- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Takama kafayaaa hormonlar hep bunlar .hee digurunca da gecmicek valla demesi o zaman da lohusa sendromu varYine moralim berbat bigunkesinlikle birgün diğerini tutmuyo. Dün ne kadar süslendim püslendim, kendimi iyi hissettiysem, bugün tam tersi. Zaman geçmiyor sanki, taa cumartesi verdiğim ikili test sonucu daha çıkmamış bile ben anlamadım. Gerçi 1 hafta 10 günü bulur demişlerdi ama bakıyorum herkesin çıkmış. Ona da kafayı takıyorum.
aa yasak mıKızlar günaydın. Biz sahanda yumurta yiyemiyo muyiz ya? Yemin ederim içim şişti haşlanmış yumurta yemektensöyle göz göz yumurta yemek istiyorum
Kız bu soruyu milattan once sormustum nerden cikiaa yasak mıben yiyodum valla omlet falan da göz gözde haşlanmış yemiyorum hatta ne zamandır
İkili test baska lab.'da calisiliyor dedi hemsire o yüzden gec cikar dedi ama herkesin cikmis ablamadim gitti. Hayirlisi olsun bakalım. Hic sonuctan da anlamiyorum kuzum insallah seninki de temizdirTakama kafayaaa hormonlar hep bunlar .hee digurunca da gecmicek valla demesi o zaman da lohusa sendromu varben bı saçımı duzlestiriyirum yetiyor bana aynaya da çok bakmamaya çalışıyorum çünkü acayip sivilcelendim . İkili test de bende pztsi vermiştim 10 gün sonra çıkar dedi bugün baktım çıkmış . Belki hastanenin laboratuarı yoğundur . Sonuçta verdikleri gün daha dolmadı öyle düşün
bir arkadaş cevap vermiş az önce o zaman şaştım ahahah sahandası çiğ mi sayılıyo ajksdhkjah benim bebe allaha emanet her şeyi yiyorum fast food falan aman süt yoğurt bu ara hak getireKız bu soruyu milattan once sormustum nerden ciki
Aynen sonrada pisman oldum sayfada dualama yöntemi buyu bozma cocuk planlama cinsiyet ogrenme falan yazıyordu insallah yalandir esimle benim doğum tarihimi istedi verdim bosluguma geldi adımızı vermedim tabi sadece doğum tarihimizle bisey yaparmı ya sence büyü felan yazinca sonra korktum neden yazdim diye cok pişmanımBen inanmıyorum canım böyle şeylere.Hic düşünme sende.Sormamis farzet hatta.
bir arkadaş cevap vermiş az önce o zaman şaştım ahahah sahandası çiğ mi sayılıyo ajksdhkjah benim bebe allaha emanet her şeyi yiyorum fast food falan aman süt yoğurt bu ara hak getire
Benim akşama doğru da çıkıyo ama pek bişey yiyemiyorum sanırım yine boşalıyo midemac iken çıkarınca öyle oluyor
danone seviyorum o sayılır mı yoğurttanSüt zaten yoktubende . Ama yogurtsuz olmayan evde üç haftadır yoğurt yok ya ama yoğurda abanmam lazım aslında benim . Çünkü kızımda son ay bütün dış etlerim dişlerden ayrıldı resmen . İyi hala duruyor o dişler bnde
Evet kuzu vala bende allaha emanet kalsiyum almiyorum hic nerdeysebir arkadaş cevap vermiş az önce o zaman şaştım ahahah sahandası çiğ mi sayılıyo ajksdhkjah benim bebe allaha emanet her şeyi yiyorum fast food falan aman süt yoğurt bu ara hak getire
Süt nooo bende de yogurt var. Ama şu yazdığını okuduktan sonra yogurta ekstra abanmak şart olduSüt zaten yoktubende . Ama yogurtsuz olmayan evde üç haftadır yoğurt yok ya ama yoğurda abanmam lazım aslında benim . Çünkü kızımda son ay bütün dış etlerim dişlerden ayrıldı resmen . İyi hala duruyor o dişler bnde
Kuzum çok saçma.Nerden buldun o sayfayı.Inanma böyle şeylere.Hiçbişey de yapamaz merak etme.Bildigin şarlatanlık yapiyorlar.Aynen sonrada pisman oldum sayfada dualama yöntemi buyu bozma cocuk planlama cinsiyet ogrenme falan yazıyordu insallah yalandir esimle benim doğum tarihimi istedi verdim bosluguma geldi adımızı vermedim tabi sadece doğum tarihimizle bisey yaparmı ya sence büyü felan yazinca sonra korktum neden yazdim diye cok pişmanım
Her gün annemle de kayınvalidemle de mutlaka konuşurum hatta arayıp oğlunu şikayet ederimBizde tam tersi meselaben telefonla konuşmayı çok sevmem. Yazışırız annemle ara ara. Zaten aynı şehirdeyiz arada ben giderim filan. Eşim hergün konuşur annesiyle babasıyla. Yoğunluktan unutursa onlar arar mutlaka günde bir en kötü 2 günde bir konuşurlar
Benim anladığım kadarıyla her şey yolunda çok şükürKizlar ikili test sonucum çık.is anladığım kadarıyla bı sıkınti yok ama çok ta anlamamanlayanin ellerinden öperim iki kelime yaziversin
Haklısın canım benim kendim ve yavrularım için güçlü olmam lazım böyle diyecek bu zamana kadar atakları azalttım hayırlısıyla 40 haftayı doldurup sağ salim kucağımıza alalım inşallahAmin canim Allah yardimcin olsun. Şoyle düsün hâlâ o sanciyi cekmiyorsun. Güclü hissedersen ve aciyi küçümsersen cok kolay olur . Sen o zamanda kendi basina kimsenin yardimi olmadan cokda guzel dogurmussun bunuda doguracaksin ,panik ataga ragmengercekten güclü hissetmek cok önemli . Birde dogum yaklastikca birbirimize tüyolar veririz daha o zamana cok var düsünüp erkenden gucümüzü tüketmeyelim. Hep aciyi kucümsedim dogumlarda ama 3.dogumda psikolojik olarak yorgun girdim. Kisa sürmesine ragmen dogmacak galiba yapamayacgim dedim. Cunku psikolojik olarak hep bu kez kotu seyler olacak diye dusunuyordum. Hicte oyle olmadi gayet guzel dogdu hamdolsun. Hicbir zaman kendini güçsüz hissetme , sen suan annesin zaten . Hayat boyu güclü olacagiz cocuklarimiz icin Allahin izniyle
ben de aynı fikirdeyim. asla yaptırmak istemiyorum.Pcr testinin güvenilir olmadigi bu kadar netken, sağır sultan duymuşken, dogrulugunun sadece %50 oldugu kanitlanmisken antikor testi degilde pcr testi istemeleri tamamen bezdirme politikasi zaten. O uzun cubuk aklima geldikce bayilacak gibi oluyorum.. İyi niyetli olsalar antikor isterler ne oldugu belli olmayan pcr değil... Antikor istesinler hergun vereyim... Bu konuda cok uzuntuluyum bu dayatma akil alir gibi değil aşilandikca aşıya dayanıklı varyantlari çıkıyor virüsün.. Bebek olmasa vurulayim hic sorun degil ileride bebege etki ettigini ogrenirsem o vicdan azabını ne yapacagim ki imzalanan kağıtta hamilelerdeki etkisi bilinmemektedir diyor. Gecen sene Sinovac icin yeterli deniyordu simdi verimli degil deniyor yarin biontech icin ne diyecekler kim bilir.. Aşırı kararsız ve korku doluyum aşıya karşın. Bulanti ilacini içemiyorum çocuğa zarari olur diye aşıya nasıl evet diyeyim doktorlar bile fikir ayriliginda kime güvenelim??
maaş alabilrsiniz ama doğum sonrası izninizden düşüyor. yani 32. haftada izne ayrılmış gibi oluyorsunuz.32. Hafta itibariyle heyet raporu alirsak maas alabilicek miyiz ve bu surecteki ise gitmedigimiz gunler dogum sonrasina eklenicek mi?
çok geçmiş olsun. ben ilk hamileliğimde sorduğumda pastil kullanmama izin verilmemişti.KIZLARRR ACİL YARDIM
Boğazım çok kötü kapı pencere açık yatmıştım. Gribal enfeksiyon oldum ve çok kötüyüm. Boğaz pastilini gebeler kullanabiliyor mu ? Böyle bir deneyimi olupta doktoru pastil öneren var mı ? Ya da ne yapabilirim ? Boğuluyor gibiyim şu an çok çaresizim
Evet evet kesinlikle aban gerçi herkeste aynı olmuyor ama önlem almak lazımEvet kuzu vala bende allaha emanet kalsiyum almiyorum hic nerdeyse
Süt nooo bende de yogurt var. Ama şu yazdığını okuduktan sonra yogurta ekstra abanmak şart oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?