Prilammi kullanıyorsun.cok geçmiş olsuniki farkli kesedeler cift yumurtadir büyük ihtimalle. bende farkli sorunlar da var yataktan pek cikamiyorum başım dönüyor çarpıntım var. bulanti ilaci sayesinde haftada bir iki cikariyorum. yoksa asla beslenemezdim Allah üretenden razi olsun.
Napalim canikom bildiğin gibi. İyiyim demeye korkar oldukGünaydın kızlar.Nasil herkes bakalım?
Uykulu yorgun iş temposu yine beni bitirmeye başladı sürekli sırt bel ağrısı çekiyorum hamilelikten mi bilmem ama
Sorma ya muhasebeciyim 5 dk yerimden kalkıp dolanamıyorum üstümden yük alacaklarına iyice yığıyorlar tüm gün oturunca da dediğin gibi bel sırt ağrısından mahvoluyorumBende evden çalışıyorum ama pc basinda işlere dalinca iki büklüm kalkıyorum sandalyeden... uzanıp dinlenmeye çalışıyorum aklima gelirse yoksa bel ağrısı kaçınılmaz... Stresten bas ağrısıda cabası
Yaa çalışırken çok daha zor.Ama zaman daha çabuk geçiyor.Bende en ufak şeyde bel ağrısı yaşıyorum bi kaç gündür.Bebek büyüyor.Vucut error veriyor artık bizde hemen sanki.Uykulu yorgun iş temposu yine beni bitirmeye başladı sürekli sırt bel ağrısı çekiyorum hamilelikten mi bilmem ama
Evet canım kalp atışı önce 12ye kadar artıyor sonra sabitliyor sanki.Belli hareketli olduğu minikin.Maşallah ya.Aklima bisey takildi resimdede belli kalp atisi once yuksekdi sona dogru azaldı. Normal mi? Dr birsey demedi.
Aynen bende vallahi.Gecen hafta azalınca oleyy bitiyor bulanti moduna girdim ama nerde.Napalim canikom bildiğin gibi. İyiyim demeye korkar olduksonra tepetaklak oluyoruz sen nasılsın
kanam geçmesine sevindim gözünaydın. belki cihazı kapatırken kaydettiği için azalmıştır aklıma o geldi ama bir sıkıntı olsa mutlaka söylerdi. ama özele gidiyorsan ve bu kadar kısa tutuyolarsa sinir oluyorum verdiğin paranın hakkı bile cıkmıyor benım de yakın diye gıttıgım hastane yapıyor onu. 150 tl verıyorum içerde 5 dk bile tutmak istemiyor. kalp atışını bile 1 sn duyup kapatıyodu artık kalkmıyorum hemen iyice sorgulayıp tutmaya calısıyorumKonturol muaynesi oldugundan sanirim dr cok kisa baktı. Cinsiyet 15.hafta mi 16 mi ne dedi ama haftaya tahminim.olursa söylerim dedi. Kanamalı alan gecmis. Haftaya ense kalinligi icin gidicem 2li test yaptirmiycam.
Bebis pek belli dril ama cinsiyet tahmini lutfen kıpir kıpirdı kuzucuk
Oyledir insaAllah canımEvet canım kalp atışı önce 12ye kadar artıyor sonra sabitliyor sanki.Belli hareketli olduğu minikin.Maşallah ya.
Cok sükur tabi darısı teacher37 ye tum kanamalı hamislere
Çok sükür canim saolkanam geçmesine sevindim gözünaydın. belki cihazı kapatırken kaydettiği için azalmıştır aklıma o geldi ama bir sıkıntı olsa mutlaka söylerdi. ama özele gidiyorsan ve bu kadar kısa tutuyolarsa sinir oluyorum verdiğin paranın hakkı bile cıkmıyor benım de yakın diye gıttıgım hastane yapıyor onu. 150 tl verıyorum içerde 5 dk bile tutmak istemiyor. kalp atışını bile 1 sn duyup kapatıyodu artık kalkmıyorum hemen iyice sorgulayıp tutmaya calısıyorum
Şükret canım.
Benim takacak şeyim, plasenta kenarında kanama alanı var doktor riskli wc harici hiç kalkmayacaksın dedi. Ben o kanama alanına takıyorum şuan. Allah ım geçer inşallah bir an önce
Ben gidicektim canımKonturole kim gitcekdi 9 da geldinmi nerdesinbenim 10.50 ins kanamali alanim kuculmustu bebis iyidir
Oy masaAllah cinsiyet söylemediler mi?Ben gidicektim canımgittim devlete bebek iyi çok şükür hatta 1 hafta önce 11+4 olmam lazımken 12+5 çıktı ama ikili testi burda şuan yapamadıklarını söylediler vaktimde geçmek üzereymiş mecburen özele gidip baktırıcam
Doktor rezalette hiç ilgilenmesi birazdan özele gidicem eşimle orda güzelce bakıp cinsiyette söylerler artık canım tek umudum oOy masaAllah cinsiyet söylemediler mi?
İştahla kahvaltı yaptım. Şimdi bulantı hazımsızlıkla baş etmeye çalışıyorumGünaydın kızlar.Nasil herkes bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?