- 8 Temmuz 2021
- 791
- 1.067
- 63
- 30
Aynıyız yemin ederim benimde hep sol tarafımda ağrılar sol karnım da şişiklik var zaten ilk oğlumdan kaldı dün bende yürüdüm kasıklarım patlıyor sol bacağım felç gibi ağrıyordu sol alt karından kramp girer gibi ağrı yapıyordu karnımı tuta tuta geldim eve zarzorKızlar aranızda kasık ağrısı çeken var mı? Ben biraz yol yürüyeyim hemen sol kasığım batmaya başlıyor bi de alt kıyafetlerimi giyerken sol bacağımı kaldırdığımda kasığımdan karnıma doğru acıma oluyor. Belim ve sol bacağımda genel olarak hep bi ağrı var çok canımı sıkıyor. Oğluma hamileyken sağ tarafta vardı bu ağrı ve yıllarca çektim gitmediğim doktor kalmamıştı şimdi yine aynı ağrı sol tarafımda sanırım bebek hangi taraftaysa onun ağrısı bi ben miyim bunu çeken
14 diye çok duydum beklemisken 14 ye vurul canim. Hayırlı olsun insBanada doktorum haftaya olabilirsin dedi. 13.hafta oluyor ama sanirim 14 ü beklicem 2.dozu olucam bende
Beni daha para için bile arayan soran yok ya
Tesekkur ederimPerine masaji. Benim kardesimin eşi 36. Haftadan sonra perine masaji yapti kendine ve 3. Ayindan itibaren de kegel egzersizi. Sanci odasinda da perine yapmis asistanlar hep. Dikissiz ve epiduralsiz dogum yapti 3.500 civari. Ama vucut yapisinin da cok etkisi vardir bence
Evet benimde vardı geçen hafta şuan nerdeyse hiç yok kasik ağrısı.Bende izliyorum videolarını.Hatta direk araştırırken onun videolar denk geldi.Kizlar kagan kocatepenin gebelik sitesi cok bilgilendirici. 13. Hafta yazisinda (12+0 ve 12+6) kasik agrilariniz olur diyor. Okuyun bence mutlaka ben her hafta okuyorum. Videolarini da izliyorum
Birebir aynısını yaşıyorum canım. Yatarken sol bacağımı uzatamıyorum, kıyafet değiştirirken bacağımı kaldırırsam canım yanıyor, yürürken topallıyorum biraz. Nasıl geçecek bir fikrim yok Dra söyledim normal karşıladıKızlar aranızda kasık ağrısı çeken var mı? Ben biraz yol yürüyeyim hemen sol kasığım batmaya başlıyor bi de alt kıyafetlerimi giyerken sol bacağımı kaldırdığımda kasığımdan karnıma doğru acıma oluyor. Belim ve sol bacağımda genel olarak hep bi ağrı var çok canımı sıkıyor. Oğluma hamileyken sağ tarafta vardı bu ağrı ve yıllarca çektim gitmediğim doktor kalmamıştı şimdi yine aynı ağrı sol tarafımda sanırım bebek hangi taraftaysa onun ağrısı bi ben miyim bunu çeken
Doktora gidip bi teşhis koydursan daha iyi olur. Besin zehirlenmesiyse serum takarlarKızlar dünden beri geçmeyen karın ağrılarım,karın kramplarım var kasıklarıma vuruyor karnım da şişlik var göğüs ortasına ve sırta bele her yere vuruyor sabahı zor ettim hiç uyuyamadım uyandım hala aynıyım bulantıda yapıyor afedersiniz ishalde olmuşum biraz,geçen seferki gibi besin zehirlenmesi mi geçirdim acaba aynı belirtiler çünkü yavrum ne çekti her hafta bir şey oluyor bana bu ağrılara ne iyi gelir sizce doğal olarak yapabileceğim birşey varmı ?(
Kuzum hangi firmaya yaptırmıştın?Yazdıysan da kaçırmışım kusura bakmaBeni daha para için bile arayan soran yok ya2 kere aradım arıcaz arıcaz dediler tık yok
Bir ben değilim demek ki ilkinde de böyle yaşadığım için artık kendimde bi sıkıntı mı var diye düşünmeye başladımAynıyız yemin ederim benimde hep sol tarafımda ağrılar sol karnım da şişiklik var zaten ilk oğlumdan kaldı dün bende yürüdüm kasıklarım patlıyor sol bacağım felç gibi ağrıyordu sol alt karından kramp girer gibi ağrı yapıyordu karnımı tuta tuta geldim eve zarzor
İdrar yolu iltihabı da alt karın ağrısı, şişkinlik ve kasık ağrısı yapabilir. Bence doktorunuzla görüşün ya da dediğiniz gibi gıda zehirlenmesi de olabilir. Normalde de gaz sancıları çekiyorsanız probiyotikli yoğurt tüketebilirsin demişti doktorum belki faydası olur.Kızlar dünden beri geçmeyen karın ağrılarım,karın kramplarım var kasıklarıma vuruyor karnım da şişlik var göğüs ortasına ve sırta bele her yere vuruyor sabahı zor ettim hiç uyuyamadım uyandım hala aynıyım bulantıda yapıyor afedersiniz ishalde olmuşum biraz,geçen seferki gibi besin zehirlenmesi mi geçirdim acaba aynı belirtiler çünkü yavrum ne çekti her hafta bir şey oluyor bana bu ağrılara ne iyi gelir sizce doğal olarak yapabileceğim birşey varmı ?(
Oğluma hamileyken ki doktorum da normal diyordu ama haftalar ilerledikçe o acı da büyüyor pek normal hissettirmiyor insanaBirebir aynısını yaşıyorum canım. Yatarken sol bacağımı uzatamıyorum, kıyafet değiştirirken bacağımı kaldırırsam canım yanıyor, yürürken topallıyorum biraz. Nasıl geçecek bir fikrim yok Dra söyledim normal karşıladı
Kızlar dünden beri geçmeyen karın ağrılarım,karın kramplarım var kasıklarıma vuruyor karnım da şişlik var göğüs ortasına ve sırta bele her yere vuruyor sabahı zor ettim hiç uyuyamadım uyandım hala aynıyım bulantıda yapıyor afedersiniz ishalde olmuşum biraz,geçen seferki gibi besin zehirlenmesi mi geçirdim acaba aynı belirtiler çünkü yavrum ne çekti her hafta bir şey oluyor bana bu ağrılara ne iyi gelir sizce doğal olarak yapabileceğim birşey varmı ?(
Bana erkek gibi geldi :)Selam teyzoslar biz geldik kontrolden. İkili testi de yaptırdık . Asi için önümüzdeki hafta olabilirsin dedi . Cinsiyet için bacak arasına baktı ama çokkucuk daha dedi . Kemik yapısına göre erkeğe benzettim ama artık kızlarda da böyle kemik yapısı görüyoruz dedi. Hiç tahmin yapma.is say onumuzdeki ay bakalım cinsiyete dedi tmm dedim . Sizce cinsiyet ne
Sabredip beklemeye çalışıyorum yarın zaten doktor randevum var bebeğe de bir baktırıcamDoktora gidip bi teşhis koydursan daha iyi olur. Besin zehirlenmesiyse serum takarlar
Geçmiş olsun acaba üşütmüş olabilirmisiniz geçenlerde bende sizin yaşadıklarınızın aynısını yasadım ama bır gun once nerdeyse yarım kilo dondurma yemiştimKızlar dünden beri geçmeyen karın ağrılarım,karın kramplarım var kasıklarıma vuruyor karnım da şişlik var göğüs ortasına ve sırta bele her yere vuruyor sabahı zor ettim hiç uyuyamadım uyandım hala aynıyım bulantıda yapıyor afedersiniz ishalde olmuşum biraz,geçen seferki gibi besin zehirlenmesi mi geçirdim acaba aynı belirtiler çünkü yavrum ne çekti her hafta bir şey oluyor bana bu ağrılara ne iyi gelir sizce doğal olarak yapabileceğim birşey varmı ?(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?