2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Buyuklere ne olmus ki daha dur hamilelikte basladiysalar gecmis olsun . Bende genelde lohusayken herkes benden cok lohusa oluyor. Aman kizina patlama , ben o hatayi cok yaptim . Hâlâ pisman oluyorum

Esini soylersen birsey demez zaten asker yada polis mi esin ? Insallah cinsiyet ogrenirsin

Ben de dün öyleydim hatta 1 haftadır, bugün de vardı ama daha azdı
Doktor bana yat dedi ya eşim çok mutsuz mıtfağı o topluyor bazen yemek yapıyor bazen dışardan söylüyoruz. Depresyona girmezse iyi

Pik yapıp düşme evresine geçiyor bazılarında canım. İnşllh geçme evresidir seninkide
Ayy benim de mi öyle acaba, çok umıtlandım şimdi haftaya 13.hafta bitcek hadi inşallah

Ay alemler maşallah Harika sen bebeklerin annesi hatta tüm tabiatın annesi modundasın gözlerinde kardeş kavramını tam kavrayamamış evet erken gibi görünüyor anneler bilir anlar son zamanlar en mantıklısı ama anlamış olabilirler konu ettiklerine göre sorulara cvp vermek yorucu buhran geçiriyor insan zaman zaman katlanma katsayısı düşük. Bebekte Hareketler aşırı belirgin net birgün yediğimi diğer gün yiyemiyorum biran önce 37 haftalık olalım inşallah

Kız keşke hormonlar olsa eşim birden acil şekilde gece yola çıktı memlekte gitti. Milletten yeminle benim hormonlara sira gelmiyr anacım
2. Cocuk stresiyle isteristemez gerginim olaylar daha çok geriyor. Doğumdan sonra 2 yıl yıllık izin kullanmayı bile düşüyrm

Ya benimkide yapıyr ama sürekli söylenerek kaynana çenesini geçtin diyrm. Mutfaga giremiyrm herşey kokuyr. Mutfak almış başını gidiyr. Girince wc den çıkamıyrm. Alışacak bu erkekler yapack birşey yok

Buyuklere ne olmus ki daha dur hamilelikte basladiysalar gecmis olsun . Bende genelde lohusayken herkes benden cok lohusa oluyor. Aman kizina patlama , ben o hatayi cok yaptim . Hâlâ pisman oluyorum
Ya sorma kayınpeder büyük sıkıntı çıkardı. Ortalık karışık koca k8ca insanların böyle davranmasına aklım almıyr ya. Cidden. Kızıma kıyamıyrm zaten ama tolerem zayıflamış o da herşeye ağladıkça yeter diye bağırasım var

Günaydın kızlar bu ara 1 gecede sürekli ya sürekli çişe kalkıyorum dün 5 kere kalktım az az olsa sistit miyim dicem de baya da yapıyorum ve çarpıntım başladı bu sefer çarpıntıdan uyuyamıyorum gün içi değil de yatarken bir şeyler oluyor aynı şeyleri yaşayan var mı? Kan basıncımız artıyomuş ondan çarpıntı heralde, bebekte idrar torbasına abanıyorsa ondan bu kadar kalkıyorum diye düşündüm de size sorayım dedim ben mi sapıttım yeni moda da gece bulantıları yat uyu arkadaş dümdüz dururken neye bulanıyosun bir anda

Canım günde 1 tane iciyordum zaten direk kesti o yüzden. Şimdi dün gece yeniden başladım bakalım. Ama insanın içine korku girince her wc'ye kalktigimda korkuyorum dünden beri
Kız kocam o kadar sakin bir insan ki benim aksime. Hemen panik yapma olabiliyormus böyle şeyler dedi gitmedik acile
Anaam eşin askermiş kuzu okudum mesajlarda allah kolaylık versin. Gerci alişmişsindir 1 ay zor kız tek mi kaliyosun evde ben cok korkuyroum tek kalmaya da ondan
Bir de canikom bu haftalarda artık azalıyor diye biliyorum. Bende baslarda çok cikiyodum artik 3 kere 2 kere falan. Ama kisiden kisiye degisebilir tabi. Yanma vs yoksa sistit olacağını sanmıyorum

Kız 1 ay hiçbir şey 5 aydan aşağı gitmiyordu ahahah alıştım benn
Yaaa benim başlarda olmamıştı hiç yeni başladı bu lanet yok yok yanma falan hiç yok sadece çiş var sürekli varrr doktora gidip sorayım da suratıma ya sabır bakışı atsın ahahaha

Doktora gitmek icin bahane ariyorumdur

doktor hanım sanki saniyede 5 kere göz kırpıyor gibiyim bebekten midir acaba endişelendim de diye gitcem
hayır o değil doktor beni unutmasın diye instada tüm fotolarını likelamaktan bir hal oldum kendimi bitiriyorum eşimden devam ediyorum soyadı bari aklında kalsın diye ahahha D doakolik

benim carpintim var ama gün icerisinde, gece anlamiyorum. nabzim 120den aşağı düşmüyor maalesef cuma günü kardiyolojiye gidicem.

gece tam yatmadan su icersem bir iki kez tuvalete kalkiyorum ama şimdi son saat suyu kestim hem daha az reflu hem tuvalete kalkma çoğu zaman yok

Daha yeni verdim canım tertemiz idrar sonuçlarım :)

Zor geçiyor valla 12.haftadan sonrs rahatlarsın diyorlar ama hiç alakası yok siz 14.haftaya gelmişsiniz hala aynı durumları yaşıyorsunuz demekki bünyeyle alakalı bir durum ilk oğlumda bir tanesini çekmedim bu çok farklıymış

Sabah bel ağrısıyla kalkanlara selam olsun a dostlar bir günde zinde kalksam şaşıcam

hayır o değil doktor beni unutmasın diye instada tüm fotolarını likelamaktan bir hal oldum kendimi bitiriyorum eşimden devam ediyorum soyadı bari aklında kalsın diye ahahha D doakolik
Ahahaha delisin sen yaa yeni doktordan mi devam eskisinden mi
Sabah bel ağrısıyla kalkanlara selam olsun a dostlar bir günde zinde kalksam şaşıcam
Benimde sırtım agriyo komple ya. Anacım daha 3 aylikken ne nazlandik diyorum bazrn valahi. Kilo alinca napicaz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…