Kızlar cinsiyet hesapla diye bi sayfa var ordan sordum nasil hesapladığını eşinin ve kendinin doğum tarihini ver dedi bebegin cinsiyetine bakmak icin %90 erkek dedi nasil bakti ne yaptı bilmiyorum ultrason resmi yollamadim küçük diye olmaz dedi
Ben de aynıyım ya dikkat etmeye çalışıyorum ama sürekli bir açlık hissi, mideden bi uyarılar fln :d kendimi tutamamaktan korkuyorum şimdiden çok kilo almasak iyiiiiii
Bana da kız olabilir ddiiii ama ben de kesin olarak almadım, değişir diye temkinli yaklaşıyorum önümüzdeki kontrolde kesinleşir inşallah rüyalarda oğlum olduğunu görüyorum sürekkkli
Bana da kız olabilir ddiiii ama ben de kesin olarak almadım, değişir diye temkinli yaklaşıyorum önümüzdeki kontrolde kesinleşir inşallah rüyalarda oğlum olduğunu görüyorum sürekkkli
Kızlar sabah ayrı akşam ayrı çıkarıyorum ve böyle söylemek istemiyorum ama sarı su mudur safra mıdır o çıkıp duruyo hadi sabah mide boş anldım da akşam da o çıkıyo acı mı acı bi de sürekli hıçkırık tutuyo ve gaz çıkarmak istiyorum da çıkaramıyorum ağzımdan gibi bi his var. Şimdi anlatamadım da benim gibi olan var mı ?
Yine moralim berbat bigun kesinlikle birgün diğerini tutmuyo. Dün ne kadar süslendim püslendim, kendimi iyi hissettiysem, bugün tam tersi. Zaman geçmiyor sanki, taa cumartesi verdiğim ikili test sonucu daha çıkmamış bile ben anlamadım. Gerçi 1 hafta 10 günü bulur demişlerdi ama bakıyorum herkesin çıkmış. Ona da kafayı takıyorum.
Yine moralim berbat bigun kesinlikle birgün diğerini tutmuyo. Dün ne kadar süslendim püslendim, kendimi iyi hissettiysem, bugün tam tersi. Zaman geçmiyor sanki, taa cumartesi verdiğim ikili test sonucu daha çıkmamış bile ben anlamadım. Gerçi 1 hafta 10 günü bulur demişlerdi ama bakıyorum herkesin çıkmış. Ona da kafayı takıyorum.
Canım çiğ yumurta iyi yikanmamış yeşillik çiğ et ve şarküteri ürünleri bunlar toksoplazmaya sebep olabiliyor. Bu virüsde direk bebeğe zarar veriyor bence bunu riske atmak istemezsiniz. Sonrasında yerseniz zaten biraz dişinizi sıkın arada kaçamak tabiki olur ama bu öyle bir kaçamak değil malesef
Benım bir sonraki randevumda cinsiyet kesinleşmesiyle katılcam bilerek oylamadım doktor söyledi ama bir sonrakinde netleştirelim dedi bakalım hayırlsıyla