2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
KIZLARRR ACİL YARDIM
Boğazım çok kötü kapı pencere açık yatmıştım. Gribal enfeksiyon oldum ve çok kötüyüm. Boğaz pastilini gebeler kullanabiliyor mu ? Böyle bir deneyimi olupta doktoru pastil öneren var mı ? Ya da ne yapabilirim ? Boğuluyor gibiyim şu an çok çaresizim

Maşallah güzel haberler gelmesi ne güzel bir erkek daha mart ayı bebişlerinin çoğu erkek olacak

İnşallah canımhayırlısı bakalım bir sonraki kontrolde nasıl sürpriz yapacaklar bize minnaklar ben 28.08 de verdim 01.09 da 18:00 olarak sonuç kartında gösteriyordu. Ve dün akşam sonuçlandı.belki bir gün erken çıkar. Hayırlı sonuçlar alman dileğiyle

Amin. Biz de 4 kız kardeşiz, onun tadı da

Çok geçmiş olsun bu arada rabbim tekrar yaşatmasın Sağlıklı sıhhatli olsun hiç önemi yok kronik kız annesiyim ben ama bugün biraz cnm sıkıldı doktor epey bir kontrol edip sat yanlış hatırlıyor olabilirmisin dedi bende hayır dedim gelişimi yaklaşık bir haftanın Üzerinde ileride görünüyor bu bir sorun teşkil edermi gelişim geriliği gibi Buda bir sorunmu endişe ettim sağlık sorunumu var diğer kızlarımın hep zayıf bir bebeklikleri olmasına alışıktım hiç ilerde gittikleri olmadı bilemedim.

Ben gittim bu dediğiniz kitapları aldımm
Fasulyenin Günlüğü ve Hypno Birthing Mongan Yöntemi yoktu netten sipariş ederim onları başka tavsiye varsa söyleyin

Eklentiler

• IMG_20210902_202936.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Hiç bilgim yok benim de o yüzden size danışmak istedim. Ben oğlumda hüma ya gitmiştim radyolog bakmıştı bildiğim kadarı ile kızılay hastanesinde de bakılıyormuş.. Şehir hastanesinde de yapıldığını duymuştum.. Bahsettiğiniz kişi radyolog mu perinatologmu acaba

Bugün tam 12 haftalikti. Doktorumun cinsiyet tahminleri genelde doğru cikiyo. gönlümden geçende kız di sağlıkla alalım kucağımiza insallah
İnşallah bana da bi tahminde bulunur benimde gönlümden geçen kız.. Ama hayırlısı heyecanlıyım. Rabbim hayırlısıyla gönlümüze göre versin inşallah

Canım zaten iki tane perinatolog öneriyorlar birisi Tuncay özgün benim doktorumun kocası. Diğeri de Mustafa Başbuğ. Bende ayrıntılı ultrason haftamda Tuncay beye gideceğim. Ama 12. haftada erken diye biliyorum

Canım zaten iki tane perinatolog öneriyorlar birisi Tuncay özgün benim doktorumun kocası. Diğeri de Mustafa Başbuğ. Bende ayrıntılı ultrason haftamda Tuncay beye gideceğim. Ama 12. haftada erken diye biliyorum
Ben Mustafa başbuğu duymuştum ama Tuncay beyi hiç duymadım isim olarak aklımda bi fikir olsun.. Evet erken genelde 20. Haftalarda bakılıyor. Önceden randevu alınabilir ama daha 2 ay var gerçi baya baya erkeniz şuan

Yaaa hadi gozün aydin canim benim sanki kendim ogrenmis gibi bir ellerim titredi nedense hep erkek bekliyor insan süpriz bir dördüncü bebegi. Buyuk ihtimal benimkide kiz 4 kiz annesi olmakta guzel nasil bir duygu , ne hissettin
Açıkçası doktor gelişimi ileride dedi ondan dolayı cinsiyete odaklanamadım bunu bir sorun gibi söyledi Buda beni endişeye düşürdü bir sağlık sorunumu var acaba demekten kendimi alamıyorum iyi düşünmeye çalışıyorum sabah detaylı bir ultrasona girmeyi düşünüyorum bakalım 4 kız annesi olmak bence harika olabilir erkek bebek olsun istermiydim farklı olabilirdi ama hep en güzelini diledim rabbimden sağlık en önemlisi benim çok değişik ağır geçen bir gebelik evrem var şuanda bende farklı hissettim bu kez ama her gebelik farklı oluyormuş ya demekki öyle

Bende bu hafta bebeğimin randevusu için geleceğim Kayseri ye. İnşallah ters bir durum olmaz Bakalım ne diyecek doktor

Bende bu hafta bebeğimin randevusu için geleceğim Kayseri ye. İnşallah ters bir durum olmaz Bakalım ne diyecek doktor
Hayırlı güzel haberler alırsın inşallah heyecanlı bekleyiş.. Gün yaklaştıkça daha heyecan yapıyorum bende inşallah pazartesi

Fakültede diye duymuştum kendisini.Kendi muayenehanesi de var.Ve baya iyi bir dr.

Şehir hastanesinde perinatoloji var orda da bakılıyor.Fakultede de var canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…