2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Millet herseye yorum yapmayi seviyor iste . Erkek olmazsa olmaz gibi. Bende ikinci ücüncü kiz oldugunda sevinmistim , ileride cok guzel arkadas olacak diye Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Evet hamiliğin ilk haftalarında yaşadım onun gibi oldum yine hala biraz var karın ağrılarım geçmiyor bir türlü :/
Cok gecmis olsun. Yarin doktorun daha iyi bilgi verir . Bir kisinin randevusu oldugunda bende heyecanlaniyorum hadi bakalim yarin guzel haberler ile gelirsin insallah

Kizlar benim bebis cok hareketli sanki . Sizde oyle birsey hissediyor musunuz ? Karnimin icinde bir sertlik oluyor , sonra baska yerine gidiyor orasi sertlesiyor cok degisik geldi

Kizlar benim bebis cok hareketli sanki . Sizde oyle birsey hissediyor musunuz ? Karnimin icinde bir sertlik oluyor , sonra baska yerine gidiyor orasi sertlesiyor cok degisik geldi
Canım senin 4. Gebelik belkide hissediyosundur . Ben henüz bişey hissetmiyorum . Doktor muayene ederken özellikle baktım hala gobek deliği in altında . Kafası da tam sağ tarafında kemiğin orda

Canım senin 4. Gebelik belkide hissediyosundur . Ben henüz bişey hissetmiyorum . Doktor muayene ederken özellikle baktım hala gobek deliği in altında . Kafası da tam sağ tarafında kemiğin orda
Benimde gobekten asagida ama bir saga gidiyor bir sola sanki doktora gidince tam belli olur tabi , geziniyor gibi hissediyorum benim birinci kizimda cok fazla hareketliydi. Doktor bu kadar hareketli bebek gormedim diyordu

Kızlar şimdi geldim marketten eve çok tedirginim beni aydınlatın markete çıktım oğlumda markete girdiğimde rahimden aşağı batma ve itme hissi olmaya başladı eve kendimi zor attım nasıl anlatayım hani doğuma az kala aşağıdan bir baskı olur ya aşağıya iter bebek rahimde batma olur aşağı son zamanlarda aynı o şekilde oldu ama hala devam ediyor yürürken aşağı aşağı vurup durdu bu neden oluyor netten baktım erken doğum riski diyor çok korktum eve geldim leke kan vs yok ama iç çamaşırı ıslaktı su gibi kafayı yicem ya başınıza geldimi bu haftalarda

Ayy geçmesi gerekir ins geçer ya bende bu haftayı atlatim kurtulurum bu bulantıdan diodum hatta o kadar kötüyüm ki bulantı ilacı kullanıyorum yine de bulantım var..

Benimde gobekten asagida ama bir saga gidiyor bir sola sanki doktora gidince tam belli olur tabi , geziniyor gibi hissediyorum benim birinci kizimda cok fazla hareketliydi. Doktor bu kadar hareketli bebek gormedim diyordu
Ay hadi bakalım ya tam hissetsekte azcik durtsek onları

Bende hissediyorum cnm hareketlerini bazen sertlik gibi kasılma şeklinde bir tarafta toplanmış gibi bazende ordan oraya geçiyor gibi bir haftadır hissediyorum

Boğaz Reflüsü bende de var hayatımı zindan etti o kadar kötü bir his ki,boğazımda yumru varmış gibi oluyordu ve boğazda şişlik hissi. midemi bulandırıyordu gaviscon aldım yok rennie Duo şurup kullandım fayda etmedi . Boğazımda ki o tek taraflı şişlik geçti . Sizdeki son durum nedir

Ben bu bogaz reflüsünden pandemide çok çektim. Çok iyi bir prof dra gittim. Bogazdaki reflü biraz da stresten oluyor canım, hani o bogazda bir düğüm hissi oluyor di mi? Konuşurken bile rahatsız ediyor. Çok iyi diyet yaptım vs, artık en son dr bunun psikolojik bir boyutu da var psikologa git dedi. Pandemi stresi yaptı beni ilk zamanlarda. O stres resmen yumru gibi bogazıma oturdu, hepimizin bir yerine vuruyor stres. Gıdana dikkat et paketli yeme, ben o dönem seker ve gluteni bile kestim. Bir de stres yaratan seylerden uzaklaş bu ara reflü ve stres arkadaslar maalesef.

Gırtlak kanseri olduğumu bile düşünmüştüm hâlâ boğazım hafif hafif ağrıyor . Yarın tekrardan hastaneye gideceğim. Haklısınız stres en büyük tetikleyicisi.

Gırtlak kanseri olduğumu bile düşünmüştüm hâlâ boğazım hafif hafif ağrıyor . Yarın tekrardan hastaneye gideceğim. Haklısınız stres en büyük tetikleyicisi.
Yasamayan anlamaz, o kadar kötü bir his ki insan hep kötü şeyler düşünüyor. Globus histerikus diye bir durum var bu bogaz reflüsünün psikolojik boyutu, onu biraz internetten okursan stres ile verdiğimiz zararı anlarsın. Ben de öyle senin gibi kötü düşüncelerle çok iyi bir dr bulup gittim. Ondan sonra rahatladım, istersen drumu öneririm. Bir de youtubeda falan bu bogaz reflüsüyle ilgili videolar izledim. Bir baktım pandemide bu sorunu yasayan çok, stres kaynaklı maalesef

Bende de yeni evliyken olmuştu araya hamilelik girince geçtiğini sanmıştım. Doğumdan sonra yine başladı kaç sene çektim. Farenjite sebep oluyodu bende de. 40 derece ateşle kaç defa serum yedim hatırlamıyorum. Berbat bişey yediğim herşeye dikkat etmem gerekiyor. Kalp çarpıntısına da sebep oluyor. Hala ara ara yokluyor ama eskisi gibi değilim çok şükür. Stres en büyük etken ama çağımızın en büyük hastalığı zaten stres nasıl başa çıkacağız bilmiyorum

Globusu görmüştüm . Google bir şey yazıyorsun yazdığına pişman ediyor öldürüp gömüyor vallahi . Bende çok araştırdım iki lafın ucu gırtlak kanserine gidiyordu . Umarım artık psikolojik olmuştur . Doktorunuz kimdi ve hangi şehirde acaba?

Ben sanırım o asitle yaşamaya alıştım. Aynı zamanda gastritim de var. Eğer mide ağrısı çekmiyorsam asidi tolere edebiliyorum. Çok yoğun olduğunda boğazım şişiyor bir kaç gün sonra da iniyor. Benimki çok stresle alakalı değil. Alerji daha baskın. Çünkü polen mevsiminde hapşırıyorum o zaman daha yoğun hissediyorum. Hamilelikle kesinlikle daha kötü bir hal aldı ama. Normalde midesinde sorun olmayan insanda bile hamilelik reflüsü oluşuyor o yüzden akışına bıraktım. Toparlayacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…