2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kramp gibi oluyor, magnezyum eksikliğinden şüpheleniyorum. Kan testi istiyor mu drlar, kalsiyum, magnezyum degerlerine bakmak için? Ben 7. Haftadan sonra ilk defa bu cuma gidicem 11.haftam, belki ek bişey verir.
hayir test istemedi benden. kramp gibi oluyorsa magnezyum eksiktir muhtemelen soda da iyi gelir sana

Canım reflü nasıl oluyor benim bulantı mı hazımsızlık mı anlayamadığım bişey var. Çok rahatsız oluyorum. Bugün fena zorladı beni sürekli çıkardım
agza aci su gelmesi göğüste yanma şeklinde hissettim ve ac olmama rağmen midem dolu ve cok rahatsız edici hissediyordum bu reflu imis. ozellikle gece yatar pozisyona geçince öksürük krizi tutuyordu meger yemek borumu yakiyormus. bir kac sefer öksürürken kusunca aydinlanma yasadim

Ay ben bu reflüden ne cektim. Bende bogaz reflüsü vardı. Yutkunma problemi gibi hissediyosunuz, kesik kesik öksürük. Yemek yemekten soguyorsunuz. Öyle sıkı bir diyet uyguladım ki onunla atlattım. Bir de reflüde su içme zamanları çok önemli. Yemekten yarım saat önce içip bırakıyosunuz sonra yemekten 1,5-2 saat sonra tekrar su içmeye baslıyorsunuz mide sıkışmamış oluyor. Hamilelikte bu kadar katı yapılmaz ama yemekte su içilmeyebilir. Bir de tahin mideye çok iyi geliyor. İyi geliyor denilen Herseyi denedim gecene kadar. Çeken bilir bu reflü işini

su icme zamanlarını hic bilmiyordum illaki faydasi olur uygulamaya calisacagim teşekkür ederim

11 ve 12 de benim de aşırı kasik agrım vardı.Bu hafta azaldı canım.Benimde sol kasik ağrıyor.Bebek solda vajinal de.Oğlum da sağ ağrıyordu.

Yaaa bende bu şişkinlik ten muzdarip im .kusmak daha kötüdür kesin . Bu hamileligimde sadece bir kere kustum.o da da denizden dönüyordum ve yol acayip virajliydi . Ama çok rahatlamıştım ya . Şimdi internetten onu arastiriyodum bu siskinlik ne zamn gcer ne iyi gelir diye

Ah ah boğaz reflüsü ben de alerji reflüyü, reflü alerjiyi tetikliyor dönem dönem eziyet çekiyorum. O asit bende hala devam ediyor. Birkaç hafta mide koruyucu kullanmak zorunda kaldım hamilelikte. Şimdi bir şekilde idare ediyorum. Bitmiyor ama azalıyor işte

Sol tarafımda yoğun oluyor benim de. Bugün sol bacağımda kramp da vardı. Bebek de sağda ama bilemiyorum çoğu kişi yaşıyor sanırım

Benim kızım 1910 gram doğdu ona rağmen yirtilmam oldu ama cok değildi. Ben fazla his etmedim bile. Yani zayıf bebek yada şişman bebekle alakası yok bunun sanırım. Daha çok vücut yapısı ile alakadar olabilir. Sağlıklı sıhhatli dogsunlar da minikler bu dikişler ağrılar sancılar hepsi geçiyor inşallah.

Canım senin hepsi normal miydi . İkinci de kesi olmusmuydu maşallah baya da kilosu varmış . Bnm kızım 39+6 da 3400 doğdu . Bu 3 kiloyu gecmesede blki kesi atılmaz diyorum ama
Kilo ile alakasi oldugunu dusunmuyorum. Birincide cok fazla dikisim vardi. 2.de iki tane ucuncude hic yoktu. Eltimin oglu 3960 kg dogdu hic dikisi yok kilo arttikca acilma da ona gore olurmus .

Ben kızım da 9 kilo aldım, kızım 40 haftalık 3750 gr doğdu.
Hergün muz yerdim. Bir de sonbaharda cennet hurması olıyor ondan. Onların kilo aldırdığını düşünüyorum
Ne guzel 9 kilo zaten dogumda gitmistir oda . Zayiflarin bebekleri daha kilolu oluyor gordugum kadariyla cennet hurmasi cok guzel oluyor gercekten. Ilerleyen zamanlarda yeriz muz cok yiyemem

Suni sanciyla dogdu , yine dogcagini dusunmuyorduk cati muayenesi tetiklemez bence , o kadar kolay patlatamiyorlar cunku suni sanci verdiklerinde cok fazla aciklik var mi diye bakiyorlar hic patlamadi .

Aslında anne ne kadar çok kilo alırsa bebek o kadad düşük kilolu oluyormuş diyetisyen öyle demişti bana
Bende oyle soyluyorum iste ben az kilo aldigimda bebek daha kilolu oldu . Kesinlikle alakasi oldugunu dusunuyorum arastirmadim sadece tecrübelerim

Kesi olmasa yirtik oluyor. Bir masaj vardi doguma yakin yapilan . Onunla dikişsiz doguranlar cokmus . Adini unuttum zayif olmasi birsey degistirmiyor. Kilolu olup dikissiz doganlar cok

Kardeşlerim bulantılar yaşayanlar, kusanlar en kısa sürede atlatirlar bu dönemi umarım, okudukça üzülüyorum bence 1-2 haftaya toparlicaz hep birlikte diye düşünüyorum. Sıcaklıkların düşmesiyle modumuzda yükselir. Bende bu saatte yine geçmeyen baş ağrımla uyandım. O kadar agriyo ki 2 gündür midem bulandı artık. Allah'ım bize artik en kisa zamanda hamileliğin en tatlış zamanlarını göstersin inşallah

Ben 10.haftadan beri mide bulantıları yaşıyorum. Hamileliğin ilk günlerinden beri de halsizlik vardı. İlk defa cumartesi günü kendimi çok iyi hissettim. Kalktım bir güzel evi temizledim, yemek yaptım, eşimle o kadar kaliteli vakit geçirdim ki benden mutlusu yoktu. Ama maalesef kısa sürdü dün çok kötüydüm. Bir yandan mide bulantısı bir yandan açlık. Karnımı doyurmak istiyorum halsizim bu arada bugün aşı oluyorum kızlar. Çok araştırdım çok düşündüm. Aşıyı tavsiye eden doktorlar çoğunlukta, etmeyenlerde eğer koronaya yakalanırsam neler olabileceği konusunda hiçbir öngörüde bulunamıyorlar. Maalesef işten dolayı risk altındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…