inşallah öğrenirim sonucu o zaman sizinle aynı gidiyoruz o zaman hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişlerimiz :)

Bence vitamini ihmal etme canım, folik asit çok çok önemli. Bana Imom Omega diye bir vitamin verdi. İçinde hem polik asit, hem diğer vitaminler var. Onunla devam ediyorum 7.haftadan beri, midemi bulandırıyor vitamin ama üstüne tatlı, meyve yiyince geçiyor.

Evet soylese bile degisebilir öbür hafta yine giderim olmazsa 1

2 oğlumdada eksi yedim bunda onlara kiyasla arada canim tatli cekti onlarda hic cekmemisti
Aynen canım mesela ben istemezdim önce erkek deyip kıza dönmesini yada kız deyip erkeğe dönmesini.. Ben kızımda 13. haftada doktor direk kız. Yüzde yüz dedi oğlumda 16 da anca öğrendik..

Kızlar benim kanamam olmuştu anlatmıştım. Bugün kontrolüm vardı. Her şey yolunda çok şükür. Kanama alanım azalmış. 9+3üm bugün, ultrason da 9 ölçtü tam ama 3 gün çok normalmiş. Haftaya bugün nifty testi yaptıracağım inşallah :)

Aynen canım mesela ben istemezdim önce erkek deyip kıza dönmesini yada kız deyip erkeğe dönmesini.. Ben kızımda 13. haftada doktor direk kız. Yüzde yüz dedi oğlumda 16 da anca öğrendik..
Benim de korktuğum şey sonradan dönmesi. Doktorum kızımda kesin kız demişti bu sefer %60 kız dedi. Keşke demeseydi diyorum. Erkek istemediğimden değil çok sevinirim bi oğlum olsa. Ama insan kendini kıza alıştırdıktan sonra olunca bi bocalama olur mutlaka

Bende biraz karın çıkmaya başladı kızlarr
Aaa valla hamile gobusu gbimasallah Bnmki aynı alt göbek gbi duruyor ya . Zaten hep ayva göbeğim vardı dur ekleyeyim bende bı hafta önce çekmiştim

Eklentiler

• IMG_20210820_114729.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…