2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya kizlar moralim cok bozuk görümcem yüzünden ben kiz çocuğu com istiyorum 1 oglum var ikincide kiz olsun iki duyguyuda yaşayalım istiyorum insallah heoiniz iki duyguyuda yasarsiniz icinizden ne geçiyorsa o olsun inşallah tabiki en basta saglikli ve hayirli olsunlar bebislerimiz ben kiz olmasinini isterim dedim erkege erkek kardes lazim falan filan bir sürü sey dedi moralimi bozdu kesin dua eder bunlar anasiyla yine onalrin istedigi olur diye cok korkuyorum ya benim çocuğum sonucta ama en cok onlari ilgilendiriyor ilk çocuğumda yine erkekmi insallah degismez ya ne fark ediyor neden illa erkek olmasini istiyorlar anlamis değilim Allah insallah benim duamı kabul eder bu defa kiz nasip eder

Ya takmamaya calisin su zihniyetleri ya gerçekten hangi devirdeyiz. Benim eşimin ailesi de böyle erkekti tabi biliyoduk biz diyo. Ne oldu dedim kız olsa sevmeyecektiniz sanki. Bosver anın tadını cikar. Gönlünden gecen olsun inşallah sağlıkla

Hiç moralini bozup strese girmene değmez canım .benim kaynana torun dahi istemiyo kafası ses götürmüyormuş ,torun falan bakamazmış olursada kız olur inş ben tek çocuk yaptım erkek oldu seninki kız olursa ii olur yorumu yapmıştı gerçi çok şükür kendisi şuan küs 9 aydır bana sesidinide duymuyorum ,kendinide görmüyorum. Sende gereken cevabı ver hiç susma karşılarında .inş Allah gönlüne göre verir

ben ne zaman bugün iyiyim desem sabahına benimki SA diyor ahahahha yıldım artık uynaıp direkt klozete gidip bekliyorum aniden koşmayayım diye sağolsun hemen adapte oluyor ne zaman geçecek acaba bu lanet
ben de öyleyim baktım hıçkırık başladı gideyim öğüreyim bari diyorum işi uzatmaktansa eşim de demez mi acaba psikolojik mi ? onu da alıp uzaya fırlatasım var belki PSİKOLOJİM düzelir

Hic canını sıkmaya degmez gercekten . Benimde kiz oldugunu duydukca üzülüyorlardi. Yani saglikli evlatlar nasip ediyor Rabbim size ne cinsiyeti . Cok olursa da brn bakiyorum , az olursada ben bakiyorum. Kiz olursa da , erkek olursada benim evladim . Hangimiz evledikten sonra dedelerimize babaannelerimize düskün olduk . Onlar erkek olsada laf yapacak birsey bulur. Sende ne istedigini söyleme

Canım böyle şeyler için hiç canını sıkma. Oğlum olursa oğluma arkadaş olur kızım olursa ikisini de tatmış oluruz diye düşün. Kendini motive et. Zaten doğduktan sonrasını biliyorsun anne için evlat can parçası her şekilde seviliyo
Hiç anlamam böyle konuşanları. Bizimkilerin 2 tarafın da umrunda olmaz isimmiş cinsiyetmiş. O konuda şanslıyım. Ama olsaydı da hiç takmaz bi kulağımdan girer diğerinden çıkardı. İnşallah kalbinden geçeni versin sağlıkla Allah

Fakülte evet daha karışık ve yorucu olabiliyor en rahatı yine şehir hastanesi. Evet doktora dersen yönlendirir heralde. Bende pazartesi gidicem 2li test için randevu aldım. Salı yada çarşamba da kendi doktoruma giderim

Ben de aynı şeyi soracaktım. Detaylı ultrason 20. haftada diye biliyordum diyecektim :) gözünüz aydın. Fetal dna verdiniz mi?
yok vermedim doktor gerek yok dedi. 3250 ymiş. Setaylıda her şeyi gördğ. Bir de akşam profa gittik. Doktor cinsiyetini bile söyledi :) hiçbir sorun yok gayet iyi dedi.

Gözün aydın canım olası etkenlerin payı oldukça büyük rabbim dermansız dert vermesin

Gözün aydın canım oğlunu sağ dalim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
aynen öyle çok şükür. Hepimiz sağlıklı sıhhatli alalım bebeklerimizi kucağımıza...

Allah razi olsun sizinde kalbinizden gecen gercek olsun inşallah ya tabiki ikiside evlat kiz çocuğu ben bekarkenden cok isterdim severdim ondan bu duyguyuda yasamak istiyorum ama onlar dua ederde degisirse diye korkuyorum

Bazi kaynanalar neden bu kadar bencil anlamıyorum. Allah razı olsun hepinizin gönlünden geçenler kabul olsun cnm

Ya yine erkek olursa ben onlarin bana yapacagi tavirlari biliyorum o mutlu mutlu beni kizdirmak icin istedikleri oldu diye havalara girmeler bende aynisini demistim kiznolsa sevmeyecekmisiniz severiz tani oda evladimiz o zaman niye illa erkek mi degismez insallah deyip duruyorsunuz anlamıyorum ya.. Amin cnm insallah hepimizin icknden geçenler olur Allah razi olsun

Ya sinir bozuyorlar iste kaynanam tam erkek manaygi her gittiğimde çocuğun pipisini acayim coktandir görmemişim tuaf tuaf hareketler con sinir bozuyor ayni seyleri tekrar yasamak istemiyorum o yüzden Allah biliyor icimden geçen kız bem Allahtan istiyorum o isterse olur yinede onun tadiri ilahine kalmış tabiki herseyin hayırlısı en basta saglikli ve hayirli olsun bebislerimiz

Canım boşver illaki çoğunda var bende hamileyken sarışın olacak babasına benzeyecek deyip durdular oğluma bende sağlıklı olsun benzeyebilir netice de babası deyip çekiliyordum velhasıl hiç benzemedi, bu hamileliğimden kimsenin haberi yok kendimi strese sokmamak adına kimseye demedik. Karnım büyüyünceye kadar da demicem. Boşver kendini düşün sağlıllı olsun hayırlı olsun evlat elbette canının parçası sen boşver onlar kendini tatmin etmeye çalışıyor belli ki. İnşallah istediğin gibi kızın olur hayırlısı ile.. O zaman dersin allah gönlüme göre verdi dersin yanlarında.. Olmazsa da erkek olursa rabbim hayırlı sağlıklı etsin bencil hadsiz etmesin dersin laf yerine gider İnşallah.. hep çıkar bi sülaleden densiz.. Sen boşver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…