2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Heee tamam bende kendiliğinden sızıntı olarak algıladım kaçırmışsan bişeycik olmaz hamişiz sonuçta olur öyle arada

Bunu okuyunca abim geldi birden aklıma.
Oda ben de koç uz. Ama sanırım koç erkekleri biraz daha inat.

Detaylı ultrasona girdim kizlar. Sonuclarimiz çok güzel çıktı. Doktor sosyal nedenlerden, sigaradan falan da yüksek çıkabilir bu değer dedi. Eşimin panik atağı iyice coştu, nerdeyse kalp krizi gecirecekti.
Gözün aydın canım olası etkenlerin payı oldukça büyük rabbim dermansız dert vermesin
Gözün aydın canım oğlunu sağ dalim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Yaaa hadi gozün aydin canim benim sanki kendim ogrenmis gibi bir ellerim titredi nedense hep erkek bekliyor insan süpriz bir dördüncü bebegi. Buyuk ihtimal benimkide kiz 4 kiz annesi olmakta guzel nasil bir duygu , ne hissettin

Abooo amma azmış sayıda sen sıranı savmışsın eltinle oğlusun olursa isim seceneklerini düşünebilirsin var mı öyle gönlünde bir isim
Ebubekir cok istiyoruz eşimle kayinvalidemler onuda begenmemisti ben birinci erkek olursa ebubekir seviyorum demistim . Aslinda en begendigim Mahir ismi ama esimin sevmedigi bir kuzeni ogluna koyunca elendi direk

Vuslatta cok güzel rabbim hayirla bebislerimize kavusmamizi nasip etsim
Amin inşallah canım benim
Yaşla alakalı bir durum olsa kız geçerdi heralde Nisan grubu annelerimiz vardı bebelerin hepsi koç burcuydu hepsi bir birinden inattı

Gözün aydın canım ben bu cinsiyet olayını ayrıntılıya kadar çok kez yaşadım enson ayrintilida netleşti
Merhaba hanımlar bana bu gün doktor %90 erkek dedi geçen hafta kıza benziyordu %90 diyince ikna oldum listeye eklersiniz artık inşallah değişmez yene
Gözün aydın canım değişme ihtimali olur mu olur sen yinede bekle

Bizim ikili test dediğimize doktorlar 1. Detaylı ultrason diyorlar. İkili test verdiğimiz kan içinmiş

Bunu okuyunca abim geldi birden aklıma.
Oda ben de koç uz. Ama sanırım koç erkekleri biraz daha inat.
Ayy erkekler daha fazla oluyor demi benim ki kız. Ablamda koctur oda çok inat dediğim dedik çaldığım düdük der
Yanlız bir o kadarda duygusal naif yanı var kızımın geneli mı bu şekilde sen nasılsın mesela
Ebubekir cok istiyoruz eşimle kayinvalidemler onuda begenmemisti ben birinci erkek olursa ebubekir seviyorum demistim . Aslinda en begendigim Mahir ismi ama esimin sevmedigi bir kuzeni ogluna koyunca elendi direk
Gerçekten Ebubekir ismi çok güzel anlamlı. Boşver kayinvalidenler begenmesin sen içine ne siniyorsa onu koy gönlünden geçeni dile getir

Bizim ikili test dediğimize doktorlar 1. Detaylı ultrason diyorlar. İkili test verdiğimiz kan içinmiş
Tamda bunu anlatacaktım telefon geldi
Sen benden çok yaşıcan. Evet bizim bu 2li kombine testi dediğimiz normalde burun kemik organ gelişimi açısından ilk değerlendirme oluyor kimisi bunu perinatoloji uzmanına yaptırıyor

Bende de var bi tane koç burcu bu da kısmetse koç olacak inatlasmali günler bizi bekliyor

Canım benim hep birlikte evlatlarımızla uzun uzun yaşayalım inşallah evet benim takibimi yapan doktor da perinatolog

Oglum olur mu bilmiyorum 3 kizdan sonra hayal gibi geliyor
Olur canım olur hayal gibi gelmesin çokta güzel olur
Bende de var bi tane koç burcu bu da kısmetse koç olacak inatlasmali günler bizi bekliyor
2 tane koç burcu bebeyle hunileniriz artık
Canım benim hep birlikte evlatlarımızla uzun uzun yaşayalım inşallah evet benim takibimi yapan doktor da perinatolog
Amin canım inşallah evet sen söyledikten sonra hatırladım canım

Çok şükür kuzum temiz olmasina çok sevindim.ogluna saglikla kavusmani dilerim
[/QUOTE]
Sagol cnm amin ins hepimiz kavusalim bebelerimize

Normal sancımı çektim canım ama öyle böyle değildi herkesin acı eşiği bir değil benim acı eşiğim düşük ölüp ölüp dirildim çok kötü bir deneyimdi ortamda kötüydü çünkü ilk doğumumdu tecrübesizdim korkuyodum böyle bir acıyla karşı karşıya kaldığım için, sancı gelip aşağıdan ıkınma geldikçe afedersin şakır şakır kanlar boşalıyordu altımdan ve kimse gelmiyordu yanıma hizmetliler çok sert ve acımasızdı üstüm başım kan olmuştu acil butonu vardı ona basıp ebeyi çağırıyodum ara da gelip bunlar normal şeyler deyip gidiyordu yani tekrar olacakları bildiğim için düşündükçe yeniden korkuyorum çünkü bu sefer bide panik atak ve anksiyetem var ekstra daha kötü geçicek herşey Allah yardımcım olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…