2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yüzük testi yaptınız mı kızlar yeğenim kız bebek bekliyor tuttu onda yapanınız varmı
Ben yapmamıştım eşimde merak etti neymiş bu yüzük testi diye yaptık erkek çıktı bakalım haftaya cumartesi kendini göstericek mi şuanlık durum
Çin takvimi, yüzük - erkek
Bıçak makas - kız

Doktor %90 kız dedi. Ama 23unfe tam net söyleyecek. Ama kız muhtemelen

Yok konyadayım. Aynen yatıyorum. Mide bulantım baş ağrım var. İnşallah geçer şu bulantı
Bir de önde gidince doğum tarihi değişmiyor, kızıöda da öyle olmuştu tam 40 haftalıkkken doğum san ısı başlamıştı. Bi hacta önde olması fark ettirmedi

Bendede suan ultrosana göre 20 subat yaziyor normalde 3 mart dogmasi gerekiyordu benimde kafam karisti dogum iznimi hangisine gore ayarlicam, birdahaki gidiste doktora sorayim 24. Haftaya bu sekilde daha erken girmis oluyorum

Günaydın kızlar.Dun ebebek e girdim bi tam sezon sonu.Kendimi zor tuttum almamak için.Ya öyle cicili bicili şeyler varki.Kiz için ne kadar çeşit var öyle.
Ama geçe bi rüya gördüm.Dr.a gidiyorum ve cinsiyetine erkek diyor dr.Uzuldum ya.Galiba çok alıştım kiz fikrine.Korkuyorum sanki ☹

Aslında bir fikre adapte olmamak lazım ama biraz cevremiz de yapıyor. Bana da ailem karnın sivri, bulantın yok kesin erkek, isim önerileri yok rüzgar olsun vs. Ben hiç adapte olmuyordum. Kafana bir sekilde bişeyi sokuyorlar. Dün doktor belki kız diyince, doktor kesin kız diyor size çok iyi oldu oohhhh dedim. Erkek, erkek kafamı yediniz. Hepsini geri püskürttüm şu anda çok mutluyum insana bir sorumluluk yüklüyor etraf resmen. En iyisi sıfır adaptasyon, öyle olunca ben de içten biraz erkek mi diye adapte olmuşum.

Kız bebiş kiyafetleri gerçekten çok tatlı. Ama biz erkek annelere de öyle demeyin kızzz internette çok tatlış erkek kiyafetleri de gordum

Herkesin doktoru cinsiyet tahmini yapmış yaa bana kimse yapmadı tahmin erken dediler uyuz oldum şuan

Çevreye asla cinsiyetle ilgili bi beklentimiz varmış gibi davranmadık.Saglikli olsun yeter dedik.Hatta her dr.a gittiğimizde göstermiyor dedik.Ama dr.kiz ama bi sonraki kontrolde netlesir dedi.Ben de hemen alıştım bu fikre.Dusuk yaptığım bebeğim kızdı.Ve dr.buna kiz deyince aşırı sevindim.Bi de içten içe bi baskı var bu da kiz olsun deyip duruyorlar.Bilmiyorum baya karıştım sanki.

Kız bebiş kiyafetleri gerçekten çok tatlı. Ama biz erkek annelere de öyle demeyin kızzz internette çok tatlış erkek kiyafetleri de gordum
Yok tatlım benimde bi oğlum var.Ve inan erkek cocuklarin anne ile olan ilişkisi bambaşka.Inan onun dolabı da kızın ki kadar renkli.Ama kendim suslenmeyi çok severim.Kiz için biseyler bakmak çok değişik geldi.Oglum hep babayla aynı giyiniyor.Bazen kıskanmıyor değilim hani

Kızlar yüzük falından bahsetmişsiniz sanki o çok çıkmıyor gibi ya yüzüğü tutunca sanki ne istiyorsak ona göre hareket ediyor bisey daha duydum baska çocuğunuz var hamileyken bir önceki çocuğun göbeğine bakıyorlar cinsiyet icin yukarı doğruysa kiz asagi doğruysa erkekmis sonraki cocuk ikinici üçüncüye hamile olanlar baksin bi bide cinsiyeti belli olanlar baksin bakalim doğruluğu ne kadar birde bicak makas var bana onu yaptilar bakalim cikacakmi

Stalkcı geldi hağğnımm.
3380 37+5 ve 39+0 3400 idi benim yavrularım
Nabersin?
Gramı gramına hemide Yekta kuş niye o kadar erken alındı kız bir anımsayamadim bulantı modu time sen nabersin bebenin peşinde koşturmaca devam mı

Benim bir de 11+1 ne demişti sana bence erkek dediyse dogruluk oranı daha yüksek
Kız dedi yaaaa o yüzden ben de çok düşük görüyorum doğruluk ihtimalini bu haftalarda benim dışımda 1 kişiye daha kız ddlr sanırım diğerleri tahmin bile yapmadı, eğer tutturursa doktora helal olsun gerçekten

Bendede suan ultrosana göre 20 subat yaziyor normalde 3 mart dogmasi gerekiyordu benimde kafam karisti dogum iznimi hangisine gore ayarlicam, birdahaki gidiste doktora sorayim 24. Haftaya bu sekilde daha erken girmis oluyorum
Bebişe göre değil canım sata göre veriliyor izin belgesi. Bebeğin önde olması veya geride olması olası tarihi değiştirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…