Bende öyleydim bende devlette yaptım ölücek gibi sancı çekince insan ne dediğini bilmiyor gerçekten bunun geleceği yok açılmıyor beni sezeryana alın diye bağırmıştım ebede sağolsun sen çok güçlüsün kendi sancını çekip doğurabilirsin diyip beni teskin etmişti çok zorda olsa doğmuştu aynısı özelde olsaydı emin ol hemen sezeryana almışlardı çünkü işlerine gelen o fazla para kazanmak için
Suni sanci miydi seninde ? Normal sanci cok kolay geldi bana bence sıkıntisi olmayan her bayan normal dogum cok kolay yapabilir . Insan aci anında ne dedigini bilmiyor . Daha az acı cekebilcek birsey yok mu , igne ilac birsey verseniz bile demistim. Epidural bilmiyordum. Aslinda var ama doktor gitti demisti ebe şasirmistim açikcasi ben agzima acidan aklima geleni soyluyordum cok da kolay dogmustu , ama ilk anda seninde soyledigin gibi ozelde olsaydim coktan sezaryen olmustum
Cok guzeller ve uyumlular cok begendim bende insanin icine sinmesi cok onemli isim konusunda . Benim eltimler hep iki isim koymuslar tek isim kullaniyorlar o yuzden sordum. Genelde ortancalar cok sakin oluyor . Senin kizlarda nasil ?
Ortanca sakin değil tam bir fırlama diyebilirim ben bugün 4. Bebeğiminde cinsiyetinin kız oldugunu öğrendim Zzahrada
kaydedelirsin cnm hepimiizn fındıkları fıstıkları sağlıkla gelsinler inşallah
Ortanca sakin değil tam bir fırlama diyebilirim ben bugün 4. Bebeğiminde cinsiyetinin kız oldugunu öğrendim Zzahrada
İlk defa bu kadar çok sayfa birikmiş isimşer havada uçuşuyor insn ismi ile müsamma oluyr anlamı cidden insanı etkiliyr. Bütün isimşer çok güzel. Bu platformda okumuştm anne bi isim koyur kayınvalide beğenmiyr başka diyr. Çocuğun kimlikleri ismi ise apayrı ymış :)) isim işi hem heyecanlı hmde kararsızlığım zirvede olduğu mevzu
Amin canim kayinpederimin ismi Mustafa guzel bir isim ama o zamn saymistim 13 tane mustafa vardi . Ayni yerde yasiyorlar birde birde sadece mustafa olacak baska isim olamaz diyorlardi. Eltim simdi mustafa talha koydu ama sadece talha diyor ben kurtuldum yani
Kızlar yoğunluktan epeydir gruba bakamıyorum epey sayfa birikmiş inşallah herkes iyidir. Öğretmenim seminerler başladı. Pazartesiden itibaren PCR isteniyo. Aşı olmak istemiyorum, PCR vermek de güvenli gelmiyo. Bu durumda olan var mı, ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Selam kızlar ne güzel ya isimler konuşuluyor sayfamız canlanmış bizim daha cinsiyet belli değil kızımın ismi asel ikra bu bebişim erkek olursa eşim yunus emre koymak istiyor yunus kayınbabamın ismi genç ölmüş eşim doyamamış babasına emrede eşimin ismi ama kız olursa hiç fikrimiz yok
Kızlar yoğunluktan epeydir gruba bakamıyorum epey sayfa birikmiş inşallah herkes iyidir. Öğretmenim seminerler başladı. Pazartesiden itibaren PCR isteniyo. Aşı olmak istemiyorum, PCR vermek de güvenli gelmiyo. Bu durumda olan var mı, ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Doğumu 21 Mart sonrasına denk gelen hatunlar bebişleriniz koç burcu olacak
Benim evde bir tane koç burcu bebe var 2.de nasıl denk geldiyse koç olacak
En basitinden bir çocuk ne kadar inat olabilir ki demeyin bir söylediği olana kadar milyon kere tekrarlıyor
Bugün sendikamı aradım. Aşı yapılsın diye test zorunlu kılındı ama yapmadığımda bir yaptırımı olamayacağını söylediler ama yine de içim hiç rahat değil. Sonuçta test vermek de kolay değil. Bir yandan o ortama girmek diğer yandan bulantılar devam ederken burna çubuk sokulması düşündükçe strese giriyorum iyice
Sanırım bu pcr testinin kapsamını artırıcaklar ya bugün bi yazıda okudum avm vs bir çok alan eklenmesi gündemde diye napıcaz bilmiyorum ben daha doktorumla konuşmadım aşı durumunu
Detaylı ultrasona girdim kizlar. Sonuclarimiz çok güzel çıktı. Doktor sosyal nedenlerden, sigaradan falan da yüksek çıkabilir bu değer dedi. Eşimin panik atağı iyice coştu, nerdeyse kalp krizi gecirecekti.
Bende bir bankada calisiyorum.ya asi ya da son 72 saaye ait pcr testi.Nasil olacak bilmiyorum.Zaten benim 3 ay dolmadi daha .3.aydan sonra olabiliyoruz .Bende olmak istemiyorum bakalim artik
Kizlar fetal dna testim temiz cikti ve oglum olcakmis.Cok sukur.Elhamdulillah.Bastan beri doktorumunda benimde icim rahatti ama yine de yaptirdik. Darisi sonuç bekleyenlere insallah tum tahlillerimiz testlerimiz sonuna kadar temiz cikar. Evlatlarimizi sag salim kucagimiza almak nasip olur
Sanırım bu pcr testinin kapsamını artırıcaklar ya bugün bi yazıda okudum avm vs bir çok alan eklenmesi gündemde diye napıcaz bilmiyorum ben daha doktorumla konuşmadım aşı durumunu
Bu süreçte ağrı kesici hap bile kullanmadım şimdi aşı olmak gerçekten çok ağır geliyo. Aşıyı kesinlikle düşünmüyorum ama doktorlar aşıya 3.aydan sonra izin veriyolar.