2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Tek cocuk istiyorsun erkek olması daha iyi olmuş. Ben kızım tek kalmasin diye ikinciyi cocuk istedim. Kızlar biraz daha narin oluyor. Erkekler evlenince tamamen yeni aile ye Adapte oluyorlar. Gercek aile maile umurunda olmuyor.

Evet bende bugun gordum o pipiyi %100 erkek. Bi oglum var 6 yasinda. Simdi ikinci oglan. Ya sukur saglikli olsun tabi de artik cocuk dusunmuyoruz calisiyorum ben. Bi icim gitmedi de degil.
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin ins. Erkek anneleri olarak tabiiki içimiz bı gidiokısmet hayırlısı buymuş demekki

Evet bende bugun gordum o pipiyi %100 erkek. Bi oglum var 6 yasinda. Simdi ikinci oglan. Ya sukur saglikli olsun tabi de artik cocuk dusunmuyoruz calisiyorum ben. Bi icim gitmedi de degil.
Hayırlı olsun canım birbirlerine arkadaş olurlar

Canım benim içindeki düşündüğün farklı olduğu için üzülmen çok normal . Bi kıpırdamaya başlsın hisset oğluşum oğluşum diye seversin hele doğunca eminim iyi ki ooğlum olmuş dersin çünkü insana evladı hep en güzel geliyo

Okumadan yazıyorum hastaneden cıktım. Dr olasilık dedi kıza benziyor ama ben söyledim sen unuttum dedi. Degisebilir dedi. Sevineyimmi bilmiyorum 2 erkekden sonra degisirmi
Çok sevindim canım inşallah değişmez artık 13. Haftadasın pipi olsa görürdü bu haftada bence

Aynen benımde oyle ama karnım cok çıkmasada kotlarım olmamaya yada sıkmaya başladı 5 gunde işe gidiyorum elbiseyle idare edicem bir sure ama sonra ne yapıcam bılmıyorum hamile kreasyonu bizi bekliyor
Ben işten ayrıldım sonra hamile kaldım derken evdeyim pek öyle şeyleri almayı düşünmüyorum sevmiyorum hamile taytı filan büyük beden tişört tayt bedeni büyük eşofman üzerine hirka polar kış ya çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum daha rahat geçer sıcaklar beni bunaltti

Benimde başıma dün çok kötüydü Toros nane yağı onunla eşim masaj yapıyor iyi geldi ilaç içmiyorum sabrediyorum.migren var normalde ve çok ağrır günlerce agridigini bilirim asla ilaçsız gecmez şimdi hafif yag filan atlatiyorum

Kızlar kızlar sonuçlar çıktı tertemiz ve cinsiyetimiz erkek
Canım çok sevindim temiz çıkmasına hayırlı olsun oğluşun 7 yaşında bir erkek annesi olarak yazıyorum asla cinsiyet ayırmam ama erkek çocuklar anneye acayip düşkün oluyor. Çok farklı bir bağ var aramızda hatta bazen kızım olsa diye içimden geçiyo sonra da diyorum ki acaba oğlumla olan ilişkim kızımda olur mu. Evet kız çocukları çok minnoş kendini çok güzel sevdiriyor ama bu dediklerimi 3-4 sene sonra anlayacaksın. Burulman da normal hamileyiz hormonlar tavan herşeye hakkımız var

Evet simdi ben soylesem onlara , devamli anne ne zaman gelecek bebek diyecekler karnim biraz şişiyor anne hafsa mi var karninda diyor en kucugunun adi hafsa senin kasık agrin var mi ?

hayirli olsun yuzde yuz dedi mi doktor? biz de bir tanesinde kuku gördük bacaklarini acti tam alttan bakti doktor ama yine de yüzde yüz demedi 16. hafta teyit edecekmisiz

hayirli olsun yuzde yuz dedi mi doktor? biz de bir tanesinde kuku gördük bacaklarini acti tam alttan bakti doktor ama yine de yüzde yüz demedi 16. hafta teyit edecekmisiz
Aynen canim. Zaten bende gordum gorulmeyecek gibi degildi . Doktorumuzun da iki oglu varmis insan zamanla alisiyo diyo yani bildigin ortadaydi alttan yandan herbiyerden gosterdi sagolsun. Kiz evlat nasip degilmis demekki ya. Bi heveslenmistik olur belki diye ama . Neyse bu duruma da adapte olmam lazim artik. Kiz hevesimizi söndurecez baska cocuk dusunmuyoruz artik. Ya 3. Erkek olursa korkusu

Ayyy cinsiyetler çıkmaya başladı bi hareketlilik oldu en önemlisi de şimdiye kadar şükür iyi gidiyoruz kızlar bebişler sağlıklı bin şükür Allahım hep böyle devam ettirsin hep dualarımdasınız, birbirimizi görmesek de burda bi bağ oluyo aynı şeyleri yaşıyoruz aynı duyguları hissediyoruz. Hepimiz sağ salim kavuşalım miniklerimize.
Bak duygusallaştım yine yengeç damarım tuttu kızımı okula bıraktım ne ara 1. Sınıf oldu aklım almıyo.hiç bi şeyden haberi yok ama dün akşam karnımı öptü belki kardeşim gelir buraya yerleşir dedi sabahtır buna gözlerim doluyo.

Yaa canım çok sevindim. Oktay bey gerçekten öyle müthiş bi doktor. Tahminlerinde yanılacağını sanmam. Emin değilse ağzını bıçak açmaz çünkü Erkek anneleri olarak aklımızdan hep bi kız geçiyor ama oğluma arkadaş gelirse de üzülmemSen oktay beyle mi devam edeceksin kendi doktorunla mı?

Anliyorum seni canim , bende aglama sesine bazen dayanamiyorum . Kayinpederin niye sıkınti cikariyor ki sanki o doguracak , bezlerini o alacak sanki

Ooy benim minnoşum bence normal, çünkü bana da oğlan diyince bende de oldu itiraf edemesem de hep kız istiyodum ama icimden erkek hissediyodum. Ama sağlıklı olduğunu düşün. Erkek evlatta çok tatlış kiyafetlere falan bak cok hosuma gitmeye başladı benimde
Okumadan yazıyorum hastaneden cıktım. Dr olasilık dedi kıza benziyor ama ben söyledim sen unuttum dedi. Degisebilir dedi. Sevineyimmi bilmiyorum 2 erkekden sonra degisirmi
Ayy hadi gözün aydın, 16 ya kadar beklicen dimi
Kuzuuuu benim ipimle kuyuya ineeen ama yok yok bu sefer en mantıklı şekilde alışveriş yapılacak zaten her şeyi online alıyoruz el birlik yaparız burda
Yaaprız vala kuzu Allah izin verirse inşallah hepimizin ve bebişlerimizin sağlıkları yerinde olsun da ben pazar gunu e bebek e gitmeyi planlıyorum. Kaynanam bile bebise bisiler almış ben daha kendi bebeğime almadım biseh annemde daha cok erken diyo ama heves işte

Kızlar kızlar sonuçlar çıktı tertemiz ve cinsiyetimiz erkek
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Darısı başımıza. Benimde bir kızım var bende kendimi erkeğe çok odakladım bakalım ne olacak 14 eylülde gitcem. En önemlisi sağlıklı olmaları ama insanız işte beklentilerimiz oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…