Yok canım daha doktor bir kız bir erkek dedi oda kararsız kaldı tam 11 haftanın sonuydu belki ondan tam belli olmadı .22 eylülde kontrolüm tekrar belki ozaman gösterir cinsiyeti
10 +5 de erkek olabılır dedı 11+5 de gıttıgmde yorum yapmadı cok erken daha dedı erkense neden bır oncekı hafta yorum yapıyosun12+6 da yıne gıtmek zorundayım ıkılı test ıcın o zaman belkı soyler bakalım
10 +5 de erkek olabılır dedı 11+5 de gıttıgmde yorum yapmadı cok erken daha dedı erkense neden bır oncekı hafta yorum yapıyosun12+6 da yıne gıtmek zorundayım ıkılı test ıcın o zaman belkı soyler bakalım
Hahah bu çok iyiymiş, koptum bugünkü kendi halimi gördüm. Hiç mi bişey gözükmüyor dedim kıza ya da erkeğe dair, O kadar zorlayınca kız gibi dedi bunalıp 11. Haftada nub bile %48 tutuyormuş.
Artık şu instagramdaki tahmincilere yazasım geldi bekle bekle 3 haftada geçmez .gerçi doktor.
1 ekime verdi ilk randevuyu dedim ozamana kadar dayanamam ben öle olunca 1 hafta geriye çekti
Hahah bu çok iyiymiş, koptum bugünkü kendi halimi gördüm. Hiç mi bişey gözükmüyor dedim kıza ya da erkeğe dair, O kadar zorlayınca kız gibi dedi bunalıp 11. Haftada nub bile %48 tutuyormuş.
Artık şu instagramdaki tahmincilere yazasım geldi bekle bekle 3 haftada geçmez .gerçi doktor.
1 ekime verdi ilk randevuyu dedim ozamana kadar dayanamam ben öle olunca 1 hafta geriye çekti
Benim de 1 Ekimde, ama nifty yaptırıcam, halime çok acırsa söyler belki, onda %100 çıkıyor
Ya aslında cinsiyeti önemsemiyorum ama adapte olmak istiyorum kızım diye mi seveyim oğlum diye mi, yavruşum diyorum bir de grupta herkes öğrenince bi gaza geldim. Bugün söyle, söyle diye alkış tutacaktım. Şu anketi doldurasım var gruptaki
Benim de 1 Ekimde, ama nifty yaptırıcam, halime çok acırsa söyler belki, onda %100 çıkıyor
Ya aslında cinsiyeti önemsemiyorum ama adapte olmak istiyorum kızım diye mi seveyim oğlum diye mi, yavruşum diyorum bir de grupta herkes öğrenince bi gaza geldim. Bugün söyle, söyle diye alkış tutacaktım. Şu anketi doldurasım var gruptaki
Bende öleyim hamilelik bambaşka bişeymiş duygularda karıştı benim Ben daha kimseye hamile olduğumu da söylemedim .şimdide söyleyesim kalmadı artık cinsiyeti kesin öğrenelimde bide onun için soru sormasınlar diye bekliyorum .sonra diyorum ki en iyisi ayrıntılı teste kadar beklemek ozaman herşey kesin netleşir bu pandemi beni benden aldı
Evet nub şu anda kız gibi paralel, hayırlısı olsun
Bu grup bizi gaza getiriyor bir de herseyi biliyoruz, adama bu hafta ense bakıcanız mı, burun ölçecek misiniz diyorum. Hep burdan öğrendim, normal bir hamileye göre çok bilgiliyiz.
Hangi hafta ne oluyor. Arkadaslarım diyor ki niftyden önce erkek olsa görülür %100 kız, biz burda ihtisas yapıyoruz sizinle. Böyle basit cümleler kurmuyoruz hafta hafta yorumluyoruz hafiye gibi matematikle konuşuyoruz
Bu grup bizi gaza getiriyor bir de herseyi biliyoruz, adama bu hafta ense bakıcanız mı, burun ölçecek misiniz diyorum. Hep burdan öğrendim, normal bir hamileye göre çok bilgiliyiz.
Hangi hafta ne oluyor. Arkadaslarım diyor ki niftyden önce erkek olsa görülür %100 kız, biz burda ihtisas yapıyoruz sizinle. Böyle basit cümleler kurmuyoruz hafta hafta yorumluyoruz hafiye gibi matematikle konuşuyoruz
Evet herkes maşallah çok bilgili her konuda uzun uzun gorus ve bılgılerını yazdıgı ıcın nifty testi ilk defa burada duydum ve herkes peynır ekmekmiş gibi bunu bılıyo ve konuşuyo
İyi akşamlar herkese, Salidan beri giremedim oğlum 1 e başladı uyum haftasıydi ben de öğretmenim seminer dönemi yoğun geçti sayfa coşmuş maşallah okuyamadim 100 sayfa birikmiş cinsiyet öğrenenler var sanırım gözünüz aydın herkes iyidir umarım benim de 12+3 te kıza benziyor ama 4 hafta sonra kesin söyleriz dedi ayın 16 sında kontrolüm ama 1 hafta erken mi gitsem diyorum meraktan Mart ayı erkek ayı yazanlar olmuş ben de erkek hissediyorum nedense bakalım hayırlısı bu arada daha başlarda Instagram da 2 farklı sayfaya baktırdım kız dediler ama inanmıyorum öyle şeylere de