2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım zaten iki tane perinatolog öneriyorlar birisi Tuncay özgün benim doktorumun kocası. Diğeri de Mustafa Başbuğ. Bende ayrıntılı ultrason haftamda Tuncay beye gideceğim. Ama 12. haftada erken diye biliyorum
Ben düşükten sonra Mustafa başbuğa gittim.Evet harika bi dr.Ayrintili 20.haftadan itibaren diye biliyorum.

Ama oğlumun ki 12.de net belli canım.Hani insan bi acaba mi diyor once
Ya demrkki kız gecmi belli oluyor. Erkek olsa net gorurdu ozaman. InsaAllah benimki degismez kizfir

Prilami aksam 2 tane iciyorum oglende 2 tane icebilirmiyim ki

Onların sistem sürekli değişiyor.En son kasımda gittim.Telefonla dr. Sekreterinden randevu almıştık.
Bi arayıp sormak daha iyi o zaman.. Sağol birde doluyor sıra oralarda önceden almak gerekiyor şehir hastanesi de öyle

Fakültede diye duymuştum kendisini.Kendi muayenehanesi de var.Ve baya iyi bir dr.
Ben ilk Mustafa Başbuğ demiştim eşime arkadaşımız memnun kalmamış hiç ama gidip memnun kalanda var zaten 2 doktorda peritanolojide uzmanmış .

Bi arayıp sormak daha iyi o zaman.. Sağol birde doluyor sıra oralarda önceden almak gerekiyor şehir hastanesi de öyle
Ben 17 yada 16da şehir hastanesine muayene için gitmeyi düşünüyorum.Gidince ayrintili için yönlendirir zaten.Sonra da ona randevu alırım.Ama kendi dr.ma da devam ediyorum.Fakülte çok karışık.Biz düşük sonrası gittik.Ama sadece orda yapılıyor testler diye yönlendirdiler.

Ben düşükten sonra Mustafa başbuğa gittim.Evet harika bi dr.Ayrintili 20.haftadan itibaren diye biliyorum.
Biz 1 kasıma şimdiden aldık randevuyu erkenden ozamanda 20.haftaya girmiş oluyorum gerçi özellerde randevu sıkıntısı olmaz sanırım .

Ben gittim bu dediğiniz kitapları aldımm
Fasulyenin Günlüğü ve Hypno Birthing Mongan Yöntemi yoktu netten sipariş ederim onları başka tavsiye varsa söyleyin
Kuzu "doğmamış cocuğun gizli yaşamı"na basladim bende bugun. Fosforlu kalemim yanimda guzel bir kitaba benziyo

Kızlar bu arada ayrıntılı ultrason icin neden kendi doktorunuz disinda doktora gidiyorsunuz? Öyle mi oluyor bilmedigim icin soruyirum

Kuzum onunda haftası var diye biliyorum erken olmamış mı
1 kasıma aldık canım randevuyu.benim eşim çok panik .daha çocuk ortada yokken biz kan sulandırıcı iğne bulamayız diye stok yapmıştı doktorum bile şaşırdı neden bu kadar paniklediniz pandemide bile biz bulduk sıkıntı yaşamadık hiç diye

Amin canim Allah yardimcin olsun. Şoyle düsün hâlâ o sanciyi cekmiyorsun. Güclü hissedersen ve aciyi küçümsersen cok kolay olur . Sen o zamanda kendi basina kimsenin yardimi olmadan cokda guzel dogurmussun bunuda doguracaksin ,panik ataga ragmen gercekten güclü hissetmek cok önemli . Birde dogum yaklastikca birbirimize tüyolar veririz daha o zamana cok var düsünüp erkenden gucümüzü tüketmeyelim. Hep aciyi kucümsedim dogumlarda ama 3.dogumda psikolojik olarak yorgun girdim. Kisa sürmesine ragmen dogmacak galiba yapamayacgim dedim. Cunku psikolojik olarak hep bu kez kotu seyler olacak diye dusunuyordum. Hicte oyle olmadi gayet guzel dogdu hamdolsun. Hicbir zaman kendini güçsüz hissetme , sen suan annesin zaten . Hayat boyu güclü olacagiz cocuklarimiz icin Allahin izniyle

İnşallah bana da bi tahminde bulunur benimde gönlümden geçen kız.. Ama hayırlısı heyecanlıyım. Rabbim hayırlısıyla gönlümüze göre versin inşallah
Sat Günümz aynı cnm bende perşembe gideğim inşllh. 1 hafta gdriden geliyrdu yakalamışsa 12+0 olmuş olcm bakalım

Ayrıntılı ultrasonu sadece perinatologlar yapıyor bildiğim kadarıyla

Ayrıntılı ultrasonun cihazı daha detaylı. Bu cihazlar perinatologlarda var.

Çok geçmiş olsun. Eczanelerde bizim kullanabileceğimiz pastiller satılıyor onlardan alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…