2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hic sıkınti yapma canim. Benim 3.gebeliktede doktor cok korkutmustu beni . Ilk once sizin ailenizde seker var mi , sende seker cikiyor muydu dedi cok kotu bir ses tonuyla , sonra bebek cok iri genelde sekeri olanlarda boyle oluyor dedi. Sonra ikinciden 100 gr daha kucuk dogdu bir ileri bir geri olabilir . Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah

Canım 20. haftalarda bebekte ki anomalileri daha net gören ayrıntılı ultrason için perinatolog a gidiyorsun. Tabi oda kesin her şeyi göremiyor ama %60 gibi bi yüzdelik veriyorlar. Gittiğimiz doktorlar perinatolog değil. Yani benim ki öyle en azından

Canım ilk ultrason fotolarinda bebeğin muhtemel doğum tarihi satınla uyuşuyorsa bir sorun yoktur. Birde aklıma şeker geldi genelde gebelik şekeri olan annelerin bebekleri önden gidiyor

Gecenlerde bende grıp oldum bana kesın ıyı geldıgını dusundugum sey suyla seyreltılmıs elma sırkesıyle agzıma gargara yapmak burnuma cekmek bunu gunde 2 defa yaptm ve gıttıkce ıyılestıgımı hıssettım cok gecmıs olsun

ah çok geçmiş olsun canım ya doktorunla iletişime geçebildin mi kullanabileceğin ilaç önerisi oldu mu hiç

Geçmiş olsun canım strepsil ballı limonlu serbest dedi doktorum. İlk gebeliğimde de serbestti kullanmıştım o zaman da. Bir de ıhlamur çayı 1 bardak serbest

Çok geçmiş olsun canım.ins hayırlısı ile geçecek bı süreç gönlünü ferah tut. Cinsiyeti de hayırlı olsun sağlikla kucağına alırsın inss
Sağol canım inşallah
Benimki de bi hafta önde, kızımda öyleydi, doktor maaşallah dedi, sorun felan demedi
Benim doktor da pimpirikr

Kızlar sabah ayrı akşam ayrı çıkarıyorum ve böyle söylemek istemiyorum ama sarı su mudur safra mıdır o çıkıp duruyo hadi sabah mide boş anldım da akşam da o çıkıyo acı mı acı bi de sürekli hıçkırık tutuyo ve gaz çıkarmak istiyorum da çıkaramıyorum ağzımdan gibi bi his var. Şimdi anlatamadım da benim gibi olan var mı ?

ayy ben ben benn yemek değil bildiğin o acı su tat çıkana kadar öğürüyorum ya çok iğrenç sadece onu çıkarmak istiyor gibi bildiğin arıyo arıyo çıkarıyo tövbe ya bu sırada tabi yorgunluktan bitap düşüyorum hiçbir şeye iyice halim kalmıyor

ayy ben ben benn yemek değil bildiğin o acı su tat çıkana kadar öğürüyorum ya çok iğrenç sadece onu çıkarmak istiyor gibi bildiğin arıyo arıyo çıkarıyo tövbe ya
Offff aynı kuzum hayattan soğuttu beni artık. Bu bulantı da değil yani hazımsızlık mıdır nedir önce o başlıyo sonra devamı geliyo. 15. Haftaya gircem hatta bebeğe göre 16. Daha da artarak gidiyo benimki

Ayrıntılı ultrasonlari perinatologların yapmasi tasviye ediliyor sanırım o yüzden.

ben ne zaman bugün iyiyim desem sabahına benimki SA diyor ahahahha yıldım artık uynaıp direkt klozete gidip bekliyorum aniden koşmayayım diye sağolsun hemen adapte oluyor ne zaman geçecek acaba bu lanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…