Bende olucam 15 -16 hafta gibi hayırlısı artık önlemimizi almamız gerek takdir AllahtanBen 10.haftadan beri mide bulantıları yaşıyorum. Hamileliğin ilk günlerinden beri de halsizlik vardı. İlk defa cumartesi günü kendimi çok iyi hissettim. Kalktım bir güzel evi temizledim, yemek yaptım, eşimle o kadar kaliteli vakit geçirdim ki benden mutlusu yoktu. Ama maalesef kısa sürdü dün çok kötüydüm. Bir yandan mide bulantısı bir yandan açlık. Karnımı doyurmak istiyorum halsizimbu arada bugün aşı oluyorum kızlar. Çok araştırdım çok düşündüm. Aşıyı tavsiye eden doktorlar çoğunlukta, etmeyenlerde eğer koronaya yakalanırsam neler olabileceği konusunda hiçbir öngörüde bulunamıyorlar. Maalesef işten dolayı risk altındayım.
Bende haftaya olmayı düşünüyorum şuan kaçıncı haftadasınızBen 10.haftadan beri mide bulantıları yaşıyorum. Hamileliğin ilk günlerinden beri de halsizlik vardı. İlk defa cumartesi günü kendimi çok iyi hissettim. Kalktım bir güzel evi temizledim, yemek yaptım, eşimle o kadar kaliteli vakit geçirdim ki benden mutlusu yoktu. Ama maalesef kısa sürdü dün çok kötüydüm. Bir yandan mide bulantısı bir yandan açlık. Karnımı doyurmak istiyorum halsizimbu arada bugün aşı oluyorum kızlar. Çok araştırdım çok düşündüm. Aşıyı tavsiye eden doktorlar çoğunlukta, etmeyenlerde eğer koronaya yakalanırsam neler olabileceği konusunda hiçbir öngörüde bulunamıyorlar. Maalesef işten dolayı risk altındayım.
Bugün tam 14 üm. Geçen hafta doktoruma sorduğumda haftaya olabilirsin demiştiBende haftaya olmayı düşünüyorum şuan kaçıncı haftadasınız
İnşallah iki türlü de bebeğim için endişeleniyorum. Umarım en hayırlı olanı yapıyorumdur. Allah herkesin yavrusunu korusunBir sürü hamile yaptırıyor artık ben covid grçirdim tam 6 ay belirtilerim geçmedi nöroloji kardiyoloji gitmediğim doktor kalmadı geçirmekte çocuk için riskli inşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırız
Aynıyız demek ki benim de öyle işte inşallah azalır biter gider11 ve 12 de benim de aşırı kasik agrım vardı.Bu hafta azaldı canım.Benimde sol kasik ağrıyor.Bebek solda vajinal de.Oğlum da sağ ağrıyordu.
Evet öyleymiş ben ilk hamileliğimde de çok çektim onun için korkuyorum inşallah uzun sürmez hepimiz hamişliğin güzel günlerini yaşayalım artıkSol tarafımda yoğun oluyor benim de. Bugün sol bacağımda kramp da vardı. Bebek de sağda ama bilemiyorum çoğu kişi yaşıyor sanırım
Ben bulantisiz uyaniyorum 10 11 gibi basliyo giderek artiyo onun icin dabah iciyotum ama cok etkisi olmuyo olmazsa gecedende iciyim aksam yemegindede oyle yapiyimBende her yediğimi çıkarıyodum hatta sofradan kalkıp yarıda tuvalete koşuyodum. Şimdi prilamı bi akşam yemeğinden önce birde sabaha karşı 4-5-6 kaçta uyanırsam içiyorum. Hem tüm günümü dengeliyor hemde uyku sorunu yaratmıyor. Birde öyle deneseniz belki faydası olur
Perine masaji. Benim kardesimin eşi 36. Haftadan sonra perine masaji yapti kendine ve 3. Ayindan itibaren de kegel egzersizi. Sanci odasinda da perine yapmis asistanlar hep. Dikissiz ve epiduralsiz dogum yapti 3.500 civari. Ama vucut yapisinin da cok etkisi vardir benceKesi olmasa yirtik oluyor. Bir masaj vardi doguma yakin yapilan . Onunla dikişsiz doguranlar cokmus . Adini unuttumzayif olmasi birsey degistirmiyor. Kilolu olup dikissiz doganlar cok
Son 3 ayda Koronaya yakalananlar ile ilgili ne yazik ki kotu haberler okuyorum. Hastanedeki arkadaslar da uyarıyor. Ben de 14. Haftayi bekliyorum hemen olacağım aşımı. Ilk dozumu olmustum haziran basindaBen 10.haftadan beri mide bulantıları yaşıyorum. Hamileliğin ilk günlerinden beri de halsizlik vardı. İlk defa cumartesi günü kendimi çok iyi hissettim. Kalktım bir güzel evi temizledim, yemek yaptım, eşimle o kadar kaliteli vakit geçirdim ki benden mutlusu yoktu. Ama maalesef kısa sürdü dün çok kötüydüm. Bir yandan mide bulantısı bir yandan açlık. Karnımı doyurmak istiyorum halsizimbu arada bugün aşı oluyorum kızlar. Çok araştırdım çok düşündüm. Aşıyı tavsiye eden doktorlar çoğunlukta, etmeyenlerde eğer koronaya yakalanırsam neler olabileceği konusunda hiçbir öngörüde bulunamıyorlar. Maalesef işten dolayı risk altındayım.
Bende tam 14. Haftama ikinci doz için randevumu aldım.kis geliyor riske atamiycam. Çalışıyorum,oğlum okula başlayacak. Umarım Hakkimizdan hayırlısı olur hem bebislerimiz hemde bizim içinSon 3 ayda Koronaya yakalananlar ile ilgili ne yazik ki kotu haberler okuyorum. Hastanedeki arkadaslar da uyarıyor. Ben de 14. Haftayi bekliyorum hemen olacağım aşımı. Ilk dozumu olmustum haziran basinda
Ilk asimi yumurtlamadan 1 hafta once oldum. Korkuyordum. O yuzden cok makale okudum. amerikada gebelerle ilgili ilk 2.veya 3. Trimesterde olan 100binden fazla gebenin katıldığı bir arastirma var. Normalde olan riskleri artirmamis. Doktorum riskli gebelik uzmani Ankarada sozune guvenilen herkesin 2li 3lu taramaya geldiği guvenilir bir isim. Hic dusunmeden tabii ki olacaksin 14. Hafta uygun dedi.Bende tam 14. Haftama ikinci doz için randevumu aldım.kis geliyor riske atamiycam. Çalışıyorum,oğlum okula başlayacak. Umarım Hakkimizdan hayırlısı olur hem bebislerimiz hemde bizim için
Başlarda olanlar genelde kısa süreli oluyormuş canım. Tabi bana bir çok şeyi yasak etmişti doktor ilaçta verdi ama kullanıp kullanmadığımı inan hiç hatırlamıyorume
yaaa çok teşekkür ederim inşallah benımde kısa sürer bazı kişilerde dogum sonrasında bile devam etmiş inşallah benımde sizinki gibi kısa surelı olur genelde araştırdığım kadarıyla kız bebek hamileliklerinde daha fazla vucutta alerjık reaksıyon gerçekleşiyormuş oğlumda hıc olmayınca şaşırdm ama hayırlısı herseyıde cınsıyete vuruyoruz ikincilerde cinsiyet merakı birinceden fazla oluyor heraldesaglıkla gelsin bebeklerımız inşallah
Aaa resmen aynısı olarak doğmuş arada sadece 100 gram fark var oda hiç bişey sayılır aslında1 . Oglum 3340
2. Oglum 3240 dogdu
2. 12 gun erken dogdu ayni olurdu abisiyle belki birazdaha dursa
Aşşa yukarı zaman aralıklarına bakınca seninde aynı gibi canım çok afaki bir fark yok gibiBenim
1.3300 (42+5 haftalik)
2.3690 (41+2 haftalik)
3.3550(40 haftalik )
Ben ne kadar az kilo aldiysam bebek daha fazla kilo aldibirincide 30 kilo almistim
bu masajları bende yaptım 37den sonra. ama egzersiz ve vücut kadar ekibin de önemi var. ilk doğumda özellikle nerde ıkınıp nerde nefes alman gerektiğini bilmeyince seni doktor ve ebe yönlendirmesi gerekiyor. bu yönlendirme olmayınca da ne yaparsan yap kesi ihtimali yüksek oluyorPerine masaji. Benim kardesimin eşi 36. Haftadan sonra perine masaji yapti kendine ve 3. Ayindan itibaren de kegel egzersizi. Sanci odasinda da perine yapmis asistanlar hep. Dikissiz ve epiduralsiz dogum yapti 3.500 civari. Ama vucut yapisinin da cok etkisi vardir bence
Aynen ben hamile değilkende çok çektim hamilelikte arttıAy ben bu reflüden ne cektim. Bende bogaz reflüsü vardı. Yutkunma problemi gibi hissediyosunuz, kesik kesik öksürük. Yemek yemekten soguyorsunuz. Öyle sıkı bir diyet uyguladım ki onunla atlattım. Bir de reflüde su içme zamanları çok önemli. Yemekten yarım saat önce içip bırakıyosunuz sonra yemekten 1,5-2 saat sonra tekrar su içmeye baslıyorsunuz mide sıkışmamış oluyor. Hamilelikte bu kadar katı yapılmaz ama yemekte su içilmeyebilir. Bir de tahin mideye çok iyi geliyor. İyi geliyor denilen Herseyi denedim gecene kadar. Çeken bilir bu reflü işini
Bende iliskiden 3-5 gün sonra ilk dozu vuruldum. Muhtemelen o zaman gebelik henüz başlamıştı. Bende eşimde çok okuduk makaleleri hiç bir sıkıntı olmamış ve bazı doğan bebeklerde antikor bile tespit edilmiş. Kendi doktorum ve ikili testini yapan hoca da gayet alanında uzman direk 14. Haftada ol dedi. Doğum anı son zamanlarda sıkıntı yaşayan o kadar çok haber okudum ki anne ve bebek için riske atılmamasindan yanayim. Bir avantajımızda var ilk dozu olmuş olmak en azından tek doz vurulucaz.ayrica aradaki bu süreç koruyuculuğunu da daha da artirmis olacak insIlk asimi yumurtlamadan 1 hafta once oldum. Korkuyordum. O yuzden cok makale okudum. amerikada gebelerle ilgili ilk 2.veya 3. Trimesterde olan 100binden fazla gebenin katıldığı bir arastirma var. Normalde olan riskleri artirmamis. Doktorum riskli gebelik uzmani Ankarada sozune guvenilen herkesin 2li 3lu taramaya geldiği guvenilir bir isim. Hic dusunmeden tabii ki olacaksin 14. Hafta uygun dedi.
Banada doktorum haftaya olabilirsin dedi. 13.hafta oluyor ama sanirim 14 ü beklicem 2.dozu olucam bendeBende iliskiden 3-5 gün sonra ilk dozu vuruldum. Muhtemelen o zaman gebelik henüz başlamıştı. Bende eşimde çok okuduk makaleleri hiç bir sıkıntı olmamış ve bazı doğan bebeklerde antikor bile tespit edilmiş. Kendi doktorum ve ikili testini yapan hoca da gayet alanında uzman direk 14. Haftada ol dedi. Doğum anı son zamanlarda sıkıntı yaşayan o kadar çok haber okudum ki anne ve bebek için riske atılmamasindan yanayim. Bir avantajımızda var ilk dozu olmuş olmak en azından tek doz vurulucaz.ayrica aradaki bu süreç koruyuculuğunu da daha da artirmis olacak ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?