2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kızlar. Dün verdiğim ikili test sonucuma e nabızda baktım şimdi.
Serbest beta HCG: 29.06
Papp-A: 2759
Anlayan var mı bu sonuç normal mi acaba doktor randevum yarın

Prilammi kullanıyorsun.cok geçmiş olsun

Uykulu yorgun iş temposu yine beni bitirmeye başladı sürekli sırt bel ağrısı çekiyorum hamilelikten mi bilmem ama

Bende evden çalışıyorum ama pc basinda işlere dalinca iki büklüm kalkıyorum sandalyeden... uzanıp dinlenmeye çalışıyorum aklima gelirse yoksa bel ağrısı kaçınılmaz... Stresten bas ağrısıda cabası

Sorma ya muhasebeciyim 5 dk yerimden kalkıp dolanamıyorum üstümden yük alacaklarına iyice yığıyorlar tüm gün oturunca da dediğin gibi bel sırt ağrısından mahvoluyorum

ben de masa başı ve hiç kalkmadan çalışırdım normalde artık bel ağrısı ve hareketsizlik beni çok rahatsız ediyor. bir de hamilelikte kan pıhtılaşma riski daha fazla olduğu için artık yürümeye çalışıyorum. ama ofisim 11. katta olduğu ve aşağı inemediğim için yöntem geliştirdim kendimce :)
uzun bir toplantı odası var orayı baştan aşağı 10 tur falan dönüyorum
300 400 adım ediyor hiç yoktan iyidir

Konturol muaynesi oldugundan sanirim dr cok kisa baktı. Cinsiyet 15.hafta mi 16 mi ne dedi ama haftaya tahminim.olursa söylerim dedi. Kanamalı alan gecmis. Haftaya ense kalinligi icin gidicem 2li test yaptirmiycam.

Bebis pek belli dril ama cinsiyet tahmini lutfen kıpir kıpirdı kuzucuk

Eklentiler

• 20210826_113619.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 71
Aklima bisey takildi resimdede belli kalp atisi once yuksekdi sona dogru azaldı. Normal mi? Dr birsey demedi.

Uykulu yorgun iş temposu yine beni bitirmeye başladı sürekli sırt bel ağrısı çekiyorum hamilelikten mi bilmem ama
Yaa çalışırken çok daha zor.Ama zaman daha çabuk geçiyor.Bende en ufak şeyde bel ağrısı yaşıyorum bi kaç gündür.Bebek büyüyor.Vucut error veriyor artık bizde hemen sanki.

Boyunu bile ölçmedi dr girdim ciktim resmen birsey anlamadim

Aklima bisey takildi resimdede belli kalp atisi once yuksekdi sona dogru azaldı. Normal mi? Dr birsey demedi.
Evet canım kalp atışı önce 12ye kadar artıyor sonra sabitliyor sanki.Belli hareketli olduğu minikin.Maşallah ya.

kanam geçmesine sevindim gözünaydın. belki cihazı kapatırken kaydettiği için azalmıştır aklıma o geldi ama bir sıkıntı olsa mutlaka söylerdi. ama özele gidiyorsan ve bu kadar kısa tutuyolarsa sinir oluyorum verdiğin paranın hakkı bile cıkmıyor benım de yakın diye gıttıgım hastane yapıyor onu. 150 tl verıyorum içerde 5 dk bile tutmak istemiyor. kalp atışını bile 1 sn duyup kapatıyodu artık kalkmıyorum hemen iyice sorgulayıp tutmaya calısıyorum

Evet canım kalp atışı önce 12ye kadar artıyor sonra sabitliyor sanki.Belli hareketli olduğu minikin.Maşallah ya.
Oyledir insaAllah canım
dur olsun kanama alanın geçmiş önemli olan o. darısı T Teacher37 ye inş onun da geçecek bu riskli dönemii güzel haberler alcazzz
Cok sükur tabi darısı teacher37 ye tum kanamalı hamislere
Çok sükür canim saol
Gecen hafta kisa gosterdi dedim ki kanamayi gorunce dusermiki bebek diye dusunup duserse uzulmeyim diyemi kisa gosterdi dedim. Bu hafta daha girdim ciktim 1dk surmedi usg heralde konturol haftaya detayli bakcak diye dusundum. Bakalim nasil devam edicek

Şükret canım.
Benim takacak şeyim, plasenta kenarında kanama alanı var doktor riskli wc harici hiç kalkmayacaksın dedi. Ben o kanama alanına takıyorum şuan. Allah ım geçer inşallah bir an önce

canım bende ilk gebeliğimde kanama yaşadım hep ilk 3 ay korkulur ya doktor bile artık risk yok korkma demişti ki 14. Haftada hiçbir şey yokken bir anda kanamam olmuştu baya bi. Benim de kalkmam yasaktı hatta yattığım yere başımı falan yıkamışlardı. Bol bol dinlen ve dua et canım inşallah geçecek bu günler

Konturole kim gitcekdi 9 da geldinmi nerdesin benim 10.50 ins kanamali alanim kuculmustu bebis iyidir
Ben gidicektim canım gittim devlete bebek iyi çok şükür hatta 1 hafta önce 11+4 olmam lazımken 12+5 çıktı ama ikili testi burda şuan yapamadıklarını söylediler vaktimde geçmek üzereymiş mecburen özele gidip baktırıcam

Oy masaAllah cinsiyet söylemediler mi?

Oy masaAllah cinsiyet söylemediler mi?
Doktor rezalette hiç ilgilenmesi birazdan özele gidicem eşimle orda güzelce bakıp cinsiyette söylerler artık canım tek umudum o ikili test önemli ya yaptırmam istiyorum yapcak birşey yok herşey onlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…