2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
32. Hafta itibariyle heyet raporu alirsak maas alabilicek miyiz ve bu surecteki ise gitmedigimiz gunler dogum sonrasina eklenicek mi?

Kizlar otururken bacaklarımı birlestirmeye çalıştığımda alt karnından zorlanıyorum galiba bebiş ben burdayım mi diyor

benim doktorum 12. haftada hemen olabilirsim demişti ama ben yine de 14u bekledim

Kızlar benim de iki gündür nedense karnim ağrıyor. Nasil bir ağrı anlatamıyorum. Aslında tam ağrı da değil değişik bir şey. Ama beni mutsuz ediyor. Rahat degilim

Kizlar otururken bacaklarımı birlestirmeye çalıştığımda alt karnından zorlanıyorum galiba bebiş ben burdayım mi diyor
Benim de yürüyüşüm değişti, dimdik yürümüyorum eskisi gibi böyle hafif paytak gibi ya psikolojik yada öyle rahat ediyorum bilemiyorum artık

Canim gözün aydın çok şükür rahatlamissindir şimdiaynı uyarıları bana da yaptı başındacinsiyet konusunda sana bu şekilde dediyse ve benimki kesin erkek o zaman, dediğin gibi emin olmasa söylemezdi heralde benim kan sonuçları da çıktı çok şükür herşey gayet güzel. Darısı sana ve tüm arkadaşlarımıza ins

Bu süreçte ağrı kesici hap bile kullanmadım şimdi aşı olmak gerçekten çok ağır geliyo. Aşıyı kesinlikle düşünmüyorum ama doktorlar aşıya 3.aydan sonra izin veriyolar.
Ben de cok kararsızım aşı konusunda ama artık her gün hamile vefat haberi çıkıyor. Instagrama, twittera bakmak istemiyorum. 7-9 ay arası malesef çok tehlikeliymiş.☹

Herşeyin güzel olmasına çok sevındm sağlıkla kucağına alırsın inşallah minnoşunu

Amin inşallah güzel çıkar bende pazattesikan vericem nasipse.. Kaç haftalıksın bugun tam. Benimki de acaba tahmin de bulunur mu? 12+2 yken gidicem

Amin inşallah güzel çıkar bende pazattesikan vericem nasipse.. Kaç haftalıksın bugun tam. Benimki de acaba tahmin de bulunur mu? 12+2 yken gidicem
Bugün tam 12 haftalikti. Doktorumun cinsiyet tahminleri genelde doğru cikiyo. gönlümden geçende kız di sağlıkla alalım kucağımiza insallah

Gözün aydın canım çok şükür. Cinsiyeti de hayırlı olsun bebisinin

Çok geçmiş olsun canım.ins hayırlısı ile geçecek bı süreç gönlünü ferah tut. Cinsiyeti de hayırlı olsun sağlikla kucağına alırsın inss

Sağol canım rahatladım çok şükür insan stres yapıyorçok sevindim sonuçlarına maşallah inşallah benim kan sonuçlarım da güzel gelir Yan duruyodu bebiş çok da hareketliydi bacaklarını açmadı aslında doktor da, eşim de, ben de erkeğe benzettik ama yine de hiç emin olamadım kimseye söylemeyin dedi bence de söylediğine göre senin cinsiyet kesin Mobil uygulamadan baktım ayın 7 sinde kan sonuçları çıkacak diyor 5 gün oluyor. Senin kaç gündü tam olarak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…