Buyuklere ne olmus ki2. Hamileliğim süpriz olsada önceden stres yapmıcm rahat olucam vs derdim. Ciddwn bebek çok etkilenyr kızım canlı şahidi oldu. Ama büyükler neden çocuk gibi davranıp insanın canını sıkıyrlar. Hamileliğimi öğrensiğimden beri olaylar olaylar. Eşim zaten başta. Lohusa gibi. Onu da anlıyrm iş stresi ama bana da sağdan sağdan geliyorlar artıkkızıma patlamak istemiyrm onu suçu ne. Alıp başımı gidesim var kızlar dağlara taşlara
Esini soylersen birsey demez zatenBebeği görmeye geldim dicem2 kamera 2 foto çekecek alt tarafı albüme foto lazım ultrason fotosu çektirmeye geldim desem ayıp olur eşim 1 ay yok göreve gidecek oradan girerim artık gitmeden görsün sonra 1 ay gelmeyiz derim
Ben de dün öyleydim hatta 1 haftadır, bugün de vardı ama daha azdıKızlar nasılsınız? 2gundur çok kötüyüm.Asiri arttı bulantim bi de öyle böyle değil.O nasıl şiddetli bi kusmadir ya.Bugun burnuma ve kulaklarıma vurdu ağrısı.Yarin kontrolüm var.Ya minnakimi gorucem.Heyecandan kalbim duracak.
Doktor bana yat dedi ya eşim çok mutsuz mıtfağı o topluyor bazen yemek yapıyor bazen dışardan söylüyoruz. Depresyona girmezse iyi2. Hamileliğim süpriz olsada önceden stres yapmıcm rahat olucam vs derdim. Ciddwn bebek çok etkilenyr kızım canlı şahidi oldu. Ama büyükler neden çocuk gibi davranıp insanın canını sıkıyrlar. Hamileliğimi öğrensiğimden beri olaylar olaylar. Eşim zaten başta. Lohusa gibi. Onu da anlıyrm iş stresi ama bana da sağdan sağdan geliyorlar artıkkızıma patlamak istemiyrm onu suçu ne. Alıp başımı gidesim var kızlar dağlara taşlara
Ayy benim de mi öyle acaba, çok umıtlandım şimdi haftaya 13.hafta bitcek hadi inşallahPik yapıp düşme evresine geçiyor bazılarında canım. İnşllh geçme evresidir seninkide
Ay alemler maşallah Harika sen bebeklerin annesi hatta tüm tabiatın annesi modundasın gözlerinde kardeş kavramını tam kavrayamamış evet erken gibi görünüyor anneler bilir anlar son zamanlar en mantıklısı ama anlamış olabilirler konu ettiklerine göre sorulara cvp vermek yorucu buhran geçiriyor insan zaman zaman katlanma katsayısı düşük. Bebekte Hareketler aşırı belirgin net birgün yediğimi diğer gün yiyemiyorum biran önce 37 haftalık olalım inşallahMasallah cok tatlilarben soyleyemedim dahaca bakalim ne zaman soyleriz dün ortancayla buyuk kizim konusuyorlar . Babam bebekken annemin karnindaydi , dedemde bebekken annemin karnindaydi diyor ortanca herkes benim karnimda saniyorlar . Daha erken onlar icin zaman gecmez , biraz daha buyusun bakalim. Ama senin kizlar yardimci olur cok guzel
Kız keşke hormonlar olsa eşim birden acil şekilde gece yola çıktı memlekte gitti. Milletten yeminle benim hormonlara sira gelmiyr anacımCanım ben de 2 gündür pertim. Aglamaktan gözlerim şişti ama sonra aniden sihirli değnek değmiş gibi düzeldimsacma sapan herseye takıldım. Sanki böyle bir tünele girdim çıktım
Cidden hormonlar dengesizlik yapıyomuş.biraz etrafın alttan alması gerekiyor
Ya benimkide yapıyr ama sürekli söylenerek kaynana çenesini geçtin diyrm. Mutfaga giremiyrm herşey kokuyr. Mutfak almış başını gidiyr. Girince wc den çıkamıyrm. Alışacak bu erkekler yapack birşey yokBen de dün öyleydim hatta 1 haftadır, bugün de vardı ama daha azdı
Doktor bana yat dedi ya eşim çok mutsuz mıtfağı o topluyor bazen yemek yapıyor bazen dışardan söylüyoruz. Depresyona girmezse iyi
Ayy benim de mi öyle acaba, çok umıtlandım şimdi haftaya 13.hafta bitcek hadi inşallah
Ya sorma kayınpeder büyük sıkıntı çıkardı. Ortalık karışık koca k8ca insanların böyle davranmasına aklım almıyr ya. Cidden. Kızıma kıyamıyrm zaten ama tolerem zayıflamış o da herşeye ağladıkça yeter diye bağırasım varBuyuklere ne olmus kidaha dur hamilelikte basladiysalar gecmis olsun . Bende genelde lohusayken herkes benden cok lohusa oluyor. Aman kizina patlama , ben o hatayi cok yaptim . Hâlâ pisman oluyorum
Asker ciciEsini soylersen birsey demez zatenasker yada polis mi esin ? Insallah cinsiyet ogrenirsin
Canım günde 1 tane iciyordum zaten direk kesti o yüzden. Şimdi dün gece yeniden başladım bakalım. Ama insanın içine korku girince her wc'ye kalktigimda korkuyorum dünden beriBenim bildiğim hapı birden bırakmamak gerekiyor. Mesela günde 3 tane alıyorsanız ertesi gün 2 ye düşürün öbür gün tek alın ve o şekilde bırakın. Ben bırakalı 1 hafta oldu inşallah sıkıntı olmaz
Kız kocam o kadar sakin bir insan ki benim aksime. Hemen panik yapma olabiliyormus böyle şeyler dedi gitmedik acileAh kuzum yeni giriyorum çok geçmiş olsun ya oh sakinlemene de çok sevindim minik bi renk katmak istemişş hiçbir şeycik yok inşallahh sen doktorun dediği ilacı al tekrar olursa da acile gidip bakarsın minişine
Ya bu bana hiç işe yaramadı sarı ve mavisini de denedim bana da mexader diye ilaç iyi geliyor
Anaam eşin askermiş kuzu okudum mesajlarda allah kolaylık versin. Gerci alişmişsindir 1 ay zor kız tek mi kaliyosun evdeBebeği görmeye geldim dicem2 kamera 2 foto çekecek alt tarafı albüme foto lazım ultrason fotosu çektirmeye geldim desem ayıp olur eşim 1 ay yok göreve gidecek oradan girerim artık gitmeden görsün sonra 1 ay gelmeyiz derim
Bir de canikom bu haftalarda artık azalıyor diye biliyorum. Bende baslarda çok cikiyodum artik 3 kere 2 kere falan. Ama kisiden kisiye degisebilir tabi. Yanma vs yoksa sistit olacağını sanmıyorumGünaydın kızlar bu ara 1 gecede sürekli ya sürekli çişe kalkıyorum dün 5 kere kalktım az az olsa sistit miyim dicem de baya da yapıyorum ve çarpıntım başladı bu sefer çarpıntıdan uyuyamıyorum gün içi değil de yatarken bir şeyler oluyoraynı şeyleri yaşayan var mı? Kan basıncımız artıyomuş ondan çarpıntı heralde, bebekte idrar torbasına abanıyorsa ondan bu kadar kalkıyorum diye düşündüm de size sorayım dedim ben mi sapıttım yeni moda da gece bulantıları yat uyu arkadaş dümdüz dururken neye bulanıyosun bir anda
Kız 1 ay hiçbir şey 5 aydan aşağı gitmiyordu ahahah alıştım bennCanım günde 1 tane iciyordum zaten direk kesti o yüzden. Şimdi dün gece yeniden başladım bakalım. Ama insanın içine korku girince her wc'ye kalktigimda korkuyorum dünden beri
Kız kocam o kadar sakin bir insan ki benim aksime. Hemen panik yapma olabiliyormus böyle şeyler dedi gitmedik acile
Anaam eşin askermiş kuzu okudum mesajlarda allah kolaylık versin. Gerci alişmişsindir 1 ay zor kız tek mi kaliyosun evdeben cok korkuyroum tek kalmaya da ondan
Bir de canikom bu haftalarda artık azalıyor diye biliyorum. Bende baslarda çok cikiyodum artik 3 kere 2 kere falan. Ama kisiden kisiye degisebilir tabi. Yanma vs yoksa sistit olacağını sanmıyorum
Doktora gitmek icin bahane ariyorumdurKız 1 ay hiçbir şey 5 aydan aşağı gitmiyordu ahahah alıştım benn
Yaaa benim başlarda olmamıştı hiç yeni başladı bu lanet yok yok yanma falan hiç yok sadece çiş var sürekli varrr doktora gidip sorayım da suratıma ya sabır bakışı atsın ahahaha
doktor hanım sanki saniyede 5 kere göz kırpıyor gibiyim bebekten midir acaba endişelendim de diye gitcemDoktora gitmek icin bahane ariyorumdur
benim carpintim var ama gün icerisinde, gece anlamiyorum. nabzim 120den aşağı düşmüyor maalesef cuma günü kardiyolojiye gidicem.Günaydın kızlar bu ara 1 gecede sürekli ya sürekli çişe kalkıyorum dün 5 kere kalktım az az olsa sistit miyim dicem de baya da yapıyorum ve çarpıntım başladı bu sefer çarpıntıdan uyuyamıyorum gün içi değil de yatarken bir şeyler oluyoraynı şeyleri yaşayan var mı? Kan basıncımız artıyomuş ondan çarpıntı heralde, bebekte idrar torbasına abanıyorsa ondan bu kadar kalkıyorum diye düşündüm de size sorayım dedim ben mi sapıttım yeni moda da gece bulantıları yat uyu arkadaş dümdüz dururken neye bulanıyosun bir anda
gece tam yatmadan su icersem bir iki kez tuvalete kalkiyorum ama şimdi son saat suyu kestim hem daha az reflu hem tuvalete kalkma çoğu zaman yokGünaydın kızlar bu ara 1 gecede sürekli ya sürekli çişe kalkıyorum dün 5 kere kalktım az az olsa sistit miyim dicem de baya da yapıyorum ve çarpıntım başladı bu sefer çarpıntıdan uyuyamıyorum gün içi değil de yatarken bir şeyler oluyoraynı şeyleri yaşayan var mı? Kan basıncımız artıyomuş ondan çarpıntı heralde, bebekte idrar torbasına abanıyorsa ondan bu kadar kalkıyorum diye düşündüm de size sorayım dedim ben mi sapıttım yeni moda da gece bulantıları yat uyu arkadaş dümdüz dururken neye bulanıyosun bir anda
Daha yeni verdim canım tertemiz idrar sonuçlarım :)Aynısı bende de oluyordu ilk haftalar.. Devlet kadın doğumun aciline gittim bakmadılar. Ertesi gün kendi doktoruma gittim bebek iyi bir sıkıntı yok dedi.. Ama önlem amaçlı progestan fitil verdi oda gerçekten iyi geliyor kasık ağrılarına bana iyi geldi ağrılarım geçincede bıraktım.. Eğer bi sıkıntı olsa doktorun görmemesi imkansız. Merak etme.. Adet sancısı gibi sürekli gelen ağrı ve kanama olursa o zaman kork dedi doktorum bu ağrılar bu düzeyde normal... Birde idrar tahlili vermeni öneririm... İdrarında enfeksiyon olabilir gibi geldi bana..
Zor geçiyor valla 12.haftadan sonrs rahatlarsın diyorlar ama hiç alakası yok siz 14.haftaya gelmişsiniz hala aynı durumları yaşıyorsunuz demekki bünyeyle alakalı bir durum ilk oğlumda bir tanesini çekmedim bu çok farklıymışBelkide o facebooktakiler etkiledi seni , doktor bir sıkınti olsa mutlaka soylerdi . Adet zamanlarinda yine adet sancisi cekenler olurmus . Acaba adet zamanin mi ? Sen yine karnini ayaklarini sıcak tut . Ben oyle yapiyorum , üstünde durmuyorum. Gercekten benimde bayagi sancim var ,bacaklarima vuruyor . Ama yatmayada vaktim yokbende gitsem de sorsam doktora
Ahahaha delisin sen yaa
Benimde sırtım agriyo komple ya. Anacım daha 3 aylikken ne nazlandik diyorum bazrn valahi. Kilo alinca napicaz acabaSabah bel ağrısıyla kalkanlara selam olsun a dostlar bir günde zinde kalksam şaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?