2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bence aldırma haftasının gecmesini bekliyorlar, ben de sasırdım. İşte bu erkek çocuk talebi toplumda degişmemiş demek ki kaçıncı yüzyıldayız

kızlar şimdi size bir soru benim şimdi bebiş ileriye attı ya kendini, böyle ileri gidenler ultrasonlardan sonra tahmini doğum tarihlerini düzenliyor mu? 9 mart oldu şimdi benim aslında son regle göre 6 marttı da çok geç yumurtlamıştım 13 mart hesaplıyorduk o yüzden şimdi 4 gün zıpladı çocuk..

Kızlar benim bebiş (ya da göbiş ) 10+1’de aniden dünyaya açılmaya karar verdi. Böyle bir şey olabilir mi bilmiyorum, boyuma göre zayıf bir insanım yediklerim eskisi gibi veya daha azdı. Göbeğim bir günde dışarı fırladı ve eskiden bol gelen bazı giysilerimi ayırmamış olsam giysisiz kalacaktım! Göbekli göbekli dolaşıyorum üç gündür hayretler içindeyim. Sizin başınıza geldi mi?

Bu ileri gitmeler ya da geriden gelmeler bir süre sonra dengeleniyormuş canım. Benimki de 3 gün önden gidiyor ama çok değiştirmiyor sanırım gebeliği

Yaa ben 11 haftalık oldum bugün, 2 gün önce bir şişti karnım şişme o şişme. İnmeyecek heralde kastırıyo taytlarım eşofmanlarım beni de. Dışardan çok anlamıyorlar ama ben içinde şiş şişimHayret ediyorum

Canım dr cinsiyet tahmini yapmadı mı 14.haftada, ben 11.haftadayım, doktor bu haftalarda oluşuyor cinsiyet 2 hafta içinde anca belli olur dedi.
Kız senin kontrol nasıl geçti ultrason fotosu verdi mi yüklesene çatlıcamm neler dedi noldu

bana kahve hala yasak haftada 1 kaçamak yapabilirsin dedi, havuz yasak deniz istediğin kadar yüz dedi o kadar
bir dahaki kontrolde kan testlerini yenileyecekmişizz

Ben ikili teste Kayseri Acıbadem de 127 tl falan verdim ya kız yanlış hesapladı yoksa kendimizi hazırlamıştık

Ya kahveyi neden yasakladı ki? Bana hiçbişey yasak demedi, zaten eskisi gibi içemiyorum hergün de küçük kupa filtre filan götürüyorum canım isterse

Kuzu benimki de geç döllenme ama bikac yerde okudum bebişler sat' ı yakaliyormus, sanırım ondan değişiyor. Önde gitmesi güzel zaten sorun yok. Benimki de oyle gidiyodu en son bakalım acaba ne alemde yaa cok doktora gidesim var

Ya kahveyi neden yasakladı ki? Bana hiçbişey yasak demedi, zaten eskisi gibi içemiyorum hergün de küçük kupa filtre filan götürüyorum canım isterse
Hiçbir fikrim yok tek gitsem duymamış gibi yapardım da eşim vardı doktor a dese z sine kadar uygulatıp beynimi yiyor.. açık çay içebilirsin 1 tane dedi çayı da ben hiç sevmem. bir türk kahvesi keyfim vardı yine yalan oldu doktor değiştirince içiyodum arada da 2 doktorum da yasak dedi

ben ocakta sigortayı yenilicem nasılsa diye muayenenin cılkını çıkarıyorum ahahha
aa bu arada hamile olduğum kiloyu yakaladım 50 olmuşum tekrarr ama bebek 9cm olmuş onunla da alakası olabilir tabi

Bana çay kahve çikolata doktor herşeyi yasakladı .hazır meyve suyu vişne özellikle hepsini yasakladı tabi çy kahve çarpıntı yapar diye içmiyorum ama diğerlerine arada kaçamak yapıyorum ben

ben ocakta sigortayı yenilicem nasılsa diye muayenenin cılkını çıkarıyorum ahahha
Ahahah benimde Aralık'ta yenilencek sanirim daha 4 tanesini kullanmisim bende. Kiz ne dicem senin ultrason fotonda siyah beyaz olanda sanırım bende kocaman bir pipi gordum ya o pipiyse ayy şoklardayım bacak arasında aşağıda gözüken şey pipi mi

Bana çay kahve çikolata doktor herşeyi yasakladı .hazır meyve suyu vişne özellikle hepsini yasakladı tabi çy kahve çarpıntı yapar diye içmiyorum ama diğerlerine arada kaçamak yapıyorum ben
aaaa çikolata yasak mııı yiyorum vişne suyu en sevdiğim ajdsjasd ilk defa duydum bunlarııı

Benimki günlük rutinine devam et demişti en başında. Ben de çayı sevmem ama içecek bişey bulamadığım için kahvaltıda 2-3 bardak içiyorum. Arada filtre, katkısız havuç suyu karadut suyu vs içiyorum bana saçma geliyor kısıtlanması. Tabi eskisi kadar tüketmiyoruz belli bir kafein sınırı var ama normalde içiyorsan vucudunun zaten toleresi oluyor kafeine

Neee cikolata miii bu üzer. Aman doktorlar herşeyi yasaklıyor ya benim doktorda baya bi yasakçı sanki. Kimisinin ki herşeyi serbest birakiyo

evetttt bacaklarını da açıp açıp duruyor pipisi o nifty yaptırmasakta görürmüşüz cinsiyeti

Kızlar geçen gün kitap önerisinde bulunmuştunuz neydi onlar çok geride kaldı bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…