Tek cocuk istiyorsun erkek olması daha iyi olmuş. Ben kızım tek kalmasin diye ikinciyi cocuk istedim. Kızlar biraz daha narin oluyor. Erkekler evlenince tamamen yeni aile ye Adapte oluyorlar. Gercek aile maile umurunda olmuyor.kızlar üzülmem normal mi ya kız çok iztiyorduk eşimle çok çok ve tek çocuk düşünüyoruz. sağlıklı olmasına aşırı sevindim tabi ama içimdeki hüzün gitmiyor kız ismi bile belliydi erkek hiç düşünmedik gelen hediyeler bile pembiş pembişti biraz şoka girdim tahmini bu duygu ne zaman geçer
Ayyy kuzu çok şükürrr çok sevindimKızlar kızlar sonuçlar çıktı tertemiz ve cinsiyetimiz erkek
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin ins. Erkek anneleri olarak tabiiki içimiz bı gidioEvet bende bugun gordum o pipiyi %100 erkek. Bi oglum var 6 yasinda. Simdi ikinci oglan. Ya sukur saglikli olsun tabi de artik cocuk dusunmuyoruz calisiyorum ben. Bi icim gitmedi de degil.
Kuzuuuu benim ipimle kuyuya ineeenBizi de alisveris konusunda yönlendir kuzu ya ilk çocuk kafalar karışık
Hayırlısı olsun canım inss değişmezOkumadan yazıyorum hastaneden cıktım. Dr olasilık dedi kıza benziyor ama ben söyledim sen unuttum dedi. Degisebilir dedi. Sevineyimmi bilmiyorum 2 erkekden sonra degisirmi
Hayırlı olsun canım birbirlerine arkadaş olurlarEvet bende bugun gordum o pipiyi %100 erkek. Bi oglum var 6 yasinda. Simdi ikinci oglan. Ya sukur saglikli olsun tabi de artik cocuk dusunmuyoruz calisiyorum ben. Bi icim gitmedi de degil.
Canım benim içindeki düşündüğün farklı olduğu için üzülmen çok normal . Bi kıpırdamaya başlsın hisset oğluşum oğluşum diye seversinkızlar üzülmem normal mi ya kız çok iztiyorduk eşimle çok çok ve tek çocuk düşünüyoruz. sağlıklı olmasına aşırı sevindim tabi ama içimdeki hüzün gitmiyor kız ismi bile belliydi erkek hiç düşünmedik gelen hediyeler bile pembiş pembişti biraz şoka girdim tahmini bu duygu ne zaman geçer
Çok sevindim canım inşallah değişmezOkumadan yazıyorum hastaneden cıktım. Dr olasilık dedi kıza benziyor ama ben söyledim sen unuttum dedi. Degisebilir dedi. Sevineyimmi bilmiyorum 2 erkekden sonra degisirmi
Ben işten ayrıldım sonra hamile kaldım derken evdeyim pek öyle şeyleri almayı düşünmüyorum sevmiyorum hamile taytı filan büyük beden tişört tayt bedeni büyük eşofman üzerine hirka polar kış ya çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum daha rahat geçer sıcaklar beni bunalttiAynen benımde oyle ama karnım cok çıkmasada kotlarım olmamaya yada sıkmaya başladı 5 gunde işe gidiyorum elbiseyle idare edicem bir sure ama sonra ne yapıcam bılmıyorum hamile kreasyonu bizi bekliyor
Benimde başıma dün çok kötüydü Toros nane yağı onunla eşim masaj yapıyor iyi geldi ilaç içmiyorum sabrediyorum.migren var normalde ve çok ağrır günlerce agridigini bilirim asla ilaçsız gecmez şimdi hafif yag filan atlatiyorumBaş agrisi beni de mahvediyor. Kronik sinuzitim vardi simdi surekli geniz akıntısı akmazsa inanilmaz bas agrisi. Kafami tulbentle sarip nane yagi döküyorum eve surekli. Bol su icsem rahatliyorum ama o da midemi bulandiriyor. Bugun kalabaliklarda islerim vardi cift maske dolastim basim midem eve zor attim kendimi
Canım çok sevindim temiz çıkmasına hayırlı olsun oğluşunKızlar kızlar sonuçlar çıktı tertemiz ve cinsiyetimiz erkek
Çok sevindim inşallah bende öğrenirim tez vakitte..Kızlar kızlar sonuçlar çıktı tertemiz ve cinsiyetimiz erkek
Evet simdi ben soylesem onlara , devamli anne ne zaman gelecek bebek diyeceklerAy alemler maşallah Harika sen bebeklerin annesi hatta tüm tabiatın annesi modundasın gözlerinde kardeş kavramını tam kavrayamamış evet erken gibi görünüyor anneler bilir anlar son zamanlar en mantıklısı ama anlamış olabilirler konu ettiklerine göre sorulara cvp vermek yorucu buhran geçiriyor insan zaman zaman katlanma katsayısı düşük. Bebekte Hareketler aşırı belirgin net birgün yediğimi diğer gün yiyemiyorum biran önce 37 haftalık olalım inşallah
hayirli olsun yuzde yuz dedi mi doktor? biz de bir tanesinde kuku gördük bacaklarini acti tam alttan bakti doktor ama yine de yüzde yüz demedi 16. hafta teyit edecekmisiz
Aynen canim. Zaten bende gordum gorulmeyecek gibi degildi .hayirli olsun yuzde yuz dedi mi doktor? biz de bir tanesinde kuku gördük bacaklarini acti tam alttan bakti doktor ama yine de yüzde yüz demedi 16. hafta teyit edecekmisiz
Yaa canım çok sevindim. Oktay bey gerçekten öyle müthiş bi doktor. Tahminlerinde yanılacağını sanmam. Emin değilse ağzını bıçak açmaz çünküCanim senin doktoruna gittim bende ikili teste 12+3 te. beni de aradı teyitlestiler. Gün konusunu söylemediler ki 1 ya da iki günden bı fark olacağını sanmıyorum. Bu arada Oktay beye bayildim. Çok samimi rahat sanki uzun zamandır kendisine gidiyor gibi hissettim. Oğlumu görünce cinsiyet ne bekliyorsunuz dedi dedim ki oğlum kendine arkadaş istiyor. Bırak o bulsun kendi arkadasini dedi kız olsun bu der gibi guldu.ama ultrasonda burda organ gelişmesi görüyorum sanırım oğluna arkadaş geliyor dediçıkışta kendi doktoruma uğradım Oktay bey dediyse yüzde doksan doğrudur dedi. Bakalım 16. Haftayı beklemedeyiz
Anliyorum seni canim , bende aglama sesine bazen dayanamiyorum . Kayinpederin niye sıkınti cikariyor kiYa sorma kayınpeder büyük sıkıntı çıkardı. Ortalık karışık koca k8ca insanların böyle davranmasına aklım almıyr ya. Cidden. Kızıma kıyamıyrm zaten ama tolerem zayıflamış o da herşeye ağladıkça yeter diye bağırasım var
Ooy benim minnoşum bence normal, çünkü bana da oğlan diyince bende de oldu itiraf edemesem dekızlar üzülmem normal mi ya kız çok iztiyorduk eşimle çok çok ve tek çocuk düşünüyoruz. sağlıklı olmasına aşırı sevindim tabi ama içimdeki hüzün gitmiyor kız ismi bile belliydi erkek hiç düşünmedik gelen hediyeler bile pembiş pembişti biraz şoka girdim tahmini bu duygu ne zaman geçer
Ayy hadi gözün aydın, 16 ya kadar beklicen dimiOkumadan yazıyorum hastaneden cıktım. Dr olasilık dedi kıza benziyor ama ben söyledim sen unuttum dedi. Degisebilir dedi. Sevineyimmi bilmiyorum 2 erkekden sonra degisirmi
Yaaprız vala kuzu Allah izin verirse inşallah hepimizin ve bebişlerimizin sağlıkları yerinde olsun daKuzuuuu benim ipimle kuyuya ineeenama yok yok bu sefer en mantıklı şekilde alışveriş yapılacak zaten her şeyi online alıyoruz el birlik yaparız burda
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Darısı başımıza. Benimde bir kızım var bende kendimi erkeğe çok odakladım bakalım ne olacak 14 eylülde gitcem. En önemlisi sağlıklı olmaları ama insanız işte beklentilerimiz oluyor.Kızlar kızlar sonuçlar çıktı tertemiz ve cinsiyetimiz erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?