2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizi de alisveris konusunda yönlendir kuzu ya ilk çocuk kafalar karışık

Kızlar şimdiden midesi yanan var mı akşam yemeyinden sonra çıldırıyor midem dün akşam renne içtim biraz rahat edip uyumuşum

Ya benimkide yapıyr ama sürekli söylenerek kaynana çenesini geçtin diyrm. Mutfaga giremiyrm herşey kokuyr. Mutfak almış başını gidiyr. Girince wc den çıkamıyrm. Alışacak bu erkekler yapack birşey yok
Aynı ya kaynanam yok ama mirasını bırakmış diyorum
Aslında baya kalabalık grup ama aktif sayısı 10 parmağı geçmiyor yine aralık annelerinden falan iyiyiz onlar 500lü sayfalarda
Ben aralık annelerindeydim bi zamanlar, millet kalp atışını duyunca toplu telgrama geçmişlerdi. Benim boş gebelik çıkınca alakayı kesmiştim tabi.
Ondan yoklar
Kızlar kızlar sonuçlar çıktı tertemiz ve cinsiyetimiz erkek
Gözün ğn aydın çok sevindim, doktorda erkek mi demişti
Kızlar şimdiden midesi yanan var mı akşam yemeyinden sonra çıldırıyor midem dün akşam renne içtim biraz rahat edip uyumuşum
Benim her akşam öyle, o yüzden maden suyu içiyorum bi tane

kızlar üzülmem normal mi ya kız çok iztiyorduk eşimle çok çok ve tek çocuk düşünüyoruz. sağlıklı olmasına aşırı sevindim tabi ama içimdeki hüzün gitmiyor kız ismi bile belliydi erkek hiç düşünmedik gelen hediyeler bile pembiş pembişti biraz şoka girdim tahmini bu duygu ne zaman geçer

Okumadan yazıyorum hastaneden cıktım. Dr olasilık dedi kıza benziyor ama ben söyledim sen unuttum dedi. Degisebilir dedi. Sevineyimmi bilmiyorum 2 erkekden sonra degisirmi

Eklentiler

• 20210901_103947.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 73
Canim senin doktoruna gittim bende ikili teste 12+3 te. beni de aradı teyitlestiler. Gün konusunu söylemediler ki 1 ya da iki günden bı fark olacağını sanmıyorum. Bu arada Oktay beye bayildim. Çok samimi rahat sanki uzun zamandır kendisine gidiyor gibi hissettim. Oğlumu görünce cinsiyet ne bekliyorsunuz dedi dedim ki oğlum kendine arkadaş istiyor. Bırak o bulsun kendi arkadasini dedi kız olsun bu der gibi guldu.ama ultrasonda burda organ gelişmesi görüyorum sanırım oğluna arkadaş geliyor dediçıkışta kendi doktoruma uğradım Oktay bey dediyse yüzde doksan doğrudur dedi. Bakalım 16. Haftayı beklemedeyiz

Kızlar kızlar sonuçlar çıktı tertemiz ve cinsiyetimiz erkek
hayirli olsun :) kız çocuklara göre daha hareketli bir hayat seni bekliyor sen de oylesin zaten erkek beklerdim senden erkek anasi olarak söylüyorum yanlis anlaşılmasın tütülere minnos hareketlere hasret kaldik

Seni cok iyi anliyorum 2. Oglumda agladigimi biliyorum kiz hayal edip bundada sevinmeye cesaretim yok ya degisirse

Evet bende bugun gordum o pipiyi %100 erkek. Bi oglum var 6 yasinda. Simdi ikinci oglan. Ya sukur saglikli olsun tabi de artik cocuk dusunmuyoruz calisiyorum ben. Bi icim gitmedi de degil.
hayirli olsun yuzde yuz dedi mi doktor? biz de bir tanesinde kuku gördük bacaklarini acti tam alttan bakti doktor ama yine de yüzde yüz demedi 16. hafta teyit edecekmisiz

Canim benim sağlıklı olsun en önemlisi bu. Benim bı oğlum var dünyalara değişmem vallahiİkinciyi insan değişik daha çok istiyor ama aynı da olunca hayırlısı buymuş diyorum demekki. Belki peşpeşe ikinciyi de yapicaksin fikirlerin değişecek. Hiç öyle düşünme. Hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin

nett olarak dogumdan sonra geçer. hele de ilk cocuk sizin dogdugu an dünya degisecek. benim eşim erkek cocugu nasil sevcem diyordu simdi ayagini agzina koyup isiriyor en ufak şüphen olmasin her sey güzel olacak

Okumadan yazıyorum hastaneden cıktım. Dr olasilık dedi kıza benziyor ama ben söyledim sen unuttum dedi. Degisebilir dedi. Sevineyimmi bilmiyorum 2 erkekden sonra degisirmi
bana da kiz dediler ama erkekten sonra inanamiyorum 16. haftayi bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…