2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım sen bu diş işlerini hangi hafta yapıcan, doktorun özel hafta belirtti mi? Benim de implantım var, dr artık yaptırabilirsin dedi

Kadın dogum doktorum, dişçiler hamileliğe uygun antibiyotik veriyorlar. Onları kullanman da sorun yok dedi. Tabii için rahat etmeyebilir ilaç kullanımında ama tüm hamilelik diş ağrısı çekmek de seni çok strese sokar doktoruna danısarak diş hekimine görün istersen

Önce doktora sormak lazım antibiyotik kullanılabilirmiyiz diye olmadı dediğini yapmaya çalışayım canım sağol

Apse insinde başka bişey istemiyorum vallahi felçli gibi geziyorum o şişiklik çok kötü ağrı yapıyor

Yarın kadın doğuma gidicem herşeyi sorucam ona göre dişçiye gidip antibiyotik yazdırıcam

Hanımlar ben balımtan tiksindim hamileligim boyuncada sadece 1 kez yedim acaba ek balık yagı felan kullanan var mi
Ben başından beri düzenli olmasa da kullanıyorum balık yağı şimdi de doktorum ocean mummy önerdi onda da hem vitamin hem balık yağı var alıcağınız balık yağının ifos sertifikası olmasına dikkat edin bazıları ağır metal içeriyormuş
Çok geçmiş olsun

İçini ferah tut aklımdasın dua edeceğim sakın üzülme hissediyorlar

Valla hergün bakıyorum hala çıkmamış bezmi aleme gidiyorum istanbuldan 250 tl odeme çıktı 11inde cikcak dendi ama erkende olabilir dendigi icin kontrol ediyorum
Anladım önümüzdeki cumartesi doktora gidicem desene 10 gün bekliycez

Ben temmuzda gittigimde kadin dogum doktoruma yazdi yazdi nezaman uygun olur diye prosedur sanirim sonrada kadin dogum doktoruma bu kagidi verdim oda altina 5 eylulde sonra musaittir islem icin dedi. Bugun 14.haftamdayim. Artik islem icin uygun ilk 3 ay bitti yani 2.trimester uygun .
Apse insinde başka bişey istemiyorum vallahi felçli gibi geziyorum o şişiklik çok kötü ağrı yapıyor
Bence once disciye gitsen daha iyi olur zaten sana bisey yapamaz rontgen cekemez, sadece ne yapacagini soyler ve izin al ne zaman yapabilirz diye der bu benim basima gelen tabiki bakalim insallah kisa zamanda atlatirsin ben tuzlu su ve arada parol ile cozdum.
Yarın kadın doğuma gidicem herşeyi sorucam ona göre dişçiye gidip antibiyotik yazdırıcam
Augmentin veriyor genelde disciler ben devlet’e gidiyorum fiks, doktorumda hic bir sorun olmaz dedi bu hafta kullandim antibiyotigimi yarin hazirim dis cekimim icin

Canım benim doktorum Folik asiti kesmemi söyleyip vitamin olarak omePa VM'ye başlattı içeriğinde aynı oranda folik asit var diye sanırım

Kızlar sigortalı işte çalışıp aşı olamayan var mı? Her hafta nasıl test vericem kafama ağrılar giriyor benim oraya gidip test vermem benim için daha tehlikeli değil mi sinirimden ağlayıp duruyorum. Daha bişey demediler yarın diyecekler büyük ihtimal

Benimki sizinkinden kötü durumda şuan yanağım davul gibi şişti ve ağrısı bütün çene,bal ve boyuna sıçradı ölücem sanki bugün sabah olmaz ki bana yarına kadar dahada şişicek bide apseler patlıyomuş beyne ve kaybe zararıda çokmuş iğneler batıyor şişen yerlere

Acil ağız diş sağlığı merkezleri var, özel de var devletin de var diye biliyorum en azından ankarada var. Duramayacak gibiyseniz gidin bir baksınlar. Kışın ben bi kötü oldum da bayılayım da hissetmeyeyim bu ağrıyı diyordum, diş acile gittik öylece... Arkadaşların dediği gibi hamilelikte diş tedavisini ertelememek lazımmış, zaten doktorlar biliyorlar ne yapacaklarını

ilk gebeligimde de bunda da oldu maalesef doktora söylerseniz kesin kardiyoloji baksin diyecek. ikinci sefer gittim 1 ay sonraya holter icin randevu verdiler

gecmis olsun dişin şişmesi iltihap demek ve geç kalmadan dis hekimine gitmelisiniz. antibiyotik verecek sonra tedavi için konusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…