- 8 Temmuz 2021
- 786
- 1.066
- 63
- 30
Gidince hepsini sorucam canım bu soldaki şişkinlik neden oluyor inan bilmiyorum sanki bebek 5 aylıkta sol tarafa yerleşmiş gibi hissettiyorCanım çok geçmiş olsun. Şimdi iyiysen kontrole gittiğinde doktoruna söyleyebilirsin. Kendisi de bakabilir belki. Vücudumuz şu an çok hassas , biz de öyle. Sürekli kendimizi dinliyoruz ister istemez. Kafanı dağıtmaya çalış.
Ben shea yagi ve hindistan cevizi yagi karistirip sürüyorum ona bir de kakao yagi ve zeytinyağı da ekleyecegim. Yavas ve duzenli kilo almak önemli bir de genetik yapının da etkisi oluyordur.Kızlar bu arada çatlak kremine başladınız mı ben lierac sipariş verdim bugün geldi ne zaman başlayım bilmiyorum
Yaaa cok tatlisinBende biraz karın çıkmaya başladı kızlarr
Rahim kasılması olabilir. Onun için maden suyu içip soluna yatabilirsin. Progestan verirse oda rahatlatıyorGidince hepsini sorucam canım bu soldaki şişkinlik neden oluyor inan bilmiyorum sanki bebek 5 aylıkta sol tarafa yerleşmiş gibi hissettiyor
Prilam dr olmasa bi deri bi kemik kalırdım sanırımÇok yazamasam da tüm msjları tek tek okuyorum. Herkesin sağlıkla bebeğini kucağına almasını dilerim kızlar.
Son 3 gündür özellikle aç geziyordum kızlar insan su bile kusarmı? Prilama başladım ve bugün yemek yedim allahım yemek yemek insanı nasıl mutlu ediyormuş
Darısı tüm bulantısı olanların başına
Gerçekten prilam olmadan aslaPrilam dr olmasa bi deri bi kemik kalırdım sanırım
Tabloya yeni bilgiler ekleyelim canlansın. Bunlar hep hormonlardan canımTakacak her şeyim bitti bu sefer şu tablodan herkese bakıyorum uzun süredir girmeyenler neden girmiyor bir şey mi var noldu acaba diye ona takıyorum allah akıl fikir versin
Şükret canım.Takacak her şeyim bitti bu sefer şu tablodan herkese bakıyorum uzun süredir girmeyenler neden girmiyor bir şey mi var noldu acaba diye ona takıyorum allah akıl fikir versin
Kuzum bol bol dua et, takmamak kolay değil biliyorum benimde ilk gittigimde kanama alanım vardı doktor herşeye hazır olun demişti. Ama duayla iyi düşünmeye çalışarak atlattık. Umarım senin de öyle olurŞükret canım.
Benim takacak şeyim, plasenta kenarında kanama alanı var doktor riskli wc harici hiç kalkmayacaksın dedi. Ben o kanama alanına takıyorum şuan. Allah ım geçer inşallah bir an önce
ben de uzun süredir yazamayanlardanım. Gerek işlerin yoğunluğu gerekse de kendimi psikolojik olarak iyi hissetmememden dolayı yazamadım. En son geçen cuma kontrole gittim. Her şey yolundaydı. Haftaya cuma tekrar gideceğim. Umarım herkes sağlıkla ve hayırla bebeklerini kucaklarına alırlarTakacak her şeyim bitti bu sefer şu tablodan herkese bakıyorum uzun süredir girmeyenler neden girmiyor bir şey mi var noldu acaba diye ona takıyorum allah akıl fikir versin
günaydın herkeseŞükret canım.
Benim takacak şeyim, plasenta kenarında kanama alanı var doktor riskli wc harici hiç kalkmayacaksın dedi. Ben o kanama alanına takıyorum şuan. Allah ım geçer inşallah bir an önce
Çok şükür çok sevindim.hayirlisi ile korusun insCanım oldum sabah 10da .şimdilik iyiyim çok şükür13 haftalık oldu. Doktorum hemen ol dedi
Maşallah canım minnoş artık ben burdayım diyorBende biraz karın çıkmaya başladı kızlarr
Uykulu yorgun iş temposu yine beni bitirmeye başladı sürekli sırt bel ağrısı çekiyorum hamilelikten mi bilmem amaGünaydın kızlar.Nasil herkes bakalım?
Gözün aydın canım çok sevindim. Darısı bekleyen herkesin başına. Free beta için oglumunkini bulup bı bakicamKızlar ikili sonucum da çıkmış. İyi çok şükürNiftye gerek yok diyebilirim ama yine de sana kalmış dedi doktorum. Yaptırmayaya karar verdik. Free beta değerim 123 gelmiş. Doktora 50 üzeri kız diyorlar benim kız kesin mi dedim ‘Merveeeee!’ Dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?