- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
hayir test istemedi benden. kramp gibi oluyorsa magnezyum eksiktir muhtemelen soda da iyi gelir sanaKramp gibi oluyor, magnezyum eksikliğinden şüpheleniyorum. Kan testi istiyor mu drlar, kalsiyum, magnezyum degerlerine bakmak için? Ben 7. Haftadan sonra ilk defa bu cuma gidicem 11.haftam, belki ek bişey verir.
agza aci su gelmesi göğüste yanma şeklinde hissettim ve ac olmama rağmen midem dolu ve cok rahatsız edici hissediyordum bu reflu imis. ozellikle gece yatar pozisyona geçince öksürük krizi tutuyordu meger yemek borumu yakiyormus. bir kac sefer öksürürken kusunca aydinlanma yasadimCanım reflü nasıl oluyor benim bulantı mı hazımsızlık mı anlayamadığım bişey var. Çok rahatsız oluyorum. Bugün fena zorladı beni sürekli çıkardım
Ay ben bu reflüden ne cektim. Bende bogaz reflüsü vardı. Yutkunma problemi gibi hissediyosunuz, kesik kesik öksürük. Yemek yemekten soguyorsunuz. Öyle sıkı bir diyet uyguladım ki onunla atlattım. Bir de reflüde su içme zamanları çok önemli. Yemekten yarım saat önce içip bırakıyosunuz sonra yemekten 1,5-2 saat sonra tekrar su içmeye baslıyorsunuz mide sıkışmamış oluyor. Hamilelikte bu kadar katı yapılmaz ama yemekte su içilmeyebilir. Bir de tahin mideye çok iyi geliyor. İyi geliyor denilen Herseyi denedim gecene kadar. Çeken bilir bu reflü işiniagza aci su gelmesi göğüste yanma şeklinde hissettim ve ac olmama rağmen midem dolu ve cok rahatsız edici hissediyordum bu reflu imis. ozellikle gece yatar pozisyona geçince öksürük krizi tutuyordu meger yemek borumu yakiyormus. bir kac sefer öksürürken kusunca aydinlanma yasadim
su icme zamanlarını hic bilmiyordum illaki faydasi olur uygulamaya calisacagim teşekkür ederimAy ben bu reflüden ne cektim. Bende bogaz reflüsü vardı. Yutkunma problemi gibi hissediyosunuz, kesik kesik öksürük. Yemek yemekten soguyorsunuz. Öyle sıkı bir diyet uyguladım ki onunla atlattım. Bir de reflüde su içme zamanları çok önemli. Yemekten yarım saat önce içip bırakıyosunuz sonra yemekten 1,5-2 saat sonra tekrar su içmeye baslıyorsunuz mide sıkışmamış oluyor. Hamilelikte bu kadar katı yapılmaz ama yemekte su içilmeyebilir. Bir de tahin mideye çok iyi geliyor. İyi geliyor denilen Herseyi denedim gecene kadar. Çeken bilir bu reflü işini
Hiç bilmiyorum ki başka bi şikayetim yok.Ama bugün midem feciydi.Limonlu maden suyu biraz bastırdı.Yaa usuttün mu acaba havalar değişiyor ya çünkü seninkinin hafiflemesi gerekiyor
11 ve 12 de benim de aşırı kasik agrım vardı.Bu hafta azaldı canım.Benimde sol kasik ağrıyor.Bebek solda vajinal de.Oğlum da sağ ağrıyordu.Kızlar aranızda kasık ağrısı çeken var mı? Ben biraz yol yürüyeyim hemen sol kasığım batmaya başlıyor bi de alt kıyafetlerimi giyerken sol bacağımı kaldırdığımda kasığımdan karnıma doğru acıma oluyor. Belim ve sol bacağımda genel olarak hep bi ağrı var çok canımı sıkıyor. Oğluma hamileyken sağ tarafta vardı bu ağrı ve yıllarca çektim gitmediğim doktor kalmamıştı şimdi yine aynı ağrı sol tarafımda sanırım bebek hangi taraftaysa onun ağrısı bi ben miyim bunu çeken
Yaaa bende bu şişkinlik ten muzdarip im .kusmak daha kötüdür kesin . Bu hamileligimde sadece bir kere kustum.o da da denizden dönüyordum ve yol acayip virajliydi . Ama çok rahatlamıştım ya . Şimdi internetten onu arastiriyodum bu siskinlik ne zamn gcer ne iyi gelir diyeBugün toplu kusma günü mü ya o kadar zamandır böyle kötü olmamıştım resmen aradaki zamanın acısını çıkarıyor kusmalarım. Ve karnımın sağında sancılarım var geçti derken yine geldi lanet şikayetler yarına iyi oluruz inş
Ah ah boğaz reflüsüAy ben bu reflüden ne cektim. Bende bogaz reflüsü vardı. Yutkunma problemi gibi hissediyosunuz, kesik kesik öksürük. Yemek yemekten soguyorsunuz. Öyle sıkı bir diyet uyguladım ki onunla atlattım. Bir de reflüde su içme zamanları çok önemli. Yemekten yarım saat önce içip bırakıyosunuz sonra yemekten 1,5-2 saat sonra tekrar su içmeye baslıyorsunuz mide sıkışmamış oluyor. Hamilelikte bu kadar katı yapılmaz ama yemekte su içilmeyebilir. Bir de tahin mideye çok iyi geliyor. İyi geliyor denilen Herseyi denedim gecene kadar. Çeken bilir bu reflü işini
Sol tarafımda yoğun oluyor benim de. Bugün sol bacağımda kramp da vardı. Bebek de sağda ama bilemiyorum çoğu kişi yaşıyor sanırımKızlar aranızda kasık ağrısı çeken var mı? Ben biraz yol yürüyeyim hemen sol kasığım batmaya başlıyor bi de alt kıyafetlerimi giyerken sol bacağımı kaldırdığımda kasığımdan karnıma doğru acıma oluyor. Belim ve sol bacağımda genel olarak hep bi ağrı var çok canımı sıkıyor. Oğluma hamileyken sağ tarafta vardı bu ağrı ve yıllarca çektim gitmediğim doktor kalmamıştı şimdi yine aynı ağrı sol tarafımda sanırım bebek hangi taraftaysa onun ağrısı bi ben miyim bunu çeken
Benim kızım 1910 gram doğdu ona rağmen yirtilmam oldu ama cok değildi. Ben fazla his etmedim bile. Yani zayıf bebek yada şişman bebekle alakası yok bunun sanırım. Daha çok vücut yapısı ile alakadar olabilir. Sağlıklı sıhhatli dogsunlar da minikler bu dikişler ağrılar sancılar hepsi geçiyor inşallah.Yaa Bnm de içte dikişin vardıduşta iki tane var dedi doktor içi söylemedi . Ama bni çok zorlamadi . 10 gün olmadan dökülmeye başlamıştı . Bnde acayip özeniyorum dikişsiz yapanlara . Kesi olmadan dogursak nejadar rahat ederdik halbuki senin de ilk diye olmuştur blki . Fakirin ekmeği umut işte . Bı umut blki bu zayıf doğarsa olmaz diyodum
Kilo ile alakasi oldugunu dusunmuyorum. Birincide cok fazla dikisim vardi. 2.de iki tane ucuncude hic yoktu. Eltimin oglu 3960 kg dogdu hic dikisi yokCanım senin hepsi normal miydi . İkinci de kesi olmusmuydumaşallah baya da kilosu varmış . Bnm kızım 39+6 da 3400 doğdu . Bu 3 kiloyu gecmesede blki kesi atılmaz diyorum ama
Ne guzel 9 kiloBen kızım da 9 kilo aldım, kızım 40 haftalık 3750 gr doğdu.
Hergün muz yerdim. Bir de sonbaharda cennet hurması olıyor ondan. Onların kilo aldırdığını düşünüyorum
Suni sanciyla dogdu , yine dogcagini dusunmuyorduk_Ravzaa_ 42+5 mi maşallh yeri rahatmış bıdığın. 38e girdiğimde de söyliyim doğumu başlataın diyrdum. 38+5de doğdu kızım. Bu sefer alttan muayene olurmuyum bilmiyrm. Suyumun patlamasını çatı muayenesinin tetiklediğini düşünrm
Bende oyle soyluyorum isteAslında anne ne kadar çok kilo alırsa bebek o kadad düşük kilolu oluyormuş diyetisyen öyle demişti bana
Kesi olmasa yirtik oluyor. Bir masaj vardi doguma yakin yapilan . Onunla dikişsiz doguranlar cokmus . Adini unuttumYaa Bnm de içte dikişin vardıduşta iki tane var dedi doktor içi söylemedi . Ama bni çok zorlamadi . 10 gün olmadan dökülmeye başlamıştı . Bnde acayip özeniyorum dikişsiz yapanlara . Kesi olmadan dogursak nejadar rahat ederdik halbuki senin de ilk diye olmuştur blki . Fakirin ekmeği umut işte . Bı umut blki bu zayıf doğarsa olmaz diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?