Okumadan yazıyorum hastaneden cıktım. Dr olasilık dedi kıza benziyor ama ben söyledim sen unuttum dedi. Degisebilir dedi. Sevineyimmi bilmiyorum 2 erkekden sonra degisirmi
ya ağzıma hep oğlum geliyordu erkek kesin diyodum ama içten içe hep kız istiyordum tabi şimdi de sonuçta %99.8 0.02 kzı olabilir demeye başladım allah akıl fikir versin
kızlar üzülmem normal mi ya kız çok iztiyorduk eşimle çok çok ve tek çocuk düşünüyoruz. sağlıklı olmasına aşırı sevindim tabi ama içimdeki hüzün gitmiyor kız ismi bile belliydi erkek hiç düşünmedik gelen hediyeler bile pembiş pembişti biraz şoka girdim tahmini bu duygu ne zaman geçer
Valla bence çok normal canım .insan kendini hissettiği ya da istediği cinsiyete alistirinca cinsiyette değişince cokuzuluyor . Benim bı kızım var hamileliğin başından beri yine kız istiyorum sanki erkek olsa sevemicekmisim gbi geliyordu hep.suan cinsiyetin belli değil ama erkek fikrine de baya alistirdim kendimi . O yüzden sağlıklı olsun yeter diyorum . Bı kaç gün bocalarsin bence ama biraz geçince bu hüzün olmicak .hem belli mi olur siz bebiş dusunmezsiniz ama o size sürpriz yapıp gelir
Valla bence çok normal canım .insan kendini hissettiği ya da istediği cinsiyete alistirinca cinsiyette değişince cokuzuluyor . Benim bı kızım var hamileliğin başından beri yine kız istiyorum sanki erkek olsa sevemicekmisim gbi geliyordu hep.suan cinsiyetin belli değil ama erkek fikrine de baya alistirdim kendimi . O yüzden sağlıklı olsun yeter diyorum . Bı kaç gün bocalarsin bence ama biraz geçince bu hüzün olmicak .hem belli mi olur siz bebiş dusunmezsiniz ama o size sürpriz yapıp gelir
direkt bağlatıcam fındıkk çok sağoll moralin içiin şimdi tatlış erkek bebek fotolarına bakıyorum ahhaha alışıyorum gibi zaten biraz daha alışmazsam vicdan azabından bayılcam
Okumadan yazıyorum hastaneden cıktım. Dr olasilık dedi kıza benziyor ama ben söyledim sen unuttum dedi. Degisebilir dedi. Sevineyimmi bilmiyorum 2 erkekden sonra degisirmi
Zzahrada
canım gözün aydın çok sevindim temiz çıkmasına.. Ramzi veya çin takvimi tutmuyor benim kızımda soldaydı.. Komşumunki erkek sağdaydı saçmalık ona inanmayın
direkt bağlatıcam fındıkk çok sağoll moralin içiin şimdi tatlış erkek bebek fotolarına bakıyorum ahhaha alışıyorum gibi zaten biraz daha alışmazsam vicdan azabından bayılcam
Kizlar doktor ferrum yazmıştı eczacı aç tok yazmamış reçete de yemekle birlikte veya yemekten sonra yazıyor sizde kullanan varmı nasıl alayım bu hapı ? Bı de d vitamini o da aynı şekilde hamilelere önerilen 10 damla yaziyor sizde kullanan var mı