2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ahahaha delisin sen yaa yeni doktordan mi devam eskisinden mi

Benimde sırtım agriyo komple ya. Anacım daha 3 aylikken ne nazlandik diyorum bazrn valahi. Kilo alinca napicaz acaba
yenisinden ya kadın doğurdukça güven duyuyorum, sapık gibi doğurttuklarına yazıyorum şimdilik olumsuz bir şey görmedim diğerinin doğum fotosu falan yok hiç ondan araştıramadığımdan hep soru işareti hepp
sezaryen istediğimden eli hafif çabuk güzel diken biri olması lazım ondan bu kadar sardım

Ne var ne yok diger gruplarda ? Bende cok giremedim , iş güc misafir derken aksam oldu
Canım nisan grubu daha bhcg artışı , kese görme aşamasında . Ocak grubu detaylı ultrason zamanında. Şubat grubu da artık cinsiyet öğrendi alışveriş yapıyo
bi bizim grup sakinnn bizde de cinsiyetten sonra hareketlenir heralde

Benim de uyandığımda oluyo kuzu çarpıntı bazen.hatta diyorum o kadar yattık dinlendik bu neyin çarpıntısı hoş yataktan dinlenerek kalktığımı ömrü hYatımda hiç bilmem hep uykulu ve yorgun uyanırım

çok guldum alışveriş kısmına ikinciside erkek olursa herseyı hazır birinciden kalma hiç bir şey almayı düşünmüyorum bende yıne durgunluk o ay

Çarpıntı bana ilk gebeliğimden miras kaldı. Kalbimde bi sıkıntı bulunamadı ama ilerleyen haftalarda çarpıntım da arttı. 6. Aydan sonra ilaç kullanmaya başladım doğumdan 3 yıl sonra anca bırakabildim. Hala düzensizlikler yaşıyorum ama çarpıntıyla yaşamayı öğrendim çok yemek yemeyin mideniz dolunca da çarpıntı oluyor. Ya da kendinizi aç bırakırsanız tansiyonunuz düşünce de artıyor. Bir sürü sebebi var kendinizi kini bulduğunuzda hafifleyecek

Ben daha önce 2014 ağustos annenleri grubundaydım yazmaya yetişemezdim bizim bu grup sakin gidiyo herkes 3 ayı bi atlatsın coşarız heralde

Ben daha önce 2014 ağustos annenleri grubundaydım yazmaya yetişemezdim bizim bu grup sakin gidiyo herkes 3 ayı bi atlatsın coşarız heralde
Aslında baya kalabalık grup ama aktif sayısı 10 parmağı geçmiyor yine aralık annelerinden falan iyiyiz onlar 500lü sayfalarda

Slm kızlar iki gündür yüzüm pul pul deri dökülmesi gibi bişey yaşıyorum sizce normalmiki yada benim gibi olan varmı?
benim de cildimde eskiye nazaran kuruluk fazlalaştı. hatta göğüs uçlarımda da kuruma ve pul pul dökülme olmaya başladı.

Aslında baya kalabalık grup ama aktif sayısı 10 parmağı geçmiyor yine aralık annelerinden falan iyiyiz onlar 500lü sayfalarda
O zaman sözümü geri aldım zaten genelde gruplar kalabalık ama aktif olanlar çok olmuyor.

Benim kafam dumanlı :) okuyorum sadece yazdıklarınızı, problemli durumumdan dolayı… normale dönsem rahatlıcam yazıcam on bin yüz mesaj akşam kontrolüm var benim için dua edin
Yaaa etmez miyiz hiççç güzel bir haber gelse de havalara uçsak iki miniğin ve senin içinnn en en enn hayırlısı olsuun

Sabah bel ağrısıyla kalkanlara selam olsun a dostlar bir günde zinde kalksam şaşıcam
ben de sabah bel ağrısı ve ona ek olarak göğüslerimin acıması ile kalkıyorum. sanki adet öncesi dönemdeymişim gibi göğüslerim acıyor dokunamıyorum bile. ilkinde olmamıştı hiç.

Yarın ikili testim var 10 gün önce gitmiştim en son doktor kendisi bu tarihe verdi. Bugün de asistanı aradı teyit etmek için sonra da siz kendiniz mi istediniz bu tarihi 12+0 oluyosunuz biz aslında 12+1 den sonra yapıyoruz diye kafamı karıştırdı. Hocayla görüşün isterseniz dedim yok o zaman tarihi o verdiyse sorun yoktur dedi. Kafamda deli sorular zaten heyecanlıyım bakalım nolucak yarın

1 günden bir şey farketmez ki :) 11 ile 14. Hafta arası yapılıyor test en kötü birkaç gün sonra tekrar gel der

1 günden bir şey farketmez ki :) 11 ile 14. Hafta arası yapılıyor test en kötü birkaç gün sonra tekrar gel der
Yaniii bencede farketmez önceki gittiğimde bikaç gün önden gidiyordu bebiş belki doktor onun için bu tarihi vermiştir. Demesin birkaç gün sonra yarın güzel güzel haberler versin bana inşallah

çok guldum alışveriş kısmına ikinciside erkek olursa herseyı hazır birinciden kalma hiç bir şey almayı düşünmüyorum bende yıne durgunluk o ay
Benim de bebek arabası park yatak duruyo sadece bi onları vermemişim Onlar da yazlıkta kalmış o yüZden kızımdan kalan ne varsa hep verdim. 2. Çocuk düşünmüyorduk. Şimdi doktor tekrar kız dedi. Ahhh diyorum ahhh sil baştan alışveriş olucak benim. Ben şenlendiririm artık buraları Ama bu sefer ilkindeki gibi bilinçsizce herşeye saldırmam

Invitae fatura yollamış sonuç diye heyecandan bayılıyordum. Neyse hoşuma gitti konuştuğum diğer firmalar fatura almazsanız şöyle olur böyle olur diyordu bunlar direkt yollamış Muhasebeci olarak fatura severim. Kızlar bismillah diyor ve sonuçlar noldu diye darlamaya başlıyorumm baktım doktorum story atmış bugün dönmüş izinden
S supriz_yumurta aynı gün kan verdik seninlee bir gelişme olursa haber et nolur çatlarım :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…