Millet herseye yorum yapmayi seviyor iste . Erkek olmazsa olmaz gibi. Bende ikinci ücüncü kiz oldugunda sevinmistim , ileride cok guzel arkadas olacak diyeEvet canım bir hafta ongun sonra ikili test sonucunu kontrol edicek sadece. Artık Eylül sonu muayenenormalde Bnm doktor kızımda da üç aylikbakmiyorum ben belli olmuyor dört aylikta bakarız diyordu . Zaten kendimi 16. Haftaya hazırlamıştım ben bı kızım var bı kızım daha olsunbirbirlerine arkadaş olsunlar çok isterim . Ama kim öğrense hamile olduğumu bı de oğlun olur insallah diyor .
Cok gecmis olsun. Yarin doktorun daha iyi bilgi verir . Bir kisinin randevusu oldugunda bende heyecanlaniyorumEvet hamiliğin ilk haftalarında yaşadım onun gibi oldum yine hala biraz var karın ağrılarım geçmiyor bir türlü :/
Canım senin 4. Gebelik belkide hissediyosundur . Ben henüz bişey hissetmiyorum . Doktor muayene ederken özellikle baktım hala gobek deliği in altında . Kafası da tam sağ tarafında kemiğin ordaKizlar benim bebis cok hareketli sanki . Sizde oyle birsey hissediyor musunuz ? Karnimin icinde bir sertlik oluyor , sonra baska yerine gidiyor orasi sertlesiyorcok degisik geldi
Benimde gobekten asagida ama bir saga gidiyor bir sola sankiCanım senin 4. Gebelik belkide hissediyosundur . Ben henüz bişey hissetmiyorum . Doktor muayene ederken özellikle baktım hala gobek deliği in altında . Kafası da tam sağ tarafında kemiğin orda
İns şu gunlerimiz su gibi geçer yarın kontrolum var bakalimHiç bilmiyorum ki başka bi şikayetim yok.Ama bugün midem feciydi.Limonlu maden suyu biraz bastırdı.
Bende oluyor daha bugün bahsediyordum aynı brlirtiler..Kizlar benim bebis cok hareketli sanki . Sizde oyle birsey hissediyor musunuz ? Karnimin icinde bir sertlik oluyor , sonra baska yerine gidiyor orasi sertlesiyorcok degisik geldi
Ayy geçmesi gerekir ins geçer ya bende bu haftayı atlatim kurtulurum bu bulantıdan diodum hatta o kadar kötüyüm ki bulantı ilacı kullanıyorum yine de bulantım var..D
Uzun zamandır bugun kadar kötü olmamıştım dökülüyorum resmen. Ne yesem çıkardım sabahtan beri. Ve azalıyordu aslında. Noldu anlamadım inşallah başa sarmamışızdır. 14. Haftaya girdim hatta bebişe göre 15. Geçmesi gerekmez mi artık
Ay hadi bakalım ya tam hissetsekte azcik durtsek onlarıBenimde gobekten asagida ama bir saga gidiyor bir sola sankidoktora gidince tam belli olur tabi , geziniyor gibi hissediyorum benim birinci kizimda cok fazla hareketliydi. Doktor bu kadar hareketli bebek gormedim diyordu
Bende hissediyorum cnm hareketlerini bazen sertlik gibi kasılma şeklinde bir tarafta toplanmış gibi bazende ordan oraya geçiyor gibi bir haftadır hissediyorumKizlar benim bebis cok hareketli sanki . Sizde oyle birsey hissediyor musunuz ? Karnimin icinde bir sertlik oluyor , sonra baska yerine gidiyor orasi sertlesiyorcok degisik geldi
Boğaz Reflüsü bende de var hayatımı zindan ettiAh ah boğaz reflüsüben de alerji reflüyü, reflü alerjiyi tetikliyor dönem dönem eziyet çekiyorum. O asit bende hala devam ediyor. Birkaç hafta mide koruyucu kullanmak zorunda kaldım hamilelikte. Şimdi bir şekilde idare ediyorum. Bitmiyor ama azalıyor işte
Ben bu bogaz reflüsünden pandemide çok çektim. Çok iyi bir prof dra gittim. Bogazdaki reflü biraz da stresten oluyor canım, hani o bogazda bir düğüm hissi oluyor di mi? Konuşurken bile rahatsız ediyor. Çok iyi diyet yaptım vs, artık en son dr bunun psikolojik bir boyutu da var psikologa git dedi. Pandemi stresi yaptı beni ilk zamanlarda. O stres resmen yumru gibi bogazıma oturdu, hepimizin bir yerine vuruyor stres. Gıdana dikkat et paketli yeme, ben o dönem seker ve gluteni bile kestim. Bir de stres yaratan seylerden uzaklaş bu ara reflü ve stres arkadaslar maalesef.Boğaz Reflüsü bende de var hayatımı zindan ettio kadar kötü bir his ki,boğazımda yumru varmış gibi oluyordu ve boğazda şişlik hissi. midemi bulandırıyordu gaviscon aldım yok rennie Duo şurup kullandım fayda etmedi . Boğazımda ki o tek taraflı şişlik geçti . Sizdeki son durum nedir
Gırtlak kanseri olduğumu bile düşünmüştümBen bu bogaz reflüsünden pandemide çok çektim. Çok iyi bir prof dra gittim. Bogazdaki reflü biraz da stresten oluyor canım, hani o bogazda bir düğüm hissi oluyor di mi? Konuşurken bile rahatsız ediyor. Çok iyi diyet yaptım vs, artık en son dr bunun psikolojik bir boyutu da var psikologa git dedi. Pandemi stresi yaptı beni ilk zamanlarda. O stres resmen yumru gibi bogazıma oturdu, hepimizin bir yerine vuruyor stres. Gıdana dikkat et paketli yeme, ben o dönem seker ve gluteni bile kestim. Bir de stres yaratan seylerden uzaklaş bu ara reflü ve stres arkadaslar maalesef.
Yasamayan anlamaz, o kadar kötü bir his ki insan hep kötü şeyler düşünüyor. Globus histerikus diye bir durum var bu bogaz reflüsünün psikolojik boyutu, onu biraz internetten okursan stres ile verdiğimiz zararı anlarsın. Ben de öyle senin gibi kötü düşüncelerle çok iyi bir dr bulup gittim. Ondan sonra rahatladım, istersen drumu öneririm. Bir de youtubeda falan bu bogaz reflüsüyle ilgili videolar izledim. Bir baktım pandemide bu sorunu yasayan çok, stres kaynaklı maalesefGırtlak kanseri olduğumu bile düşünmüştümhâlâ boğazım hafif hafif ağrıyor . Yarın tekrardan hastaneye gideceğim. Haklısınız stres en büyük tetikleyicisi.
Bende de yeni evliyken olmuştu araya hamilelik girince geçtiğini sanmıştım. Doğumdan sonra yine başladı kaç sene çektim. Farenjite sebep oluyodu bende de. 40 derece ateşle kaç defa serum yedim hatırlamıyorum. Berbat bişey yediğim herşeye dikkat etmem gerekiyor. Kalp çarpıntısına da sebep oluyor. Hala ara ara yokluyor ama eskisi gibi değilim çok şükür. Stres en büyük etken ama çağımızın en büyük hastalığı zaten stres nasıl başa çıkacağız bilmiyorumYasamayan anlamaz, o kadar kötü bir his ki insan hep kötü şeyler düşünüyor. Globus histerikus diye bir durum var bu bogaz reflüsünün psikolojik boyutu, onu biraz internetten okursan stres ile verdiğimiz zararı anlarsın. Ben de öyle senin gibi kötü düşüncelerle çok iyi bir dr bulup gittim. Ondan sonra rahatladım, istersen drumu öneririm. Bir de youtubeda falan bu bogaz reflüsüyle ilgili videolar izledim. Bir baktım pandemide bu sorunu yasayan çok, stres kaynaklı maalesef
Globusu görmüştüm . Google bir şey yazıyorsun yazdığına pişman ediyor öldürüp gömüyor vallahi . Bende çok araştırdım iki lafın ucu gırtlak kanserine gidiyordu . Umarım artık psikolojik olmuştur . Doktorunuz kimdi ve hangi şehirde acaba?Yasamayan anlamaz, o kadar kötü bir his ki insan hep kötü şeyler düşünüyor. Globus histerikus diye bir durum var bu bogaz reflüsünün psikolojik boyutu, onu biraz internetten okursan stres ile verdiğimiz zararı anlarsın. Ben de öyle senin gibi kötü düşüncelerle çok iyi bir dr bulup gittim. Ondan sonra rahatladım, istersen drumu öneririm. Bir de youtubeda falan bu bogaz reflüsüyle ilgili videolar izledim. Bir baktım pandemide bu sorunu yasayan çok, stres kaynaklı maalesef
Bende farkettim bir hata var daha sabah 500 lerdeydi haberin olsuntövbeler olsun sohbet sayfası 854 olmuş bir anda500lerdeydi
Ben sanırım o asitle yaşamaya alıştım. Aynı zamanda gastritim de var. Eğer mide ağrısı çekmiyorsam asidi tolere edebiliyorum. Çok yoğun olduğunda boğazım şişiyor bir kaç gün sonra da iniyor. Benimki çok stresle alakalı değil. Alerji daha baskın. Çünkü polen mevsiminde hapşırıyorum o zaman daha yoğun hissediyorum. Hamilelikle kesinlikle daha kötü bir hal aldı ama. Normalde midesinde sorun olmayan insanda bile hamilelik reflüsü oluşuyor o yüzden akışına bıraktım. Toparlayacağız inşallahBoğaz Reflüsü bende de var hayatımı zindan ettio kadar kötü bir his ki,boğazımda yumru varmış gibi oluyordu ve boğazda şişlik hissi. midemi bulandırıyordu gaviscon aldım yok rennie Duo şurup kullandım fayda etmedi . Boğazımda ki o tek taraflı şişlik geçti . Sizdeki son durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?