Detaylı ultrason daha ileriki aylarda değil mi kuzu?Detaylı ultrasona girdim kizlar. Sonuclarimiz çok güzel çıktı. Doktor sosyal nedenlerden, sigaradan falan da yüksek çıkabilir bu değer dedi. Eşimin panik atağı iyice coştu, nerdeyse kalp krizi gecirecekti.
Aa evet onlar guzel gerçi bizim grup full erkek
Çok şükür kuzum temiz olmasina çok sevindim.ogluna saglikla kavusmani dilerimKizlar fetal dna testim temiz cikti ve oglum olcakmis.Cok sukur.Elhamdulillah.Bastan beri doktorumunda benimde icim rahatti ama yine de yaptirdik. Darisi sonuç bekleyenlere insallah tum tahlillerimiz testlerimiz sonuna kadar temiz cikar. Evlatlarimizi sag salim kucagimiza almak nasip olur
24. hafta izin hakkı devam ediyor ama 32. haftaya kadar. eğer 32. haftada çalışabilir raporu alırsanız 37ye kadar işe gitmek gerekiyor. PCR testi ve aşı konusunda ben de sizinle aynı durumdayım. öğretmen değilim ama kamuya da muhtemelen yakında gelecek. ve şimdiden ne yapacağımı düşünüyorum. aslında anayasa ile verilen temel hak ve özgürlükler genelge ile kısıtlanamaz. hukukçuların genel görüşü bu şekilde. ama çözüm kısa sürede çıkamayacak gibi duruyorBirde 24.haftada izin hakkı devam ediyor mu?
Testi kac haftalikken yaptirdiniz?Sonuc kac gunde cikti?Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsinKizlar fetal dna testim temiz cikti ve oglum olcakmis.Cok sukur.Elhamdulillah.Bastan beri doktorumunda benimde icim rahatti ama yine de yaptirdik. Darisi sonuç bekleyenlere insallah tum tahlillerimiz testlerimiz sonuna kadar temiz cikar. Evlatlarimizi sag salim kucagimiza almak nasip olur
Yaa çok sevindiim hayırlı olsunnn gözünüz aydınnKizlar fetal dna testim temiz cikti ve oglum olcakmis.Cok sukur.Elhamdulillah.Bastan beri doktorumunda benimde icim rahatti ama yine de yaptirdik. Darisi sonuç bekleyenlere insallah tum tahlillerimiz testlerimiz sonuna kadar temiz cikar. Evlatlarimizi sag salim kucagimiza almak nasip olur
ben 11+1de yaptırdım 8. gün geldi fiyat 3100 firma invitae örnek olsun sorunun muhattabı değilim ama olsunTesti kac haftalikken yaptirdiniz?Sonuc kac gunde cikti?Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin
ben de aşı olmak istemiyorum. hele hele hamileyken hiç istemiyorum. pcr testinin zorunlu kılınmasını da yanlış buluyorum. aşı olunca da hastalığa yakalanılabiliyor ve dolayısıyla bulaştırılabiliyorsa neden sadece aşı olmayanlardan pcr istendiğini anlayabilmiş değilim. sürekli bu konuların gündemde olması hamile hamile moralimi bozuyor iyice.Bu süreçte ağrı kesici hap bile kullanmadım şimdi aşı olmak gerçekten çok ağır geliyo. Aşıyı kesinlikle düşünmüyorum ama doktorlar aşıya 3.aydan sonra izin veriyolar.
Yok ya kız da varAa evet onlar guzel gerçi bizim grup full erkek
Etiketleyelim anket istiyoruz neydi admin adıyaa gördüm de anket koyamıyoruz heralde artık admin mi koyabiliyor anlamadım daha önce anket seçeneği çıkıyordu artık çıkmıyor
Varya bende dün gördüm.aaa dr görmemiş burda pipi var dedim.Sonra aklıma geldi.
Kemik oluşumu için baktırdık biz, organlar için değil kuzum. :)Detaylı ultrason daha ileriki aylarda değil mi kuzu?
Aa evet onlar guzel gerçi bizim grup full erkek
Çok şükür kuzum temiz olmasina çok sevindim.ogluna saglikla kavusmani dilerim
Vuslatta cok güzelMihrimah ismini bende çok beğeniyordum acaba kızıma koysam mı diye isim arayışındayken vuslatta karar kıldık
Sevgiliye kavuşma anlamında olduğu için bende minik sevdicegime 7 sene sonra kavuştum çok şükür
Tesekkur ederim ilgine.Bende yaptiracagim.Diger kizimda yaptirmistik.O zaman sonuclar yurtdisindan gelmisti.15 gundeben 11+1de yaptırdım 8. gün geldi fiyat 3100 firma invitae örnek olsun sorunun muhattabı değilim ama olsun
Merhaba. Ben de öğretmenim. Aşının bebeğime yapabileceği yan etkilerden de, hastalanıp ona ya da kendime zarar vermekten de korkuyorum. Ilk dozu olmuştum zaten bugün de 2.dozu oldum. Gerçekten karar vermek çok zor. Olan olmayan herkese hak veriyorum. Hepimiz evlatlarımız için en dogrusunu yapmaya çalışıyoruz. Umarım sağlıkla kucağımıza alıp, sağlıkla büyütürüz evlatlarımızı.Kızlar yoğunluktan epeydir gruba bakamıyorum epey sayfa birikmiş inşallah herkes iyidir. Öğretmenim seminerler başladı. Pazartesiden itibaren PCR isteniyo. Aşı olmak istemiyorum, PCR vermek de güvenli gelmiyo. Bu durumda olan var mı, ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Amin. Biz de 4 kız kardeşiz, onun tadı da başka
Benim kızım balık ama inat seviye en yüksek düzeyde. Yaşla alakalı heraldeDoğumu 21 Mart sonrasına denk gelen hatunlar bebişleriniz koç burcu olacak
Benim evde bir tane koç burcu bebe var 2.de nasıl denk geldiyse koç olacak
En basitinden bir çocuk ne kadar inat olabilir ki demeyin bir söylediği olana kadar milyon kere tekrarlıyor
Hadi gözün aydın canım çok şükürDetaylı ultrasona girdim kizlar. Sonuclarimiz çok güzel çıktı. Doktor sosyal nedenlerden, sigaradan falan da yüksek çıkabilir bu değer dedi. Eşimin panik atağı iyice coştu, nerdeyse kalp krizi gecirecekti.
Gözün aydın canım oğlusun da hayırlı olsunKizlar fetal dna testim temiz cikti ve oglum olcakmis.Cok sukur.Elhamdulillah.Bastan beri doktorumunda benimde icim rahatti ama yine de yaptirdik. Darisi sonuç bekleyenlere insallah tum tahlillerimiz testlerimiz sonuna kadar temiz cikar. Evlatlarimizi sag salim kucagimiza almak nasip olur
Gözün aydın canım bebek iyiymiş çok şükür inşallah en kısa sürede kanama alanın kalmaz ❤Amin. Biz de 4 kız kardeşiz, onun tadı da başka
Benim kızım balık ama inat seviye en yüksek düzeyde. Yaşla alakalı heralde
Kızlar ultrasonla tekrar baktı doktor, bebek iyi çok şükür. Geçen erkeğe benziyor demişti. Şimdi de kız dedi. Eşim bi şok geçirdi.
2.kızımız olacak inşallah
Şu kanama alanı bi bitse cinsiyet en son düşündüpüm şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?