2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende bir sonraki cumartesi doktora gidicem 1 ay oldu insan merak ediyor ister istemez..İkili test yapılsın da cinsiyet şimdi gormez sonra görünür bir onemi yok

Ay aynı ben tek çocuk düşünüyorum esimde aynı fikirde tam anlamıyla her derdine eğitim vs vs tam ilgilenirim nasipse bakımı vs
gerçekten öyle varımızı yoğumuzu ona verelim artık eşek değilse bir yerlere gelir dedik bir de benim kardeşim var tek çocuk olmak isterdim çocuğuma da o sorumluluğu yüklemek istemiyorum erkek kardeşin ablası olmak beni çok zorladı zaten anneliği onda yaşadım ailemin suçu vardı belki bu konuda tüm sorumluluk bendeydi ben öyle yapmam ama yine de tek çocuk candır benim için kendi yaşadıklarımdan ötürü yoksa etrafımda benim gibi bir örnek yok herkes çok memnun ahaha

Bende bir sonraki cumartesi doktora gidicem 1 ay oldu insan merak ediyor ister istemez..İkili test yapılsın da cinsiyet şimdi gormez sonra görünür bir onemi yok
Bir de öncekilerde hep embriyo gördüm ben. İlk defa bebek şeklinde görücem kısmetse, ay çok heyecanlı ya, değişik hisler yaşıyorum. O duygudan bu duyguya savruluyorum. Dün boş boş ağladım. Eşim de bu kesin kafayı yedi diye bakıyo ne kadar mucizevi bir süreç, bu duyguyu yasamayı nasip etti Allah, bin şükür

Ayy bizde eşimde bende tek çocuk olduğumuz için Allah nasip ederse 2 düşünüyoruz, tek olmasın kardeşi olsun diye
Ayyy çok heyecanli o zaman. O kucucuk cm'li boyuyla bir oynicak ki annesi, kolu bacağı, gerçekten mucizevi bir olay

o hareket ederkenki duygularımın tarifi yok düşündükçe yüzümde bir gülümseme içimde bir sıcaklıkk gözlerim doluyor onun parmaklarını bacaklarını yeriiim hemen 4 olsun sende yaşaa

Ay şu mesajını okurken bile ağlamam oynasın inşallah, maşallah biz de tek çocuk düşünüyoruz yaş itibariyle. This is Us diye bir dizi var, bulursanız izleyin, orada 3 çocuklu bir aile var. O diziyi izleyince aslında kalabalık aile olmanın da çok güzel oldugunu görüyorsunuz. Dizideki baba figürü de o kadar iyi ki eşlere izletmeli

İzliycem bakalım normalde film izlerim herşey ama aptal aptal yat kalk günüm bitiyor desem yeridir.. yarın da aof de okuyordum son 4 dersim kaldı yaz okulu sınavına giricem topluluk beni korkutuyor koronadan dolayı ama bakalım..çokda calisamadim durumum hep uykulu bir süreçti

Türkçeye de uyarlanmıştı.Tabiki yabancı versiyonu daha güzel.Ben o diziden sonra 2.çocuk fikri daha çok hoşuma gitmişti.3.bile düşündüm hatta.Kisa yoldan ikiz olsa keşke dedim.Ama harikaydı ordaki baba cidden.

Canım aşısızsan riske atma kendini istersen? Gerci para yatırıyosun ama kalabalık da riskli

Jack eşine karşı da çok iyiydi. Eşime izletiyodum bol bol bir de gercek hayat gibi hersey mükemmel degildi. Derdi, kederi, sevinci öyle diziler güzel. Artık sanal ortamda hersey mükemmel imajları, ütopik hayatlar, imitasyon mutluluklar tüm kayınvalideler harika felan

Ya zaten sapıkça kaynanamin huyunu hoc sevmiyorum cok degisik biri kimsede sevmiyor onu zaten cins Allah benden cocuklarimdan yuvamdan uzak etsin onu. Dulamak nasil oluyor anlamadim ben onu
Hamile olmayi dusunurken niye ediyormussun adini Muhammed koyacagim diye . Baska birseyleri var mi bilmiyorum. Yada hamile oldun diyelim , eşin elini karnina koyup adini Muhammed koydum filan diyormus . Yapmayi dusunmedigim icin tam bilmiyorum ama yaziyor internette. Eltimin 3 kizdan sonra bir oglu oldu bu sekilde . Baska tanidiklarda yapti ve oldu .

Ay cidden bende derim galiba benim oglum yok hic bilmem o muhabbetleri cok merak ediyorsa sana sorsun hamile misin diye benimki uzakta bana , yardimci olacak kimse yok cok fazla da gelmek istemiyorlar cocuklarim zaten kucuk , ses gurultu eksik olmuyor

Aman gelmesinler kiz bence kaynana gelince daha zor. Annem gelse yeter bana

İnşallah dediğin gibi olur cnm çok sağol insan biranda bütün bildiklerini unutuyor
Insallah canim , bazen doktorlar neyi nasil soyleyeceklerini bilmiyorlar gercekten. Burda anne-bebek kan uyusmazligi diye birsey varmis ona bakiliyor . Tr de buna bakilmiyor. Birincide bilmiyordum zaten , ikincide varmis ama doktor panik olmayayim diye soylememis. 3.doktoruma gittigimde zaten bebek hep sıkıntiliydi , kanama cok fazla vardi , ikizdi biri dustu vs derken , dr a gittim . Dr sizin kaniniz ile ilgili size bilgi verdilerdi mi hic ? Sizin kaniniz cok özel , bir sıkınti var ama bende ilk defa karsilasiyorum tam anlatamiyorum o yuzden , bebegi takip altinda tutacagiz dedi. Ben şok oldum . Aslinda sadece benim kan grubum + bebeginki - olunca bebegin sariligi yuksek olabiliyormus dogdugunda . Anlatmak istedigi buymus. Sadece cok fazla yuksek olursa hemen müdehale etmeleri gerekirmis . Sonucta hicbirsey olmadi hamdolsun sende korkma , olmaz birsey insallah

Bizde tam tersi mesela ben telefonla konuşmayı çok sevmem. Yazışırız annemle ara ara. Zaten aynı şehirdeyiz arada ben giderim filan. Eşim hergün konuşur annesiyle babasıyla. Yoğunluktan unutursa onlar arar mutlaka günde bir en kötü 2 günde bir konuşurlar

Kızlar cinsiyet hesapla diye bi sayfa var ordan sordum nasil hesapladığını eşinin ve kendinin doğum tarihini ver dedi bebegin cinsiyetine bakmak icin %90 erkek dedi nasil bakti ne yaptı bilmiyorum ultrason resmi yollamadim küçük diye olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…