2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ayyy kanamalı alanın geçmesine çok sevindim canım Kontrol olduğu için kısa tutmuştur. Haftaya söyler inşallah

Takacak her şeyim bitti bu sefer şu tablodan herkese bakıyorum uzun süredir girmeyenler neden girmiyor bir şey mi var noldu acaba diye ona takıyorum allah akıl fikir versin
Cok takma canim ben temizlik yapiyorum. Evde 6.kisiye yer acmaya calistim. Odalari degistirdim. Yatak odasi buyuktu cocuk odasiyla degistik , dolaplar kiyafetler derken zaman geciyor. Aklim burda kaliyor iste 3 cocuk ile zaten isler bitmiyor. Esimin izni bitiyor bakalim nasil bir tempom olacak sen gün icerisinde neler yapiyorsun ?

3 fatura işleyip bir burdaki bildirimlere bakıyorum mutlaka bilgisayar başında çalışmanın yararları iyice sarıyorum foruma öff allah kolaylık versin sana ya senin ne mesai biter ne iş biterrr bol bol enerji yüklensin sana

Sorma ya muhasebeciyim 5 dk yerimden kalkıp dolanamıyorum üstümden yük alacaklarına iyice yığıyorlar tüm gün oturunca da dediğin gibi bel sırt ağrısından mahvoluyorum

Bende muhasebedeyim ama bırakicam sinir ediyorlar beni bıktım arkalarini toplamaktan boşuna sitres oluyorum.. Aynen iş yükü cok ağır. Millet masa basi is deyince kolay saniyor ama sinir harbi çalışmayan sistem is bilmez personeller laf anlamayan işverenler... çekilecek çile değil... Emekli sartlarimi doldurdum zaten yaşı bekliyorum yeter bunca sene çalıştığım.. Bebem icin yasicam bundan sonra

Amin canim , aynen isler bitmiyor onlari oynarken izlemek dinlendiriyor sadece okullar acilinca tempo cok olur ama yalniz kalma sürem artar

Sevindim kanamanin gecmis olmasina . Kisa bakmalarina bende uyuz oluyorum. Disarda beklerken iceriye giren cikmiyor , ben girince 5 dk da cikiyorum Gec olsun da kesin olsun canim ayrintili ultrasyonda arkadasimla beraber girmistim 12.haftada , doktor kiz demisti. Sonra oglu olmustu hatta anlatmisti , 3 cizgi olunca kiz diyoruz filan diye

Kesinlikle her işi yüklüyorlar millet yapmıyor ben dana gibi çalışıyorum sürekli dışarda lak lak ediyolar ben 2. kere çişe gitsem nerdesin oluyor şirketin amelesi benim gerçekten diyorum çocuk hislerimi hissediyor olumsuz duygularla doğacak tövbe yarabbim patronlar bir geçmiş olsun bile demedi yüzüme aval aval bakıyolar iş bekliyolar yatacak yerleri yok yatacakkkkk

İştahla kahvaltı yaptım. Şimdi bulantı hazımsızlıkla baş etmeye çalışıyorum halsizlik uyku cabası. 3 ay bitti hala bitmedi bu
Hic yokken bende de bi kac gündür aşırı uyku hali yorgunluk başladı.Bulanti galiba sona yaklaşıyoruz artık.Az kaldı sanki ya.

Eşimde muhasabeci bugün kdv son günü bugün nasıl giriyorsun

Aynen annelerimiz icmemis saglikliyiz sükür drumda benim kafa eskileri ornek gosteriyo bos ver.diyo

bol ayva yiyeyim ozamam gamzeli olsun kuzular

Öyle rabbim neylerse güzel eyler. Saglikli evlatlar nasip etsin insaAllah cumlemize
Ben oğluma hamileyken eşim ye şifalı diye zorladı az kalsın boğularak ölüyordum.ilk ve son oldu ayva zaten normaldede sevmem. Oglusum bı doğdu iki yanağında da gamze var

ben de çok gergin bi yöneticiyle çalışıyodum hayatı zindan ediyodu diyebilirim hatta hamile kaldığımda en çok ayrılacağım için sevinmiştim :)
ama bayram tatiline çıkmadan söyledim hamile olduğumu aman allahım o buz adam gitti yerine melek geldi
diyorum ki keşke aylardır hamileyim deseymişim
çok hassas ve nazik davranıyo çok şükür geç oldu :)
darısı size :)

Bana kalb atışını daha dinletmedi bile. Sadece gösteriyor kalbi attığını görüyorum. Bu doktorlar hepsi bir farklı. İlk kızımda ki doktorum cok pimpimrikliydi. her gittiğimde bebeğe birsey olacakmis gibi beni frenliyordu. Felaket tellallığı yapıyordu. Senaryolar yazıyordu.
Şimdi ki ise tam tersi.

Muhasebe zor her ay beyannameye 3 gün kala evi terk ediyrm evden çalışıyr yok geçici vergisi yok stopajı yeminle şisiyrum. Ofis uzak diye gitmiyr adamı gönderemiyrm 1 oda ful dosya evrak 2. Gelince kafsyı tırkatmazsam iyi

Degerli eleman kaybetmek istemiyorlar ama iste kiymet zamaninda bilinecek..

Ay 11+4te bebiş tekme gibi bişey hissetmemiz aşırııı imkansız değil mi az önce bişey oldu karnıma damarlarım kudurdu heralde
Yok aşkım bildigim ve okudugum kadarıyla 16 haftadan önce hissetmek zor hissetmek istiyoruz ya karnım guruldasa bebek tekme mi attı diye düşünüyorum bende

Hic yokken bende de bi kac gündür aşırı uyku hali yorgunluk başladı.Bulanti galiba sona yaklaşıyoruz artık.Az kaldı sanki ya.
canım benim bulantı mı hazımsızlık mı anlamadım. Az da yesem rahatsız oluyorum. Yerken bi sorun yok baya da yiyorum yani hazımsızlık hiç bildiğim bişey değildi şu an çekilmez geliyo bana her gün kahvaltıdan sonra uyuyorum ben ki öğlen uyumayı hiç sevmezdim. 4. Aya gözümü diktim artık. Geçicek diye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…