2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sabah uyanınca da göbekliyim artık. Eskiden sabah göbeğim hep daha düz olurdu. Sabahtan akşama kadar 5 aylığım

Kızlar yetişemiyorum sizemaşallah sayfalarımız dolup dolup taşıyor
Kızlar benim popo zayıfladı bacaklarım sıkılaştı ne oluyor bana kilo aldım ama göğüs ve karından

Peki yeni çocuğu eşinize paslamayı düşündünüz mü? Yani mümkün olduğunca altını değiştirme, gazını çıkarma, banyosu vs

Benim 2 3 gün ilerdeydi güncellemedim yarın tekrar randevum var bakalım ne kadar olmuş
Benimde 12. Haftada birden şisti bu hafta otelde biraz fazla kaçırdım o yüzdende olabilir esim bile inanamadı

Ben ikili teste Kayseri Acıbadem de 127 tl falan verdim ya kız yanlış hesapladı yoksa kendimizi hazırlamıştık
Hamilelik sigortanız falan mı var merak ettim Ben de istanbul da Acıbadem e gidiyorum da yaptırdığım rakamı yazmak istemiyorum 4 haneli bişey çünkü arada bu kadar fark mı oluyor öyleyse Kayseri’ye muayeneye uçakla gelsem daha iyi

Benim doktorum günde 1 kahve, 1 soda ve çay içebileceğimi söylemişti o kadar kasmıyor. Sadece nescafe falan içme demişti. Kahve olarak filtre kahve, türk kahvesi tarzı kahveler. Sadece ilginç şeyleri, daha önce yemediğin şeyleri yeme demişti. Bi de mesela geçenlerde canım iç bakla istedi internetten baktım yemeyin falan yazıyordu doktora sordum tencerede pişen herşey kabulümüzdür dedi. Sebze zaten niye yemeyesin diye de payladı

Yok yokk sadece normal her çalışanın olan sigortam var SGK başlasa bişi tok acaba muayeneye denk geldi ogün 30 Ağustostu 300ken 370 ödemiştim .testide böle ödedim ondan mı diye düşündüm ben sadece toplayınca 500 ediyo ama bu Acıbadem hiç acımaz tahlil konusunda bende bilemedim

Peki yeni çocuğu eşinize paslamayı düşündünüz mü? Yani mümkün olduğunca altını değiştirme, gazını çıkarma, banyosu vs
Ben tam bi lohusa oluyorum her şeyini ben yapıcam moduna giriyorum Ama 2.lerde daha rahat oluyorsun diyo herkes. Eğer yapabilirsem %20 ihtimal falan paslarım eşim dünden hazır yapar bakar o da çok titizdir ama kızımı koynumdan indirmemiştim. Şimdi 2 numaraya yapmazsam haksızlık olur gibi hissederim. Muhtemelen 3ümüz yapışık gezeriz bi süre. Eşim dış kapının mandalı olur

Kızlar yetişemiyorum sizemaşallah sayfalarımız dolup dolup taşıyor
Kızlar benim popo zayıfladı bacaklarım sıkılaştı ne oluyor bana kilo aldım ama göğüs ve karından
Benim de böyle oldu 57-58den 55e düştüm ondan sanırım. Ama karnım büyümeye başladı. Göğüslerime bişey diyemiyorum söz geçmiyo artık onlara 2si birer birey oldu kendi kendilerine takılıyolar

Ben doğum sigortam olmasına rağmen öyle bi rakam ödedim Neyse olsun nasıl olmuşsa güzel olmuş

Ben doğum sigortam olmasına rağmen öyle bi rakam ödedim Neyse olsun nasıl olmuşsa güzel olmuş
Acıbadem yakamı bırakmaz zaten doğuma kadar hertürlü eksik aldılarsa çıkarırlar paralarını sonuçlarımız güzel gelsinde inşş hiç parasında da değilim

Acıbadem yakamı bırakmaz zaten doğuma kadar hertürlü eksik aldılarsa çıkarırlar paralarını sonuçlarımız güzel gelsinde inşş hiç parasında da değilim
Aynen canım bende öyle. Yeter ki sorunsuz atlatalım. Her muayeneye giderken dua ediyorum Allahım nolur güle eğlene çıkalım doktorun odasından diye

Yok gidip eksik mi ödedik falan sorucaktım içim içimi yedi bugün çıkacaktı sonuç sanırım pazertesiye kaldık .inş hepimiz güzel sonuçlar alırız da stressiz şu süreç biter
Cinsiyetini öğrendin mi canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…