2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sallasada ıhtımal aynı dıyosun mantıklı bencede bazıları dıyokı 10. haftada bıldı fılan zaten 3 4 secenek yok 2 tercıh bıraz şansı varsa tutar yanı
Bende öyle düşünüyorum %50 ihtimal var ya o ya öbürü ondan sanırım bir kısım tuttu diyor bir kısım tutmadı
2021 Şubat annelerinde gördüm bebeklerin isimlerinide eklemişler listeye bizde mi eklesek netleşince Z zahrada
Aklımdan geçiyordu tek değilmişim

Stalkcı geldi hağğnımm.
3380 37+5 ve 39+0 3400 idi benim yavrularım
Nabersin?

Sizin ilk çocugunuz mu toplam çocuk sayısınıda soyluyor çok ılgıncne çıktı pekı

Yüzük testi yaptınız mı kızlar yeğenim kız bebek bekliyor tuttu onda yapanınız varmı
Canım ben youtubedan nasıl yapılır diye izledim, yaptım kız çıktı. Ama youtube videosu ceken hamileyken çekmiş, onun tutmamış çok bomba milyonlarca kişi izlemiş, böyle tutacak gibi anlatmış, yorumlarda sormuşlar cocugunuz ne oldu erkek yüzük testi kız, uygulamalı gösteriyor. Güvenim sarsıldı

Bende izledimmmmm o videoyu

Canım ben de 11 deyim, bugün cinsiyet için çok zorladım doktoru, bi 15 dk baktı ama tahmin yok bence 11 erken ya, 11 de öğrenen var mı acaba?
Bana 11+5te tahmin yaptı, dediğin gibi dakikalarcaaaa bakarak. Ama henüz teyit ettiremedim bu tahmini yani doğru mu bilemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…