Ay ben de neler düşündüm, googlea yutkunamıyorum yazınca neler çıktı karsıma. Amerikan hastanesi,istanbul, kulak burun boğaz,prof dr ömer faruk ünal. İşinin ehli bir doktor, internet yorumlarını okuyarak gittim. O kadar strese girmiştim ki kesin kötü bir hastalık var diye, bu işte en iyilerden birine gitmek istedim.Globusu görmüştüm . Google bir şey yazıyorsun yazdığına pişman ediyor öldürüp gömüyor vallahi . Bende çok araştırdım iki lafın ucu gırtlak kanserine gidiyordu . Umarım artık psikolojik olmuştur . Doktorunuz kimdi ve hangi şehirde acaba?
Benim ilk daha neden olduğunu bilemeyecem.. Çok zor ama içinizi ferah tutmaya çalışın iyi düşünün iyi olsun, yarın doktora gidersiniz içiniz rahatlar. Bazen şu google da bizi çok geriyor, internetten bazen uzak durmak iyi olabilir..Kızlar şimdi geldim marketten eve çok tedirginim beni aydınlatın markete çıktım oğlumda markete girdiğimde rahimden aşağı batma ve itme hissi olmaya başladı eve kendimi zor attım nasıl anlatayım hani doğuma az kala aşağıdan bir baskı olur ya aşağıya iter bebek rahimde batma olur aşağı son zamanlarda aynı o şekilde oldu ama hala devam ediyor yürürken aşağı aşağı vurup durdu bu neden oluyor netten baktım erken doğum riski diyor çok korktum eve geldim leke kan vs yok ama iç çamaşırı ıslaktı su gibi kafayı yicem ya başınıza geldimi bu haftalarda
Demek ki Google her şeyi bilemiyor ama korkutuyor Allah korusunAy ben de neler düşündüm, googlea yutkunamıyorum yazınca neler çıktı karsıma. Amerikan hastanesi,istanbul, kulak burun boğaz,prof dr ömer faruk ünal. İşinin ehli bir doktor, internet yorumlarını okuyarak gittim. O kadar strese girmiştim ki kesin kötü bir hastalık var diye, bu işte en iyilerden birine gitmek istedim.
Gavisconun pembe şişeli şurubu çok etkili . Kudret narı da çok iyi geliyormuş diye duydum . Gavisconu hamilelere de veriyorlarmış bu arada .Ben sanırım o asitle yaşamaya alıştım. Aynı zamanda gastritim de var. Eğer mide ağrısı çekmiyorsam asidi tolere edebiliyorum. Çok yoğun olduğunda boğazım şişiyor bir kaç gün sonra da iniyor. Benimki çok stresle alakalı değil. Alerji daha baskın. Çünkü polen mevsiminde hapşırıyorum o zaman daha yoğun hissediyorum. Hamilelikle kesinlikle daha kötü bir hal aldı ama. Normalde midesinde sorun olmayan insanda bile hamilelik reflüsü oluşuyor o yüzden akışına bıraktım. Toparlayacağız inşallah
Gavisconu geçenlerde rahatsızlandığımda doktorum verdi ama asitte çok işe yaramıyor, mide yanmasında epey etkili. O dönem mide koruyucu da kullandırdı doktorum o biraz iyi geldi ama onu da bıraktım. Bazı şeyler ekstra tetikliyor beslenmeme dikkat ediyorum öyle böyle idare ediyorumGavisconun pembe şişeli şurubu çok etkili . Kudret narı da çok iyi geliyormuş diye duydum . Gavisconu hamilelere de veriyorlarmış bu arada .
Benimde oldu ayni sekilde , mutfakta iş yaparken . Aniden bir sanci girdi . 3 gün oldu bayagi sanci var . Yarin doktora sor da bizide aydinlatKızlar şimdi geldim marketten eve çok tedirginim beni aydınlatın markete çıktım oğlumda markete girdiğimde rahimden aşağı batma ve itme hissi olmaya başladı eve kendimi zor attım nasıl anlatayım hani doğuma az kala aşağıdan bir baskı olur ya aşağıya iter bebek rahimde batma olur aşağı son zamanlarda aynı o şekilde oldu ama hala devam ediyor yürürken aşağı aşağı vurup durdu bu neden oluyor netten baktım erken doğum riski diyor çok korktum eve geldim leke kan vs yok ama iç çamaşırı ıslaktı su gibi kafayı yicem ya başınıza geldimi bu haftalarda
Ayıptır söylemesi ben kuru ekmek yiyorum hafifletiyor . Pantpas mide koruyucu vermişti doktor bana bi süre sonra etki etmedi . Sinirlenip bıraktım içmedim.Gavisconu geçenlerde rahatsızlandığımda doktorum verdi ama asitte çok işe yaramıyor, mide yanmasında epey etkili. O dönem mide koruyucu da kullandırdı doktorum o biraz iyi geldi ama onu da bıraktım. Bazı şeyler ekstra tetikliyor beslenmeme dikkat ediyorum öyle böyle idare ediyorum
Kudret narını da bir seneye yakın kullandım. Has yapılanını bulursanız macun şeklinde olanları mideye epey iyi geliyor
hayir canim orasi degil daha uç taraf. cizdigin yuvarlağın yani ama sizin net gozukmuyor orasi kordon gelmişKızlar nub dedikleri yer burası mı oluyor
Yaa hissetmek cok guzel gercektenBende hissediyorum cnm hareketlerini bazen sertlik gibi kasılma şeklinde bir tarafta toplanmış gibi bazende ordan oraya geçiyor gibi bir haftadır hissediyorum
Cok fazla muhabbet kacirdim galibaBende farkettim bir hata var daha sabah 500 lerdeydi haberin olsun
Ben söylemeyi düşünmüyordum sürekli kardeş istiyorlardı zaten sanki kardeşleri yok gibi ve çantamda ultrason fotosunu bulmuş ortanca kendi çabalarıyla ifşa oldum her 10dk bir bebeği yoklayıp beni korumaya çalışıyorlar iş yaptığımda tepki gösteriyorlar biraz bunaltsalarda halsizlik anlarında anlıyorlar en azından iyi oldu perşembe kontrol var bakalım nasılızYaa hissetmek cok guzel gercektenbuyuyorlar miniler sanki hic hamile degilim gibi geliyordu , artik her sabah bakiyorum napiyor senin kizlar biliyorlar mi kardesleri olacagini ?
Ben fetal dna yi 3250 ye genoksa yaptirdim istanbulda fiyati doktorum verdi ve hic indirim yapmadilar. En dip fiyat bu dediler. Arkadasim gecen sene ismini hatirlamadigi bir firmaya yaptirmis. Firmadaki gorevliyle kendisi iletisim kurup 400-500 tl indirkm yaptirmis durumumuz yok diye.Benim hatam doktorun fiyatini kabul etmemdi. Doktoru araya koymayip direk genoksu arasaydim. Yani kendimi doktorun hastasi degilde disaridan bi hasta olarak gosterseydim indirimi yaptiricaktim ama doktorun asistani hemen genoksa ismimi bildirmis.Dolayisiyla indirim konusunda doktorunuzla gorusun onlar yapsin dediler ve doktorda yapmadi tabiiki. Ben yandim yaptiricaklar akilli olun siz yanmayinBen genoks a yaptırıyorum 3300 tl ye
Ben 13+2 yim. Yururken bazen aanki bebek sallaniyomus gibime geliyo sag kasigimin oralardaKızlar şimdi geldim marketten eve çok tedirginim beni aydınlatın markete çıktım oğlumda markete girdiğimde rahimden aşağı batma ve itme hissi olmaya başladı eve kendimi zor attım nasıl anlatayım hani doğuma az kala aşağıdan bir baskı olur ya aşağıya iter bebek rahimde batma olur aşağı son zamanlarda aynı o şekilde oldu ama hala devam ediyor yürürken aşağı aşağı vurup durdu bu neden oluyor netten baktım erken doğum riski diyor çok korktum eve geldim leke kan vs yok ama iç çamaşırı ıslaktı su gibi kafayı yicem ya başınıza geldimi bu haftalarda
Genoks bana 3400 fiyat verdi bir de güya doktor indirimli kime ne kakalarlarsa öyle heralde bende invitaede kazıklandım daha uyguna yaptıranlar çoğunlukta dediğiniz gibi keşke direkt kendim görüşseydim bize doktor primini ilave edip öyle ödetiyorlar heraldeBen fetal dna yi 3250 ye genoksa yaptirdim istanbulda fiyati doktorum verdi ve hic indirim yapmadilar. En dip fiyat bu dediler. Arkadasim gecen sene ismini hatirlamadigi bir firmaya yaptirmis. Firmadaki gorevliyle kendisi iletisim kurup 400-500 tl indirkm yaptirmis durumumuz yok diye.Benim hatam doktorun fiyatini kabul etmemdi. Doktoru araya koymayip direk genoksu arasaydim. Yani kendimi doktorun hastasi degilde disaridan bi hasta olarak gosterseydim indirimi yaptiricaktim ama doktorun asistani hemen genoksa ismimi bildirmis.Dolayisiyla indirim konusunda doktorunuzla gorusun onlar yapsin dediler ve doktorda yapmadi tabiiki. Ben yandim yaptiricaklar akilli olun siz yanmayin
Kesinlikle doktor primini katiyolar ve en ucuz genoks yaptigi icin doktordan da ismim gittigi icin indirim yaptirma sansim yoktu malesef. Fetal dna yaptiricaklar aklinizda bulunsun.Doktor teklif ettiginde hemen kabul etmeyin. Firma isimlerini fiyatlari alin dusunelim diyip kendiniz firmalari arayip fiyat alin.Sektor haline getirmisler bu isi firmalar.Genoks bana 3400 fiyat verdi bir de güya doktor indirimli kime ne kakalarlarsa öyle heralde bende invitaede kazıklandım daha uyguna yaptıranlar çoğunlukta dediğiniz gibi keşke direkt kendim görüşseydim bize doktor primini ilave edip öyle ödetiyorlar heralde
ben onu yaptırcaktım aslında en kapsamlı o gibi geldi sonra dedim ankarada yapılıyormuş bir de sonuçlar geç geliyor yorumları okudum 3100 invitaeydi ona yaptırdım ama o da beter çıktı ne arıyolar ne soruyolarKesinlikle doktor primini katiyolar ve en ucuz genoks yaptigi icin doktordan da ismim gittigi icin indirim yaptirma sansim yoktu malesef. Fetal dna yaptiricaklar aklinizda bulunsun.Doktor teklif ettiginde hemen kabul etmeyin. Firma isimlerini fiyatlari alin dusunelim diyip kendiniz firmalari arayip fiyat alin.Sektor haline getirmisler bu isi firmalar.
ay bu arada A azaria geçenlerde seni merak ediyorduuuu ne zamandır yoktun yaa döndü aramıza azariaBen 13+2 yim. Yururken bazen aanki bebek sallaniyomus gibime geliyo sag kasigimin oralardaFirsayim varsa yatip uzaniyorum i his gecene kadar.Hicbi kan leke bisey yok sukur. Olumsuz dusunme bisey okmaz i.nsallah
Kuzu sen onlari bi arasana normalde geçen hafta yaptirmistin sonuçlarının çıkması lazim daha odeme yapmadim diyosun baksana. Yaa bana doktor 3 tane broşür verdi hangisinde istiyosan yaptirabilirsin dedi. Kendisi hic fiyat vs vermedi. Ama daha yaptirmadik biz ikili ciksin ona gore karar vercez dedik doktoradaben onu yaptırcaktım aslında en kapsamlı o gibi geldi sonra dedim ankarada yapılıyormuş bir de sonuçlar geç geliyor yorumları okudum 3100 invitaeydi ona yaptırdım ama o da beter çıktı ne arıyolar ne soruyolarbugün 8. günüm bakalım sesleri çıkacak mıı ödeme bile yapmadım henüz düşün
5 broşür verdi bana da ama arayınca doktor ismi istedilerr. ya 2 kere aradım biz gözü tok firmayız ararlar diyo kapatıyo. sonuç geldiğinde heralde ödemeyi alıp hemen sonucu mu vercekler anlamadım ki 7- 10 iş günü diye not almışım da geçen ptesi yaptırdım daha vakti var aslında en kötü bugün de bekliyim yarın cırlayayım diyorum beni strese sokuyorsunuz diyeKuzu sen onlari bi arasana normalde geçen hafta yaptirmistin sonuçlarının çıkması lazim daha odeme yapmadim diyosun baksana. Yaa bana doktor 3 tane broşür verdi hangisinde istiyosan yaptirabilirsin dedi. Kendisi hic fiyat vs vermedi. Ama daha yaptirmadik biz ikili ciksin ona gore karar vercez dedik doktorada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?