2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Inşallah canim ne olur hepinizden ricam dua edin baskasinin yaptığı dua kabul olur belki bilemeyiz bide hepimiz hamileyiz helede hamilelerin duasini almak çok güzel.. ayrica güzel dilekleriniz icinde Allah razi olsun cnm.. burdaki tüm kardeşleriminde gönlünden geçen ne varsa kabul olsun insallah

Ne sinir bozucu bir cümle , sanane cocugun pipisinden tövbe yarabbim . Sen hic takma cidden . Ama pipisinide actirma tabi . Cok sapikca ya tekrar oglun olursada hic üzülme , üzülürsende onlara belli etme . Benim daha ilk kizimda cinsiyetini ogrenmeden bu kiz olursa ikincisini dualayip yaparsin demisti kaynanam. Bende Rabbim ne verirse Raziyim dedim yapmadim simdi bilmiyorlar hamile oldugumu . Gecende kazayla olursa eger mutlaka duala tabi olmaz insallah dedi güldüm bende

Ya zaten sapıkça kaynanamin huyunu hoc sevmiyorum cok degisik biri kimsede sevmiyor onu zaten cins Allah benden cocuklarimdan yuvamdan uzak etsin onu. Dulamak nasil oluyor anlamadim ben onu

Ya canım papatya buharı yap su kaynat papatya ay içine, nefesi burnundan al ağzından ver benim bogazımda enfeksiyon başlıyordu bogazımda gitmişti sesim falan yaptım iyi geldi, sabah akşam yapın şifa olur inşAllh

Amim inşallah burda hepimiz birbirimize destek için burdayız. Hepimizde aynı ruhsal değişimdir odur budur enn iyi birbirimizi anlayacağımız dönemler
.. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize amin

Sen sıkma canını Allah gönlüne göre versin İnşallah. Eşlerin aileleri hep böyle sen ne istiyorsun değil de biz bunu istiyoruz diyolar. İnşallah Allah senin yüzünü güldürür ❤

Benim artık eskisi gibi tahammülüm yok ya. Allah günah yazmasın bana dese pipisime bakıyım diye ömründe hiç mi pipi görmedin derim valla. Şok saçma hareketler. Benim kaynanam da oğluma soruyor kardeşin varmı kardeşin olacak mı diye ağzını ağrıyor. Bende duyuyorum içerden evet benim kardeşim var dedi oğlum.. Aaa diyo nerde diyo. Oda arkadaşlarının ismini saydı tek tek.. İşte onlar kardeşim dedi kaynanam da bozuldu laf alaack güya küçücük çocuğu sıkıştırıyor. Anlayamıyorum insanları bazen

İnşallah dediğin gibi olur cnm çok sağol insan biranda bütün bildiklerini unutuyor

Kız o test çok pahalı baktım da..bende bir dahaki cumartesi doktora gidicem 12 hafta oluyor ikili test belki cinsiyet öğrenirim bir iniş erken ama..ikili test sonuç iyi çıksın sağlıklı olsun da bir önemi yok

Sen sıkma canını Allah gönlüne göre versin İnşallah. Eşlerin aileleri hep böyle sen ne istiyorsun değil de biz bunu istiyoruz diyolar. İnşallah Allah senin yüzünü güldürür ❤
Aynen öyle çok benciller.. Allah razı olsun canım benim seninde ve burdaki tüm kardeşleriminde hepimizin yüzü gülsün inşaallah

Çok meraklilar ya sanane yani olsa sanane olmasa sanane senin cocuklarin simdi babaannesinin yanında mi ki benimkilerde senin yaninda olsun büyüdükçe cocuklar zaten baba tarafını cok sevmiyor cevremde gördüğüm kadarıyla çünkü farkina variyorlar anneyi sevmediklerinin ama anne tarafının babaya öyle biseyi olmuyor küçücük çocuktan haberleri alacak aklınca Allah bildiği gibi yapsın yaa

Günaydınn Melasel detaylıya girmiştin dün kız olduğu netleşti mi ankette işaretlemişsin ekledim tabloya sizi de.

Canlarım listede olmayıp cinsiyeti belli olanlar etiketlesin de güncelleyeyim ankete bakıp veya yorum takip edip güncelliyorum resmen gözümden kaçarsa karışmam valla

Son düzenleme:
Omrunde hic pipi gormedin mi demene koptum cevap gibi cevap. Ya sanane benim cocugumun pipisinden salak bu insanlar ya kusura bakmayın da. Benimki de kendince isim begenmis bunu koyarsınız diyo, ki benim hic sevmedigim tarzda bi isin. Allahtan esim ses cikariyoda susuyo. Anne biz karar veririz sagol dedi. Sanki ben sana sordum fikir ver diye hayret ya

Benım kayınvalıdemde öğrenir öğrenmek kız olursa sen koy erkek olursa ismini ben koycam diyor sankı kendi çocugu insan kocasıyla pazarlık yapar geliniyle değil sabah sabah sinirlendik yine

Benım kayınvalıdemde öğrenir öğrenmek kız olursa sen koy erkek olursa ismini ben koycam diyor sankı kendi çocugu insan kocasıyla pazarlık yapar geliniyle değil sabah sabah sinirlendik yine
Aman sinirlenme hic kuzu ya sen eşinle karar verceksin sonucta ya kız ya da erkek bebek sizin.

Aman sinirlenme hic kuzu ya sen eşinle karar verceksin sonucta ya kız ya da erkek bebek sizin.
benimkiler erkek oldu diye sevinçten havalara uçtu ekstra sevindiler diye telefonlarına bile çıkmıyorum niye böyleler ya heralde biz oğlanlarla çektik siz de çekin diye mi seviniyolar anlamadım :d eşimin tarafında hiç kız çocuk yok hiçççç biz o tadı alamadık sen de alama diye sevindiklerini düşünüyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…