Inşallah canim ne olur hepinizden ricam dua edin baskasinin yaptığı dua kabul olur belki bilemeyiz bide hepimiz hamileyiz helede hamilelerin duasini almak çok güzel.. ayrica güzel dilekleriniz icinde Allah razi olsun cnm.. burdaki tüm kardeşleriminde gönlünden geçen ne varsa kabul olsun insallahCanım boşver illaki çoğunda var bende hamileyken sarışın olacak babasına benzeyecek deyip durdular oğluma bende sağlıklı olsun benzeyebilir netice de babası deyip çekiliyordum velhasıl hiç benzemedi,bu hamileliğimden kimsenin haberi yok kendimi strese sokmamak adına kimseye demedik. Karnım büyüyünceye kadar da demicem. Boşver kendini düşün sağlıllı olsun hayırlı olsun evlat elbette canının parçası sen boşver onlar kendini tatmin etmeye çalışıyor belli ki. İnşallah istediğin gibi kızın olur hayırlısı ile.. O zaman dersin allah gönlüme göre verdi dersin yanlarında.. Olmazsa da erkek olursa rabbim hayırlı sağlıklı etsin bencil hadsiz etmesin dersin laf yerine gider İnşallah.. hep çıkar bi sülaleden densiz.. Sen boşver.
Ne sinir bozucu bir cümle , sanane cocugun pipisinden tövbe yarabbim . Sen hic takma cidden . Ama pipisinide actirma tabi . Cok sapikca yaYa sinir bozuyorlar iste kaynanam tam erkek manaygi her gittiğimde çocuğun pipisini acayim coktandir görmemişim tuaf tuaf hareketler con sinir bozuyor ayni seyleri tekrar yasamak istemiyorum o yüzden Allah biliyor icimden geçen kız bem Allahtan istiyorum o isterse olur yinede onun tadiri ilahine kalmış tabiki herseyin hayırlısı en basta saglikli ve hayirli olsun bebislerimiz
Ya zaten sapıkça kaynanamin huyunu hoc sevmiyorum cok degisik biri kimsede sevmiyor onu zaten cins Allah benden cocuklarimdan yuvamdan uzak etsin onu. Dulamak nasil oluyor anlamadim ben onuNe sinir bozucu bir cümle , sanane cocugun pipisinden tövbe yarabbim . Sen hic takma cidden . Ama pipisinide actirma tabi . Cok sapikca yatekrar oglun olursada hic üzülme , üzülürsende onlara belli etme . Benim daha ilk kizimda cinsiyetini ogrenmeden bu kiz olursa ikincisini dualayip yaparsin demisti kaynanam. Bende Rabbim ne verirse Raziyim dedim yapmadim simdi bilmiyorlar hamile oldugumu . Gecende kazayla olursa eger mutlaka duala tabi olmaz insallah dedi güldüm bende
Ya canım papatya buharı yap su kaynat papatya ay içine, nefesi burnundan al ağzından ver benim bogazımda enfeksiyon başlıyordu bogazımda gitmişti sesim falan yaptım iyi geldi, sabah akşam yapın şifa olur inşAllhKIZLARRR ACİL YARDIM
Boğazım çok kötü kapı pencere açık yatmıştım. Gribal enfeksiyon oldum ve çok kötüyüm. Boğaz pastilini gebeler kullanabiliyor mu ? Böyle bir deneyimi olupta doktoru pastil öneren var mı ? Ya da ne yapabilirim ? Boğuluyor gibiyim şu an çok çaresizim
Benim dogim tatihim 40 haftalik olursa 6 martta dogacak ama buyuk ihtimal şubat bebegi olur gibime geliyo.Maşallah güzel haberler gelmesi ne güzelbir erkek daha mart ayı bebişlerinin çoğu erkek olacak
Amim inşallah burda hepimiz birbirimize destek için burdayız. Hepimizde aynı ruhsal değişimdir odur budur enn iyi birbirimizi anlayacağımız dönemlerInşallah canim ne olur hepinizden ricam dua edin baskasinin yaptığı dua kabul olur belki bilemeyiz bide hepimiz hamileyiz helede hamilelerin duasini almak çok güzel.. ayrica güzel dilekleriniz icinde Allah razi olsun cnm.. burdaki tüm kardeşleriminde gönlünden geçen ne varsa kabul olsun insallah
Amin cnm inşaallahAmim inşallah burda hepimiz birbirimize destek için burdayız. Hepimizde aynı ruhsal değişimdir odur budur enn iyi birbirimizi anlayacağımız dönemler
.. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize amin
Sen sıkma canını Allah gönlüne göre versin İnşallah. Eşlerin aileleri hep böyle sen ne istiyorsun değil de biz bunu istiyoruz diyolar. İnşallah Allah senin yüzünü güldürür ❤Ya kizlar moralim cok bozuk görümcem yüzünden ben kiz çocuğu com istiyorum 1 oglum var ikincide kiz olsun iki duyguyuda yaşayalım istiyorum insallah heoiniz iki duyguyuda yasarsiniz icinizden ne geçiyorsa o olsun inşallah tabiki en basta saglikli ve hayirli olsunlar bebislerimiz ben kiz olmasinini isterim dedim erkege erkek kardes lazim falan filan bir sürü sey dedi moralimi bozdu kesin dua eder bunlar anasiyla yine onalrin istedigi olur diye cok korkuyorum ya benim çocuğum sonucta ama en cok onlari ilgilendiriyor ilk çocuğumda yine erkekmi insallah degismez ya ne fark ediyor neden illa erkek olmasini istiyorlar anlamis değilim Allah insallah benim duamı kabul eder bu defa kiz nasip eder
Benim artık eskisi gibi tahammülüm yok ya. Allah günah yazmasın bana dese pipisime bakıyım diye ömründe hiç mi pipi görmedin derim valla. Şok saçma hareketler. Benim kaynanam da oğluma soruyor kardeşin varmı kardeşin olacak mı diye ağzını ağrıyor. Bende duyuyorum içerden evet benim kardeşim var dedi oğlum.. Aaa diyo nerde diyo. Oda arkadaşlarının ismini saydı tek tek.. İşte onlar kardeşim dedi kaynanam da bozuldu laf alaack güya küçücük çocuğu sıkıştırıyor. Anlayamıyorum insanları bazenNe sinir bozucu bir cümle , sanane cocugun pipisinden tövbe yarabbim . Sen hic takma cidden . Ama pipisinide actirma tabi . Cok sapikca yatekrar oglun olursada hic üzülme , üzülürsende onlara belli etme . Benim daha ilk kizimda cinsiyetini ogrenmeden bu kiz olursa ikincisini dualayip yaparsin demisti kaynanam. Bende Rabbim ne verirse Raziyim dedim yapmadim simdi bilmiyorlar hamile oldugumu . Gecende kazayla olursa eger mutlaka duala tabi olmaz insallah dedi güldüm bende
Belli olmaz canım normal doğum olursa bekleye de bilirBenim dogim tatihim 40 haftalik olursa 6 martta dogacak ama buyuk ihtimal şubat bebegi olur gibime geliyo.
İnşallah dediğin gibi olur cnm çok sağol insan biranda bütün bildiklerini unutuyorHic sıkınti yapma canim. Benim 3.gebeliktede doktor cok korkutmustu beni . Ilk once sizin ailenizde seker var mi , sende seker cikiyor muydu dedi cok kotu bir ses tonuyla , sonra bebek cok iri genelde sekeri olanlarda boyle oluyor dedi. Sonra ikinciden 100 gr daha kucuk dogdubir ileri bir geri olabilir . Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
İnşallah ben fazla evham yapmışımdırBenimki de bi hafta önde, kızımda öyleydi, doktor maaşallah dedi, sorun felan demedi
Benim doktor da pimpirikr
Kız o test çok pahalı baktım da..bende bir dahaki cumartesi doktora gidicem 12 hafta oluyor ikili test belki cinsiyet öğrenirim bir iniş erken ama..ikili test sonuç iyi çıksın sağlıklı olsun da bir önemi yokamiin canım ya hepimize inşallah
ilk sağlıklı olduğu haberi geldi havaya uçtum sonra doktor yazdı erkek diye oturdum bir ağladım sonra çocuk üzülecek diye bir posta da ona ağladım
valla sormaa erkek çıkan çıkana
ilk belli olan ayaklarını sürükledi kesiinçok sağol canım benim
doktor daha tahminde bulunmamıştı sonuç ona cinsiyet yazılı gitmiş erkek dedii öyleliklee
valal minaya elvada pankartı asıcam arkama erkek analarına danışacağım çok şey varrrr
valla ağladım demeye utanıyorum çok şükür sağlıklı ama dayanamadım üzüldüm
yaa valla böyle çok umut oluyor banaa, yok kuzum tekte kesinizz ama biraz da nasip tabi, çok teşekkür ederim canım beniim ya ben biraz çocuk konusunda fakir kaldım etrafımda yok ya ondan heralde anlayamıyorum ama sağlıklı olmasına odaklanmaya çalışıyorum şu ann
yaa ciddi misinn korktum kendimden ya ne biçim anneyim diye yorumun umut oldu bana
kız iyi bişey mi dedin kötü bişey mi unutmasın beni eşşolusuu
ay inşallah yaa öyle olur yoksa durumum şu an vahim annem çarpılacaksın sus artık diye mesajlar atıp duruyor
ayyy inşallah ya inşallah ilk şoktan böyle oldum heraldee geçer inşallah 1-2 saateçok çok teşekkür ederiim
inşallah ya ben nifty yaptırdım da öyle öğrendiim ama erkek doktora gitsem de görünürdü heralde pipişkosucuma gitcem atarım foto :d
ayyy kız ne güzeldir baldırr hepimizin gönlüne göre olsuun
ayy evet sana diyodum ya ağzıma hep oğlum diye geliyor diye e be çocuk madem erkektin ne bu anneyi çirkinleştirme ne bu kusturmalar
Aynen öyle çok benciller.. Allah razı olsun canım benim seninde ve burdaki tüm kardeşleriminde hepimizin yüzü gülsün inşaallahSen sıkma canını Allah gönlüne göre versin İnşallah. Eşlerin aileleri hep böyle sen ne istiyorsun değil de biz bunu istiyoruz diyolar. İnşallah Allah senin yüzünü güldürür ❤
Çok meraklilar ya sanane yani olsa sanane olmasa sanane senin cocuklarin simdi babaannesinin yanında mi ki benimkilerde senin yaninda olsun büyüdükçe cocuklar zaten baba tarafını cok sevmiyor cevremde gördüğüm kadarıyla çünkü farkina variyorlar anneyi sevmediklerinin ama anne tarafının babaya öyle biseyi olmuyor küçücük çocuktan haberleri alacak aklınca Allah bildiği gibi yapsın yaaBenim artık eskisi gibi tahammülüm yok ya. Allah günah yazmasın bana dese pipisime bakıyım diye ömründe hiç mi pipi görmedin derim valla. Şok saçma hareketler. Benim kaynanam da oğluma soruyor kardeşin varmı kardeşin olacak mı diye ağzını ağrıyor. Bende duyuyorum içerden evet benim kardeşim var dedi oğlum.. Aaa diyo nerde diyo. Oda arkadaşlarının ismini saydı tek tek.. İşte onlar kardeşim dedi kaynanam da bozuldu laf alaack güya küçücük çocuğu sıkıştırıyor. Anlayamıyorum insanları bazen
Omrunde hic pipi gormedin mi demene koptumBenim artık eskisi gibi tahammülüm yok ya. Allah günah yazmasın bana dese pipisime bakıyım diye ömründe hiç mi pipi görmedin derim valla. Şok saçma hareketler. Benim kaynanam da oğluma soruyor kardeşin varmı kardeşin olacak mı diye ağzını ağrıyor. Bende duyuyorum içerden evet benim kardeşim var dedi oğlum.. Aaa diyo nerde diyo. Oda arkadaşlarının ismini saydı tek tek.. İşte onlar kardeşim dedi kaynanam da bozuldu laf alaack güya küçücük çocuğu sıkıştırıyor. Anlayamıyorum insanları bazen
Aman sinirlenme hic kuzu ya sen eşinle karar verceksin sonucta ya kız ya da erkek bebek sizin.Benım kayınvalıdemde öğrenir öğrenmek kız olursa sen koy erkek olursa ismini ben koycam diyor sankı kendi çocugu insan kocasıyla pazarlık yapar geliniyle değil sabah sabah sinirlendik yine
benimkiler erkek oldu diye sevinçten havalara uçtu ekstra sevindiler diye telefonlarına bile çıkmıyorumAman sinirlenme hic kuzu ya sen eşinle karar verceksin sonucta ya kız ya da erkek bebek sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?