- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
2 gün önce aşı oldum ben biontech pek bir yan etki yasamadim canım düşünürsen diye yazayim dedimKızlar sigortalı işte çalışıp aşı olamayan var mı? Her hafta nasıl test vericem kafama ağrılar giriyor benim oraya gidip test vermem benim için daha tehlikeli değil mi sinirimden ağlayıp duruyorum. Daha bişey demediler yarın diyecekler büyük ihtimal
Çok çok geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versinKızlarrr dişimm çok kötü apse yaptı kocaman oldu yanağım dün geceden beri ağrıdan duramıyorum tuzlu su,sirkeli su, buz kompleksi hepsini yaptım işe yaramadı dahada şişti ne zamandan sonra diş tedavisi yapılabiliyor zonkluyor şişmeye devam ediyor(
Kaçıncı haftanda gittin ikili teste bebek kipirdadi mi dedin ay ben çok heyecanlıyım bu hafta sonu gidicem 12 hafta biterken oluyor.. cinsiyet kipirdamalar gorucem miBenimki de çok sakin duruyor . Geçen ikili testte doktora sordum hiç hareket etmiyo bu kadar sakin olması normal mi diye. Ne güzel ölçüm yaptırıyo işte çocuk bırak yatsın öyle dedisonra bi kaç kıpırdandı ama elini başının arkasına götürdü o kadar
Aşı vurulmayı düşünmüyorum canım sadece bu dayatılma beni çok yordu ve yıprattı bi çözüm bulmam lazım o burun testini her hafta kaldırmam hamile olduğum için her hafta oraya gitmenin benim için risk oluşacağını söyleyip bişeyler yapıcam benimle aynı durumda olan arkadaş var mı onu merak ettim 1 saattir ağlıyorum sinirlerim çok yıpranık2 gün önce aşı oldum ben biontech pek bir yan etki yasamadim canım düşünürsen diye yazayim dedim
İşverene tazminatsız fesih hakkı veriyo aşı olmazsan canım yada test yaptırmazsan .ayın 15 den sonra denetime çıkacakmış bakanlık aşı konusunda işyerleri için.Aşı vurulmayı düşünmüyorum canım sadece bu dayatılma beni çok yordu ve yıprattı bi çözüm bulmam lazım o burun testini her hafta kaldırmam hamile olduğum için her hafta oraya gitmenin benim için risk oluşacağını söyleyip bişeyler yapıcam benimle aynı durumda olan arkadaş var mı onu merak ettim 1 saattir ağlıyorum sinirlerim çok yıpranık
İnşallah amin. Teşekkürlerİnşallah çıkarda bundan sonra kolay bi hamilelik gecirirsiniz
Bu kadar stres yapma, daha zararlı.Kızlar sigortalı işte çalışıp aşı olamayan var mı? Her hafta nasıl test vericem kafama ağrılar giriyor benim oraya gidip test vermem benim için daha tehlikeli değil mi sinirimden ağlayıp duruyorum. Daha bişey demediler yarın diyecekler büyük ihtimal
Sağol canım. Kan görmek ister istemez bi stres yapıyor. Dualarınızı eksik etmeyinİçini ferah tut aklımdasın dua edeceğim sakın üzülme hissediyorlar
Evet iltihabın uzun süre vücutta kalması zararlı, aynı şekilde benim de apsem vardı. Ates ve titreme yapmıştı. Dişçiye yazınca acil cagırdı, iltihap sıcrar derler ya o da tedirgin oldu. Antibiyotikle çok hızlı iniyor apse, gecmiş olsun. Diş olayı çok zor, ben de çok çektimBenimki sizinkinden kötü durumda şuan yanağım davul gibi şişti ve ağrısı bütün çene,bal ve boyuna sıçradı ölücem sanki bugün sabah olmaz ki bana yarına kadar dahada şişicek bide apseler patlıyomuş beyne ve kaybe zararıda çokmuşiğneler batıyor şişen yerlere
Ben de biontekten korkuyorum, sinovac mi olsam diyorum ama biontekin hamileler üzerinde daha çok arastırma ve raporlaması var sanırım. Bugün biraz arastırıcam. Pandemi döneminde olmak, aşı kararı vs ekstra stres yapıyor bizi2 gün önce aşı oldum ben biontech pek bir yan etki yasamadim canım düşünürsen diye yazayim dedim
Ben 11+6 da gittim ultrasonda 12+4 çıktı. doktor ölçümleri yaptı o ara hep yattı. Sonra cinsiyet için biraz salladıkKaçıncı haftanda gittin ikili teste bebek kipirdadi mi dedin ay ben çok heyecanlıyım bu hafta sonu gidicem 12 hafta biterken oluyor.. cinsiyet kipirdamalar gorucem mi
iki sinovacim var benim onlar daha hafif gerçekten üzerinden 8 ay geçti deltaya karşı etkisi tartisiliyor bir de evet her ne kadar geleneksel aşı olsa da sıfır çalışma... doktorum biontech ol dedi üzerine bir de biontechin hamile çalışması yayinlandi. insallah kimse covid olmaz veya olursa da hafif atlatir Allah utandirmasin düşünüp taşınıp öbür çocuğum için de karnimdakiler icin de aşı olmaya karar verdim.Ben de biontekten korkuyorum, sinovac mi olsam diyorum ama biontekin hamileler üzerinde daha çok arastırma ve raporlaması var sanırım. Bugün biraz arastırıcam. Pandemi döneminde olmak, aşı kararı vs ekstra stres yapıyor bizibir arkadasımız daha coviddi grupta iyileşti mi acaba? Okullar da acıldı, vakalar artarsa bulaşırsa naparız diye korkuyor insan. Hayırlı olsun aşın canım
Asi konusu beni de korkutuyor.Son 3ay olursam ve atlatamazsam korkusu kabusum oldu zaten.Hala ne yapsam bilmiyorum.herkes kadar ben de korkuyorum aşıdan ve etkilerinden ama son trimesterda covid olma ve atlatamama korkusu daha ağır basti. suanda bile karnim büyüdüğü için merdiven çıkamıyorum tikaniyorum
Ikili test tarama testi. Sizin gibi bu testleri yaptiran kisilere gore oranlar belirliyorlar. Benim yas ve ense kalinligi 1/350 çıkınca (yani benim yaşımda ve bendeki ense kalinligi oranina sahip 350 kisiden 1 kisi kromozom anomalili cocuk doğurmuş) direk fetal dna yaptirdim ikili icin kan vermedim. 99.9 dogru sonuc veriyor nerdeyse. Eger maddi durumunuz elveriyorsa yaptirin testi içiniz rahat etsin. Sizin icin orani 558 kiside 1 kisi belirlemisler %,0.17 ye denk geliyor.Kızlar günaydın. İkili test sonucum çıktı sonunda bana fikir verin. 1/558 çıkmış. Doktorum icimiz rahat etsin fetal desti yap dedi. Bu oran nasil bir fikriniz var mi
Canım bu durumda ultrason bulguları daha önemli oluyor ama doktorlar granti olsun diye testi istiyorlar. İçinin daha rahat etmesi için yaptır istersen.Kızlar günaydın. İkili test sonucum çıktı sonunda bana fikir verin. 1/558 çıkmış. Doktorum icimiz rahat etsin fetal desti yap dedi. Bu oran nasil bir fikriniz var mi
Şehir kaçıncı çocuk yaş bilgilerini söylerseniz ekleyeyiim tatildeyim geç gördüm kusura bakmayın bilgisayarı açtığım an eklemiş olurumBeni de ekler misiniz rica etsem
Fetal dna ve nifty aynı testler mi oluyor acaba?Ikili test tarama testi. Sizin gibi bu testleri yaptiran kisilere gore oranlar belirliyorlar. Benim yas ve ense kalinligi 1/350 çıkınca (yani benim yaşımda ve bendeki ense kalinligi oranina sahip 350 kisiden 1 kisi kromozom anomalili cocuk doğurmuş) direk fetal dna yaptirdim ikili icin kan vermedim. 99.9 dogru sonuc veriyor nerdeyse. Eger maddi durumunuz elveriyorsa yaptirin testi içiniz rahat etsin. Sizin icin orani 558 kiside 1 kisi belirlemisler %,0.17 ye denk geliyor.
Yavrum üçlüye detaylıya kadar içim rahat etsin stres yapmayayım dersen fetal yaptır gitsin üçlü dörtlüye gerek kalmazKızlar günaydın. İkili test sonucum çıktı sonunda bana fikir verin. 1/558 çıkmış. Doktorum icimiz rahat etsin fetal desti yap dedi. Bu oran nasil bir fikriniz var mi
Ultrason bulgusu dediğin, doktorun saptadıgı ense kalınlıgı ve burun oluşması mı canım?Canım bu durumda ultrason bulguları daha önemli oluyor ama doktorlar granti olsun diye testi istiyorlar. İçinin daha rahat etmesi için yaptır istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?