Canım sen bu diş işlerini hangi hafta yapıcan, doktorun özel hafta belirtti mi? Benim de implantım var, dr artık yaptırabilirsin dediSen dis doktoruna git zaten sana antibiyotik verir apse icin, zaten apseli dise islem yapilmiyor malum sonrada apsen gecer ilacin biter, kadin dogum doktorundanda izin alir yaptirirsin neyse yapiacal islem bu arada 14.haftaya gecis yaparsin zaten ihmal etme
Benim 20 lik dis cekimim 4 dolgu yenileme ve yeni 1 dolgum var hepsi yapilacak 6 eylul bekledim bakalim ikinci 3 aylik periyod uygunmus bu isler icin zaten
Kadın dogum doktorum, dişçiler hamileliğe uygun antibiyotik veriyorlar. Onları kullanman da sorun yok dedi. Tabii için rahat etmeyebilir ilaç kullanımında ama tüm hamilelik diş ağrısı çekmek de seni çok strese sokarKızlarrr dişimm çok kötü apse yaptı kocaman oldu yanağım dün geceden beri ağrıdan duramıyorum tuzlu su,sirkeli su, buz kompleksi hepsini yaptım işe yaramadı dahada şişti ne zamandan sonra diş tedavisi yapılabiliyor zonkluyor şişmeye devam ediyor(
Önce doktora sormak lazım antibiyotik kullanılabilirmiyiz diye olmadı dediğini yapmaya çalışayım canım sağolCanımm benim de 3 ay önce ön dişim sızladı bir anda şişmeye başladı 3 gün içinde gözüme kadar şişti gerçekten ilk başta apse yaptığını anlayamadılar şişmeden gitmiştim oysakiii
Antibiyotikle 4 güne indi ama ilaç kullanamıyorsan 1 bardak suya 6 7 tane karanfilli koyup kaynat rengini versin sonra soğutup gargara yap bana o da iyi gelmişti iltihabı söküyormuş
Apse insinde başka bişey istemiyorum vallahi felçli gibi geziyorum o şişiklik çok kötü ağrı yapıyorSen dis doktoruna git zaten sana antibiyotik verir apse icin, zaten apseli dise islem yapilmiyor malum sonrada apsen gecer ilacin biter, kadin dogum doktorundanda izin alir yaptirirsin neyse yapiacal islem bu arada 14.haftaya gecis yaparsin zaten ihmal etme
Benim 20 lik dis cekimim 4 dolgu yenileme ve yeni 1 dolgum var hepsi yapilacak 6 eylul bekledim bakalim ikinci 3 aylik periyod uygunmus bu isler icin zaten
Yarın kadın doğuma gidicem herşeyi sorucam ona göre dişçiye gidip antibiyotik yazdırıcamKadın dogum doktorum, dişçiler hamileliğe uygun antibiyotik veriyorlar. Onları kullanman da sorun yok dedi. Tabii için rahat etmeyebilir ilaç kullanımında ama tüm hamilelik diş ağrısı çekmek de seni çok strese sokardoktoruna danısarak diş hekimine görün istersen
Yaaaaaa o çorabın içinin minicik bezelye parmaklarla dolduğunu da görelimmBir coraba bakıp ne kadar duygulanabilirse bi insan o kadar duygulandım
Ayyy allahim insallah yaaYaaaaaa o çorabın içinin minicik bezelye parmaklarla dolduğunu da görelimm
Ben başından beri düzenli olmasa da kullanıyorum balık yağı şimdi de doktorum ocean mummy önerdi onda da hem vitamin hem balık yağı var alıcağınız balık yağının ifos sertifikası olmasına dikkat edin bazıları ağır metal içeriyormuşHanımlar ben balımtan tiksindim hamileligim boyuncada sadece 1 kez yedim acaba ek balık yagı felan kullanan var mi
Çok geçmiş olsunKızlarrr dişimm çok kötü apse yaptı kocaman oldu yanağım dün geceden beri ağrıdan duramıyorum tuzlu su,sirkeli su, buz kompleksi hepsini yaptım işe yaramadı dahada şişti ne zamandan sonra diş tedavisi yapılabiliyor zonkluyor şişmeye devam ediyor
İçini ferah tut aklımdasın dua edeceğim sakın üzülme hissediyorlar2 hafta önce gece çok kanama oldu, o zaman söylemişti. Plasentası rahim ağzı tarafında oda kanama yapıyor. Amin canım. 20..haftalarda yukarı çıkabilirmil, inşallah çıkarda kurtulurum şu kanamadan
Amin canım cümlemiz inşallah
Acilde de doktorunu arıyorlar
Anladım önümüzdeki cumartesi doktora gidicem desene 10 gün bekliycezValla hergün bakıyorum hala çıkmamış bezmi aleme gidiyorum istanbuldan 250 tl odeme çıktı 11inde cikcak dendi ama erkende olabilir dendigi icin kontrol ediyorum
Ben temmuzda gittigimde kadin dogum doktoruma yazdi yazdi nezaman uygun olur diye prosedur sanirim sonrada kadin dogum doktoruma bu kagidi verdim oda altina 5 eylulde sonra musaittir islem icin dedi. Bugun 14.haftamdayim. Artik islem icin uygun ilk 3 ay bitti yani 2.trimester uygun .Kadın dogum doktorum, dişçiler hamileliğe uygun antibiyotik veriyorlar. Onları kullanman da sorun yok dedi. Tabii için rahat etmeyebilir ilaç kullanımında ama tüm hamilelik diş ağrısı çekmek de seni çok strese sokardoktoruna danısarak diş hekimine görün istersen
Bence once disciye gitsen daha iyi olur zaten sana bisey yapamaz rontgen cekemez, sadece ne yapacagini soyler ve izin al ne zaman yapabilirz diye der bu benim basima gelen tabiki bakalim insallah kisa zamanda atlatirsin ben tuzlu su ve arada parol ile cozdum.Apse insinde başka bişey istemiyorum vallahi felçli gibi geziyorum o şişiklik çok kötü ağrı yapıyor
Augmentin veriyor genelde disciler ben devlet’e gidiyorum fiks, doktorumda hic bir sorun olmaz dedi bu hafta kullandim antibiyotigimi yarin hazirim dis cekimim icinYarın kadın doğuma gidicem herşeyi sorucam ona göre dişçiye gidip antibiyotik yazdırıcam
Canım benim doktorum Folik asiti kesmemi söyleyip vitamin olarak omePa VM'ye başlattı içeriğinde aynı oranda folik asit var diye sanırımMerhaba hanımlar gebelikte 13 haftamdayım doktorum gyno ferro sanol verdi ve d vitamini verdi merak ettigim konu şu ki folik asit kullandıgimi belirttim bırakmamı felan söylemedi verdigi kan hapındada folik asit var fazla folik asit bebege iyi olmaz diye dusundum sizler kullaniyor musunuz nasil kullaniyorsunuz
Bugün kadın dogum doktorundan dinledim instagramdan apse cocuga daha zararlı tedavinizi olun diyorduApse insinde başka bişey istemiyorum vallahi felçli gibi geziyorum o şişiklik çok kötü ağrı yapıyor
Benimki sizinkinden kötü durumda şuan yanağım davul gibi şişti ve ağrısı bütün çene,bal ve boyuna sıçradı ölücem sanki bugün sabah olmaz ki bana yarına kadar dahada şişicek bide apseler patlıyomuş beyne ve kaybe zararıda çokmuşBen temmuzda gittigimde kadin dogum doktoruma yazdi yazdi nezaman uygun olur diye prosedur sanirim sonrada kadin dogum doktoruma bu kagidi verdim oda altina 5 eylulde sonra musaittir islem icin dedi. Bugun 14.haftamdayim. Artik islem icin uygun ilk 3 ay bitti yani 2.trimester uygun .
Bence once disciye gitsen daha iyi olur zaten sana bisey yapamaz rontgen cekemez, sadece ne yapacagini soyler ve izin al ne zaman yapabilirz diye der bu benim basima gelen tabiki bakalim insallah kisa zamanda atlatirsin ben tuzlu su ve arada parol ile cozdum.
Augmentin veriyor genelde disciler ben devlet’e gidiyorum fiks, doktorumda hic bir sorun olmaz dedi bu hafta kullandim antibiyotigimi yarin hazirim dis cekimim icin
Acil ağız diş sağlığı merkezleri var, özel de var devletin de var diye biliyorum en azından ankarada var. Duramayacak gibiyseniz gidin bir baksınlar. Kışın ben bi kötü oldum da bayılayım da hissetmeyeyim bu ağrıyı diyordum, diş acile gittik öylece... Arkadaşların dediği gibi hamilelikte diş tedavisini ertelememek lazımmış, zaten doktorlar biliyorlar ne yapacaklarınıBenimki sizinkinden kötü durumda şuan yanağım davul gibi şişti ve ağrısı bütün çene,bal ve boyuna sıçradı ölücem sanki bugün sabah olmaz ki bana yarına kadar dahada şişicek bide apseler patlıyomuş beyne ve kaybe zararıda çokmuşiğneler batıyor şişen yerlere
kardiyolojiye gittin mi? nabiz yüksek çıkınca kardiyoloji kontrolu istiyorlarAyyy bu kalp çarpıntısı öldürdü beni bugun. Kalbim agzimdan cikicak gibi atiyor, kalbim gobegim heryerim titriyor resmen
ilk gebeligimde de bunda da oldu maalesef doktora söylerseniz kesin kardiyoloji baksin diyecek. ikinci sefer gittimCanım benim de bazen öyle oluyor. Gebelikten önce de vardı şimdi daha da şiddetli oluyo başlayınca. Geçen saatten baktım 127ydi saati de takmıyorum artık sürekli bakmaya başladım çünkü. Ama benim hep böyleydi. Normalde bile nabzım 90 oluyo. Şimdi çok hissediyorum dediğin gibi bedenim sarsılıyo resmen. Sürekli olmuyor diye önemsememeye çalışıyorum ama artarsa kardiyolojiye bi gitmek gerekicek heralde
gecmis olsun dişin şişmesi iltihap demek ve geç kalmadan dis hekimine gitmelisiniz. antibiyotik verecek sonra tedavi için konusursunuzKızlarrr dişimm çok kötü apse yaptı kocaman oldu yanağım dün geceden beri ağrıdan duramıyorum tuzlu su,sirkeli su, buz kompleksi hepsini yaptım işe yaramadı dahada şişti ne zamandan sonra diş tedavisi yapılabiliyor zonkluyor şişmeye devam ediyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?