Kuzum çok alma bi tulum bile alsam o seni saha da moda sokuyo gidip gelip bakıyosunOoy benim minnoşum bence normal, çünkü bana da oğlan diyince bende de oldu itiraf edemesem dehep kız istiyodum ama icimden erkek hissediyodum. Ama sağlıklı olduğunu düşün. Erkek evlatta çok tatlış kiyafetlere falan bak cok hosuma gitmeye başladı benimde
Ayy hadi gözün aydın, 16 ya kadar beklicen dimi
Yaaprız vala kuzu Allah izin verirse inşallah hepimizin ve bebişlerimizin sağlıkları yerinde olsun daben pazar gunu e bebek e gitmeyi planlıyorum. Kaynanam bile bebise bisiler almış ben daha kendi bebeğime almadım biseh annemde daha cok erken diyo ama heves işte
amiin canım ya hepimize inşallahHayırlı olsun canımmçok sevindim sağlıkla tamamlanır inşallah süreç
ilk sağlıklı olduğu haberi geldi havaya uçtum sonra doktor yazdı erkek diye oturdum bir ağladım sonra çocuk üzülecek diye bir posta da ona ağladımAyyy kız kendi bebişim gibi sevindim, oncelikle tertemiz olmasınaçok şükür büyük bir yük kalktı üzerinden. Bu ay kesinlikle erkek ayı hayırlı uğurlu olsun inşallah
valla sormaa erkek çıkan çıkanaGözün aydın canın sonuçların temiz çıkması en güzeligrubumuz erkek anneleri olacak bu gidişle
ilk belli olan ayaklarını sürükledi kesiinCanım gözünüz aydın sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz inşallahGrup erkekle başladı öylede devam ediyor
doktor daha tahminde bulunmamıştı sonuç ona cinsiyet yazılı gitmiş erkek dedii öylelikleeAynı ya kaynanam yok ama mirasını bırakmış diyorum
Ben aralık annelerindeydim bi zamanlar, millet kalp atışını duyunca toplu telgrama geçmişlerdi. Benim boş gebelik çıkınca alakayı kesmiştim tabi.
Ondan yoklar
Gözün ğn aydın çok sevindim, doktorda erkek mi demişti
Benim her akşam öyle, o yüzden maden suyu içiyorum bi tane
valal minaya elvada pankartı asıcam arkama erkek analarına danışacağım çok şey varrrrhayirli olsun :) kız çocuklara göre daha hareketli bir hayat seni bekliyor sen de oylesin zaten erkek beklerdim sendenerkek anasi olarak söylüyorum yanlis anlaşılmasın tütülere minnos hareketlere hasret kaldik
valla ağladım demeye utanıyorum çok şükür sağlıklı ama dayanamadım üzüldümSeni cok iyi anliyorum 2. Oglumda agladigimi biliyorum kiz hayal edip bundada sevinmeye cesaretim yok ya degisirse
yaa valla böyle çok umut oluyor banaa, yok kuzum tekte kesinizz ama biraz da nasip tabi, çok teşekkür ederim canım beniim ya ben biraz çocuk konusunda fakir kaldım etrafımda yok ya ondan heralde anlayamıyorum ama sağlıklı olmasına odaklanmaya çalışıyorum şu annCanim benim sağlıklı olsun en önemlisi bu. Benim bı oğlum var dünyalara değişmem vallahiİkinciyi insan değişik daha çok istiyor ama aynı da olunca hayırlısı buymuş diyorum demekki. Belki peşpeşe ikinciyi de yapicaksin fikirlerin değişecek. Hiç öyle düşünme. Hayırlı olsun Allah'ım sağlıkla da kucağına almayı nasip etsin
yaa ciddi misinn korktum kendimden ya ne biçim anneyim diye yorumun umut oldu bananett olarak dogumdan sonra geçer. hele de ilk cocuk sizin dogdugu an dünya degisecek. benim eşim erkek cocugu nasil sevcem diyordu simdi ayagini agzina koyup isiriyor en ufak şüphen olmasin her sey güzel olacak
kız iyi bişey mi dedin kötü bişey mi unutmasın beni eşşolusuuTek cocuk istiyorsun erkek olması daha iyi olmuş. Ben kızım tek kalmasin diye ikinciyi cocuk istedim. Kızlar biraz daha narin oluyor. Erkekler evlenince tamamen yeni aile ye Adapte oluyorlar. Gercek aile maile umurunda olmuyor.
ay inşallah yaa öyle olur yoksa durumum şu an vahim annem çarpılacaksın sus artık diye mesajlar atıp duruyorCanım benim içindeki düşündüğün farklı olduğu için üzülmen çok normal . Bi kıpırdamaya başlsın hisset oğluşum oğluşum diye seversinhele doğunca eminim iyi ki ooğlum olmuş dersin çünkü insana evladı hep en güzel geliyo
ayyy inşallah ya inşallah ilk şoktan böyle oldum heraldee geçer inşallah 1-2 saateCanım çok sevindim temiz çıkmasına hayırlı olsun oğluşun7 yaşında bir erkek annesi olarak yazıyorum asla cinsiyet ayırmam ama erkek çocuklar anneye acayip düşkün oluyor. Çok farklı bir bağ var aramızda hatta bazen kızım olsa diye içimden geçiyo sonra da diyorum ki acaba oğlumla olan ilişkim kızımda olur mu. Evet kız çocukları çok minnoş kendini çok güzel sevdiriyor ama bu dediklerimi 3-4 sene sonra anlayacaksın. Burulman da normal hamileyiz hormonlar tavan herşeye hakkımız var
inşallah ya ben nifty yaptırdım da öyle öğrendiim ama erkek doktora gitsem de görünürdü heralde pipişkosuÇok sevindim inşallah bende öğrenirim tez vakitte..
ayyy kız ne güzeldir baldırr hepimizin gönlüne göre olsuunHayırlı olsun canım çok sevindim. Darısı başımıza. Benimde bir kızım var bende kendimi erkeğe çok odakladım bakalım ne olacak 14 eylülde gitcem. En önemlisi sağlıklı olmaları ama insanız işte beklentilerimiz oluyor.
ayy evet sana diyodum ya ağzıma hep oğlum diye geliyor diye e be çocuk madem erkektin ne bu anneyi çirkinleştirme ne bu kusturmalarOoy benim minnoşum bence normal, çünkü bana da oğlan diyince bende de oldu itiraf edemesem dehep kız istiyodum ama icimden erkek hissediyodum. Ama sağlıklı olduğunu düşün. Erkek evlatta çok tatlış kiyafetlere falan bak cok hosuma gitmeye başladı benimde
Ayy hadi gözün aydın, 16 ya kadar beklicen dimi
Yaaprız vala kuzu Allah izin verirse inşallah hepimizin ve bebişlerimizin sağlıkları yerinde olsun daben pazar gunu e bebek e gitmeyi planlıyorum. Kaynanam bile bebise bisiler almış ben daha kendi bebeğime almadım biseh annemde daha cok erken diyo ama heves işte
Kiiiz 28 hafta ne nerdeyse dogurcaz nasi dayaniyim o zamana kadar hahahaKuzum çok alma bi tulum bile alsam o seni saha da moda sokuyo gidip gelip bakıyosundetaylı ultrasonu da atlatalım söyle 28. Haftalara gelelim sağlıkla ondan sonra ver çoşkuyu
Ay gözün aydınKızlar kızlar sonuçlar çıktı tertemiz ve cinsiyetimiz erkek
çin takviminin de allah belasını versin ya öffAy gözün aydınharika bir haber, yalnız erkek çıkarak ramiz, belirti tüm teoremleri yıktın
Yaa hadi gözünaydin canim saglicakla gelmis minik adamKızlar kızlar sonuçlar çıktı tertemiz ve cinsiyetimiz erkek
Ahahaha çin ve ramzi bende de tutmadi kiz. Yüzük tuttu bende o tuttu mu sendeçin takviminin de allah belasını versin ya öff
kız ben bütün koca karı şeylerini yaptım hepsini aklına ne geliyosa her şey kızdıAhahaha çin ve ramzi bende de tutmadi kiz. Yüzük tuttu bende o tuttu mu sende
D doakolik Z zahrada ben geçen hafta doktora bir şey sordum dedim ki şu görüntüyü terss çevirebiliyor musunuz bebek solda gözüküyordu, tabi tabi dedi sağa sola aşağıdan yukarı yukardan aşağıAhahaha çin ve ramzi bende de tutmadi kiz. Yüzük tuttu bende o tuttu mu sende
Çocukların içine doğuyor annesi bı arkadaşımda da öyle olmuştu çocuğu karninda bebek var diyince test yaptırmıştı ve aylardır olmayan bebek o zaman öğrenilmiştiAyyy cinsiyetler çıkmaya başladı bi hareketlilik olduen önemlisi de şimdiye kadar şükür iyi gidiyoruz kızlar bebişler sağlıklı bin şükür Allahım hep böyle devam ettirsin hep dualarımdasınız, birbirimizi görmesek de burda bi bağ oluyo aynı şeyleri yaşıyoruz aynı duyguları hissediyoruz. Hepimiz sağ salim kavuşalım miniklerimize.
Bak duygusallaştım yine yengeç damarım tuttukızımı okula bıraktım ne ara 1. Sınıf oldu aklım almıyo.hiç bi şeyden haberi yok ama dün akşam karnımı öptü belki kardeşim gelir buraya yerleşir dedi sabahtır buna gözlerim doluyo.
Kiiiz 28 hafta ne nerdeyse dogurcaz nasi dayaniyim o zamana kadar hahaha
ahahha ya sen ciddi misiiin bebeği alıp köprünün üstüne bile koyar kız shopla
Hayırlısı olsun ins senin icinde yarın için güzel haberlerini bekliyoruzYaa canım çok sevindim. Oktay bey gerçekten öyle müthiş bi doktor. Tahminlerinde yanılacağını sanmam. Emin değilse ağzını bıçak açmaz çünküErkek anneleri olarak aklımızdan hep bi kız geçiyor ama oğluma arkadaş gelirse de üzülmem Sen oktay beyle mi devam edeceksin kendi doktorunla mı?
Ahahahaahaay bi yüzümü yıkayayım dediğim tuvalete indim sonra liste aklıma geldi koşa koşa geldim de ekledim ahahhaha
ayna görüntüleme gibi bi özellik var galibaahahha ya sen ciddi misiiin bebeği alıp köprünün üstüne bile koyar kız shopla
Ay vala ilk ya çok hevesleniyorum. En azından gidip bakiyim diyorum almasam bile fikir edinirimBenim 2. Ya herkesi tutcam artık 3-5 bişey alırız kuzum onları saymadım artık ben
Ahahah iyi yapmissin kuzu mutlu ol bebisin saglikli cok sukuray bi yüzümü yıkayayım dediğim tuvalete indim sonra liste aklıma geldi koşa koşa geldim de ekledim ahahhaha
Kendini hic kotu hissetme , ben birinciyi hep erkek hissediyordum. 12.haftada erkege benziyor demisti. Sonra 16.haftada kendi doktorum kiz dediginde ,aglayacaktim. Zor tuttum kendimi ama hic kiz fikrine alisamamistim. Hep erkek bebekleri severdim cocukken . Simdi 3 kizim var. Dogunca hepsi geciyor .kızlar üzülmem normal mi ya kız çok iztiyorduk eşimle çok çok ve tek çocuk düşünüyoruz. sağlıklı olmasına aşırı sevindim tabi ama içimdeki hüzün gitmiyor kız ismi bile belliydi erkek hiç düşünmedik gelen hediyeler bile pembiş pembişti biraz şoka girdim tahmini bu duygu ne zaman geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?