Bana ilaç dahi içme dediNeee cikolata miiibu üzer. Aman doktorlar herşeyi yasaklıyor ya benim doktorda baya bi yasakçı sanki. Kimisinin ki herşeyi serbest birakiyo
ya kesinlikle katılıyorum cılkını çıkartmadığımız sürece önemi yok bence o kadar daBenimki günlük rutinine devam et demişti en başında. Ben de çayı sevmem ama içecek bişey bulamadığım için kahvaltıda 2-3 bardak içiyorum. Arada filtre, katkısız havuç suyu karadut suyu vs içiyorumbana saçma geliyor kısıtlanması. Tabi eskisi kadar tüketmiyoruz belli bir kafein sınırı var ama normalde içiyorsan vucudunun zaten toleresi oluyor kafeine
Ahahha cok tatli yaaaevetttt bacaklarını da açıp açıp duruyor pipisi onifty yaptırmasakta görürmüşüz cinsiyeti
KuzumKızlar geçen gün kitap önerisinde bulunmuştunuz neydi onlar çok geride kaldı bulamadım
En mantıklısı. Benimkisi de biraz katı yaa ya da benim risk vardi falan diye bilmiyorumBenim doktor kanıtlanmamış şeyleri saçma buluyor genel olarak
Ben Bunu aldım canım çokta güzel .doktora sorabileceğin bütün sorulara cevap varKızlar geçen gün kitap önerisinde bulunmuştunuz neydi onlar çok geride kaldı bulamadım
Fiyat çok iyi ben 340 a yaptircam İstanbul'da canim..Ben ikili teste Kayseri Acıbadem de 127 tl falan verdimya kız yanlış hesapladı yoksa kendimizi hazırlamıştık
Bende normalde öle duydum ama anlamadım bide Acıbadem uyduruk bi kan testi bile çok tutardı .acaba dedim kontrole denk geldi ondan mı öle aldılarFiyat çok iyi ben 340 a yaptircam İstanbul'da canim..
Özel sağlık sigortası mi var yada icerde alacağın ne bilemedim.. yapıldı ya bosverBende normalde öle duydum ama anlamadım bide Acıbadem uyduruk bi kan testi bile çok tutardı .acaba dedim kontrole denk geldi ondan mı öle aldılar
Yok gidip eksik mi ödedik falan sorucaktım içim içimi yediÖzel sağlık sigortası mi var yada icerde alacağın ne bilemedim.. yapıldı ya bosver
DanaOğluma bakın teyzeleriii dana 12+5 olması lazım 13+1 doğum iyice öne geldimaşallahı var kıpır kıpır dönüp zıplayıp duruyoo çok yaramaz olcakkk bellii
Geçmiş olsun canım kızıma hamileyken holter bana da takılmıştı şükür birşey çıkmadı. Senin ikiz olduğu için nabzın o yüzden daha çok atıyor olabilir. Güzel haber alırsın inşallahbugün 3. doz aşımı oldum kizlar Rabbim utandirmaz şifa olur insallah. sabahtan beri hastanelerdeyim troidim çok düşük olduğu için ilac baslamisti en düşük doz. o fazla gelmiş bir değer cok oynamis. koca prof bugünün en önemli hastasi sendin dedi sonucu gosteriirkenderhal ilaci birak dedi. innnnsallah hicbir sey olmamıştır bebeklere. pazartesi de kardiyoloji holter takacak nabizdan dolayı bitmiyorrrrr
Kuşum aslında geç yumurtlasan bile sati yakalamış muhtemelen oğlusunkızlar şimdi size bir sorubenim şimdi bebiş ileriye attı ya kendini, böyle ileri gidenler ultrasonlardan sonra tahmini doğum tarihlerini düzenliyor mu? 9 mart oldu şimdi benim aslında son regle göre 6 marttı da çok geç yumurtlamıştım 13 mart hesaplıyorduk o yüzden şimdi 4 gün zıpladı çocuk..
Sabah uyanınca göbeğin nasıl peki canım. Benim sabah aç karna olan göbüş nerdeyse dümdüz akşama kadar olan göbüş 5 aylıkKızlar benim bebiş (ya da göbiş) 10+1’de aniden dünyaya açılmaya karar verdi. Böyle bir şey olabilir mi bilmiyorum, boyuma göre zayıf bir insanım yediklerim eskisi gibi veya daha azdı. Göbeğim bir günde dışarı fırladı ve eskiden bol gelen bazı giysilerimi ayırmamış olsam giysisiz kalacaktım! Göbekli göbekli dolaşıyorum üç gündür hayretler içindeyim. Sizin başınıza geldi mi?
Yaaa o eller ne eller tepedeOğluma bakın teyzeleriii dana 12+5 olması lazım 13+1 doğum iyice öne geldimaşallahı var kıpır kıpır dönüp zıplayıp duruyoo çok yaramaz olcakkk bellii
Bişey dicem emzirirken de içmek gookHiçbir fikrim yok tek gitsem duymamış gibi yapardım da eşim vardı doktor a dese z sine kadar uygulatıp beynimi yiyor.. açık çay içebilirsin 1 tane dedi çayı da ben hiç sevmem. bir türk kahvesi keyfim vardı yine yalan oldudoktor değiştirince içiyodum arada da 2 doktorum da yasak dedi
Yokcanim böyle bir iki hafta fark yoksa genelde son adet tarihini baz alıyor doktorlar. Bende iki seferdir gittiğimde 3 gün ilerde gözüküyor herhangi bi degisim yapmadık . Bu arada çok tatlı oğluşun maşallahkızlar şimdi size bir sorubenim şimdi bebiş ileriye attı ya kendini, böyle ileri gidenler ultrasonlardan sonra tahmini doğum tarihlerini düzenliyor mu? 9 mart oldu şimdi benim aslında son regle göre 6 marttı da çok geç yumurtlamıştım 13 mart hesaplıyorduk o yüzden şimdi 4 gün zıpladı çocuk..
Benim geriden geliyordu ama sonradan yakaladı regl tarihimiben doktora gittikçe kendimi güncelleyeyim bari bana da eğlence olsun 9 marta alayım tabloda kendimiD
Bakim onları da ekliyim sepete
Hamilelik dönemini anlatıyor sanırım bunu da ekliyorumBen Bunu aldım canım çokta güzel .doktora sorabileceğin bütün sorulara cevap var
ben varım çoğul gebelik ikizlerim olacak inşallahErkek bebek çok bizim gruptahiç ikiz çoğul bebek de yok sanırım
Canım güzel gecti çok şükür, bire bir gidiyormuş haftasıyla, ense kalınlığı iyi dedi. Burnu oluşmuş. Yaş nedeniyle nifty istedi. Ben de yaptırıcam haftaya. Cinsiyet için çok ısrar ederseniz şu anda kız derim ama tam genital bölge oluşma haftası pipi de çıkabilir dediKız senin kontrol nasıl geçti ultrason fotosu verdi mi yüklesene çatlıcamm neler dedi noldu
bana kahve hala yasak haftada 1 kaçamak yapabilirsin dedi, havuz yasak deniz istediğin kadar yüz dedi o kadar
bir dahaki kontrolde kan testlerini yenileyecekmişizz
Acaba ne zararı varmış. Kimi dr düşük nedeniyle önermiyor ilk 3 ayHiçbir fikrim yok tek gitsem duymamış gibi yapardım da eşim vardı doktor a dese z sine kadar uygulatıp beynimi yiyor.. açık çay içebilirsin 1 tane dedi çayı da ben hiç sevmem. bir türk kahvesi keyfim vardı yine yalan oldudoktor değiştirince içiyodum arada da 2 doktorum da yasak dedi
Aman en iyisi boşver bizimkiler de geldim mi gitmek bilmez kendi kafana göre her zaman daha iyi lohusayken insanın ruh hali kaldırmıyorAy cidden bende derim galibabenim oglum yok hic bilmem o muhabbetleri cok merak ediyorsa sana sorsun hamile misin diye benimki uzakta bana , yardimci olacak kimse yok cok fazla da gelmek istemiyorlar cocuklarim zaten kucuk , ses gurultu eksik olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?