2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
tablodaki belli olanların hepsi işaretlemedi dahaa bence de aşırıı heyecanlı aşırıı herkesin hemencik belli olsa keşke cinsiyetdaşlarımı görsem
Sonra bu grup ikiye bölünüyomuş mart kız anneleri ve mart erkek anneleri diyehücrelerimiz gibi sürekli bölünüp dururuz artık

Bu çin takvimiyle alakalı olanmi ?

Benim gündüzleri iştahım açılmaya basladi ya ağzım hic bos duramiyo resmen tansiyonum düşüyor. Gelecek kilolar heraldee
Ben de aynıyım ya dikkat etmeye çalışıyorum ama sürekli bir açlık hissi, mideden bi uyarılar fln :d kendimi tutamamaktan korkuyorum şimdiden çok kilo almasak iyiiiiii

Kesin Olmadan işaretlemem.Sonra şoka girmek istemiyorum.Hoss dr.kiz dedi direk ama.Biraz daha bekleyim
Bana da kız olabilir ddiiii ama ben de kesin olarak almadım, değişir diye temkinli yaklaşıyorum önümüzdeki kontrolde kesinleşir inşallah rüyalarda oğlum olduğunu görüyorum sürekkkli

Bana da kız olabilir ddiiii ama ben de kesin olarak almadım, değişir diye temkinli yaklaşıyorum önümüzdeki kontrolde kesinleşir inşallah rüyalarda oğlum olduğunu görüyorum sürekkkli
Ben daha dün rüyamda ultrasona girmişim doktor kız oluyor ya boşver niftyi diyodu dhdhdhjs aynen hocam 0.02 ihtimal vardı zaten 0 değil diyodum

Tersi cikarmis genelde.Tabi bazen de doğru çıkıyor rüyalar.Ben henüz hiçbişey görmedim bakalım.

ac iken çıkarınca öyle oluyor

Yine moralim berbat bigun kesinlikle birgün diğerini tutmuyo. Dün ne kadar süslendim püslendim, kendimi iyi hissettiysem, bugün tam tersi. Zaman geçmiyor sanki, taa cumartesi verdiğim ikili test sonucu daha çıkmamış bile ben anlamadım. Gerçi 1 hafta 10 günü bulur demişlerdi ama bakıyorum herkesin çıkmış. Ona da kafayı takıyorum.

Tersi cikarmis genelde.Tabi bazen de doğru çıkıyor rüyalar.Ben henüz hiçbişey görmedim bakalım.
Eşim kız çocuk istediği için değişmesinden korkuyor olabilirim içten içe ondan rüyama girdi sanırım, sağlıklı olsun da inşallah hepsi

Kötü düşünme cnm inşallah temiz çıkar sağlıkla bebegini kucağına alırsın

Hayır cnm Instagram hesabi parayla bakan bir sayfa doğruluğu %90 yazmis ki insallah doğru değildir ya moralim bozuldu keske sormasaydim
Ben inanmıyorum canım böyle şeylere.Hic düşünme sende.Sormamis farzet hatta.

Kızlar günaydın. Biz sahanda yumurta yiyemiyo muyiz ya? Yemin ederim içim şişti haşlanmış yumurta yemekten söyle göz göz yumurta yemek istiyorum
Canım çiğ yumurta iyi yikanmamış yeşillik çiğ et ve şarküteri ürünleri bunlar toksoplazmaya sebep olabiliyor. Bu virüsde direk bebeğe zarar veriyor bence bunu riske atmak istemezsiniz. Sonrasında yerseniz zaten biraz dişinizi sıkın arada kaçamak tabiki olur ama bu öyle bir kaçamak değil malesef

tablodaki belli olanların hepsi işaretlemedi dahaa bence de aşırıı heyecanlı aşırıı herkesin hemencik belli olsa keşke cinsiyetdaşlarımı görsem
Benım bir sonraki randevumda cinsiyet kesinleşmesiyle katılcam bilerek oylamadım doktor söyledi ama bir sonrakinde netleştirelim dedi bakalım hayırlsıyla

Kizlar ikili test sonucum çık.is anladığım kadarıyla bı sıkınti yok ama çok ta anlamam anlayanin ellerinden öperim iki kelime yaziversin

Eklentiler

• IMG_20210903_125726.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…