2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Takama kafayaaa hormonlar hep bunlar .hee digurunca da gecmicek valla demesi o zaman da lohusa sendromu var ben bı saçımı duzlestiriyirum yetiyor bana aynaya da çok bakmamaya çalışıyorum çünkü acayip sivilcelendim . İkili test de bende pztsi vermiştim 10 gün sonra çıkar dedi bugün baktım çıkmış . Belki hastanenin laboratuarı yoğundur . Sonuçta verdikleri gün daha dolmadı öyle düşün

Kızlar günaydın. Biz sahanda yumurta yiyemiyo muyiz ya? Yemin ederim içim şişti haşlanmış yumurta yemekten söyle göz göz yumurta yemek istiyorum
aa yasak mı ben yiyodum valla omlet falan da göz gözde haşlanmış yemiyorum hatta ne zamandır

İkili test baska lab.'da calisiliyor dedi hemsire o yüzden gec cikar dedi ama herkesin cikmis ablamadim gitti. Hayirlisi olsun bakalım. Hic sonuctan da anlamiyorum kuzum insallah seninki de temizdir

Kız bu soruyu milattan once sormustum nerden ciki
bir arkadaş cevap vermiş az önce o zaman şaştım ahahah sahandası çiğ mi sayılıyo ajksdhkjah benim bebe allaha emanet her şeyi yiyorum fast food falan aman süt yoğurt bu ara hak getire

Ben inanmıyorum canım böyle şeylere.Hic düşünme sende.Sormamis farzet hatta.
Aynen sonrada pisman oldum sayfada dualama yöntemi buyu bozma cocuk planlama cinsiyet ogrenme falan yazıyordu insallah yalandir esimle benim doğum tarihimi istedi verdim bosluguma geldi adımızı vermedim tabi sadece doğum tarihimizle bisey yaparmı ya sence büyü felan yazinca sonra korktum neden yazdim diye cok pişmanım

bir arkadaş cevap vermiş az önce o zaman şaştım ahahah sahandası çiğ mi sayılıyo ajksdhkjah benim bebe allaha emanet her şeyi yiyorum fast food falan aman süt yoğurt bu ara hak getire
Süt zaten yoktubende . Ama yogurtsuz olmayan evde üç haftadır yoğurt yok ya ama yoğurda abanmam lazım aslında benim . Çünkü kızımda son ay bütün dış etlerim dişlerden ayrıldı resmen . İyi hala duruyor o dişler bnde

danone seviyorum o sayılır mı yoğurttan

Evet kuzu vala bende allaha emanet kalsiyum almiyorum hic nerdeyse
Süt nooo bende de yogurt var. Ama şu yazdığını okuduktan sonra yogurta ekstra abanmak şart oldu

Kuzum çok saçma.Nerden buldun o sayfayı.Inanma böyle şeylere.Hiçbişey de yapamaz merak etme.Bildigin şarlatanlık yapiyorlar.

Her gün annemle de kayınvalidemle de mutlaka konuşurum hatta arayıp oğlunu şikayet ederim

Haklısın canım benim kendim ve yavrularım için güçlü olmam lazım böyle diyecek bu zamana kadar atakları azalttım hayırlısıyla 40 haftayı doldurup sağ salim kucağımıza alalım inşallah

ben de aynı fikirdeyim. asla yaptırmak istemiyorum.

m
32. Hafta itibariyle heyet raporu alirsak maas alabilicek miyiz ve bu surecteki ise gitmedigimiz gunler dogum sonrasina eklenicek mi?
maaş alabilrsiniz ama doğum sonrası izninizden düşüyor. yani 32. haftada izne ayrılmış gibi oluyorsunuz.

çok geçmiş olsun. ben ilk hamileliğimde sorduğumda pastil kullanmama izin verilmemişti.

Kızlar benim tsh çok artmış ya geçen ay 1.32 iken bugün 3.64 çıktı moralim bozuldu çok bu kadar kısa sürede bu kadar artmasına üzüldüm ilaçta kullanıyorum bakalım doktor ne dicek İnşallah kısa sürede zarar vermiyordur bebeğe :'(

Evet kuzu vala bende allaha emanet kalsiyum almiyorum hic nerdeyse

Süt nooo bende de yogurt var. Ama şu yazdığını okuduktan sonra yogurta ekstra abanmak şart oldu
Evet evet kesinlikle aban gerçi herkeste aynı olmuyor ama önlem almak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…