2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ben de sabah bel ağrısı ve ona ek olarak göğüslerimin acıması ile kalkıyorum. sanki adet öncesi dönemdeymişim gibi göğüslerim acıyor dokunamıyorum bile. ilkinde olmamıştı hiç.
Bendede hiç olmadı son haftalara doğru olurdu oda ağırlaştığım için Normal gelirdi bunda daha göbek yok niye bu ağrılar anlamadım

Şimdi aradık eczaneyi de aç karnına sabah dedi . Kızımda bı sıkıntı yapmamıştı bu ilaçlar bakalım bunda yapicak mi

Kızlar TSH değerim düşük çıkmıştı biliyorsunuz dün de t3 T4 değerlerime baktırdım onlar normal ama tsh düşmeye devam ediyor 31 den 27'ye düşmüş şimdide normal mi ne yapılması lazım anlamadım

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-01-13-21-40-46.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 40
Benim randevum haftaya, cok merak ediyorum soyleyecek mi , bir sonraki randevuda mi bakariz der. 15+1 oluyorum
Söyler bence 16 ya ne kalmış şunun şurasında.
Ayy ikili demisken benim ikili test sonucum cikmadi ya. Gerci 1 hafta 10 günü bulur demislerdi amaa bilemedim bak simdi.
benim üç dört güne kadar test sonucum çıkacak benimkilerde yakında belli olacak
Haydi hayirlisi olsun insallah

Evet simdi ben soylesem onlara , devamli anne ne zaman gelecek bebek diyecekler karnim biraz şişiyor anne hafsa mi var karninda diyor en kucugunun adi hafsa senin kasık agrin var mi ?
Yerim onları ben ya maşallah kasık ağrısı arada oluyor biraz ayakta kalsam alt ağrımda oluyor baskı gibi batmalarda oluyor ama normal bunlar artık biliyorum tecrübeyle sabit büyüme sancıları benım kızlarımın adı Beyza Ahsen - Ceyda hüsna- serra mina

Söyler bence 16 ya ne kalmış şunun şurasında.

Ayy ikili demisken benim ikili test sonucum cikmadi ya. Gerci 1 hafta 10 günü bulur demislerdi amaa bilemedim bak simdi.

Haydi hayirlisi olsun insallah
1-2 güne çıkmıyor muymuş o kadar uzun mu sürüyor??

Sayfalarin bi kismini ancak okuyabildim.Baya ilerlemis.Cinsiyeti belli olanlar gözünüzaydin
Resim ekleyemiyorum kızlar ya minnakimi gösterecektim bende.Cok şükür herşey yolunda o kadar korktumki bende bugün.Tabi o düşükten sonra hep bi panik halindeydik.Ikili testimiz de güzel cıktı sonuçlar.Ve yine arkası dönüktü.Ama yakalayabildigi kadar kiz gibi dedi dr.muz.Tabi biz bi sonraki kontrole kadar emin olmadan kimseye soylemicez.

bana da kiz dediler ama erkekten sonra inanamiyorum 16. haftayi bekleyelim
Bi ben deilim yani insaAllah kizlarimiz olur
Hayırlısı olsun canım inss değişmez
InsaAllah
Çok sevindim canım inşallah değişmez artık 13. Haftadasın pipi olsa görürdü bu haftada bence
Dimi olurdu artık insaAllah degismez canim
15 de yine giderim 16 yo bekliyemem
Ayy cok sevindim senin adina , Rabbim hayirlisiyla minik kizini kucagina almayi nasip etsin farkli cinsiyet farkli kiyafetler cok guzel duygu
Yaa kıźım dimi Allah razı olsun canım Rabbim seninde gönlüne göre versin
Kız canım bu bence nuba göre de.
Ağzından bal damlıyo insaAllah öyledir

Okumadan yazıyorum hastaneden cıktım. Dr olasilık dedi kıza benziyor ama ben söyledim sen unuttum dedi. Degisebilir dedi. Sevineyimmi bilmiyorum 2 erkekden sonra degisirmi
Özellikle aradım.Sonunda buldum seninkini.Ama pipi falan yok canım.Kız bu.Yatisi,alnı,kafa şekli.Bziimki de böyle.Cok sevindim.Gozunaydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…