2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yaaa önceden öğlenleri uyuyodum 1-2 saat. Şimdi nerdeyse 1 haftadır hic uyuyamıyorum yaa. Gecede bir kalktım 3 saat uyuyamadım. Progestanı kesti doktor düzen şaştı
Ahh o progestan yok mu onu içerken ayık kafayla dolaşmak mümkün değil doktor her gittiğimizde eşime dönüp bu ilacı size versek yerinizden kalkamazsınız öyle fenadır kadınlar çok dayanıklı diyo bildiğin uyku ilacı

Cok haklısın. İlk hamilegimde günde 4 kez alıyordum birde 3 günde bir iğnesini. Kafam kalkmıyordu resmen komalik gibiydim.
Allah kolaylık versin herkese.

Sabredip beklemeye çalışıyorum yarın zaten doktor randevum var bebeğe de bir baktırıcam
Insallah yarina kadar gecer canim . Bende dün cok rahatsizdim. Bayagi kasiklarim agriyordu. Cok soguk üsüyorum ondan diye dusunmustum. Bugun daha iyiyim. Sen daha önce besin zehirlenmesi mi yasadin kacirmisim orayi , belki kotu gelen birsey vardir . ?

Kemik yapisi yorumuna inanamiyorum kzimda da erkege benzetmisti. Suan kucukler gercekten doktorlar emin olmadan soylemek istemiyorlar ama bizde meraktan catliyoruz . Ay insallah gittigimde ogrenirim bende bir sonraki randevun 1 ay sonra mi ? Bir ay daha nasil dayanacagiz deseydin

Evet canım bir hafta ongun sonra ikili test sonucunu kontrol edicek sadece. Artık Eylül sonu muayene normalde Bnm doktor kızımda da üç aylikbakmiyorum ben belli olmuyor dört aylikta bakarız diyordu . Zaten kendimi 16. Haftaya hazırlamıştım ben bı kızım var bı kızım daha olsunbirbirlerine arkadaş olsunlar çok isterim . Ama kim öğrense hamile olduğumu bı de oğlun olur insallah diyor .

Evet hamiliğin ilk haftalarında yaşadım onun gibi oldum yine hala biraz var karın ağrılarım geçmiyor bir türlü :/

Kızlar benim de kasık ağrılarım olmaya başldı. İnce ince sızlıyo sanki. Düne göre daha iyiyim ama bulantı da devam. İçim hiç bişey almıyo alsa da sonra şişkinlik hazımsızlık oluyo. Artık insanlara şikayet eder gibi konuşmaktan sıkıldım

ay yazamadım Bi erkek gibi geldi

ay yazamadım Bi erkek gibi geldi
Hadi bakalım ya herkes erkek diyor çevremde de . Gerci kızımda da öyle demişlerdi ama bakalım . İlk başta hep kız istediğim için erkegi pek benimseyemiyirdum ama onu da benimsemeye başladım artık artık bir ay sonra anca belli olur. Kız erkek fark etmiyor .

az önce bir yazı okudum orada gördüğüm görüntüye benziyor sizinkiler belki kızdır çok anladığımdan değilde işte yorumsuz kalma diye :)))Allah hayırlı evlat versin

Gozum Gözünaydın canım.Insallah ya.

Kızlar merhaba. Bende Son 1 haftadır dehşet bir kabızlık var. Korkuyorum hem basur olucam diye hem de bebeğe zarar gelecek diye. Sizler de yaşadınız mı bunu? nasıl çözüm buldunuz?
Aynı sorunu iki hafta çektim sürekli kanamam oluyordu kabızlıktan bol su ve beslenmeme dikkat ettim öyle geçti

Aynı sorunu iki hafta çektim sürekli kanamam oluyordu kabızlıktan bol su ve beslenmeme dikkat ettim öyle geçti
Otrera var forumda, belki bilirsin doktor kendisi, ona sordum da Duphalac iç dedi. Yarın alıcam artık onu içicem. Ben çünkü progestan tedavisi görüyorum, gün içinde öyle çok uyutuyor ki yemek düzenim, su içmem filan hep çöp oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…