2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gidince hepsini sorucam canım bu soldaki şişkinlik neden oluyor inan bilmiyorum sanki bebek 5 aylıkta sol tarafa yerleşmiş gibi hissettiyor

Kızlar bu arada çatlak kremine başladınız mı ben lierac sipariş verdim bugün geldi ne zaman başlayım bilmiyorum
Ben shea yagi ve hindistan cevizi yagi karistirip sürüyorum ona bir de kakao yagi ve zeytinyağı da ekleyecegim. Yavas ve duzenli kilo almak önemli bir de genetik yapının da etkisi oluyordur.

Geçtiğimiz sayfalarda çocuk odasından bahsederken birileri montessori için erken hiç düşünmeyin demişti. Montessori ya bir mobilya konsepti ya da çok acayip bir çocuk yetiştirme biçimi sanılıyor genellikle, fakat hiç öyle değil. Tamamen çocuğun duyarlı dönemlerine ve gelişimine saygı gösterip ona ortam sağlamakla alakalı bir yöntem. Bu duyarlı dönemler ise doğumla başlıyor (örneğin ilk olarak siyah-beyaz nesleri görme, elleriyle dünyayı tanıma ve başını kaldırma) ve çevresi daha ilk günden önem taşıyor. İlgi duyan anneler varsa bu çok şey öğrendiğim kitaptan görüntüler paylaşıyorum.

Eklentiler

• 892DDD05-393A-49DD-BAE6-1707E965A066.webp
    103,5 KB · Görüntüleme: 53
  • 47996908-B9FB-48FA-A235-7C1DD8FADCD5.webp
    51 KB · Görüntüleme: 51
  • 0B1E8E1D-B2D6-4DB5-822C-13CC534D2EC1.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 54
  • E2C73462-6F34-4F5E-B101-A20120BBDBA3.webp
    139 KB · Görüntüleme: 52
Çok yazamasam da tüm msjları tek tek okuyorum. Herkesin sağlıkla bebeğini kucağına almasını dilerim kızlar.
Son 3 gündür özellikle aç geziyordum kızlar insan su bile kusarmı? Prilama başladım ve bugün yemek yedim allahım yemek yemek insanı nasıl mutlu ediyormuş
Darısı tüm bulantısı olanların başına

Prilam dr olmasa bi deri bi kemik kalırdım sanırım

Takacak her şeyim bitti bu sefer şu tablodan herkese bakıyorum uzun süredir girmeyenler neden girmiyor bir şey mi var noldu acaba diye ona takıyorum allah akıl fikir versin
Şükret canım.
Benim takacak şeyim, plasenta kenarında kanama alanı var doktor riskli wc harici hiç kalkmayacaksın dedi. Ben o kanama alanına takıyorum şuan. Allah ım geçer inşallah bir an önce

Şükret canım.
Benim takacak şeyim, plasenta kenarında kanama alanı var doktor riskli wc harici hiç kalkmayacaksın dedi. Ben o kanama alanına takıyorum şuan. Allah ım geçer inşallah bir an önce
Kuzum bol bol dua et, takmamak kolay değil biliyorum benimde ilk gittigimde kanama alanım vardı doktor herşeye hazır olun demişti. Ama duayla iyi düşünmeye çalışarak atlattık. Umarım senin de öyle olur ama cidden kalkma eşin yardımcı olsun mümkünse

Takacak her şeyim bitti bu sefer şu tablodan herkese bakıyorum uzun süredir girmeyenler neden girmiyor bir şey mi var noldu acaba diye ona takıyorum allah akıl fikir versin
ben de uzun süredir yazamayanlardanım. Gerek işlerin yoğunluğu gerekse de kendimi psikolojik olarak iyi hissetmememden dolayı yazamadım. En son geçen cuma kontrole gittim. Her şey yolundaydı. Haftaya cuma tekrar gideceğim. Umarım herkes sağlıkla ve hayırla bebeklerini kucaklarına alırlar

Şükret canım.
günaydın herkese
kötü düşünme canım ben de ilkinde ciddi düşük tehlikesi yaşadım. dediğin gibi tuvalet harici kalkma yatış demişti hatta işe yeni girdiğim halde 2 hafta izin almıştım annem geldi baktı saolsun. progestanla bırlıkte dınlenme iyi geldi zamanla yavas yavas azaldı kanamam ve geçti çok şükür. bak sağlıklı bir kızım var çok şükür. sen zor kısmı atlattın zzaten bundan sonrası da cabucak gecer inşallah

Gözün aydın canım çok sevindim. Darısı bekleyen herkesin başına. Free beta için oglumunkini bulup bı bakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…