2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Neee cikolata miii bu üzer. Aman doktorlar herşeyi yasaklıyor ya benim doktorda baya bi yasakçı sanki. Kimisinin ki herşeyi serbest birakiyo
Bana ilaç dahi içme dedi gerçi ben ağrı kesici bile içen insan değilim çok nadirdir. Pimpirik benim doktor sanırım . Ama tabi bunları yasaklayanda bebeği çok düşünen sevgili kalp doktorum kadın doğum doktorum aşırı rahat herşey serbest ona göre

ya kesinlikle katılıyorum cılkını çıkartmadığımız sürece önemi yok bence o kadar da ben normalde sigara içmem ama külünü yerdim onu yemiyorum mesela o kadar da değil ama kahve telvesini kemiriyorum valla

evetttt bacaklarını da açıp açıp duruyor pipisi o nifty yaptırmasakta görürmüşüz cinsiyeti
Ahahha cok tatli yaaa
Kızlar geçen gün kitap önerisinde bulunmuştunuz neydi onlar çok geride kaldı bulamadım
Kuzum venusssss arkadasimiz onermisti "doğmamış cocuğun gizli yaşamı" ona basladim ben. Bi de "her dogum bir hikaye kitabını aldim. " Bir de "Fasulyenin günlüğü
Benim doktor kanıtlanmamış şeyleri saçma buluyor genel olarak
En mantıklısı. Benimkisi de biraz katı yaa ya da benim risk vardi falan diye bilmiyorum

Bende normalde öle duydum ama anlamadım bide Acıbadem uyduruk bi kan testi bile çok tutardı .acaba dedim kontrole denk geldi ondan mı öle aldılar
Özel sağlık sigortası mi var yada icerde alacağın ne bilemedim.. yapıldı ya bosver

Geçmiş olsun canım kızıma hamileyken holter bana da takılmıştı şükür birşey çıkmadı. Senin ikiz olduğu için nabzın o yüzden daha çok atıyor olabilir. Güzel haber alırsın inşallah

Kuşum aslında geç yumurtlasan bile sati yakalamış muhtemelen oğlusun yoksa ileri gitmeye göre tahmini doğumları düzenlenmiyor
Sabah uyanınca göbeğin nasıl peki canım. Benim sabah aç karna olan göbüş nerdeyse dümdüz akşama kadar olan göbüş 5 aylık

Bişey dicem emzirirken de içmek gook bebeğe gaz huzursuzluk yapıyor diye

Yokcanim böyle bir iki hafta fark yoksa genelde son adet tarihini baz alıyor doktorlar. Bende iki seferdir gittiğimde 3 gün ilerde gözüküyor herhangi bi degisim yapmadık . Bu arada çok tatlı oğluşun maşallah

ben doktora gittikçe kendimi güncelleyeyim bari bana da eğlence olsun 9 marta alayım tabloda kendimi D
Benim geriden geliyordu ama sonradan yakaladı regl tarihimi o yüzden ben öne çektim canım zaten beklenen tarih buydu

Canım güzel gecti çok şükür, bire bir gidiyormuş haftasıyla, ense kalınlığı iyi dedi. Burnu oluşmuş. Yaş nedeniyle nifty istedi. Ben de yaptırıcam haftaya. Cinsiyet için çok ısrar ederseniz şu anda kız derim ama tam genital bölge oluşma haftası pipi de çıkabilir dedi o yüzden cekimser kaldı. Duygulandık bayağı, duygular şelale, su anda bile evde iki şaşkınız, yuvarlak embriyodan bebege gecince. Ya benim dr çok relax, kahve veriyor. 2 tane implant yaptırıcam, yaptır dedi. Kasmıyor çok. Ben de çok soru soran bi tip değilim. Karsılıklı kasmıyoruz cool takılıyoruz bu hafta niftyi yaptırıyım, cinsiyet için darlarım biraz saglıklı çıksın da bebiş bugün havalara uçtum güzel şeyler söyleyince yarın gördüğüm tüm kuşlara yem vericem

Acaba ne zararı varmış. Kimi dr düşük nedeniyle önermiyor ilk 3 ay

Aman en iyisi boşver bizimkiler de geldim mi gitmek bilmez kendi kafana göre her zaman daha iyi lohusayken insanın ruh hali kaldırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…