2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
bugün 3. doz aşımı oldum kizlar Rabbim utandirmaz şifa olur insallah. sabahtan beri hastanelerdeyim troidim çok düşük olduğu için ilac baslamisti en düşük doz. o fazla gelmiş bir değer cok oynamis. koca prof bugünün en önemli hastasi sendin dedi sonucu gosteriirken derhal ilaci birak dedi. innnnsallah hicbir sey olmamıştır bebeklere. pazartesi de kardiyoloji holter takacak nabizdan dolayı bitmiyorrrrr

Oğluma bakın teyzeleriii dana 12+5 olması lazım 13+1 doğum iyice öne geldi maşallahı var kıpır kıpır dönüp zıplayıp duruyoo çok yaramaz olcakkk bellii
Maşallah benimde öyle
Oğluma bakın teyzeleriii dana 12+5 olması lazım 13+1 doğum iyice öne geldi maşallahı var kıpır kıpır dönüp zıplayıp duruyoo çok yaramaz olcakkk bellii
maşallah benimde çok hareketli kızım 4 aylıktı his ettim bunu şimdiden kıpırtılarını his ediyorum doğunca çok yaramaz olacaklar

İğne vuruldun mu cnm burda 28. Haftada vuruyırlar. Birde doğumda. Bnmde kanım - eşim in ki pozitif kızımda pozitifti. Kanı farklı olduğu için vucüd yabacı madde sanıp atmaya çalışabiliyrmuş. 2 ay sürdü kızmın sarılığı yüksekti baya :/

Bizde ben + , esim - . Bizde sıkınti bebeklerde - olunca antikor üretiyormus galiba , yanlis soylemek istemiyorum. Onun icin bebegin sariligi yüksek olabiliyormus. Ben emzirdim devamli , mamada verdim . Yuzunden cok belliydi sarilik oldugu ama gecti cok sükur. Burda degerleride soylemiyorlar . Sadece sarilik var ama korkmayin bir sıkınti yok simdilik biz takip ediyoruz dediler. 3 gece 4 gun normal dogumda kaldim . Hergun baktilar

Canım aşısızsan riske atma kendini istersen? Gerci para yatırıyosun ama kalabalık da riskli
Canim valla kafam çok karışık sansimida denemek istiyorum son 4 ders ya işte.
Haftada doktora gidicem ikili test yapilcak sonuç iyi olsun oğlum kızım farketmez sen yaptirdin mi ne kadar sürede çıkıyor sonuç ozelde..Bu arada gittiğim hastane uzaktı degistircem dedim benim hastane 340 dedi başka yerler 550 850 ikili test..

Kızlar cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz ogrenenler merak ediyorum yazin hadi

Canım dr dedi ki nifty cinsiyet sonucu prensip olarak saklanıyor, söylenmiyor. Sana laboratuar iyi söylemiş, hastaneler bilgi vermiyomuş.

Canım dr dedi ki nifty cinsiyet sonucu prensip olarak saklanıyor, söylenmiyor. Sana laboratuar iyi söylemiş, hastaneler bilgi vermiyomuş.
Aaa senin doktor gıcık bana kendi doktorum dedi hatta bugün gidince raporu da gösterdi ama benimki pipisini gösterdiğinden ona da gerek kalmazdı

Sağlık bakanlığı tarafından yasaklanmış sonuçların söylenmesi. Doktorum sonuca göre bebek aldıranlar olduğunu söyledi şok oldum. Nifty için kan almaya gelen kadın da söyledi aynı şeyleri. Doktorlar insiyatif kullanıyor, gelen kişinin profiline göre söylüyorlar

Bişey olmaz canım hemen stres yapma. Allah korusun bebişini.

Z zahrada
Birde sizin ultrason ne kadar net öyle, benim doktor perinatolog böyle bi netlik hiç görmedim. Cinsiyeti kendi zor gördü. Sizinkinde ben bile anlıyorum cinsiyeti. Özendim valla

yaa değil mi bende şaşırdım video atabilsem keşke her şeyini net görüyoruz eli ensesinden inmiyo sıpanınn istanbulda olsanız önerirdim hemen doktoru pek memnunum ama afyondaydınız değil mi sizin durum nasıl istirahate devam değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…