2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
d vitamini sabah aksam üçer damla yazmis bana ama ac tok yazmamislar. demir mide bulandirir biraz ondan tok olmani istemistir belki

Z zahrada hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına alsın emınım üzülme durumun hemen geçicek gecen haftada bana erkek gibi görünüyor deyince doktorun başka dediği hiç birşeyi duymadan şok ve üzüntü yaşadım ama sonra bende vicdan azabı çektim ıki oğlum olursa onların birbirine destek olacağıyla ılgılı hayaller kurdum şuan kabullendım bence senınde oğlunla aranla muthıs bır ılıskı olucak gercekten insan ne kadar kız erkek ıstesede evlat evlattır fatketmıyor sağlıkla gelsin minnoşun inşallah

ayy canım benim çok teşekkür ederim alışmaya başladım oğluşum diye seviyorum şimdi karnımı sünneti doğumda mı yaptırsam daha sonra mı diye düşünmeye başladım hatta hahahaha allahım yarabbim ayarım yok :

Banada doktorum ferrum yazdı canım ben sabah içtim bugün peynir süt falan tüketeceksen 2 saat öncesinden içmen gerekiyormuş,sabah içemezsen akşam yatarken içersin dedi.ferrum içerken en az 2 saat aç ol dedi.20 haftaya kadar bir gün iç bir gün içmesen olur dedi.20 haftadan sonra hergün içeceksin dedi.oceanın 1000 ünite d vitaminini yazdı sprey şeklinde ekmeğe sık dedi. Yada ağıza direk .

Bu kadar hizli da beklemiyordum benim oglum olsa hemen yaptirmak isterim . Dogum da yapiyorlar mi ?

En güzeli doğumda zaten doktor kontrol ediyo diğer kontrole Gittiğinizde sünnet olmuş olur aksi bi durum olmazsa yeğenimden biliyorum canım.hiç anlamadı küçük olduklarından hemencecik iyileşiyolar ilerde zor olur çünkü . İlerdedede sünnet düğünü yaparsınız

İnşallah canım benim nasıl heyecanlıyım evet nasılsa önemli ultrasonları o yapacak aynen doktorunu değiştirmene gerek yok Bende oldum olası erkek doktorları daha çok seviyorum oğlumda da kendi doktorum kadındı ama gece nöbetçi bi doktor vardı erkek öyle güzel konuşuyodu ki çok rahatlatıyordu insanı Oktay bey de öyle
Yakında doktora gidip cinsiyet ogrencek var mı yoksa 16. Haftaya mı kaldı netlesmeyenler
Yarın ben gidicem ikili teste öğrenirim diye düşünüyorum

d vitamini sabah aksam üçer damla yazmis bana ama ac tok yazmamislar. demir mide bulandirir biraz ondan tok olmani istemistir belki
Bilmem ki ya kızım da başka bi kan ilacikullaniyodum aç karninaydi o . Bu da eczacı belirtmemishic reçete de öyle yazıyordu bilemedim

Himm akşam mi içsem bende ya dur bakım olmadı eşime sordurtayim aldığı eczaneye sorsun kafam çok karıştı

Bu kadar hizli da beklemiyordum benim oglum olsa hemen yaptirmak isterim . Dogum da yapiyorlar mi ?
kız tam bir kuduuruğum ayarım yok kii yapıyolarmışş
dimi ya etrafımda da insanlar olur zaten ben kendime gelene kadar sünneti de iyileşmiş olur

Benim randevum haftaya, cok merak ediyorum soyleyecek mi , bir sonraki randevuda mi bakariz der. 15+1 oluyorum
Yaaaa enilerde sensingaliba altta 15 hafta yazınca bı garip oldum . Seninki Şubat'ta doğar belki dicemde sende hep geç dogurmussun ya

kız tam bir kuduuruğum ayarım yok kii yapıyolarmışş

dimi ya etrafımda da insanlar olur zaten ben kendime gelene kadar sünneti de iyileşmiş olur
Aynen canımmbizimki şimdi 5 yaşında Çınar’ımız .sünnet düğünü olacaktı ama pandemiden ertelediler. Çocukta strese girmemiş oluyo böylelikle.aklı erince zor bence

Himm akşam mi içsem bende ya dur bakım olmadı eşime sordurtayim aldığı eczaneye sorsun kafam çok karıştı
Ben sabah içmemeye karar verdim benim şuana kadar hiç mide bulantım olmadı sanki vitamindi kan ilacıydı oydu buydu midemde hareketlenme bişeyler olucak gibi .yatmadan içerim rahat rahat uyurum diye düşünüyorum canım ben

kız ben bütün koca karı şeylerini yaptım hepsini aklına ne geliyosa her şey kızdı
Aaa yüzük de tutmadı desene ya benim de yüzükte fırfır dönüyor, nasıl oluyor o iş, kız çıkıyor bu nifty en garantisi bunu anladık sayende

Okumadan yazıyorum hastaneden cıktım. Dr olasilık dedi kıza benziyor ama ben söyledim sen unuttum dedi. Degisebilir dedi. Sevineyimmi bilmiyorum 2 erkekden sonra degisirmi
Bencede kıza çok benziyor hadi inşallah Allah gönlüne göre veriri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…