İnşallah canım çok sağolGözün aydın canım bebek iyiymiş çok şükür inşallah en kısa sürede kanama alanın kalmaz ❤
24. hafta izin hakkı devam ediyor ama 32. haftaya kadar. eğer 32. haftada çalışabilir raporu alırsanız 37ye kadar işe gitmek gerekiyor. PCR testi ve aşı konusunda ben de sizinle aynı durumdayım. öğretmen değilim ama kamuya da muhtemelen yakında gelecek. ve şimdiden ne yapacağımı düşünüyorum. aslında anayasa ile verilen temel hak ve özgürlükler genelge ile kısıtlanamaz. hukukçuların genel görüşü bu şekilde. ama çözüm kısa sürede çıkamayacak gibi duruyor
Heee tamam bende kendiliğinden sızıntı olarak algıladımDun ben cok yogun çalışıyodum her yerdede tuvalete gidemıyorum gorevım gereği surekli baska yerlerdeyım bazen unutuyormda tuvalet cok tutabılıyorum kotu bırsey bu aslında ıdrar kaçırmış olabılırım doktorun demek istediği bu heralde o yuzden cok onemsemedı
Bunu okuyunca abim geldi birden aklıma.Doğumu 21 Mart sonrasına denk gelen hatunlar bebişleriniz koç burcu olacak
Benim evde bir tane koç burcu bebe var 2.de nasıl denk geldiyse koç olacak
En basitinden bir çocuk ne kadar inat olabilir ki demeyin bir söylediği olana kadar milyon kere tekrarlıyor
Gözün aydın canım olası etkenlerin payı oldukça büyük rabbim dermansız dert vermesinDetaylı ultrasona girdim kizlar. Sonuclarimiz çok güzel çıktı. Doktor sosyal nedenlerden, sigaradan falan da yüksek çıkabilir bu değer dedi. Eşimin panik atağı iyice coştu, nerdeyse kalp krizi gecirecekti.
Gözün aydın canım oğlunu sağ dalim sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar fetal dna testim temiz cikti ve oglum olcakmis.Cok sukur.Elhamdulillah.Bastan beri doktorumunda benimde icim rahatti ama yine de yaptirdik. Darisi sonuç bekleyenlere insallah tum tahlillerimiz testlerimiz sonuna kadar temiz cikar. Evlatlarimizi sag salim kucagimiza almak nasip olur
Yaaa hadi gozün aydin canim benim
Ebubekir cok istiyoruz eşimleAbooo amma azmış sayıdasen sıranı savmışsın eltinle oğlusun olursa isim seceneklerini düşünebilirsin var mı öyle gönlünde bir isim
Kemik oluşumu için baktırdık biz, organlar için değil kuzum. :)
Amin inşallah canım benimVuslatta cok güzelrabbim hayirla bebislerimize kavusmamizi nasip etsim
Yaşla alakalı bir durum olsa kız geçerdi heralde Nisan grubu annelerimiz vardı bebelerin hepsi koç burcuydu hepsi bir birinden inattıAmin. Biz de 4 kız kardeşiz, onun tadı da başka
Benim kızım balık ama inat seviye en yüksek düzeyde. Yaşla alakalı heralde
Kızlar ultrasonla tekrar baktı doktor, bebek iyi çok şükür. Geçen erkeğe benziyor demişti. Şimdi de kız dedi. Eşim bi şok geçirdi.
2.kızımız olacak inşallah
Şu kanama alanı bi bitse cinsiyet en son düşündüpüm şey
Gözün aydın canım değişme ihtimali olur mu olur sen yinede bekleMerhaba hanımlar bana bu gün doktor %90 erkek dedi geçen hafta kıza benziyordu %90 diyince ikna oldum listeye eklersiniz artık inşallah değişmez yene
Ayy erkekler daha fazla oluyor demi benim ki kız. Ablamda koctur oda çok inat dediğim dedik çaldığım düdük derBunu okuyunca abim geldi birden aklıma.
Oda ben de koç uz. Ama sanırım koç erkekleri biraz daha inat.
Gerçekten Ebubekir ismi çok güzel anlamlı. Boşver kayinvalidenler begenmesin sen içine ne siniyorsa onu koy gönlünden geçeni dile getirEbubekir cok istiyoruz eşimlekayinvalidemler onuda begenmemisti ben birinci erkek olursa ebubekir seviyorum demistim . Aslinda en begendigim Mahir ismi ama esimin sevmedigi bir kuzeni ogluna koyunca elendi direk
Tamda bunu anlatacaktım telefon geldiBizim ikili test dediğimize doktorlar 1. Detaylı ultrason diyorlar. İkili test verdiğimiz kan içinmiş
Oglum olur mu bilmiyorumGerçekten Ebubekir ismi çok güzel anlamlı. Boşver kayinvalidenler begenmesin
Canım benim hep birlikte evlatlarımızla uzun uzun yaşayalım inşallahTamda bunu anlatacaktım telefon geldi
Sen benden çok yaşıcan. Evet bizim bu 2li kombine testi dediğimiz normalde burun kemik organ gelişimi açısından ilk değerlendirme oluyor kimisi bunu perinatoloji uzmanına yaptırıyor
Ama oğlumun ki 12.de net belli canım.Hani insan bi acaba mi diyor oncedimi bariz pipi gibi gelio halbuki net olusmuyomus bu hafta
Olur canım olur hayal gibi gelmesin çokta güzel olurOglum olur mu bilmiyorum3 kizdan sonra hayal gibi geliyor
2 tane koç burcu bebeyle hunileniriz artıkBende de var bi tane koç burcu bu da kısmetse koç olacak inatlasmali günler bizi bekliyor
Amin canım inşallahCanım benim hep birlikte evlatlarımızla uzun uzun yaşayalım inşallahevet benim takibimi yapan doktor da perinatolog
Normal sancımı çektim canım ama öyle böyle değildi herkesin acı eşiği bir değil benim acı eşiğim düşük ölüp ölüp dirildim çok kötü bir deneyimdi ortamda kötüydü çünkü ilk doğumumdu tecrübesizdim korkuyodum böyle bir acıyla karşı karşıya kaldığım için, sancı gelip aşağıdan ıkınma geldikçe afedersin şakır şakır kanlar boşalıyordu altımdan ve kimse gelmiyordu yanıma hizmetliler çok sert ve acımasızdı üstüm başım kan olmuştu acil butonu vardı ona basıp ebeyi çağırıyodum ara da gelip bunlar normal şeyler deyip gidiyordu yani tekrar olacakları bildiğim için düşündükçe yeniden korkuyorum çünkü bu sefer bide panik atak ve anksiyetem var ekstra daha kötü geçicek herşey Allah yardımcım olsunSuni sanci miydi seninde ? Normal sanci cok kolay geldi banabence sıkıntisi olmayan her bayan normal dogum cok kolay yapabilir . Insan aci anında ne dedigini bilmiyor . Daha az acı cekebilcek birsey yok mu , igne ilac birsey verseniz bile demistim. Epidural bilmiyordum. Aslinda var ama doktor gitti demisti ebe şasirmistim açikcasi ben agzima acidan aklima geleni soyluyordum cok da kolay dogmustu , ama ilk anda seninde soyledigin gibi ozelde olsaydim coktan sezaryen olmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?