2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
aynı aynı benim eşim de öyle hadi ara artık kızarlar diyorum öyle anca bizim oğlanların olacağı da o ahh ahh ne vardı kız doğursaydık erkek kardeşim var hele ömür törpüsü bizim çocuk dayıya çekerse ben kanserlik amcada da iş yok

Esim de ben aramadan annesini sık aramaz tel konuşmasını kayinvalidem 1 saat sever uzun konuşur esim hemen bana kitler dayanamıyorum bazen ama daha kalbini kırmadım hiç bahane bulup kapiycam bu ara sabrim yok.ama illa erkek evladım olunca aramiz böyle olucak diye bir kaide yok ne ekersen onu biçersin.hayirli anne evlat olsun kız erkek farketmez

Kız olsun lafını deme sürekli bebek üzülür hissediyorlarmis küser sonra

Kız olsun lafını deme sürekli bebek üzülür hissediyorlarmis küser sonra
o onu ne kadar sevdiğimi hissediyodur gönlüm hep kız istiyodu allahın bildiğini kuldan mı esirgicem erkekler cidden hayırsız oluyor ama evlendikleri an kız gibi değil ben annemle her gün konuşurum en kötü mesajlaşırım eşim 2 haftada bir anca

Kiz benimki niye unutmuyor varsa yoksa annesi ailesi ne yapıyorsunuz banada söyleyin

Günaydın kızlar bebişlerin cinsiyeti hayırlı olsun. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Benim eşim cok aramasa da annesi ne istese yapar elinden elinden geldigince. O yüzden evladın kızı erkeği yok bence yeter ki içlerinden gelsin.

Ya ben inandım artık değişmez umarım. Herkese kesin deil kiza benzetti dedim. 15. Haftada gidicem 16 yı beklemem
Allah var ya hep kiz hissettim.Bu kadar bulantiya dedim.Ben oğlumda hiç olmadı.Cok rahat gecmisti 9ay.Bi de kanamalı falan olunca bunda.Ama yinede dr kız demesine rağmen korkuyorum.Benim daha eylül sonu kontrol.Nasil geçer zaman bilmiyorum.Bi de arada devlete mi gitsem. Erkek olsa kesin belli olurdu ama 13+6 da gitmiştik biz.Ben eşim dışında herkese arkası dönüktü göstermedi dedim.

Neler yazışmışsınız hem güldüm hem kızdım hala böyle insanlar var mı gerçekten yaa milattan öncede kalmışlar. Yok kız olsun yok erkek olsun, yok ordan burdan öpmeler, pipiler falan neyin kafasını yaşıyolar acaba. Benim kv sağolsun çok destektir bana oğlum doğduğunda 2,5 sene yanımda kaldı. Çocuğa o kadar bakmasına rapmen bir kere bile öpmezdi, mikrop kapar, rahatsız olur falan diye içimden öpüyorum ben der hep Çok şükür bugüne kadar bi sorun yaşamadık şu an gidip kayınvalideme sarılasım geldi

Kızlar bugün saat 4te kontrolüm var, dün gece heyecandan uyuyamadım ya. Siz de böyle heyecanlanıyor musunuz? İlk çocuk diye mi acaba, sanki bir buluşmaya gidiyorum çocukla
Yazışmalarınızı okumak biraz rahatlatıyor. Her kız çocugu da aynı degil bu arada, ben de aileme çok düşkünümdür ama etrafımda hiç umursamayan o kadar çok ki.. Yeni nesilde çoğunluk kendi hayatını yaşama derdine düşmüş durumda, aslında çocuktan çok beklenti içinde olmak da hata oluyor belki de Allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

evettt 5te beniiim heyecandan odaklanamıyorum işee bi de doktor çağırmadı merakımdan sırf gidiyorum ayrı bi heyecan var kızar mı diye ama parasıyla sonuçta kızmasın ben çok beklenti içindeyim valla annemi babamı daha iyi anlıyorum çoğu hal hareketime kızıyorum keşke daha anlayşlı olsaydım diye annem hep anne olunca anlayacaksın derdi şimdiden başladı

Ne güzel sen sanslilardansin. Bakalim kv gorucez bebek dogunca. Benimki biraz şovcu gösterisi sever. Millete gösterir ama cok alakadar olmaz gibime geliyo
Ayyy 4 olmaz simdi saat sana ben hep en erken saate aliyorum randevuyu. Sabah 5-6 gibi uyanıyorum heyecandan. Hatta gecen kontrolde eşim doktora anlatiyo cok lazimmis gibi Dr'da şimdi uyu sonra hic uyuyamicaksin diyo ama elde degil iste. Hissedemiyoruz ya o ultrasonda görmek cok mutluluk oluyo bizim icin bence

Oooy minnos sende bi bakip cikacaktim de doktora bende gitmek istiyorum da eşim yok diyo durduruyo beni

Bize zaman geçmez arkadaşım ben 1 aydır ilk kez gidicem, çatlıycam meraktan. İnşallah sağlıklıdır, tek dileğim o. Sen bi tık rahatla şükür nifty testin iyi çıktı, darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…