Ayni evet nifty nipt nice hepsi aynı şeye bakıyor ben NiCE olani yaptirdim. Guney kore amerikan sirketiymis. Amerikaya gitti sonuç icin. Digerlerinden biraz pahalıydı ama doktorum onu onerdi. Turkiyedeki adı grovo.
Aynen yavru doktor bana dedi ki ikilide oran çıkacak 500 de 1 400de 1 binde 1 olasılık. Nifty de tanı değil tarama testi ama %99.8 oranında ve pozitif negatif diye sonuçlar geliyor covid geçirdin bence direkt bunu yaptır dedi. Yaptırdığında ikili üçlü dörtlü deste gerek yok direkt dna inceleniyor çünkü bir detaylı haparız 20. Haftadan sonra dedi
Bak o iyiymis yoksa ucluye de para vercez zaten bi de surekli bi stres yaa. Doktorlar bunu para icin mi yapiyo bilmiyorum ama aklima soktu bi kere. Onerdigi bi yeri aradim ingiltereye yollarsak 3500, turkiye olursa 2800 dedi. Bi de bisi dicem senin test 23 kromozom tamamina mi bakildi kuzu.
Ayni evet nifty nipt nice hepsi aynı şeye bakıyor ben NiCE olani yaptirdim. Guney kore amerikan sirketiymis. Amerikaya gitti sonuç icin. Digerlerinden biraz pahalıydı ama doktorum onu onerdi. Turkiyedeki adı grovo.
Aynen yavru doktor bana dedi ki ikilide oran çıkacak 500 de 1 400de 1 binde 1 olasılık. Nifty de tanı değil tarama testi ama %99.8 oranında ve pozitif negatif diye sonuçlar geliyor covid geçirdin bence direkt bunu yaptır dedi. Yaptırdığında ikili üçlü dörtlü deste gerek yok direkt dna inceleniyor çünkü bir detaylı haparız 20. Haftadan sonra dedi
Aşı vurulmayı düşünmüyorum canım sadece bu dayatılma beni çok yordu ve yıprattı bi çözüm bulmam lazım o burun testini her hafta kaldırmam hamile olduğum için her hafta oraya gitmenin benim için risk oluşacağını söyleyip bişeyler yapıcam benimle aynı durumda olan arkadaş var mı onu merak ettim 1 saattir ağlıyorum sinirlerim çok yıpranık
İşverene tazminatsız fesih hakkı veriyo aşı olmazsan canım yada test yaptırmazsan .ayın 15 den sonra denetime çıkacakmış bakanlık aşı konusunda işyerleri için.
Bir de hamileyiz zaten duygularımız karışık. Bana da ailem aşı için baskı yapıyor, dün strese girdim. Ağladım ben covid olursam hayati riske girersem, eşim olursa diye. Bireysel olarak kendi sesimizi duyamıyoruz bazen, kendim düşüp, arastırıp karar vericem dedim. Bu işte bireysel karar çok önemli. Bazen baskı da daha çok stres yapıp, ters tepiyor. İnşallah hepimiz dogru karar veririz, şu hamilelik sürecini covidsiz tamamlama şansımız olur. Sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım. pcr testinde de dikkat edin kendinize
Valla kuzu dediklerine göre 13 anomaliye bakılıyodu benimkinde en kapsamlısı buydu yaptırdığım firmadakii. genoksa sallıyodu biraz ama genoksa yaptıran çok kişi var ben baya araştırdım da. Kız evet üçlüyü bekle sonra kan ver sonuç bekle bilmem ne durumun müsaitse yaptır gitsin 6 ayın rahatlıkla geçer ultrasonlara seyir zevki için gidersin Ddoakolik
bana 5 broşür verdi ara bunları hangisi içine sinerse onu yaptır illa bu olsun demedi
Omega balık yağı, multivitamin ve mineral içeriyor zaten . Ben birşey sorucam coledan damla nasıl kullanıyorsunuz ?? bir şeyle karıştırıp mı kullanıyor sunuz acaba
Valla kuzu dediklerine göre 13 anomaliye bakılıyodu benimkinde en kapsamlısı buydu yaptırdığım firmadakii. genoksa sallıyodu biraz ama genoksa yaptıran çok kişi var ben baya araştırdım da. Kız evet üçlüyü bekle sonra kan ver sonuç bekle bilmem ne durumun müsaitse yaptır gitsin 6 ayın rahatlıkla geçer ultrasonlara seyir zevki için gidersin Ddoakolik
bana 5 broşür verdi ara bunları hangisi içine sinerse onu yaptır illa bu olsun demedi
Banada 3 tane verdi kuzu. Hepsini aradim iste iclerinden biri hem ilgilterede hem turkiyede yapiyomus. En kapsamlisi ingilterede olursa 3500 turkiyede olursa 3000 dedi. Diger ikisi de 3500 ve 3900 baya yuksek dedi. Ama ilki fatura vermiyo ondan sanirim bilemedim