- 8 Temmuz 2021
- 786
- 1.066
- 63
- 30
Yazarım canım merak etme bende bir sıkıntı olmamasına rağmen ben panik yapıyorum işte panik atak ve anksiyete bozukluğu var bende sebebi o galibaYa cıkınca yaz aynıyız cinsiyet diycekmi bakalım sana.
Gecen hafta kanamali alanin var dusuk riskin var demesine ragmen hic endisem yok. Biraz huy belki serin kanliyim ben ve bu konudada tamamen teslimiyet icindeyim mevlam ruh yaratmamıssa alincak nefes yoksa olmiycakdır.
Benim de hep meyveyi ilk çıktığı zaman ister canımKızlar migrosda mandalina cıkmış cok eksi ama bekliyen varsa. Ben ayvayı bekliyorum cıkınca hevesim geçer ama yokkem kıymetli
Nasıl oldun canım? Korona halsizlik yaptimi sendede koku duygun falan geldimi kaç haftaliktin yakalandığında?Bende biraz karın çıkmaya başladı kızlarr
Oyyy nasıl yakışmışşBende biraz karın çıkmaya başladı kızlarr
8+6 idim cici yaptı yaptı çişe giderken arada koltukta oturma molası veriyodum hahahNasıl oldun canım? Korona halsizlik yaptimi sendede koku duygun falan geldimi kaç haftaliktin yakalandığında?
ayyyy maşallahhhh fındığa yaaa çok şüküür elim tabloya gidiyor süreklii bir şey yazmak istiyoruuum :Kızlar ikili sonucum da çıkmış. İyi çok şükürNiftye gerek yok diyebilirim ama yine de sana kalmış dedi doktorum. Yaptırmayaya karar verdik. Free beta değerim 123 gelmiş. Doktora 50 üzeri kız diyorlar benim kız kesin mi dedim ‘Merveeeee!’ Dedi
Zayıf olduğun içinde hemen çıkmış minnak maşallah bendede biraz göbek var ama o kabızlıkla alakalı sanırımBende biraz karın çıkmaya başladı kızlarr
Çok sevindim. Kız mı olıyormuş öyleKızlar ikili sonucum da çıkmış. İyi çok şükürNiftye gerek yok diyebilirim ama yine de sana kalmış dedi doktorum. Yaptırmayaya karar verdik. Free beta değerim 123 gelmiş. Doktora 50 üzeri kız diyorlar benim kız kesin mi dedim ‘Merveeeee!’ Dedi
Aynısı bende de var dünden beri. Genel olarak karnımda, kasıklarıma çok vuruyor arada, ayaklarımı uzatamıyorum. Ama bu sabah ultrasona girdim gayet iyi ddi dr. Bu haftalarda çok büyüyor rahimi geriyordur fln ddi. Sen de içini ferah tut
Ben de alışveriş yapmak istiyorum bi tulum bari alayım evladıma diyeayyyy maşallahhhh fındığa yaaa çok şüküür elim tabloya gidiyor süreklii bir şey yazmak istiyoruuum :D
Ahaha o kadar diyorsun8+6 idim cici yaptı yaptı çişe giderken arada koltukta oturma molası veriyodum hahahkoku tat hala tam olarak gelmedi ama ne yediğimi ayırt edebiliyorum artık ekşi tatlı diye işe döndüm şimdilik domuz gibiyim bulantılarım da azaldı gibi
Benim beklenen gebelik olmadigi icin onden folik asit icmedim. Sonrada tiksindim icemedim. Hic bi vitaminde kullanmadim drum annelerimiz folik asitmi icmis.icemiyosan bosver dedi. Bebegin iyidir relax ol biraz sen ac bile olsan o doyuyo merak etme. Eskiden ne isler yaparlarmis vitamin vsde yok gurbuz gibide cocuk dogururlarmıs.Yazarım canım merak etme bende bir sıkıntı olmamasına rağmen ben panik yapıyorum işte panik atak ve anksiyete bozukluğu var bende sebebi o galibabide folik asiti kestim 10 haftada kutu bitince doktor decavit yazdı hala alıp kullanmadım bunun için kendimi kötü hissediyorum bebeğe bişey oldu sanıyorum zaten hamile kaldığımdan beri sürekli bir hastalık enfeksiyon geçirip durdum şimdide diş apsem var oda zararlı onun içinde doktor onayı bekliyorum 14.haftada kanal tedavisi olmak için yani başımın derdi bitmiyor bebek bir rahat edemedi garibim rabbim onları korusun
İnternette okudum canım aslında tutan da var tutmayan da. Ama yüzdeliğe vurunca genelde çıkmış. Doktorum bana çok bilimsel gelmiyo böyle şeyler dedi. Gel de onu benim hormonlara anlatÇok sevindim. Kız mı olıyormuş öyle
Ozeldemi bakılıyor free beta degeri devlettemi?hadi gözün aydınKızlar ikili sonucum da çıkmış. İyi çok şükürNiftye gerek yok diyebilirim ama yine de sana kalmış dedi doktorum. Yaptırmayaya karar verdik. Free beta değerim 123 gelmiş. Doktora 50 üzeri kız diyorlar benim kız kesin mi dedim ‘Merveeeee!’ Dedi
Ben özele gidiyorum ama devlette de bakılıyordur heralde . Bi de doktorum o değere pek takılmadı bile. O direk kombine risk trisomi riski onlara baktı.Ozeldemi bakılıyor free beta degeri devlettemi?hadi gözün aydın
Hiç bilmiyorum bende bu konuları.nifty testi varmış onu yaptırabilirsin dedi bana dr.tam 12.haftadami bakılması gerekBen özele gidiyorum ama devlette de bakılıyordur heralde . Bi de doktorum o değere pek takılmadı bile. O direk kombine risk trisomi riski onlara baktı.
Yaa biraz mi baya cikmis kizzz. Nasil tatlisin ya minnoşum kocaman oldugu gunleri de görürsün inşallahBende biraz karın çıkmaya başladı kızlarr
Kuzu özelde mi yaptirmistin? Kač güne çıktı sonucun. Bende cumartesi yaptircam büyük ihtimal merak ediyorum. Çok şükür sağlıklı olmasina sevindim.Kızlar ikili sonucum da çıkmış. İyi çok şükürNiftye gerek yok diyebilirim ama yine de sana kalmış dedi doktorum. Yaptırmayaya karar verdik. Free beta değerim 123 gelmiş. Doktora 50 üzeri kız diyorlar benim kız kesin mi dedim ‘Merveeeee!’ Dedi
Yok canım ikili 12-13 gibi sanırım nifty 10.haftadan sonra istediğin zaman diye biliyorum.ama tam bilgili değilim ben de bu konuda.Hiç bilmiyorum bende bu konuları.nifty testi varmış onu yaptırabilirsin dedi bana dr.tam 12.haftadami bakılması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?