Ayyy kanamalı alanın geçmesine çok sevindim canımKonturol muaynesi oldugundan sanirim dr cok kisa baktı. Cinsiyet 15.hafta mi 16 mi ne dedi ama haftaya tahminim.olursa söylerim dedi. Kanamalı alan gecmis. Haftaya ense kalinligi icin gidicem 2li test yaptirmiycam.
Bebis pek belli dril ama cinsiyet tahmini lutfen kıpir kıpirdı kuzucuk
Cok takma canimTakacak her şeyim bitti bu sefer şu tablodan herkese bakıyorum uzun süredir girmeyenler neden girmiyor bir şey mi var noldu acaba diye ona takıyorum allah akıl fikir versin
3 fatura işleyip bir burdaki bildirimlere bakıyorum mutlakaCok takma canimben temizlik yapiyorum. Evde 6.kisiye yer acmaya calistim. Odalari degistirdim. Yatak odasi buyuktu cocuk odasiyla degistik , dolaplar kiyafetler derken zaman geciyor. Aklim burda kaliyor iste 3 cocuk ile zaten isler bitmiyor. Esimin izni bitiyor bakalim nasil bir tempom olacak sen gün icerisinde neler yapiyorsun ?
Sorma ya muhasebeciyim 5 dk yerimden kalkıp dolanamıyorum üstümden yük alacaklarına iyice yığıyorlar tüm gün oturunca da dediğin gibi bel sırt ağrısından mahvoluyorum
Amin canim , aynen isler bitmiyor3 fatura işleyip bir burdaki bildirimlere bakıyorum mutlakabilgisayar başında çalışmanın yararları iyice sarıyorum foruma öff allah kolaylık versin sana ya senin ne mesai biter ne iş biterrr bol bol enerji yüklensin sana
Sevindim kanamanin gecmis olmasina . Kisa bakmalarina bende uyuz oluyorum. Disarda beklerken iceriye giren cikmiyor , ben girince 5 dk da cikiyorumKonturol muaynesi oldugundan sanirim dr cok kisa baktı. Cinsiyet 15.hafta mi 16 mi ne dedi ama haftaya tahminim.olursa söylerim dedi. Kanamalı alan gecmis. Haftaya ense kalinligi icin gidicem 2li test yaptirmiycam.
Bebis pek belli dril ama cinsiyet tahmini lutfen kıpir kıpirdı kuzucuk
Kesinlikle her işi yüklüyorlar millet yapmıyor ben dana gibi çalışıyorum sürekli dışarda lak lak ediyolar ben 2. kere çişe gitsem nerdesin oluyor şirketin amelesi benim gerçekten diyorum çocuk hislerimi hissediyor olumsuz duygularla doğacak tövbe yarabbimBende muhasebedeyim ama bırakicam sinir ediyorlar beni bıktım arkalarini toplamaktan boşuna sitres oluyorum.. Aynen iş yükü cok ağır. Millet masa basi is deyince kolay saniyor ama sinir harbi çalışmayan sistem is bilmez personeller laf anlamayan işverenler... çekilecek çile değil... Emekli sartlarimi doldurdum zaten yaşı bekliyorum yeter bunca sene çalıştığım.. Bebem icin yasicam bundan sonra
Hic yokken bende de bi kac gündür aşırı uyku hali yorgunluk başladı.Bulanti galiba sona yaklaşıyoruz artık.Az kaldı sanki ya.İştahla kahvaltı yaptım. Şimdi bulantı hazımsızlıkla baş etmeye çalışıyorumhalsizlik uyku cabası. 3 ay bitti hala bitmedi bu
Eşimde muhasabeci bugün kdv son günü bugün3 fatura işleyip bir burdaki bildirimlere bakıyorum mutlakabilgisayar başında çalışmanın yararları iyice sarıyorum foruma öff allah kolaylık versin sana ya senin ne mesai biter ne iş biterrr bol bol enerji yüklensin sana
valla bağımlıyım ben heralde forumaEşimde muhasabeci bugün kdv son günü bugünnasıl giriyor
Ben oğluma hamileyken eşim ye şifalı diye zorladı az kalsın boğularak ölüyordum.ilk ve son oldu ayva zaten normaldede sevmem. Oglusum bı doğdu iki yanağında da gamze varAynen annelerimiz icmemis saglikliyiz sükürdrumda benim kafa eskileri ornek gosteriyo bos ver.diyo
bol ayva yiyeyim ozamam gamzeli olsun kuzular
Öyle rabbim neylerse güzel eyler. Saglikli evlatlar nasip etsin insaAllah cumlemize
ben de çok gergin bi yöneticiyle çalışıyodum hayatı zindan ediyodu diyebilirim hatta hamile kaldığımda en çok ayrılacağım için sevinmiştim :)Bende muhasebedeyim ama bırakicam sinir ediyorlar beni bıktım arkalarini toplamaktan boşuna sitres oluyorum.. Aynen iş yükü cok ağır. Millet masa basi is deyince kolay saniyor ama sinir harbi çalışmayan sistem is bilmez personeller laf anlamayan işverenler... çekilecek çile değil... Emekli sartlarimi doldurdum zaten yaşı bekliyorum yeter bunca sene çalıştığım.. Bebem icin yasicam bundan sonra
Bana kalb atışını daha dinletmedi bile. Sadece gösteriyor kalbi attığını görüyorum. Bu doktorlar hepsi bir farklı. İlk kızımda ki doktorum cok pimpimrikliydi. her gittiğimde bebeğe birsey olacakmis gibi beni frenliyordu. Felaket tellallığı yapıyordu. Senaryolar yazıyordu.kanam geçmesine sevindim gözünaydın. belki cihazı kapatırken kaydettiği için azalmıştır aklıma o geldi ama bir sıkıntı olsa mutlaka söylerdi. ama özele gidiyorsan ve bu kadar kısa tutuyolarsa sinir oluyorum verdiğin paranın hakkı bile cıkmıyor benım de yakın diye gıttıgım hastane yapıyor onu. 150 tl verıyorum içerde 5 dk bile tutmak istemiyor. kalp atışını bile 1 sn duyup kapatıyodu artık kalkmıyorum hemen iyice sorgulayıp tutmaya calısıyorum
Degerli eleman kaybetmek istemiyorlar ama iste kiymet zamaninda bilinecek..ben de çok gergin bi yöneticiyle çalışıyodum hayatı zindan ediyodu diyebilirim hatta hamile kaldığımda en çok ayrılacağım için sevinmiştim :)
ama bayram tatiline çıkmadan söyledim hamile olduğumu aman allahım o buz adam gitti yerine melek geldi
diyorum ki keşke aylardır hamileyim deseymişim
çok hassas ve nazik davranıyo çok şükür geç oldu :)
darısı size :)
Yok aşkım bildigim ve okudugum kadarıyla 16 haftadan önce hissetmek zorAy 11+4te bebiş tekme gibi bişey hissetmemiz aşırııı imkansız değil miaz önce bişey oldu karnıma damarlarım kudurdu heralde
ben asistanım ve 4 yıldır aynı adamla çalışıyorum. gideceğimi biliyor zaten ama döner miyim bilmiyorum :)Degerli eleman kaybetmek istemiyorlar ama iste kiymet zamaninda bilinecek..
canım benim bulantı mı hazımsızlık mı anlamadım. Az da yesem rahatsız oluyorum. Yerken bi sorun yok baya da yiyorum yaniHic yokken bende de bi kac gündür aşırı uyku hali yorgunluk başladı.Bulanti galiba sona yaklaşıyoruz artık.Az kaldı sanki ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?