2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kuzum çok alma bi tulum bile alsam o seni saha da moda sokuyo gidip gelip bakıyosun detaylı ultrasonu da atlatalım söyle 28. Haftalara gelelim sağlıkla ondan sonra ver çoşkuyu

Hayırlı olsun canımm çok sevindim sağlıkla tamamlanır inşallah süreç
amiin canım ya hepimize inşallah
Ayyy kız kendi bebişim gibi sevindim, oncelikle tertemiz olmasına çok şükür büyük bir yük kalktı üzerinden. Bu ay kesinlikle erkek ayı hayırlı uğurlu olsun inşallah
ilk sağlıklı olduğu haberi geldi havaya uçtum sonra doktor yazdı erkek diye oturdum bir ağladım sonra çocuk üzülecek diye bir posta da ona ağladım
Gözün aydın canın sonuçların temiz çıkması en güzeli grubumuz erkek anneleri olacak bu gidişle
valla sormaa erkek çıkan çıkana
Canım gözünüz aydın sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz inşallah Grup erkekle başladı öylede devam ediyor
ilk belli olan ayaklarını sürükledi kesiin çok sağol canım benim
doktor daha tahminde bulunmamıştı sonuç ona cinsiyet yazılı gitmiş erkek dedii öyleliklee
hayirli olsun :) kız çocuklara göre daha hareketli bir hayat seni bekliyor sen de oylesin zaten erkek beklerdim senden erkek anasi olarak söylüyorum yanlis anlaşılmasın tütülere minnos hareketlere hasret kaldik
valal minaya elvada pankartı asıcam arkama erkek analarına danışacağım çok şey varrrr
Seni cok iyi anliyorum 2. Oglumda agladigimi biliyorum kiz hayal edip bundada sevinmeye cesaretim yok ya degisirse
valla ağladım demeye utanıyorum çok şükür sağlıklı ama dayanamadım üzüldüm
yaa valla böyle çok umut oluyor banaa, yok kuzum tekte kesinizz ama biraz da nasip tabi, çok teşekkür ederim canım beniim ya ben biraz çocuk konusunda fakir kaldım etrafımda yok ya ondan heralde anlayamıyorum ama sağlıklı olmasına odaklanmaya çalışıyorum şu ann
nett olarak dogumdan sonra geçer. hele de ilk cocuk sizin dogdugu an dünya degisecek. benim eşim erkek cocugu nasil sevcem diyordu simdi ayagini agzina koyup isiriyor en ufak şüphen olmasin her sey güzel olacak
yaa ciddi misinn korktum kendimden ya ne biçim anneyim diye yorumun umut oldu bana
Tek cocuk istiyorsun erkek olması daha iyi olmuş. Ben kızım tek kalmasin diye ikinciyi cocuk istedim. Kızlar biraz daha narin oluyor. Erkekler evlenince tamamen yeni aile ye Adapte oluyorlar. Gercek aile maile umurunda olmuyor.
kız iyi bişey mi dedin kötü bişey mi unutmasın beni eşşolusuu
ay inşallah yaa öyle olur yoksa durumum şu an vahim annem çarpılacaksın sus artık diye mesajlar atıp duruyor
ayyy inşallah ya inşallah ilk şoktan böyle oldum heraldee geçer inşallah 1-2 saate çok çok teşekkür ederiim
Çok sevindim inşallah bende öğrenirim tez vakitte..
inşallah ya ben nifty yaptırdım da öyle öğrendiim ama erkek doktora gitsem de görünürdü heralde pipişkosu cuma gitcem atarım foto :d
ayyy kız ne güzeldir baldırr hepimizin gönlüne göre olsuun
ayy evet sana diyodum ya ağzıma hep oğlum diye geliyor diye e be çocuk madem erkektin ne bu anneyi çirkinleştirme ne bu kusturmalar

Kuzum çok alma bi tulum bile alsam o seni saha da moda sokuyo gidip gelip bakıyosun detaylı ultrasonu da atlatalım söyle 28. Haftalara gelelim sağlıkla ondan sonra ver çoşkuyu
Kiiiz 28 hafta ne nerdeyse dogurcaz nasi dayaniyim o zamana kadar hahaha

Ahahaha çin ve ramzi bende de tutmadi kiz. Yüzük tuttu bende o tuttu mu sende
D doakolik Z zahrada ben geçen hafta doktora bir şey sordum dedim ki şu görüntüyü terss çevirebiliyor musunuz bebek solda gözüküyordu, tabi tabi dedi sağa sola aşağıdan yukarı yukardan aşağı basıyor tuşa bebek sağda ramziler çöp ben diyim size

Çocukların içine doğuyor annesi bı arkadaşımda da öyle olmuştu çocuğu karninda bebek var diyince test yaptırmıştı ve aylardır olmayan bebek o zaman öğrenilmişti
İyiki burası var çoğu kimseyle konusamadigimiz edemediğimiz paylasimlari burdan yapıyoruz. Ben her gün heyecanla açıp okuyorum. Sayfalar bitmesin istiyorum

ahahha ya sen ciddi misiiin bebeği alıp köprünün üstüne bile koyar kız shopla

Hayırlısı olsun ins senin icinde yarın için güzel haberlerini bekliyoruzşimdilik kendi doktorumla bakalım. Zaten tüm üçlü ve detaylı ultrasonlari Oktay Bey yapacak. Bakalım ne gösterir ilerisi. Eşimde çok beğendi kendisini

Benim 2. Ya herkesi tutcam artık 3-5 bişey alırız kuzum onları saymadım artık ben
Ay vala ilk ya çok hevesleniyorum. En azından gidip bakiyim diyorum almasam bile fikir edinirim
ay bi yüzümü yıkayayım dediğim tuvalete indim sonra liste aklıma geldi koşa koşa geldim de ekledim ahahhaha
Ahahah iyi yapmissin kuzu mutlu ol bebisin saglikli cok sukur

Kendini hic kotu hissetme , ben birinciyi hep erkek hissediyordum. 12.haftada erkege benziyor demisti. Sonra 16.haftada kendi doktorum kiz dediginde ,aglayacaktim. Zor tuttum kendimi ama hic kiz fikrine alisamamistim. Hep erkek bebekleri severdim cocukken . Simdi 3 kizim var. Dogunca hepsi geciyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…