2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar ya ben bu çocuğu hissetmeyince bi tuafıma gidiyor sanki bişey yok doktorda görmesem inanmıcam insan her hafta gidip baksa yetmiyor resmen büyüselerde hissetsem artık

Çok geçmiş olsun canım benim de aynen öyle olmuştu ballı ılık süt içerek boğazım rahatlamıştı birde bol bol c vitamini al

32. Hafta itibariyle heyet raporu alirsak maas alabilicek miyiz ve bu surecteki ise gitmedigimiz gunler dogum sonrasina eklenicek mi?
Heyet almanıza gerek yok hocam 24. haftada idari izne ayrılabiliyorsunuz. Maaşınızı da almaya devam edebilirsiniz. Hocam heyet raporunu nasıl alıyorsunuz ? Almak için sormuyorum ama ben gerçekten hasta olduğumda bile bir günlük raporu zor alıyorum da

Hayır cnm Instagram hesabi parayla bakan bir sayfa doğruluğu %90 yazmis ki insallah doğru değildir ya moralim bozuldu keske sormasaydim
Bende baktırdım aynı sayfamı bilmiyorum ama bana erkek dedi şimdilik doğru gibi hatta pilanlı gebelik takvimi çıkardı bana erkek bebek için

Benim eşim kız o zaman, sadece erkek gibi görünüyor
Eşimin annesi vefat etmiş ama babasıyla gümde 1 saat konuşmazsa olmaz abartmıyorum en az bir saat. Annesinin mezarını en küçük fırsatta ziyaret eder. Hayattayken de hep ararmış. Ölünce kaç sene kendine gelememiş. Kız kardrşlerine de düşkün. Ne biliyim erkek evladım olsa eşim gibi olacağını düşünüp sevinirdim şahsen, çünkü babasının her işine koşturur.
Ben 1 ay heyet aldım daha doğrusu doktor verdi. Sabah 5 te kanlar içinde hastaneye gidince veriyorlar. Bugün çıktım şükür, evde yatıyorum.

Bende cinsiyet tahminine baktırdm son adet tarıhı ıle ultrason fotosu ıstemıstı yuzde 80 kız dedı ama bende pek ınanmıyorum kesınlıgıne keske olsada

24. haftada başlayan idari izin 32. haftaya kadar geçerli. eğer 32. haftada doktor çalışabilir raporu verirse 37ye kadar işe gitmek gerekiyor.

Ya maşallah gerçekten ben eşime diyorum allah beni böyle yaratmış diyo shsjsjek eşim umarsız

Hocam bu kesin hala devam ediyor değil mi ? Devam etmiyor diyenler olmuş kk da
ben genelge iptal edilmedi diye biliyorum. temmuz ayında normalleşme başlayınca sadece iki kesime idari izin geldi biri 24. haftadan itibaren hamileler diğeri de 60 yaş üstü kronik rahatsızlığı olanlar.

Iptal edilmedi geçen hafta bir arkadaşım çıkmıştı bu covid bıtene kadar ıptal olmaz bence

Selam kızlar bende şimdi doktordan geldim burun kökü ve ense kalınlığı iyi şükür kan verdim ikili test için doktor cinsiyet tahmininde bulunmamı istermisin tabi dedim erkek soru işareti dedi ama 16. Haftadan sonra net söyleyebilirm dedi bakalım hayırlısı inş mart ayı erkek bebiş sanki

kesinlikle bu ay erkek ayı:) öncelikle sağlıklı olsunlarda hayırlısı olsun

Oğluma bakın teyzeleriii dana 12+5 olması lazım 13+1 doğum iyice öne geldi maşallahı var kıpır kıpır dönüp zıplayıp duruyoo çok yaramaz olcakkk bellii

Eklentiler

• 16306786611254676261360131669284.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 100
  • 16306786740969218023015933431628.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 100
Oğluma bakın teyzeleriii dana 12+5 olması lazım 13+1 doğum iyice öne geldi maşallahı var kıpır kıpır dönüp zıplayıp duruyoo çok yaramaz olcakkk bellii
Maşallah yaaa çok tatlı gerçekten nazar değmesin minnakaya benım ılkı oglumda çok hareketlıydı bu mınnak hiç hareketlı degıl kolunu kımıldamaya üşeniyo benımkı tembel olcak galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…