2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Z zahrada fetal dna temiz cikti benim de cok sukurcinsiyeti doktor ablama soyledi.biz bilmiyoruz. yarin parti yapicaklar.orada ogrencez
Çok şükür canım gözünüz aydın darısı sonuç bekleyen tüm herkesin başına olsun inşallah. Yanlız parti fikri güzelmiş baya heyecanlı

Güneşli ama serin , böyle ayakları üşütüp çorap giydiren tam kahvelik ama kahveden tiksindiğim BULANTILI bi eylül sabahından günaydın ulusa sesleniş gibi oldu
Kızlar ben miniği hafif hafif hisstmeye başladım böyle tekme gibi değil de karnımın üzerine hafif yattığımda sürtünme gibi bişey kayar gibi oluyo zaten artık bulunduğu yeri elimle hemen anlayabiliyorum sertlik olduğu için tam orada oluyo. Ultrasonda kaygısız kaygısız yatan bi hareket etmeyen miniğim hareketlendi birazcık heralde

Sonuclari temiz çıkan tüm arkadaslar adına cok sevindim darisi tum haber bekleyenlerin başına sizlerin fetal testleri yurtdışına çıktı geldi de benim ikili testim 1 hafta oldu hala sonuclanmadi
Ben de bugun kan verecegim. Yurtdisina gidecekmis 10 15 gun dediler. Beklemesi cok zor olacak....

Kan hapından 1 saat önce ve 1saat sonra süt ve süt ürünleri tüketimi önerilmiyor canım aklında olsun c vitamini içeren besinler tüketmeye çalış kan hapını içince
Çok sağol canım hiç bilmiyordum. Hapı kahvaltıdan yarım saat, 40 dk önce iç dedi. Peynir de yememek mi gerekiyor?

Senin 2. Ya daha çabuk hissediyomussun. Ama o kayma hissini gecen haftalarda yasadim ben bi kere çok tatlisti
Ben de bugun kan verecegim. Yurtdisina gidecekmis 10 15 gun dediler. Beklemesi cok zor olacak....
O fetal test 1 haftaya sonuclaniyor genelde canım. Hayırlı haberler alirsiniz insallah

Bence nuba göre bakıyor onlar da benim drda ona baktı. Nubda bu hafta %48, keske 12.hafta gitseydim, biraz pişman oldum

Canım ben cinsiyeti öğrenmeden yaptım erkek çıktı. Doktorda %80 erkek dedi. Sadece yüzük testi doğru cikti bende
Bende yüzük testi erkek çıktı doktor %50-60 kız dedi 21 haftada detaylıda anlıycaz bakalım kız hissediyordum şuanda hiçbirşey hissetmiyorum

Gramı gramına hemide Yekta kuş niye o kadar erken alındı kız bir anımsayamadim bulantı modu time sen nabersin bebenin peşinde koşturmaca devam mı
Yaa geçmedi mi daha zorluyor mu?
Yekta’nın doğumu tam kurban bayramı haftasına denk geliyordu o yüzden 1 hafta önce geldi
Ben aynı kuzu, oldukça koşturmalı geçiyor

Senin 2. Ya daha çabuk hissediyomussun. Ama o kayma hissini gecen haftalarda yasadim ben bi kere çok tatlisti

O fetal test 1 haftaya sonuclaniyor genelde canım. Hayırlı haberler alirsiniz insallah
Insallah ense kalinligi boyuna gore 1.73 mm beklenirken 2.00 dedi doktor moralim bozuldu biraz....

Insallah ense kalinligi boyuna gore 1.73 mm beklenirken 2.00 dedi doktor moralim bozuldu biraz....

Ben 2 normal diye biliyorum. 3ün altı normal diyor internettede. Ama tabi iyi ki fetal dna için kan vermişsiniz o ayrı ama bence telaşlanacak bir kalınlık yok gayet normal.

Ayyy çok heyecanlıyım kızlar , sizinle de paylaşayım istedim normalde SAT’a göre 11+1 im
Ama doktor bugün 12 haftalık gözüküyor dedi
Çok şükür 2 li taramada ense kalınlığı falan her şey normal çıktı.
Henüz erken ama %70 erkek gibi dedi çıkıntısı var mış
Böyle olup sonradan değişen oldumı acaba resimde de belli sanki bacak arasında çıkıntı gibi ilk resim

Eklentiler

• 8B3B0673-8DD9-4216-94BC-C87D1E473DC2.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 110
  • 93055D5A-AE43-4789-A6F5-89F2C2E83DF1.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 110
Evet canım çıkıntı var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…