- 16 Haziran 2019
- 402
- 806
- 53
- 42
Kotu kalplerin duasi kabul olur mu boyle tatli anneler varken :))) kotu dusunmeyin bu kadar yipraniyorsaniz da aranizi biraz uzak tutun en azından hamilelik dönemindeAllah razi olsun sizinde kalbinizden gecen gercek olsun inşallah ya tabiki ikiside evlat kiz çocuğu ben bekarkenden cok isterdim severdim ondan bu duyguyuda yasamak istiyorum ama onlar dua ederde degisirse diye korkuyorum
Ahahahahabenimkiler erkek oldu diye sevinçten havalara uçtu ekstra sevindiler diye telefonlarına bile çıkmıyorumniye böyleler ya heralde biz oğlanlarla çektik siz de çekin diye mi seviniyolar anlamadım :d eşimin tarafında hiç kız çocuk yok hiçççç biz o tadı alamadık sen de alama diye sevindiklerini düşünüyorum artık
Yaa güzel düşünceleriniz icin çok tskr ederimKotu kalplerin duasi kabul olur mu boyle tatli anneler varken :))) kotu dusunmeyin bu kadar yipraniyorsaniz da aranizi biraz uzak tutun en azından hamilelik döneminde
Yaşasanız yasamak istemezdiniz emin olun suan cok rahatsınız Allah bozmasınAhahahaha kızlar ya sabah sabah güldürdünüz beniama hakikaten insan delirir o tepkilere. Bizimkiler Allahlık. Kız desek ooo çok sevindik kız diye derler erkek desek ooo hep erkek istemiştik çok iyi derler hep öyleler motive ederler genelde. Bi gelin kaynana çekişmesi yaşayamadım ağız tadıyla Arkadaşlarım da sen evliliğin tadını tuzunu alamadın işin atraksiyonu orda der hep
Gerçekten zor çok hak veriyorum sana canım şaka bir yana . Hele ki hamilelikte iyice yıpratıcı. Allah dayanma gücünü kuvvetini versin sana. Onlara da biraz vicdan diliyorum hamileyi bıraksınlar kendi haline. Destek olmasalar da köstek bari olmasınlar.Yaşasanız yasamak istemezdiniz emin olun suan cok rahatsınız Allah bozmasınbenimkiler düşman başına
Ne güzel sizin esiniz yine cevap veriyor benimki annesine hic bisey diyemez ailesine yipranmamdaki en büyük neden de bu aslindaOmrunde hic pipi gormedin mi demene koptumcevap gibi cevap. Ya sanane benim cocugumun pipisinden salak bu insanlar ya kusura bakmayın da. Benimki de kendince isim begenmis bunu koyarsınız diyo, ki benim hic sevmedigim tarzda bi isin. Allahtan esim ses cikariyoda susuyo. Anne biz karar veririz sagol dedi. Sanki ben sana sordum fikir ver diye hayret ya
Ne destegi psikolojimin içine ettiler evlendigimden beri benden uzak dursunlar da hiç bisey istemiyorum onlardan yeterki uzak dursunlarGerçekten zor çok hak veriyorum sana canım şaka bir yana . Hele ki hamilelikte iyice yıpratıcı. Allah dayanma gücünü kuvvetini versin sana. Onlara da biraz vicdan diliyorum hamileyi bıraksınlar kendi haline. Destek olmasalar da köstek bari olmasınlar.
Yok cnm normal kontrol 2li test vs düşünmüyrm :) kıızmda gsç döllenmeydi 1hafta geriden geliyrdu sıkıntı olmadı çok şükür:)İnşallah yakalamıştır annesi.. 2 li test içinmi gidiceksin
Cok sinir bozucu yaabenimkiler erkek oldu diye sevinçten havalara uçtu ekstra sevindiler diye telefonlarına bile çıkmıyorumniye böyleler ya heralde biz oğlanlarla çektik siz de çekin diye mi seviniyolar anlamadım :d eşimin tarafında hiç kız çocuk yok hiçççç biz o tadı alamadık sen de alama diye sevindiklerini düşünüyorum artık
Omrunde hic pipi gormedin mi demene koptumcevap gibi cevap. Ya sanane benim cocugumun pipisinden salak bu insanlar ya kusura bakmayın da. Benimki de kendince isim begenmis bunu koyarsınız diyo, ki benim hic sevmedigim tarzda bi isin. Allahtan esim ses cikariyoda susuyo. Anne biz karar veririz sagol dedi. Sanki ben sana sordum fikir ver diye hayret ya
Bende 2li test falan düşünmüyorum bebekte bisey çıksa aldirmayi düşünmüyorum çünkü veren Allah sonuçta karsi gelemem o yüzden yapsam bisey ciksa 9 ay uzar psikolojim bozulur o yuzden hic gerek yok benceYok cnm normal kontrol 2li test vs düşünmüyrm :) kıızmda gsç döllenmeydi 1hafta geriden geliyrdu sıkıntı olmadı çok şükür:)
Ya gercekten cahiller geri kafalilar soylari sürse ne olacak öbür dünya da soyunu sürdürenler mi sorulacak ne kadarlik ömrümüz var sanki soyun bize ne faydası olacak öbür dünyada demiyorlar eğer o kadar önemli olsaydi Allah peygamber efendimizede erkek evlat verirdi onun bile kizi varken kizin bu kadar hayırlı olduğunu peygamber efendimize bakinca bile anlamak varken hala hic bir seyin farkinda degiller Allah doğru yolu göstersin ne kadar cahilce düşünceler ilerde kayanana olursak bizde mi böyle oluruz acaba yoksa bazılarına mi has bisey anlamadimAhahahahayok kız benimkiler direk eski kafalılıktan. Sanırsın Sabancı'ya çocuk doguruyorum. Tobe tobe erkek olunca soyları devam ediyo ya zihniyetlerine s....
Asla izin verme sinirde olma evlat senin ne saçma.. Eşim begenmezse söylüyor isim söyleyince ama bana bıraktı anneyim ve karnimda ben taşıyorum.uzulmeBenım kayınvalıdemde öğrenir öğrenmek kız olursa sen koy erkek olursa ismini ben koycam diyor sankı kendi çocugu insan kocasıyla pazarlık yapar geliniyle değil sabah sabah sinirlendik yine
1 garanti kız, 3 şüpheli kız var sanırım şu an 8 tane de erkekkErkek bebek çok bizim gruptahiç ikiz çoğul bebek de yok sanırım
Çok teşekkür ederimAsla izin verme sinirde olma evlat senin ne saçma.. Eşim begenmezse söylüyor isim söyleyince ama bana bıraktı anneyim ve karnimda ben taşıyorum.uzulme
Aaa degisikmis bu da. Allahtan bende görümce vs yok eşimde bende tek cocuguZAynen öyle demek lazım.
Benim görümce de 3 aylıkken dudağından öpmeye çalışırdı.
Sonra 15 aylık oldu kızım bu seferde başladı beni öp demeye, bebeğe kendini öptürmeye çalışırdı.
Neyse küstüm kurtuldum arkadaş, faydası yok zararı var.
Aman yok kız bak bende kaynana olcam da yani yok arkadaş ne saçma düşünce. Kızları olmadığından böyle dusunuyolar bence. Kız gibi hayırlı evlat var mı be. Ben kaynanamı aramasam eşimin hic aklina gelmez annesini aramak mesela. Erkek evlenince direk unutuyo bence aileyi ya da benimki oyle bilmiyorumYa gercekten cahiller geri kafalilar soylari sürse ne olacak öbür dünya da soyunu sürdürenler mi sorulacak ne kadarlik ömrümüz var sanki soyun bize ne faydası olacak öbür dünyada demiyorlar eğer o kadar önemli olsaydi Allah peygamber efendimizede erkek evlat verirdi onun bile kizi varken kizin bu kadar hayırlı olduğunu peygamber efendimize bakinca bile anlamak varken hala hic bir seyin farkinda degiller Allah doğru yolu göstersin ne kadar cahilce düşünceler ilerde kayanana olursak bizde mi böyle oluruz acaba yoksa bazılarına mi has bisey anlamadim
Ogrenmek istiyorum bir yerlerde birşeyler görünce içim gidiyor alamıyorum ogrenir ogrenmez dayanamam almaya başlarım..1 garanti kız, 3 şüpheli kız var sanırım şu an 8 tane de erkekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?